All i want for christmas for yoooooou

Ååh som jeg gleder meg til JUL da folkens.. Her har det nemlig lavet ned som bare det de siste dagene så julestemningen er på TOPP! :D Har riktignok snart eksamen, så jeg prøver å få lest litt til den også.. mellom alle pepperkakene og julebrusen;) Bare 10 dager igjen til ribbe og julekos med verdens herligste svigerfamilie <3 Har det som plummen i egget;) Det er jo bare kun fem dager til jeg får sett min kjære mams og brorsan igjen óg. Så det blir stas:)

Jeg er også innmari spent på praksisperioden min, den starter nemlig 9 januar og varer til juni. Jeg har vært så sykt heldig at jeg har blitt tilegnet en plass de mente var reservert for de som gikk master/videreutdanning. Nemlig en plass hvor jeg kommer til å få ta del i rådgivning og veiledning!!! Den store drømmen er jo å bli familierådgiver og starte for meg selv, så dette er jo right up my alley! Praksisplassen min er ved Sola ungdomsteam og tar for seg bla. kriminalitetsforebyggende arbeid, noe jeg har null og niks erfaring med fra før av.. Så jeg lærer nok en hel del! :):) Kollegaene mine er visst alt fra tidligere politifolk til andre barnevernspedagoger og mennesker med fordypning i kriminologi. :D Jeg gleder meg noe helt sinnsykt...! De virker utrolig imøtekommende, og har allerede tilbydd meg en plass på bedrifts volleyball laget.. Haha! Første kamp var egentlig forrige søndag, men ettersom jeg var på jobb da så får jeg heller ta det igjen over nyåret;) Blir nok innmari kjekt, er jo alltid spennende å møte nye folk og få nye impulser.


Tidlig i dag morges utenfor institutt for helse og sosialfag<3


Nå må jeg jo si at de siste dagene bare har flydd forbi. Uka har blitt brukt til siste innspurt på eksamensfronten sammen med Siljemor. Vi har isolert oss litt fra alle andre for å få litt fred og ro (blir som oftest litt mye kjasing om ikke;) så da har vi sittet litt hjemme hos henne, og litt på biblioteket her på UiS. Jeg har iallefall kommet i mål med notatene mine, og føler meg rimelig klar for å bli ferdig for i år. Bare et par dager til med repetering også fyrer det løs:)  Ellers så er det jobbehelg på meg denne helga.. Så da blir det pepperkakebaking og kos med beboerne:) Er jo så heldig at jeg har verdens beste jobb, så da gjør det i grunn ingenting å tilbringe helga der, selvom den helst skulle ha blitt tilbringt med den flotte mannen min :-* Dere må iallefall ha en superduper førjulshelg, det kommer nok ingen oppdatering før etter vi kar kommet ned på sørlandet ettersom det er en del å henge fingrene i de neste dagene:) <3

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 14.12.2012
 • Klokken: 17:45
 • Kategori: » Blogg

Merker at det nærmer seg..

Ja.. Nå nærmer det seg med stormskritt.. Eksamen altså. Bare ni dager igjen til jeg skal forsvare alt jeg har lært dette halvåret på ca 14 håndskrevne sider. scary.
Men, det går som det går. Mamma har alltid sagt at man ikke kan gjøre noe mer en sitt aller beste.. så da får vi jo bare krysse fingrene for at mitt "beste" holder:) Ellers så gleder jeg meg veldig til å komme hjem. Det blir forlovesesfest den 20 desember med hele familien, så det blir innmari kjekt:) Kaker, kaffe, snitter og kjasing <3

Jeg har jo selvfølgelig blitt bitt heeelt av brudebasillen, er over alt av bryllupsnettsteder etter tips og ditt & datt. Vi har ikke bestemt oss heeelt for fargetema enda, men vi står mellom hvitt & sølv, off white, ivory & creme, off white med en dash av rødt eller helt hvitt.. Er vanskelig å bestemme seg altså..! Men har heldigvis funnet verdens beste hjemmeside for oss kommende bruder nemlig www.bryllupsvenner.no (helt genial!!). Så der får jeg hjelp til det meste av andre damer som enten er nygift eller som skal gifte seg snart:) Ellers så  blir det en laaang uke på meg. Har planer om å komme meg igjennom alle oppgavene/tidligere eksamener denne uka nemlig:P Hehe.. Kanskje litt høye mål? Men.. Får se hvor langt jeg kommer.. Må iallefall ha alt på plass innen onsdag, sånn at jeg kan ta  meg goood juleferie med goood samvittighet;)   • Kommentarer: 2
 • Postet: 10.12.2012
 • Klokken: 15:15
 • Kategori: » Blogg

Forlovelse

Ja, som de aller fleste av dere vet.. Så er jeg nå altså forlovet! Det er bare halvannet år til jeg står brud, og sier "ja" enda en gang til min flotte mann:) Jeg gleder meg!!

Stian gjør alltid ting skikkelig, og det må jeg påstå at han gjorde med frieriet også.. :D Han utnyttet muligheten når vi allerede skulle til Paris, og fridde til meg under Eiffeltårnet på kveldstid. (Tårnet lyste kjempeflott opp, og det var såååå romantisk<3 åh.. <3)  Han hadde tatt meg med til parken bak, hvor det kun var oss, masse trær og et par benker. Der ba han meg lukke øynene, og når han ba meg åpne dem igjen så hadde han gått ned på kne og spurte om jeg ville gjøre han den ære å dele resten av livet mitt med ham, og avsluttet med "vil du gifte deg med meg?".. Får frysninger bare av å tenke på det:) Var fantastisk! Tårene trillet jo som bare det, og jeg klarte ikke å si noe annet enn "ja, ja, ja!!" Hihi:)

Etterpå så ordnet Stian med middag på en Michelin restaurant!! Skikkelig forlovelsesmiddag med tre retter, hvitt dekke i fanget, sølvbestikk, hvite duker og med en egen person som kom og tok av/på oss jakkene ved ankomst og når vi skulle gå.. Hihi. Maten var upåklagelig.. Mmmm.. Vi kunne jo selvfølgelig ikke ta bilder på restauranten, ettersom folk betaler i dyre dommer for maten og kommer der for en "gastronomisk matopplevelse" så er det passe uhøflig å dra opp kamera/mobil eller andre forstyrrelsesmomenter:) Men dere kan heller visualisere det:D Funker like greit det! Hihi.

Når vi kom hjem så måtte vi selvfølgelig poppe litt champis og spise sjokoladetrøfler mens vi kjaset om alt mulig <3 Elsker mannen min! Han er verdens beste venn og kjæreste. Gleder meg til å bli gammel og grå sammen med han :)

Så ja, som jeg sa innledningsvis, så blir det bryllup om halvannet år. Nærmere bestemt mai, 2014! :) Vi er enda veeeldig i planleggingsfasen, og jeg er supertakknemlig for at jeg har halvannet år på meg... Det er nemlig tusen ting som skal planlegges.. Og jeg har ikke tenkt å gifte meg mer enn en gang, så da må vi nesten passe på at det blir perfekt første og siste gang;) hihi!

Bloggen kommer nok til å omhandle bryllup og sånne ting i tiden fremover.. Men det er sikkert litt kos, det og?? :)


<3 Elsker ringen jeg fikk!! :) Stian har vært verdens flinkeste:D


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 07.12.2012
 • Klokken: 10:21
 • Kategori: » Bryllup

A romantic weekend in Paris!

Tenkte jeg skulle skrive litt om den herlige turen vi hadde til Paris forrige helg:)

Vi dro i åtte/nitiden på fredagskvelden og landet i ellevetiden, selve flyturen tok bare 1t og 45m - så det kan jeg ikke klage på!! Vi sov på Avia Saphir Hotell, midt i sentrum av Paris (gangavstand til Eiffeltårnet, og ca 10 sekund unna en kjempesentral metrostasjon) hotellet var lite men utrolig koselig og veldig rent og fint. Ikke at vi brukte så mye tid på hotellet, det gjør vi igrunn aldri når vi er på tur:P Vi er alt for glad i å farte rundt og kikke på ting;) Det var jo relativt sent når vi hadde fått rigget oss til på hotellrommet, men mat måtte vi ha.. Så da labbet vi frem til vi fant en koselig pizzarestaurant som vi kjøpte hver vår pizza på.. Vi trodde nemlig det var porsjonspizzaer (og det var det jo egentlig.. for alle andre hadde jo kjøpt hver sin:P) problemet var vel bare at "porsjonspizzaen" var gigantisk! Vi kunne jo ha delt en halv en.. hihi.

Stian i en av de koselige bakgatene, og meg som tar ut penger:) Jeg brukte faktisk ikke mer en 250euro i lommepenger på hele turen! Det inkluderer frokost/middag/lunsj, shopping i taxfree, t-bane og alt jeg kjøpte underveis! :) Noe som er helt fantastisk! Hadde regnet med at det kom til å gå mye mer:)


På lørdagen så fylte Stian 25 år (HippHurra!) Så da måtte vi jo nesten ut og spise en bedre frokost. Jeg ba han velge alt han ville fra menyen, så da endte han opp med kaffelatte, ferskpresset appelsinjuice og en stor baguette med svinekjøtt <3 Skjønnasen min. Ellers så fikk han vel egentlig det meste han pekte på den dagen<3 både karikaturtegning av oss to og litt småting:) HihiStian som koser seg med frokost <3 Også MÅTTE jeg jo ta bilde av en en helstekt gris (som det var over alt hvor vi gikk:P haha.. Hadde aldri sett sånn før jeg! Temmelig makabert:P)

Vi måtte jo selvfølgelig ta en titt på Eiffeltårnet når vi først var der, og det var massivt! Utrolig mange detaljer som man ikke ser på bilder altså:) Deretter dro vi videre til Arc de Triopmhe, som også var utrolig flott. Videre så fant vi ut at vi ville kikke på Notre Dame og tok t-banen dit (tok ca 10 minutter) og vi ble helt "blown away" av katedralen.. Tror Stian tok 1000 bilder av den:P hehe! Så gikk vi for å kikke på "Shakespeare & co" og innover i de herlige sidegatene der.. (Hvor vi spiste kebab! hihi.. skikkelig gourmetmat:P) Siden vi fortsatt hadde tid igjen før kveldsmørket kom så tok vi en liten rundtur oppe på Bastillen. Der var det ikke allverdens å se, men vi fikk kikka litt før vi tok t-banen tilbake til hotellet:)Fine mannen min foran Arc de Triophe og Notre Dame :)


Jeg sovna en liten time når vi kom tilbake, mens Stian koste seg med bok nr to i "gone" serien:) Når jeg våknet igjen så dro vi ut for å spise middag:) Mer om kvelden kommer i eget innlegg!!

På søndagen sov vi helt til ti-elleve, og dro ut til Louvre. Vi hadde frokost på en innmari koselig restaurant med helt latterlig dyr drikke utenfor Louvre. Betalte 16EURO for to halvlitere med cola. Følte meg helt ribba for penger når jeg dro derfra:P haha. Neste gang sjekker jeg drikkemenyen også for å se prisnivået altså:P Pleier alltid bare å gå ut fra hva en club sandwhich koster.. men neida! Hehe.. Dyr lærdom..Meg på Louvre.. og som spiser verdens mest herlige burger.. åh NAM. Bare DEN er grunn nok til å dra tilbake:D hihi. (Veldig lekkert bilde, i know:P)


Stiangullet som har vært på en av de 100 000 sjokoladebutikkene, hvor han har kjøpt "varm sjokolade".. og det var virkelig varm sjokolade det!! Hehe! Superdeilig og supertjukk sjokolade... <3 Mååå lære meg å lage sånn sjøl:) På det andre bildet så koser han seg med varm vin med kanel :) Smakte ikke så helt galt det heller, altså!! :D

På Louvre var det jo selvfølgelig gratis siden det var 1. søndag i måneden (catchiiing. Penger spart er penger tjent;). Vi måtte riktig nok stå ca 20 minutter i kø.. men det er vel verdt det når man får se Mona-Lisa? Hehe:P Etterpå gikk vi for å spise crêpe med nutella og hot wine, som var utroolig godt.. mmmm<3 Ettersom beina mine begynte å verke litt etter to lange dager med gåing så dro vi likesågreit tilbake til hotellet i sekstiden for å slappe litt av. Senere dro vi ut for å spise burger.. åh.. FOR en burger!!!  "Hjemmelaga" med masse kjøtt, bacon og cheddar. Kunne faktisk ikke blitt bedre:)

På mandag så sjekket vi ut av hotellet og lot koffertene stå der, mens vi tok t-banen til Notre Dame igjen. Denne gangen tok vi turen inn også, ettersom vi kun lusket rundt på utsiden på lørdagen:)
Det var ganske mørkt inne, og det var liksom en spesiell stemning i hele katedralen.. <3Når vi hadde vært der så tenkte vi at vi skulle spandere på oss et bedre måltid siste dagen i Paris. Så da bestilte vi oss treretters på en liten restaurant i en av de bortgjemte gatene. Der hadde jeg froskelår til forrett, lammeskank til hovedrett og creme brulee til dessert .. og betalte 15 euro for hele herligheten! ;)
Vi labbet rundt og fikk kjøpt de siste turistsuvenirene som vi ville ha, og vendet nesen hjemover.. og alt jeg kan si er; for en tur <3<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 07.12.2012
 • Klokken: 09:47
 • Kategori: » Eventyr
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits