Julebordsesongen er i gang!

...og det med et brak :) I går var jeg på julebord med den flotte gjengen min fra Myrveien. Vi hadde julebordet i andre etasje på "the irishman" med catering fra Patrioten. Maten var utrolig god, og jeg som ikke har spist pinnekjøtt på en evighet proppet i meg med herligheten <3 Namnamnam. I tillegg ble jeg jo også den heldige julemandelvinneren som vant et gavekort med middag for to på Patrioten.. Hehe. Så jeg får ta med meg Stian dit i desember sånn at han kan få seg litt førjulsribbe ;)
Etter vi hadde spist og kost oss,  så reiste jeg og Katharina ned på Gnu hvor vi møtte Silje Renate og Jeanette :) Ganske hyggelig at Marius (en annen kollega) også fikk stumpen sin ned på Gnu etterhvert! Det ble ikke en innmari sen kveld på oss, men så var det jo en torsdag da - og privatsjåføren min Stian skulle jo trossalt på jobb i dag morges.. hihi. Ps. Tusen takk, elsker deg!


I tillegg fikk jeg en telefon av Stian om at vi har fått billetter til www.julebordsola.no! Så da skal vi dit i kveld, det er jo ikke akkurat så langt unna der vi bor.. Men mannen hadde allerede ordnet med at en av de andre som også skal på julebordet kjører og henter oss :) Snillingen! Ettersom det begynner i sekstiden, så må jeg vel komme meg i dusjen og gjøre meg klar for atter et julebord. Hihi :) Gøy!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.11.2013
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: » Blogg

Rampete

I dag har jeg gjort noe jeg sjeldent gjør.. Jeg unnet meg noe som jeg har ønsket meg i mange år, nemlig et par med Ilse Jacobsen støvler!! Jeg syntes det tidløse og klassiske designet på støvlene er utrolig fint, så disse støvlene kommer jeg til å ha en god stund <3 De er veldig store i størrelsen, så jeg sto midt i mellom str. 35 & 36, men jeg og ekspeditøren falt på 36 ettersom det er bedre å ha muligheten til å få plass til gode sokker eller siliconinnlegg om jeg vil ha det :) I tillegg er det 2 års garanti, så jeg er veldig godt fornøyd!


Det er merkelig hvor mye mer stas det er å kjøpe seg noe, når man har ønsket seg det lenge!

Ellers så har jeg kjøpt meg en kjole fra HM, finner den dessverre ikke på nett enda.. men den var en av de nyankomne, legger ut bilde med den på så fort anlegningen byr seg :) hihi! Fikk også kjøpt et par topper og en tjukk genser.. Og det måtte til, for nå har alle sommerklærene blitt pakket bort og da fant jeg plutselig ut av at det ikke var så mye vinteraktig å ta av gitt.. :) Var egentlig ikke så leit å måtte ut på shopping.. Det er jo det perfekte tidsfordriv! Jeg skal nemlig på jobb klokka 1500, så da soser jeg litt i byen før jeg tar bussen til Tasta!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 15.11.2013
 • Klokken: 12:13
 • Kategori: » Blogg

Ny duppedings!

Jess, etter å ha vært på besøk hos min kjære far Arnt-Vidar i Bergen, så forelsket jeg meg fullstendig i espressomaskinen hans! Jeg drikker sjeldent traktekaffe, ettersom jeg er ekstremt kresen på smaken.. Jeg elsker derimot cappuccino, iskaffe, café au lait og de aller fleste andre melkebaserte kaffedrikkene som er på markedet, men i disse kamufleres smaken av dårlig kaffe ganske greit:P hihi. Så når jeg var hos pappa da, så tenkte jeg at jeg kunne teste ut denne kaffemaskinen hans - om jeg ikke likte den så er det jo ikke verre enn å slå den ut (og det er "lov" når man er hos mamma eller pappa.. ;). Men den var jo faktisk utrolig god! Det skal sies at jeg/pappa vannet den litt ut med et ekstra trykk for å få Americano, og ikke Espresso.. Ettersom Espresso kan bli i sterkeste laget :) Men nå som jeg har kjøpt denne fine oransje maskinen selv (fås i mange forskjellige farger), så koser jeg meg med en kopp, eller to espresso hver kveld (og ja.. enkelte er tydeligvis immun mot koffein, sover som en stein uansett jeg!). Anbefales!! 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 12.11.2013
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: » Blogg

Og sånn går nu dagan

Atter en uke, og mange ting å ta fatt i. Det begynner å bli tydelig at to og et halvt år på universitetet har satt sine spor.. Fagene går nesten litt for greit, og jeg får plutselig tid til å gjøre masse ekstra. Nå har jeg valgt å ta på meg 5 ekstra stp, ved å være studentassistent i sosialpedagogikk III og i tillegg være med på et prosjekt som heter "nattergalen" som fører til ytterligere 10 stp. I prosjektet arbeider jeg som mentor for et minoritetsbarn, et par timer i uken.. Nøyaktig hvordan det fungerer vil vi få informasjon om fortløpende.. Så jeg er superspent! :D


Legger ved et bilde av Glise-Sanne som er fornøyd med at livet SMILER!


Ellers så er det nøyaktig 200 dager til Stian og jeg blir Herr og Fru Larsen, og jeg kjenner at sommerfuglene brer seg i magen når jeg tenker på det.. Det er enda mange momenter som må gjøres ferdig, men det er så utrolig mye å glede seg til! Legger ved en typisk "bloggliste" over ting jeg/vi må få gjort før bryllupet, og skriver et ✓ på de vi har fått gjort :)

Brudekjole
Klær til Stian
Bryllupssko (meg)
Bryllupssko (Stian)
Hårpynt
Undertøy (meg)
Booke lokale
Booke kirke
Bestille/lage invitasjoner
Lage/sende save-the-date kort
Bestille/lage kirkeprogram, bordkort, meny etc.
Bestille/lage takkekort
Bestille fotograf
Lage gjesteliste
Bordplassering
Transport til/fra kirka (påbegynt)
Gjestegaver (påbegynt)
Candybuffet (påbegynt)
Finne salmer til vielsen (påbegynt)
Velge forlovere
Lage kakeliste
Bestille gifteringer (funnet design, men ikke bestilt enda)
Bestille bryllupssuite
Ordne med blomsterdekoratør (snille Martha <3)
Bestille hår og sminke + prøvetime til den store dagen (endte opp med dyktige Hårmakeriet i Lillesand)
Lage ønskeliste (påbegynt)
Gjestebok - her har vi mange alternativer, men vi er usikre på hvilken variant vi skal gå for!
Toastmaster

Kjøreplan
Brudepiker + kjoler
  ✓
Div. pynt og underholdning (påbegynt)
Musikk til bryllupet
Bestille bryllupskake


Ellers så har jeg ordnet hotellrom til Stian og Leif på Strand Hotell på Fevik, natten før bryllupet.. Rett og slett for at jeg vil de skal kose seg skikkelig dagen før, og få en god frokost før vielsen.. For mens jeg sitter hos frisøren, så vil jeg anta at Stian (og sikkert Leif også) sitter og tripper.. og venter på at de skal til kirka. Så daaaa er det sikkert greit at de kan kose seg i spaet fra klokka åtte om morgenen, om timene skulle gå for seint.. hihi. Neida, men de nyter nok godt av å bare slappe av i hverandres selskap, uten å stresse så mye :)

(Ps. Det er sikkert en hel del jeg har glemt på denne lista, men det var det jeg kom på i farta.. hihi)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 12.11.2013
 • Klokken: 15:04
 • Kategori: » Blogg

Hjemmeeksamen og bokønsker

Jess.. Da var det duket for eksamen - atter en gang! Denne gangen er det hjemmeeksamen, som forøvrig er den eneste eksamensformen vi skal jobbe med nå opp mot studieslutt. No more skoleeksamen.. Hurra for det :) Men hjemmeeksamen er tungt nok det altså. Nå skal vi skrive 2500 vettuge ord på tre dager, så jeg, Silje Renate og Ida har isolert oss hos Silje Renate for de neste dagene. Med masse klementiner og tyrkisk pepper.. MOMS!

Eksamensoppgaven min lyder sånn her: "Tenk deg at du arbeider på en institusjon som skal ta inn en ny klient. Drøft hva du vil kartlegge, og hvordan du vil gå frem i selve kartleggingsarbeidet" Sånn. Medlidenhet takk! :P Neeeida.. Går sikkert greit, pleier jo å ordne seg til slutt!!

Og sånn til slutt så kan jeg legge ved to bøker som jeg ønsker meg til jul, eller bursdag eller sånno.

"Ikke si det til noen" av Jon Gangdal.
"Og fjellene ga gjenlyd"/ "and the mountains echoed" av Khaled Hosseini (favorittforfatteren min! Engelsk eller norsk

Anbefaler forøvrig "under tusen strålende soler" og "drageløperen" av Khaled Hosseini og "jeg tenker nok du skjønner det sjøl" av Jon Gangdal. :)

Ha ei fin uke folkens <3 :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.11.2013
 • Klokken: 13:27
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits