BuuuuuuuuuuuuuuuuuHuuuuuuuuuuuuu!

...Ja... stakkars, stakkars, STAKKARS MEG. Eller er det nå egentlig det? Jeg syter iallefall som en mann:( 
Har klart å bli forkjøla.. eller... det har nå gått  mer eller mindre over nå da! ;) Men, har følt meg som et levende blåseinstrument de siste dagene! UGH. Heldigvis så tok det kun 3 dager for å recover.. men så håper jeg jo at jeg har hatt min forkjølelse for sesongen!! :) *kryssefingrene*

Ellers så har kjæresten min flyttet til Stavanger for å begynne i ny jobb! (Han er utdannet ingeniør innenfor multimedieteknologi- og design). Og da er det bare 6 uker til jeg kommer etter med koffert og mikkmakk for å flytte opp! Om det kun blir i helgene (militæret) eller om det blir i ukedagene óg (UiS) finner vi ut av når den tid kommer! Spennende er det iallefall!!! :) Bloggen hans finner dere her: http://stianlarsen.com/stavanger/ om det skulle være av interesse! 

* I morgen så skal vi litt rundt på besøk, søndag er en besøksdag syntes jeg:) Er egentlig himla glad i søndager når jeg tenker meg om! Hmmm søndag, søndag, søndag. Et fint ord er det og:D
Men nååå skal vi ha kylling i form.. og det er så sinnssykt godt.. blir heilt matt!!!! :D:D 
mmm!! 

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 20.11.2010
 • Klokken: 19:10
 • Kategori: » Blogg

Reiser

Her legger jeg ut utenlandsreisene jeg har vært på, og oppdaterer fortløpende når vi drar på nye turer! :)
Jeg kommer ikke til å legge ut om innenlandsreiser eller turer til DK eller Sverige fordi jeg syntes det er litt for nærme til å være spesielt interessant for dere lesere:) <3 Vil dere lese om slike turer så får dere heller følge med på bloggen min, hihi:)

Vår 2013 - Polen - Krakow
Jeg var så heldig at jeg fikk bli med praksisplassen min på blåtur til Krakow i Polen da jeg gikk andreåret ved UiS. Turen varte i fire dager og var helt fortreffelig <3
Du kan lese mer om turen min til Krakow her!

 

Vinter 2012 - Frankrike - Paris
Siden Stian fylte 25år, så booket og betalte jeg en romantisk langweekend i Paris for oss to 30/11-3/12. Det var en helt utrolig tur, som jeg aldri kommer til å glemme. Vi hadde det bare så utrolig godt:) Nøt hverandres selskap, deilig mat og opplevelser. For å ikke glemme høydepunktet når Stian fridde til meg foran Eiffeltårnet.. Blir helt varm inni meg bare av å tenke på det :) Her kan du lese litt mer om turen vår!:
Paris & Frieriet

Sommer 2012 - Indonesia - Jakarta - Bali - Gili Trawangan - Lombok
Dette var den første turen min til Asia og jeg må helt ærlig innrømme at det var utrolig spennende og en utrolig opplevelse å få reise til andre siden av kloden på ferie. Vi var i Indonesia for å besøke pappaen til Stian og hans kone Afia. Vi var der i omtrent tre uker og koste oss gløgg ihjel:) Vi var innom Jakarta, Lombok, Bali og Gili Trawangan når vi var der, har mange gode minner fra alle stedene, men må ærlig innrømme at Bali og Gili Trawangan stjal hjertet mitt. Nærmere kommer man ikke paradis på jord:)

Hvis du kunne tenke deg å lese mer om turen vår til Indonesia så trykk inn på disse linkene!:
Jakarta 1
, Jakarta 2, Jakarta 3, Bali 1, Bali 2, Bali 3, Bali 4, Bali 5,
Gili Trawangan 1, Gili Trawangan 2, Gili Trawangan 3, Lombok 1, Jakarta 4.

Sommer 2012 - De forente arabiske emirater - Dubai
På vei ned til Indonesia så ordnet svigerfar et 2-3 dagers opphold i Dubai siden vi likevel skulle mellomlande her.
Det var kjempekos og vi fikk god tid til hverandre så vel som at vi fikk besøkt steder som man som kun få av oss får muligheten til å se, og oppleve:)

Her kan du lese mer om turen vår til "the emirates" ;)
Dubai 1, Dubai 2

Våren 2012 - Tyrkia - Alanya
Dette var min og Stians første tur sammen, og jeg fikk turen av han til 21årsdagen min. -Snille mannen min <3 :)
Vi var syv dager i Alanya og koste oss masse:) Skikkelig kjærlighetstur!

Vil du vite litt mer? Les her!
Tyrkia 1, Tyrkia 2, Tyrkia 3, Tyrkia 4, Tyrkia 5

Høsten 2011 - England - London
Jeg var nede og besøkte verdens beste venninne Savannah i London en langhelg i 2011.
Da besøkte vi puber, kjaset om gamledager, spiste MASSE junkfood og bare koste oss masse i hverandres selskap:)

 
Les mer om turen til her: England!

Høsten 2008 - Nord-Irland - Roslea - Eniskillen - Lisnaskea - Belfast - Dublin
Jeg bestemte meg tidlig at jeg ville dra utenlands i andreklasse på videregående. Turen kostet 100 000,- (fikk en god del dekket av lånekassen, resten finansierte jeg sammen med foreldrene mine) og var verdt hver eneste krone! Jeg bodde sammen med fire andre jenter som jeg absolutt elsker! Maria fra Sveits, Franzi fra Tyskland, Joanne fra New Zealand og Savannah fra Nashville, Tennessee <3
Kan trygt si at jeg har venner over hele verden! hehe! <3 Vi bodde sammen i et helt skoleår hvor vi hadde våre ups and downs.. Vi kunne krangle så tustene føyk, samtidig som vi kunne sove i samme seng og trøste hverandre når vi hadde hjemlengsel. Sterkere bånd enn det tror jeg er vanskelig å få med andre mennesker. Venner for livet!

Jeg har dessverre slettet bloggen jeg hadde når jeg bodde i Nord-Irland, men kan kort fortelle at jeg reiste med EF og bodde på en hundekennel hvor de hadde over 100 hunder i alle mulige raser. Så at jeg kan hund, er ingen underdrivelse. Man blir ganske dreven etter å jobbe med dem dag ut og dag inn et helt år, for å si det sånn! :P Jeg gikk selvfølgelig på skole når jeg bodde der, og studerte biologi, historie og engelsk litteratur ved Erne Integrated College i Enniskillen. Min kjære bror Thomas kom og besøkte meg ei uke når jeg bodde der, da dro vi på tur til Belfast og Dublin, bodde på hosteller og besøkte irske puber.. minner for livet! :) <3 Ellers så er det bare å kontakt om det er noe dere lurer på, enten du er nysgjerrig på turen eller skal på utveksling selv!Våren 2007 - Polen & Tyskland - Krakow - Berlin
I tiendeklasse så var jeg selvfølgelig med på den klassiske turen for å besøke konsentrasjonsleirene i Tyskland og Polen med de hvite bussene. Dette er en tur jeg anbefaler på det sterkeste til de som har muligheten! Turen varte i 10 dager, og jeg syntes det var veldig spennende å se stedene man har lest så mye om i historiebøkene, selvom det var vondt å se grusomhetene som hadde skjedd på kloss hold. Vi var innom Sachsenhausen, Aushwitch, Ravensbruck og Birkenau.Sommeren 2006 - Russland - Kaliningrad
Dette var den første turen jeg dro på "alene" og mange vil mene at jeg var for ung (nettopp fylt 15) til å dra på en slik tur. På den andre siden så var turen godt organisert og med mange deltagere i alle aldre:)
Vi dro ned for å være med på en hjelpesending, altså dra ned med leker, klær ol. til hjemløse barn og barn på barnehjem. Denne turen finansierte jeg alene med store deler av konfirmasjonspengene jeg fikk et par måneder tidligere, og igjen, det var verdt hver eneste krone. Reiser er det eneste man kan kjøpe, som gjør deg rikere.

Jeg lærte veldig mye om meg selv på denne turen, og det kom garantert på riktig tidspunkt. De aller fleste 15-18åringer har godt av å bli dratt ut av sin egen egoistiske boble og se hvordan verden egentlig er. Det må også nevnes at jeg gikk ned ca 10kg på turen til Kaliningrad.. Hehe. Jeg var ikke særlig glad i maten der nede, så da levde jeg på knekkebrød og vann i fjorten dager. Det kom selvfølgelig fort på igjen når jeg kom til Norge, men er litt morsomt å se hvor kresen man er når man er i midten av tenårene. Tihi. :P

Ellers så vil jeg absolutt anbefale hjelpesendings-tur til alle som vurderer utenlandstur, ønsker å hjelpe andre og som kanskje ikke er like klar for å dra utenlands helt alene men liker tryggheten i å ha mange andre rundt seg. :)

(Bilde kommer)

Sommeren 2001 - Spania - Palma De Mallorca, Alqudia
Dette var min aller første sydentur, og jeg husker at jeg syntes det var utrolig spennende å få reise mange timer med fly, reise heelt til SYDEN liksom! og samtidig få kvalitetstid med mamma, pappa og min kjære bror:) Det er jo helt klart mange år siden så mange av minnene trenger litt oppfriskning, men det jeg husker best er at jeg og brorsan vant en haug med bamser i maskinene man plukker de opp med sånnen klo... Paellaen vi spiste når vi var på båttur og vannmelonene som vi kjøpte når vi lå på stranda.. Hehe.. Det var en utrolig flott tur, og minnene jeg har er veldig gode:) <3

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 18.11.2010
 • Klokken: 16:02
 • Kategori: » Blogg

Må ned 5 kg fra nå til Januar:-O

Sorry alle skadefro folk, men det har ingenting med vekten i seg selv å gjøre;) men simpelthen slik at jeg skal kunne ta vesentlig flere egenvekt øvelser slik som pushups og hangups! For jada.. det har nemlig Nazi-Lars bestemt.. (som oftest omtalt som treneren min) og hvordan skal jeg gjøre det?

JODA. Ved å spise ca 1000kcal mer enn det jeg gjør nå! Haha... og naturligvis en god del oftere.. og drikke minimum 6 glass vann hver dag.. og 2 glass melk.. og spise masse proteinrik mat. :) 

Det er merkelig hvordan det fungerer egentlig! -At det å spise mer kcal kan gjøre det slik at kroppen går ned i vekt og bygger mer muskler (på tross av at muskler veier mer fett) ergo, at man går ned over dobbelt så mye fett som man går opp i muskelmasse. Spennende! 

Selvfølgelig, man kan jo ikke gå ned i vekt ved å spise 2000kcal som lita jente om man trener lite, eller under 4 ganger i uka. Og eneste grunnen til at jeg skal spise mer er fordi jeg rettogslett har spist for lite, og derfor latt kroppen min gå i sparebluss, hvor den ikke forbrenner alt fettet, men går ut i null på vekta i forhold til muskler som har blitt bygd. 

Det er kanskje litt komplisert for de som ikke er helt "inne i" ernæring. Men, jeg syntes det er skikkelig spennende:D

Så jaddah.. nå har jeg blitt utstyrt med "mat for idrettsmenn" ei svensk, tjukk bok med masse oppskrifter og ønsker meg selv lykke til.. hehehehe. 


:D
 • Kommentarer: 4
 • Postet: 16.11.2010
 • Klokken: 23:36
 • Kategori: » Blogg

Casinokveld!!

Lørdag var en himla vellykket dag, først så fikk jeg besøk av Anniken i fem-tiden, hvor jeg hadde laget ovnsbakte lammekoteletter med grønnsaker, sjysaus og fløtebasert potetmos...noe som smakte heilt herlig! haha:) Det skal iallefall sies at Anniken supplerte med deilig vin, (som hun forsåvidt drakk 9/10 deler av selv, hihi) og godt selskap. 

Etter et par timer med jentefjas, vindrikking og oppdolling så kom kjærestemannen min Stian og bestekameraten min Adrian for å vorse litt sammen med oss. Og det skal sies; gutter ser bra ut i dress.. :D
Vi hadde det utrolig moro vil jeg påstå! Med mange gode drinker, artige drikkeleker og egg noodles & hvitløksbaguetter som nattmat. Vi var først på CasinoPartyet på Bluebox..noe som var ganske oppskrytt.. på tross av at det var mye folk der.. (mange som hadde gått inn for å ha ei skikkelig fjortisfyll ja!) Så vi endte opp på det one and only place: SKYLINE. :D og deeer var det heldigvis bra.. 

En kort oppsumering av kvelden; utrolig gøy!!! MEN,  jeg skal aldri ha på meg 11cm heler på byen igjen. haha:) Er glad for at kjæresten min er sterk og meldte seg frivillig til å ha min stakkarslige kropp på ryggen mens vi surra oss ned til taxikøa i to-tiden.. hihi:):D

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 16.11.2010
 • Klokken: 21:52
 • Kategori: » Blogg

Boller med kjærligheeet i :)

Hvordan lage boller med kjærlighet?? 

JO. 

*Man tar 1. pakke med ferdig (123) bolledeig

*Tilsetter en hønk...F.eks.: Mr. Berg
*Tilsetter ei himla fornøyd jente i stygg onepiece
feks: Frøken Lian

*Får den angivelige hønken til å kna deigen*Ruller de til små klumper


*SÅ steiker man de!

* Og til siiiiiist så koser man seg med bollene, gjerne sammen med en stooor kopp kakao og krem <3 

PS. DET ER HIMLA VIKTIG Å NUSSE MASSE MENS MAN LAGER BOLLANE! Er jo trossalt boller med kjærlighet i!
 • Kommentarer: 6
 • Postet: 14.11.2010
 • Klokken: 22:02
 • Kategori: » Blogg

Fyll og fanteri!!! :)

I dag har jeg bare kost meg masse sammen med verdens skjønneste kjæreste:) 
Har faktisk skjemt han litt bort og laga masse mat til han i dag...hehe... noe han selvfølgelig fortjener.. fordi han alltid er så utrolig snill med meg:) Jeg er iallefall himla lykkelig for tiden.. noe som kan ha noe med forelskelsen å gjøre.. ehm, men det snakker vi ikke om!!! hehehe

I kveld så skal vi ut og drikke oss rampete og generelt gjøre Grimstad utrygg sammen med karsten, brorsan og nokon andre!!...tihi. :) 

I morra skjer det mer spennende ting.. da er det CasinoFest på Bluebox = GØYE BILDER:D Har allerede kjøpt falske vipper, funnet frem kjole, sko og selftan!!! hehe!! Skal det være skal det være.
Da skal jeg iallefall ut med Stian, Adrian og Anniken, så det blir artig:) woopidooo d-_-b

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.11.2010
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: » Blogg

JEG ER VERDENS BESTE TATOVØR

......eller er jeg nå det? Tror det med god grunn hadde vært delte meninger om det ja..tihi. 
Jeg er ikke spesielt dyktig når det kommer til tegning, håndskriften minner mer om en 10årings enn ei på 19...og jeg er utrolig utålmodig...noe som ikke er en supergod kombo innenfor tatoveringsyrket...vil jeg tro...hehehe.

MEN siden han derre skjønne kjæresten min har tatoveringsutstyr så måtte jeg jo teste det ut..om ikke på han, så iallefall på en øvingsmatte...hehe... jeg fant fort ut at det er MYE vanskeligere enn det ser ut som.. All cred til profesjonelle tatovører!!!! ;) Tihi...utrolig moro var det iallefall..var så vidt at stian fikk lov å pakke det bort;)200,- til den som går med på at jeg tatoverer www.lurre.blogg.no på seg... hehehehe;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 11.11.2010
 • Klokken: 16:33
 • Kategori: » Blogg

X antall ting som irriterer ei lita dørvakt (:

1# Du har ikke med ID ....og kverulerer på at du er over 18/20 og får flere til å "verifisere" dette
- nei, du kommer fortsatt ikke inn uten bevis.

2# Du oppbevarer ID i bhen. Ja, det er jævlig ekkelt å ta i et ID som er infiltrert med boob-sweat. merkelig nok.

3# Du klarer ikke å forstå dette simple prinsippet: DET ER IKKE LOV TIL Å TA MED 20ÅRS DRINKER INN I 18ÅRS AVDELINGEN. D'oh.

4# Du henger i døra. Ja, det er hyggelig å snakke med folk man kjenner. Kjenner jeg deg ikke - så er det ikke så utrolig interessant å snakke med deg. Eller pleier du å slå av en prat med vaktene på flyplassen også? Didnt think so.

5# Å klappe meg på rumpa/gi meg et kyss på kinnet/sleike meg på hånda etc etc.. uønsket:)

6# Folk som ikke forstår at man ikke skal danse på rekkverk, stoler og bord, gjelder vel egentlig forøvrig jenter som har et sterkt behov for å vise seg frem, men please; når det ser ut som noen har plukket deg opp fra en strippebule i Litauen...så tror jeg du bare kommer til å takke meg dagen derpå for at jeg har dratt deg ned fra rekkverket. (og for de som lurte - ja, det kan være farlig å danse en halv meter over bakken når du er dritings - på høye heler)

7# Gris på jente/guttedoen. Opplevelsen av å finne en bæsj på gulvet inne på jentedoen sitter enda friskt i minnet. 
Må du absolutt bæsje når du er ute på byen - så treff i det minste skåla. Hiv tamponger og bind i søpla. Ikke tiss på gulvet. Ikke spy på gulvet. Ikke kast tørkepapir på gulvet. Vet du hvorfor? Fordi det blir grisete. Ikke nødvendigvis for meg - men for alle dere som er på byen og bruker disse toalettene. Respekt for andre gjelder selv på fylla.
-Selvom vi ansatte lo i godt over en uke av den bæsjen.. herregud.. haha.. hvor utrolig ekkel går det an på bli?

8# Jeg snakker Kristiansandsk - ikke svensk. Ikke gidd å kveruler. 

9#  Nei. Jeg kan ikke holde drinken din mens du går på do/ut for å røyke.

10# Uansett hvor mye du gnåler..så NEI, du kommer ikke inn igjen på utestedet mellom 0200 og 0230...har du glemt jakka, vennen din, øla, veska, mobilen, røykpakka, skoen, hoppetauet (.....) <---fill in whatever fits. så må du VENTE til alle har forlatt lokalet til at du kan komme inn for å lete. Sorry Mac. - Det er likt for alle.. uansett hvor mye du "kjenner" sjefen. 

11# Selvom du har sett meg på jobb så betyr det ikke at jeg kjenner deg igjen.. og ja.. det freaker meg ut at du kan for- og etternavnet mitt. 

sist men ikke minst: 

VIS LEGITIMASJON UOPPFORDRET FREM TIL DU HAR FYLT 25 


Hilsen Susie Q den skuuuuuuumle dørvakta... tihi.. eller ikke:) 

Jeg DIGGER jobben min faktisk.. :D
 • Kommentarer: 4
 • Postet: 07.11.2010
 • Klokken: 22:43
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits