Et stykke videre

Jepp, nå har jeg snart alt i boks med tanke på bryllupsantrekket! Undertøy fra Victorias secret, er bestilt og mottatt, verdens nydeligste bryllupssko har også kommet i posten - og de sitter som støpt!!! Er så fornøyd :) Nå i helgen så kommer min kjære mor og svigersøster på besøk, da får de sett meg i brudekjolen for første gang, tenker å ha ost, kjeks og søte drinker.. og utpå kvelden når Stian får komme (vi okkuperer leiligheten til min kjære forlover Silje Renate), så lager vi pizza og har et skikkelig slumberparty med litt godt å drikke og snacks :) Gleder meg <3

Fikk også en bryllupsinvitasjon fra en av vertssøstrene mine som bor i Sveits her forleden, jeg kommer nok ikke til å dra ettersom konfirmasjonen til min søte kusine Juliane er samme dagen, og innlevering av bacehloroppgaven er uken etter.. Hehe. Men det var hyggelig å bli tenkt på, og det gjorde heller ikke noe at invitasjonen inneholdt en boks med deilig sveitstisk sjokolade fra Lindt <3 NomNomNom. (Stian og jeg har mumset dem opp allerede.. hihi).


Det meste sto jo da på tysk.. men det lå et personlig brev ved siden av på engelsk, kos!

Nå er det stekt torsk med bacon som står på menyen og dere må ha en fin kveld videre - så logger jeg meg plutselig på igjen ;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: » Blogg

En kattunge, eller to til jul?

Vi har fremdeles to hjemløse kattunger, og en veeeldig fin og kosete hjemløs kattemamma i forteltet til vogna.. Jeg håper inderlig det snart dukker opp noen mennesker med et stooort hjerte for dyr.. Se på disse snuskene da!Skulle gjerne tatt meg av dem for alltid, men det kan jeg nok ikke.. De får ly i forteltet i vinter.. men det er jo absolutt ikke ideelt for hverken oss eller dem. Dyrebeskyttelsen i Rogaland tar ikke i mot flere løskatter.. Jess.. Så da er vi "stuck" med hverandre inntil videre :P Hehe. Ta kontakt om vi vil ha katt!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 11:19
 • Kategori: » Blogg

Halloween

Bøøø, og Happy Halloween! De siste dagene har Stian og jeg skjært hvert vårt gresskar, som var utrolig gøy! Jeg har gjort det et par ganger før når jeg var yngre, men det var første gangen Stian prøvde seg.. Og jeg må jo si at alt den mannen tar i blir til gull ;) Han var superflink! Så i kveld skal vi riste gresskarfrø og tenne opp lyktene utenfor vogna :)

Ha en uhuuuuuuuggelig kveld i kveld da folkens!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 10:53
 • Kategori: » Blogg

23.10.2010

For tre år siden ble det offisielt oss to! Og tenk.. Nå er det snart kirkeklokker og festmiddag som venter, bare syv små måneder igjen gitt!
Stian er det fineste mennesket jeg vet om, og jeg er så glad for at akkurat han vil være mannen min. Vi måtte ta en avgjørelse på om vi ville feire "forlovelsesdagen" eller "kjærestedagen" i år, ettersom begge to kommer ganske tett.. Men siden Stian har bursdag på dagen vi forlovet oss, og fordi vi ikke syntes dagen vi ble forlovet er en merkedag i så måte, så feirer vi det at vi har vært som erteris i snart tre år :) I årene fremover så blir det selvfølgelig bryllupsdagen vi kommer til å feire likevel, tihi :)Så i dag sto jeg opp grytidlig for å steke eggerøre og lage varm sjokolade.. Kan tro det var en blid mann som sto opp til einerøkt laks med eggerøre på fersk loff! Det er så gøy å stelle for Stian, for han setter så pris på det :D

Senere i dag har vi fordelt oppgavene slik at jeg lager hovedrett, og stian ordner forrett og dessert. I tillegg så har vi fiksa en liten oppmerksomhet til hverandre :)
Det som står på menyen er jordskokksuppe med spekeskinke til forrett, mørbrad fra slakteren til hovedrett, med pastinakkpuré, hjemmelaget bearnaise, asparges, stekt aromasopp og sjalottløk, til dessert har stian laget hjemmelaget sjokolademusse (fikk smake på litt av det som var til overs i bollen i går... og NAM, jeg gleder meg til i kveld!! hihi).

Hver morgen når jeg våkner,
og kjenner at også
du er der.
I sengen ved min side,
riktig tett og nær.
Da overveldes jeg avfølelser
for deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg har deg så dypt
og inderlig kjær.

Hver dag når du er på jobb,
lengter jeg
etter å se deg igjen.
Høre harmonien og latteren
i din myke stemme.
Fordi du er den du er,
og fordi du er den jeg holder av,og
aldri noensinne hverken vil,
eller kan glemme.

Hver dag er fylt med å vente.
Vente på kveld,
så jeg kan holde armene godt
omkring deg,
og fortelle hvor høyt
jeg elsker deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg lengter etter å høre,
at også du er glad i meg.

Hver kveld lengter jeg etter
å sitte tett intill deg,
i kjærlig omfavnelse.
Kjenne varmen fra deg
og se lyset i dine vakre øyne.
Fordi du er den du er. 

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 23.10.2013
 • Klokken: 10:32
 • Kategori: » Blogg

Rart å tenke på

Det er litt rart når man begynner å planlegge "slutten". Vi må jo snart begynne å tenke på å flytte ned ting på sørlandet fra vogna/forteltet, og å avrunde tiden vi har hatt her. Når jeg tenker over det så er det jo i Stavanger jeg har blitt voksen.. Tre år av livet mitt, de første tre årene med vaklende skritt fra tenåringstiden og inn i voksenlivet.
Personlig så føler jeg jo at det har gått veldig bra, man kan ikke forvente at det går knirkefritt - men alt tatt i betraktning så syntes jeg at vi kan gi oss et klapp på skulderen når vi har solgt vogna og fått "ring på fing'" som de sier her i Siddisland.

Det er så uendelig mange ting å glede seg til.. Det er jo nå livet begynner? Når begge er ferdigutdannet, nygift og med allverdens muligheter foran oss.. :) Vi har ingen fastsatte planer.. Det eneste vi vet er at vi vil oppleve verden, og vi begynner med ett år på Bali, så får vi bare se hvor vinden fører oss! Reisebasillen har definitivt bitt oss i bakenden, så da får vi utnytte reiselysten mens vi enda er unge. Boligkapitalpengene får stå trygt på konto mens vi opplever litt.. Ingen hasverk her i gården! Barn får komme når det kommer, men det er ikke planlagt de nærmeste årene iallefall.. Så til dere som ønsker å bli besteforeldre - dere får mase på brødrene våre ;)

Men det er rart altså.. Disse årene har flydd, og ingenting har blitt slik som jeg hadde trodd. Det har blitt mye bedre.. Og Stian skal ha mesteparten av æren for det!
Trygge, gode Stian:)Kom over dette herlige bildet av Stian fra Paris, dagen etter han fridde.. Her koste vi oss med varm vin og Crepés:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.10.2013
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: » Blogg

Nettbutikker

I dag er det nøyaktig 227 dager igjen til bryllupet, og jeg gleder meg!! Det er en god ting igjen før vi er i boks, men jeg koser meg med planleggingen :) De siste dagene har jeg surfet litt på ebay, etsy og andre online nettbutikker som har masse bryllupsstæsj, og ikke koster skjorta :) Har funnet så utrolig mye fint! Hjelper godt på at jeg akkurat har fått lønn også.. Så nå kommer det snart maaasse ting i posten <3

Samtidig så er det klart at et bryllup fører med seg mye stress, det er jo en stor og dyr fest som man vil skal gå "smooth" og man ønsker jo at både vi og gjestene våre har en fenomenal dag :) Jeg tror ikke jeg er den eneste bruden som gleder meg til dagen er der, og man ser at alt styret, arbeidet, sparingen og frustrasjonen har vært verdt det! Jeg er jo en evig optimist og romantiker, så jeg kan ikke annet enn å glede meg til å se min flotte mann i antrekket sitt i enden av kirkegulvet <3

Custom Wedding Cake Topper Personalized with YOUR Silhouette
//www.etsy.com

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 15.10.2013
 • Klokken: 15:23
 • Kategori: » Bryllup

Ønskelister til jul

Ettersom det har vært litt *host* mas etter ønskeliste til jul, så kan jeg jo legge ut en her! I situasjonen vi er i nå så er det jo litt vanskelig å skrive liste over ting vi vil ha.. Vi skal jo flytte til Indonesia om noen måneder, og da skal livene våre få plass i et par kofferter! Men vi kan jo ønske oss ting vi vet vi vil få bruk for når vi en gang kommer tilbake, eller i månedene frem mot bryllupet og flyttingen :)

Susanne
Jeg ønsker meg litt "luksusting".. Ting jeg ikke ville prioritert i studentøkonomien min altså ;) det kan være alt fra håndkremer som lukter digg til fluffy sokker eller en fancy (svart) YSL mascara :) Spesifikke ting jeg behøver/ønsker meg er vel en liten "carry on" koffert med hjul  (ca 53 x 35 x 28cm), smykketre, deilig nattøy, fotballfruen sin kokebok, gode støvler (str 37), skikkelig regntøy, softshell jakke eller vindjakke (str 36/38), GHD rettetang, Nintendo 3DS (til de lange flyturene :)) OBH N. Bjørn Axen Slide Krølltang, gavekort på klær/sminke o.l. Kommer også alltid godt med <3

Stian
Etter uttallige "jeg vet ikke"-svar, så måtte jeg ta skjeen i en annen hånd og presse litt.. hehe.. Han ønsker seg Inferno av Dan Brown (på norsk), en god morgenkåpe, nesetrimmer, hårtrimmer, Biotherm bodymilk (sitrus).. og vil føre på noen blurayfilmer og spill så fort han får kikket på det ;) hihi.

Felles
Ja.. Denne kategorien er jo veldig vanskelig, det kommer jo snart ut en bryllupsønskeliste med 10000 ting til oss som par.. Så jeg må vri hodet mitt litt her for å ikke "stjele" de gode bryllupsønskene ;) Men ting vi aldri kan få nok av; sengetøy i flanell/bomullslaken til dobbelseng, spiselige ting (god spekemat, te, fancy sjokolade etc), koseteppe til sofaen i en nøytral farge (helst ikke med "pels"), Babor bodyshower (helst den Asia-varianten.. mmm.. lukter nydelig! Fås på blivakker.no), billetter til show (standup, konsert eller liknende i Stavanger), pynteputer til sofaen (6 store/8 medium str), tja... hehe :P Ikke lett altså! Men vi blir glad for alt vi får, enten det er på ønskelisten eller ei. Det viktigste er jo at vi får kost oss med familien vår (og får spise julekalkun og riskrem.. hihi)!

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 08.10.2013
 • Klokken: 19:41
 • Kategori: » Blogg

06.10.13

Swooosh.... Der har pluselig noen måneder flydd forbi :-O Først må jeg beklage til mine faste lesere - jeg skal bli flinkere til å oppdatere! Lover! :)

Det har skjedd helt latterlig mye de ukene jeg ikke har oppdatert, og det er egentlig bare utrolig mye kjekt!! Jeg har blant annet kjøpt brudekjolen min, "save the date" kortene har blitt printet og sendt, og ikke minst har vi fått booket både bryllupslokale, sminke & hår på bryllupsdagen og en deilig pakke på Clarion Hotel Ernst til bryllupsnatten :)

Bryllupsdatoen har også blitt endret fra 26.07.14 til 31.05.14. Dette er fordi bryllupslokalet vi ønsket har to års ventetid, og den eneste datoen de hadde ledige var denne, så da måtte vi gjøre noen justeringer!! Men det ordnet seg heldigvis, på tross av at vi måtte ombooke både kirke og bryllupsfotograf. Takk Gud for at vi har så god tid på å planlegge bryllupet, hvis ikke hadde vi aldri fått det slik som vi vil! :) Så nå har vi endt på Bjelle gård i Kristiansand, som har et helt fantastisk bryllupslokale.. Åh! Jeg gleder meg sånn!! :D :D

Fine Stian har laget dem - jeg er så heldig som får gifte meg med en så flink mann! Love you honey :) På bildet her er den ikke beskjært enda, de er i størrelsen A6 og fikk perfekt plass i sånne små konvolutter :) Stian har også laget konvoluttene som vi hadde de oppi, jeg skal legge ut bilde av dem også etterhvert. Der får dere se logoen vår ...som han også har laget. Hihi!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 06.10.2013
 • Klokken: 21:33
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits