100 sit-ups senere

Var veldig fornøyd med treningsøkta mi i dag, så jeg tenkte jeg skulle skryte litt av den til dere.. Hehe! Jeg pinet meg nemlig igjennom 100 situps, så vel som en god del beintrening. Som jeg skrev tidligere så måtte jeg nesten justere opp beinpress litt. Så den ble satt opp fra 85kg til 125kgx12rep - 3 sett, hehe.. kjenner det godt i stumpen nå ja! Hvis noen skulle være nysgjerrige på det:P

Må nesten også fortelle hvordan det går med Stian som har hatt innmari vondt i hodet og skikkelig kink i nakken. I dag fikk han nemlig time hos en kiropraktor(!) via jobben som da har knekt og dytta på alt det som går ann å knekke og dytte på i nakken.. Stakkars mannen min:/ Får helt frysninger når han forteller hvordan de går frem, men, its all for the greater good? Eller hva?:P Så nå har han fem behandlinger igjen før han vissnok er "frisk". Var antagelig en muskel eller nerve som hadde satt seg i spenn, så satser på at det ordner seg snart:)

Ellers så har vi handlet inn for resten av uken i dag, og matplanen vår ser slik ut denne gangen:


Nå skal jeg krype under teppet i armkroken til Stian og vente på farmen begynner:) Dere får ha en fin-fin kveld!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 29.10.2012
 • Klokken: 20:48
 • Kategori: » Blogg

Noen ganger altså!!

Noen ganger så blir æ så siiiinnaaaa. Sånn som i dag. Herrejemini altså. Først så skulle jeg lage fiskekaker i brunsaus, men da fant jeg ut at emballasjen til fiskekakene hadde et lite hull, og ettersom vi ikke vet hvor lenge hullet har vært der, så er det ikke noen sjans for at vi spiser de. Så da tenkte jeg at jeg skulle lage kyllinggrateng.. Etter nøysom planlegging hvor jeg kuttet kyllingen i bittesmå biter sånn at den skulle bli gjennomstekt, så brenner jaggu toppen av gratengen seg.. Og da var jeg jo helt nødt til å ta den ut av ovnen sånn at ikke den ble mer brent.. Noe som gjorde at kyllingen IKKE ble stekt nok. Haha.. Seriøst. Ikke helt min dag i dag nei!!! :P Stian skjønte heldigvis at det var like før jeg gikk i lufta, så da var han føre var og tilbød seg å kjøre til pizzabakeren (som ikke er så alt for langt unna oss) og kjøpe pizza. Tihi! Så nå er han på vei for å hente den.. Skjønningen min:)

Så da ble det pizza på oss i kveld da.. Ikke at jeg kan klage på det, men:) Ellers så har vi jo vært på en liten sykkeltur i dag, og det var helt SINNSYKT mye vind på vei bort.. Å sykle i motvind er kaaaldt, men var utrolig deilig å sykle hjem igjen, med vinden i ryggen.. hihi:)


Ut på tur, aldri sur!! I min gigantiske vinterjakke <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 28.10.2012
 • Klokken: 17:32
 • Kategori: » Blogg

Avslappende lørdag
I går gikk vi på en laaang tur i skogen, det var utrolig frisk og deilig!
Når vi kom hjem så koste vi oss med film, wrong turn 5 (anbefales IKKE:P) og biff, fløtegratinerte poteter, stekt sopp og salat.. nomnomnom<3
Hadde en skikkelig "skjemme oss bort" kveld:) Lagde sjokoladefondanter når det begynte å nærme seg leggetid, så det var en skikkelig late-night snack:)Ellers så tar vi nok turen ut i dag også, planlegger å sykle ca 1 mil før vi tar resten av kvelden inne:) <3
Ha en fin søndag dere og!!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 28.10.2012
 • Klokken: 13:09
 • Kategori: » Blogg

Dagen vår

Jeg har jo helt glemt å skrive om dagen vår, hehe! Så jeg får nesten fortelle litt nå;) Vi hadde på forhånd bestemt at vi skulle feire på big horn steakhouse fordi vi ville gjøre noe spesielt på dagen vår (vi spiser svært sjeldent på dyre restauranter). Så denne dagen var noe vi begge gledet oss til. Litt luksus å spise en biffmiddag som vi ikke har stelt i stand selv, hehe:) Ettersom dette er noe vi mer eller mindre aldri gjør, så hadde vi planlagt å spise treretters middag.. Men vet dere hva.. Etter forrett og middag så var det ikke SJANS at vi klarte å få ned dessert, så vi fant ut at vi heller fikk ha den til gode;) hihi.
Hvis noen lurte så bruker vi selvfølgelig av felleskassa på måltider som dette. Blir så provosert når damer mener at det alltid er kjæresten som skal betale.. Hos oss så er det enten den ene eller den andre som spanderer (noe vi gjør ca annenhver gang) eller så tar vi det av felleskontoen:)

Når vi kom hjem så var Stian VELDIG klar for å få pakken sin. Jeg hadde nemlig snakket om den i en evighet, og han har vært supernysgjerrig på hva det var. Han fikk en Nintendo 3DS som han er superfornøyd med.. Hehe. Må helt ærlig si at jeg også syntes den er veeeldig gøy å dille med og så mye som vi reiser så tenkte jeg at det kan være lurt at han har noe å holde på med på flyet. Stian er nemlig en av de som ikke klarer å sove eller slappe skikkelig av på lengre flyturer, så da er det greit med litt underholdning:)


Selv så har jeg jo verdens beste kjæreste som skjemmer meg så til de grader bort. Jeg fikk billetter til Kurt Nilsen sin konsert som skal være i november, gleder meg!  I tillegg så møtte han meg med verdens største bukett med roser når han hentet meg på skolen, knallfine! ...og som om ikke dette var nok, så har han laget et personlig gavekort på tur til prekestolen hvor vi skal sove i telt i 1-2 netter og en friluftstur et annet sted, hvor vi også skal sove i telt. Oh YES. Han kunne ikke ha vært mer spot-on! :) Er ikke så overraskende at jeg elsker denne mannen nei:) <3Alt i alt så hadde vi en fantastisk flott dag... Og når jeg tenker over det så kjenner jeg på hvor lykkelig jeg er over at vi har et så sunt og godt forhold som vi har. Det materielle har lite fokus hos oss selvom begge liker å slå på stortromma en gang i blant og overraske partneren.. men, det er kjærligheten til hverandre som er i høysetet, for å si det sånn:) <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.10.2012
 • Klokken: 23:36
 • Kategori: » Blogg

Helg Helg Endelig Heeeelg!

Denne uka har vært veldig lang, gruppeoppgave levert, masse drama og selvfølgelig herlig kjærestekos. Med drama så mener jeg dramatimer. You know, vi har en overivrig aktivitetsfaglærer som ELSKER drama. Så det har vært rollespill på menyen denne uka. Tror ikke jeg kan få sagt hvor mye jeg hater rollespill... Så jeg har med andre ord lidd. Tror dramating er det verste jeg kan bli tvungen til å gjøre, like seriously. Men, nå er jeg ferdig med det! Takk Gud! Alle obligatoriske oppgaver er levert og jeg kan konsentere meg om eksamensrettet pensumlesing:)

Ellers så har det "snødd" her i Stavanger, juppidoo, og jeg føler meg som en trekkfugl. Kunne godt tatt turen til et innmari varmt sted de neste seks månedene fremfor å fryse i norge frem til Mai.. Meeen, alt til sin tid:P Må fryse litt for å sette pris på varmen som kommer til sommeren? Eller noe? Er bare så inderlig synd at det ikke blir skikkelig vinter her i Stavanger.. Skulle ikke ha klaget om det ble halvannen meter snø, varm sol og blå himmel. Men "snø" "sol" og "blå himmel" er jo fremmedord her i vest..Må ta til takke til "slaps" "regn" og "grå himmel" ja:P

Denne helgen skal Stian og meg slappe skikkelig av.. Merker det trengs. Både for meg og Stian... Han har hatt en del tunge dager på jobb og sliter med veldig vondt i hodet om dagen, så tror det gjør godt for han å ta det rolig hjemme et par dager. Mulig jeg lager en god kake i kveld, har kjesket skikkelig på det de siste dagene.. :)Tommel opp for avslapping på sofaen! :)

God helg!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.10.2012
 • Klokken: 18:49
 • Kategori: » Blogg

Oppdatering!

Da har "reiser" øverst på menyen min eeendelig blitt oppdatert.. JADA, jeg vet det har tatt alt for lang tid, men bedre sent en aldri? Hehe.. Gjenstår ett bilde, men det skal jeg få ordnet så fort som mulig:)
Ta en titt og kommenter gjerne!! :)


Bali - 2012 <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.10.2012
 • Klokken: 22:32
 • Kategori: » Blogg

To år med verdens flotteste!

I dag har jeg og Stian vært sammen i to år. To år med mye flytting, spontanitet, reising og romantikk:) Det siste året har vi bodd på Sola, og jeg vil påstå at det har gått smooth, jeg trives utrolig godt i hans selskap, så det å bo trangt har egentlig ikke vært noe problem:) I fjor feiret vi med vaktler, hjemmelaget krokanis og mye annet kos..  I år derimot tar vi feiringen på big horn steakhouse, så det blir veldig kjekt:)

Jeg vil jo påstå at jeg har vunnet i mannelotteriet. En så flott mann som Stian er, skal man lete lenge etter. Han har det største hjertet man kan tenke seg, er rettferdig og intelligent så vel som at han er spontan, reiselysten og utrolig omtenksom. Jeg kunne brukt alle verdens superlativer for å prøve å forklare hvor bra han er, men det blir kanskje litt "over the top" for dere lesere.. Hehe.  Jeg elsker han av hele mitt hjerte. Vi finner på så utrolig mye "sprell" så jeg kan ikke annet enn å glede meg til årene vi har fremover, og se hva vi finner på:) Jeg kjenner virkelig at jeg lever når jeg er sammen med han. Stian betyr alt for meg:)

I like to be me when im with you
- Drew Holcomb

With you I can be myself
With you I don't have to be somebody else
It's like puttin on my favorite pair of shoes
I like to be with me, when I'm with you..
<3
 • Kommentarer: 7
 • Postet: 23.10.2012
 • Klokken: 09:13
 • Kategori: » Hverdag

Ville bare si...

At jeg har det så alt for fint. Får ofte dårlig samvittighet av å tenke på hvor bra livet mitt er... Spesielt når jeg hører om folk som har det leit. Jeg ønsker ikke at dette skal bli et innlegg hvor jeg trykker min egen lykke over hodene på de av dere som faktisk har det kjipt, men jeg vil at folk skal vite at jeg ikke syntes ting er like rettferdig. Hvis jeg kunne overført lykke, så hadde jeg brukt dagen min på å dele med de som trenger litt påfyll.. Og det prøver jeg på.. På min egen måte.

Noen tror at man studerer sosialt arbeid/barnevern for at man selv har hatt det vondt... Det er riktig i mange tilfeller, men ikke i mitt. Jeg har et inderlig behov for å gjøre en forskjell for de som har det kjipt, fordi jeg syntes verden kan være ufattelig urettferdig mot de som fortjener det minst. Selv så kunne jeg ikke hatt et bedre liv, og kanskje nettopp derfor har jeg et intenst behov for å hjelpe andre. Jeg vil gjerne bruke mitt voksne yrkesliv på å få muligheten til å gjøre andre mennesker lykkelige. Endre livet til det bedre. Nettopp fordi jeg vet det er mulig å forandre andre en "skjebne", og fordi jeg ikke kan leve med meg selv dersom jeg sitter på toppen av min "tue" , lykkelig og fornøyd, mens personen på "tuen" ved siden av har det umenneskelig vondt. Jeg vil så gjerne dele lykke. Gjøre akkurat DEG glad. Hjelpe deg med å finne livsgnist og glede ved livet. Den eneste måten jeg kan gjøre det jeg føler er min bane i livet, er ved å ta en relevant utdanning sånn at jeg har litt "verktøy"  i bagasjen, før jeg stiger ut i den store verden. Dette er rett for meg.

Jeg er fullstendig klar over at vi mennesker er forskjellige, og jeg prøver ikke på noen som helst måte å romantisere barnevernsarbeidet, eller å løfte sosialarbeidere opp som helgener. Jeg vil bare dele litt av tankene mine. Det som svirrer rundt når jeg legger meg, og som svirrer rundt når jeg syntes ting er tungt på universitetet. "Jeg vil jo hjelpe mennesker, og da må jeg gjøre mitt beste på skolen". Noen vil se på det som banalt og unødvendig, at man velger å bruke yrkeslivet sitt på andre, mens noen syntes det er fint at det finnes noen som ønsker å ta på seg "jobben" - av hele sitt hjerte!

Det er det som er så fint. At vi er forskjellige. Det som gjør meg lykkelig gjør antagelig ikke naboen lykkelig og antagelig heller ikke deg. Jeg er innmari heldig som har funnet en sjelevenn i en alder av 21, som jeg elsker av hele mitt hjerte. Atpåtil har jeg en flott familie og svigerfamilie. Økonomisk klarer vi oss bedre en gjennomsnittet, og jeg har funnet min plass når det kommer til utdanning. Dette gjør meg lykkelig, og takknemlig. Jeg vet ikke helt hvem jeg skal takke, ettersom jeg har mer tro på tilfeldigheter enn at det er Gud som favoriserer akkurat meg. Tilfeldighetene har gjort at jeg, akkurat nå, og inntil nå, er ei veldig heldig jente.

Vi som har det fint burde bruke mer tid på å reflektere hvor godt vi har det, og slutte å klage over trivielle ting.
(Muligens veldig klisjé, men det er mye sannhet i det).

Så.. Dagens lille lærdom: Vær snille mot hverandre, slutt med klaginga og se verdien i ikke-materielle ting! :)
Peace out! Kommer nytt blogginnlegg senest på tirsdag:) <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.10.2012
 • Klokken: 18:48
 • Kategori: » Blogg

Onsdagsfjas

Nå sitter jeg på skolen igjen gitt, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg noe innmari til juleferie og julekos.. Er kanskje litt tidlig ute, men sånn blir det.. Hehe. Er ikke bare-bare å være langt borte fra familie!
I tillegg så merker jeg at det å være 2.årsstudent er en del tyngre en 1.årsstudent.. Trust me! Pensumet er tørrere, flere obligatoriske oppgaver, og eksamensnervene er ikke langt unna. Er heldigvis heldig og har ikke eksamen før 19.desember, men samtidig - desto kortere juleferie:( Kan ikke få i både pose og sekk alltid, nei! Hehe..

I år blir julen anderledes enn den har vært tidligere, den nemlig skal feires hos verdens beste svigermor! Selvom det blir anderledes så tror jeg nok den blir utrolig koslig:) Vet iallefall at ribba hennes er knallgod, så jeg har ingenting å frykte - heldigvis:) hihi. Ellers så er jeg jo ferdig med ca alle julegavene. *kremt*. Er et par igjen da, men de aller fleste er ganske ferdige:P Jaadaa, tidlig ute - i know! Men jeg hater å gå på smekkfulle kjøpesentere hvor alt er utplukket, for så å stå tre timer i kø for å betale. Men! Jeg skal ikke pakke de inn før jul da, så DET skal jeg spare til desember;) Også får jeg jo ikke drukket skikkelig julebrus før midten av desember heller.. Så jeg føler at det veier opp for julegaveshoppinga;) hehe.

Nå derimot sitter jeg og tenker på det fantastiske gruppearbeidskravet vårt som vi har frist til onsdag med å levere. Halleluja. 3000 ord. Noen som er misunnelige? Did not think so..
Men sånn er det jo å gå på universitet da.. (Forteller jeg iallefall meg selv:P) Må jo jobbe for å bli noe her i livet! Man kommer seg ikke opp og frem ved å la være iallefall;) Hehe.. Og det var motivasjonstalen for i dag:P

På lørdag så var jeg og Stian på sjåpping på kvadrat, eller dvs. Vi brukte litt av gavekortet jeg fikk fra Waynes coffee, og jeg fikk kjøpt meg et par nye topper. Ganske så kos! Ellers så gikk vi tur på stranden og tok litt bilder, før vi stupte under teppet og kikket på serier resten av kvelden. Vi vet å kose oss iallefall:)


Et bilde fra turen til Solastranda, som vi er så heldige å bo rett ved siden av! :) <3

Dere må ha en fin onsdag videre folkens, det skal jeg.. For nå er jeg ferdig for dagen! hehe:) Yuhu!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 17.10.2012
 • Klokken: 15:59
 • Kategori: » Blogg

1 oktober 2012!

Da var det jaggu meg plutselig oktober igjen, og jeg kjenner at det jeg gleder meg så utrolig mye til jul og familiekos! Er inne i en litt hektisk periode akkurat nå, hvor det er helt latterlig mye pensum som skal leses, samtidig som jobb, kjærestetid og trening må få plass i tidsskjemaet mitt. Ting begynner å falle på plass litt etter litt, men det er helt klart at prioritering må til! Som dere alle vet så er jeg jo nærmest født med filofaxen i hånda, ting må planlegges - helst i goood tid før. Det er jo himla greit for mannen i mitt liv da, som henter meg hver mandag med handleliste og middagsliste klar.
Som sagt, så skal jeg begynne å legge ut middagslister igjen til dere - det er alltid kjekt med litt tips i matveien vil jeg tro.. Spesielt om dere er som meg, og fort kan ende opp med wok tre ganger i uka..! hehe. Jeg elsker jo egentlig å lage mat, og er jo også utrolig glad i så spise maten, som jo er grunnen til at jeg nok alltid kommer til å ha "3kg ekstra"  uansett hvor mye jeg trener! Hihi:) Så da er det viktig å minne meg selv på at "hey" kikk litt på nettet og finn noen spennende oppskrifter å prøve ut! <3

Denne uken skal vi ha:

Mandag: Gratinert kylling i form med salat til.
Tirsdag: Kedgeree (fiskerett med bla. røkt kolje, ris og karri)
Onsdag: Skinkepai med salat.
Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng
Fredag: Biff med soppsaus, ris og salat.
Lørdag: Biffspyd med bearnaisesaus, bakt potet og salat.
Søndag: Quesedilla av kylling med salat.

Det skal også nevnes at vi er veldig sparsommelige på mat, og middag for oss to (per uke) kommer sjeldent på mer enn 500,-
Derfor har vi biff både på fredag og lørdag (kjøper en stor "biffklump" som mørner fra mandag til fredag/lørdag og porsjonerer den utover to dager). I frysen hos oss så finnes det til enhvertid frossen fisk og kyllingfileter... Og i tørrskapet har vi alltid sauser, gryteretter, ris og pasta. Når man fyller på med litt innimellom og fryser ned/legger i tørrskap, så blir det ikke så innmari dyrt:)

Også har vi ikke allergi for first price/billigmerker, sånn som mange andre har da.. Vi smaker på det meste, og om vi føler det smaker minst like bra og har et like godt næringsinnhold som orginalproduktet så havner det somregel i handlekurven neste gang også:) Det har vi spart myyye penger på. Selvom mange liker å erte oss med at vi er "gjerrige" hehe.. Kanskje vi er litt gjerrige da? Men vi hater å sløse penger:P

Dere får med et bilde av "gjerrige" Susanne.. Som går inn på Gina Tricot alt for ofte, uten å kjøpe med seg en døyt:P hihi.. • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.10.2012
 • Klokken: 17:23
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits