Stian & meg

Historien om meg og Stian er det vel strengtatt ikke så mange som kjenner... Så her kommer den:) (Etter MIN erindring..hehe)

Det hele begynte med at jeg og lillebroren hans jobbet på utestedet Rivalen. Jeg bak baren, og han som DJ. Når Rivalen la ned, så byttet vi til å jobbe på Skyline som var naboutestedet til Rivalen. Jeg begynte som dørvakt der og sto samtidig litt i 18årsbaren, og ettersom Skyline nylig hadde utvidet til 18årsavdeling, og da trengte flere dørvakter, så fant Morten ut at han skulle høre om broren Stian ville stille opp. Det er nok det lureste Morten noen gang har gjort;) hihi.

Stian og jeg ble raskt gode kollegaer, selvom det ikke ble mest flørting på jobb. Mye høy musikk og masse folk gjør akkurat det litt vanskelig. Det forandret seg forøvrig når jeg en kveld ikke var på vakt, og nøt godt av personalrabattene i baren *host*. Stian var klin edru ettersom han hadde vært på vakt tidligere på kvelden, og jeg kan ikke noe annet enn å syntes synd på ham. Jeg trente 5 ganger i uken, og hadde ikke rørt alkohol på en GOD stund før jeg slo meg løs akkurat denne kvelden.. Så man kan si at jeg ikke tålte like mye som jeg trodde jeg gjorde. Stian stilte uansett opp som en gentleman og tilbød å kjøre meg hjem når jeg var ferdig med å hoppe rundt som en apekatt og fortelle alle hvor glad jeg var i dem:P

Når vi sto i oppkjørselen til huset den kvelden, så sa han at han veldig gjerne ville treffe meg igjen, men på privaten. Så da foreslo jeg at vi kunne møtes morgenen etter, for da skulle jeg likevel på joggetur. Hvorfor ikke ha en joggedate? (Jeg angret temmelig mye på at vi avtaltes å møtes klokka TI og attpåtil skulle jogge - dagen derpå:P) Men joda, han var der som avtalt, like kjekk som alltid i joggeklærne sine.
Vi endte opp med å gå, fremfor å jogge, og snakket om alt mulig. Når jeg tenker tilbake på det, så er det bare som en nydelig, romantisk film i hodet mitt. Vi gikk i skogen og endte opp med å komme til et nydelig hus ved vannet som det ikke var noen folk på. Så vi tok oss friheten til å legge oss på brygga som hørte til huset og snakket om livet. Da begynte det plutselig å regne, og han holdt jakken sin over hodene våre før vi løp inn i skogen igjen. I skogen var det sånn noenlunde ly, så vi lo av situasjonen og begynte å gå tilbake til huset vårt igjen.Det var vel denne daten som forandret hele meg. Jeg hadde planer om å inn i militæret.. Befalutdanningen. Hadde utsatt tanken på å få meg kjæreste, jeg var jo trossalt bare nitten år gammel. Det kunne vente. Jeg var så utrolig målrettet, og hadde antagelig klart opptakskravene med glans. Men Stian fikk hodet mitt på andre tanker.. Denne gutten bare kunne jeg ikke la gå. Da var jeg villig til å legge bort mine egne personlige drømmer, for å få en sjanse til å få til et forhold med drømmemannen.

For det er drømmemannen han er, for meg.

Vi flyttet sammen bare måneder etter vi hadde blitt kjærester, og vi flyttet til Stavanger. Han hadde fått jobb her (han er utdannet 3D animatør, og det er forøvrig han som har ordnet designet på siden min<3) og jeg fikk jobb som vikar for en spesialpedagog i en barnehage. Jeg jobbet i barnehagen i åtte måneder før jeg begynte på barnevernspedagogutdanningen. Life works in mysterious ways sier jeg bare. For jeg trives så utrolig godt. Valgene jeg har tatt har vist seg å være de beste for meg. Selvom jeg har måtte ofre ting som har vært tungt, underveis. Alt har uansett ført til at forholdet mellom  Stian og meg blir sterkere og sterkere for hver dag som går. Han er fantastisk, og jeg elsker ham av hele mitt hjerte. Drømmemannen min.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.10.2010
 • Klokken: 18:41
 • Kategori: » Blogg

FROKOST

Ahhh.. det er ingen hemmelighet at jeg elsker mat.. I dag var det french toast med tomat og løk som sto for tur... Nom nom. 

To egg, en (stor) skive grovbrød, en tomat og en løk + olje, ketchup, salt og pepper. 


1 - Dynke brødskiva i egg, salt og pepper:) 

.


2 - Putte olje i stekepanna and HEAT IT UP.3 - Hiv alt i panna :D4 - ENJOY!!! nomnomnomnomnomnomnom

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 17.10.2010
 • Klokken: 17:32
 • Kategori: » Blogg

Akk og ve!

Sååå... dagen i går begynte med trening sammen med Lars klokka ni, og deretter frokost... (jeg får ikke lov å spise mat før løpetrening fordi det kan føre til at jeg får sting kjappere)nemlig kyllingsandwich... noe som er en klar favoritt i heimen! 

....sååå fikk jeg pakke på døra med verdensFETESTE tshirt... :


Jeg vet bare ikke når jeg skal bruke den enda.... eller... hehe.. Liv har future plans for denne tskjorta.. sammen med sin egen tøffe tskjorte:D

Sååå blei det kveld, og drikkings hos "onkel" Karsten!! :D Flinke bartenderen!!! 


MANGE gode drinker!!!

....Karsten tar alltid vare på gjestene sine.. og proppet i oss TRANTABLETTER. hehehe.. Såååå spilte trubaduren på gitaren sin sånn at vi kunne ha litt allsang:DJeg og Rune fikk lov til å stemme i med rytme-egg. Noe som ga meg flashbacks fra 6 klasse og musikkfaget. haha. .
Utover kvelden så ble det tomt for blandevann....heheheh...så Pepsi Max måtte duge...
Jeg lagde en SKIKKELIG GOD DRINK til meg og Rune........ånei.. hahahahaha. 
Deilig farge<3

MMMMM<3

Noe Adrian syntes var veldig vittig....heheh:PDet ble en laaang kveld på byen og promilla var nok særdeles høy.. så mens jeg var på TOPP så inngikk jeg en avtale med Stian fra jobb (som var edru) om at jeg skulle jogge med han dagen etter...klokka 12... du kan tro jeg angra ja?!Så joda. dett er et BEVIS på at jeg var oppe tidlig og jogga....hehehe.. eller.. Stian var jo like trøtt som det jeg var så det ble egentlig en 2 timer lang skogstur, som var utrolig hyggelig!!! (og som ble etterfulgt av McD mat og Robinson....lol!)

Det var kvelden i går/tidlig i dag.. nå er det snart jobb... også holder jeg på å bake sjokoladeboller til alle mine søte kollegaer!!! tihi:)  


VI SEES PÅ SKYLINE! • Kommentarer: 9
 • Postet: 16.10.2010
 • Klokken: 21:17
 • Kategori: » Blogg

Du vet du trener for mye når.......

 

 • Du går med joggesko til vanlig, og syntes at ordinære sko er ubehagelige i forhold.
 • 3 Smirnoff ice får deg full, fordi du er konstant utslitt.
 • Du treffer treneren din oftere enn de nærmeste vennene dine.
 • Du syntes at du fortjener ALT i hele verden KUN fordi du trener - spise 5 sjokolader i ett (for så å få tidenes sjokoladekvalme), bruke penger på dilldall, slaske foran TVen - etc etc. "fårdi æ fortjener d"
 • Det å spise vitaminer og tran er like livsviktig som....middag...eller trening.
 • 90% Av det du blogger om handler om treningsresultater og trening generelt.
 • Du føler at du har mer å snakke om med gutter enn jenter "hvor mye tar du i benk", "hvor fort løper du 3000'rn?"
 • Sykkelturer under 25min blir ikke lenger ansett som trening..faktisk ikke som oppvarming/nedtrapping engang. De blir ansett som....I know you r waiting for it: koseturer.
 • Det å finne knaskerøtter i jakkelomma og bananer/vannflaske i finveska er ikke noe du blir overrasket over.
 • Å være støl i kroppen er ikke lenger noe du klager over.. du har blitt vant til det.
 • ooog siiist men ikke minst: kveldene blir stadig kortere og morningene lengre.. det å legge seg klokka 22 for så å opp klokka 07 er ikke noe du ser på som unormalt. 


  Hihi:)


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 15.10.2010
 • Klokken: 14:24
 • Kategori: » Blogg

UUUU SEE SÅ FINE SKO JEG HAR KJØØØØPPPPPPPTTTT

ånei. hahaha. the sarcasm overflows. Tricolor is, 1/2 kylling og sanasol! ALT til den nette sum av 96,- på Joker:D Kupp?!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 15.10.2010
 • Klokken: 13:33
 • Kategori: » Blogg

Solariumstææææn

Hahaha.. Jeg skulle ta solarium i dag,

right? Halv pris i hele oktober og greier. Jeg hiver på 50 kroner med godt mot på den mest fancye av solariumene.. kun fordi jeg er en sucker for sånne salgstriks og sånt. Det ga meg 25 min inni spaceship'et og etter å ha gnidd meg inn med:så hoppet jeg inn. 

Tiden går ofte syyyykt treigt inni solarium.. syntes jeg iallefall.. SPESIELT når man ikke kan bytte radiokanal og den er stuck på "topp 1000 sanger fra 80tallet" (-_-) Så jeg lå der for meg selv da.. med noen himla snåle briller som jeg kjøpte for 20,- i vending-maskinen:lekre, eller hva?? Yes, jeg følte meg som en ailien. 

Men iallefall.. så lå jeg der da, og kjedet meg, mens bassen fra "the final countdown" gav meg en noe ufrivillig bass-massasje.. ikke ulikt den man finner i baksetet på div. rånebiler (eller hva SUNNIVA OG VIDAR?)

Jeg er jo sånn at jeg MÅ titte ut under brillene mens jeg ligger der.. selvom jeg vet at det er farlig for netthinner og blablabla. men det gjør jeg altså; shame on me.

og SÅ legger jeg merke til noen knapper som jeg ikke har lagt merke til før; Vet ikke helt om dere klarer å se dem.. men det står "aroma og breeze"..hehehe.. og etter å ha trykka opp og ned på alle andre knapper.. så MÅTTE jeg selvfølgelig trykke på disse også. 

Først så trykker jeg på "aroma" så kommer det en skikkelig sterk lime/sitrus duft, og jeg ligger og flirer for meg selv...for jeg finner sånne ting skikkelig corny. haha. HVA skal man med det liksom? 10 sekunder med febreeze?
lol. Så det tok litt tid før jeg trykka på breeze.. ettersom jeg ikke syntes at solariumet var spesielt varmt.. men når det var gått ytterlig 5 minutter og jeg viiiiiiirkelig kjedet meg.. så pyttsann, æ kjørår på å frysår litt.
Tror du FANKEN IKKE at det kommer en liten SPYLER frem og spruter vann?!??! hahahhaa. Fyyy. Jeg lo så sinnssykt, noe så latterlig har jeg ikke vært med på før. og jeg klarte ikke å tenke noe annet enn; SERIØST?!?!
Og det var ikke akkurat varmt vann heller. så det var litt av en nedkjøling ja. hehehe. 

meeen, jeg ble brunere da. For jeg er jo det blekeste mennesket i hele Grimstad. 
Resultat av denne faaabuloooous'e bruningsmaskinen: 


Kan ikke si at jeg kan klage? For jeg blir veeeldig sjeldent brun. haha:) 
Så kanskje skal jeg ta turen innom solsenteret litt oftere??

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 15.10.2010
 • Klokken: 13:07
 • Kategori: » Blogg

Anbefaling av bok!!!
DENNE boka har jeg begynt å lese.. .ah.. jeg har en forkjærlighet for bøker som baserer seg på tiden under 2VK! Jeg syntes bare det er så utrolig interessant lesning:) Og denne boka griper meg virkelig, den er romantisk men tragisk på samme tid.. Jeg er ikke en fan av klisjéer men liker orginalitet samtidig som de gjerne kan ha en lykkelig slutt.. hehe:) Men om denne boka ender lykkelig vet jeg ikke enda! Jeg kjøpte den på Kjevik i dag - etter sesjonen - og har kommet halvveis:D Noe som sier sitt! :D:D:D

*De som skåner oss  
av Jenna Blum*

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.10.2010
 • Klokken: 19:53
 • Kategori: » Blogg

PÅ STEDET HVIL

I dag har jeg vært på sesjon.. og det var jo en del anderledes enn det jeg hadde sett for meg.. hehe.. 
Hele herligheten varte i 8 timer og inklusiv reisetiden så ble det hele 10 TIMER. hahahaha. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å legge meg i badekaret når jeg kom hjem!!!  Å kjede seg.. eller å vente.. blir man virkelig sliten av.. ugh.. men det hele var jo så klart verdt det:) 

Vil tippe at nooooen av dere (mamma) er litt nysgjerrig på resultatene mine:) 
Og jeg kunne jo ikke vært mer fornøyd selv. Jeg fikk 9 på alt helsemessig, TILOGMED SYN?!?! Og fikk karakteren 6 på den iq-testen vi fikk - noe som ifølg. offiseren var godt over igjennomsnittet:D Så jeg er mer enn kvalifisert til å søke ub og kunne egentlig velge og vrake mellom førstegangstjenestene.. så det jeg og offiseren kom frem til på intervjuet var GSV på Kirkenes (grensevakt) eller som hundefører! Men det blir ikke før i JULI. :( De hadde faktisk INGEN ledige "stillinger" i januar, ettersom det var så sent.. så da er neste innrykk i juli.. så da satser jeg på at jeg kommer inn på ub. sånn at jeg kommer meg inn i januar likevel..hihi :) 

Go Go Ze Army!

 • Kommentarer: 10
 • Postet: 14.10.2010
 • Klokken: 19:44
 • Kategori: » Blogg

Blomstååår

Fordi mamman min er så snill og grei så får hun blomstår a mei. 

Jeg har for vane å kjøpe blomster til min kjære mor de gangene jeg har tid og penger til det:) 
Syntes blomsten i dag var så søt at jeg måtte ta bilde av den:D Wohooo.. (Og ja, det er tanken og innsatsen som teller IKKE å mye den kosta... hahaha.. lille kvasten min.) Det skal sies at jeg måtte  sykle med den på styret fra byen og opp alle bakkene... hehehe..!!!! See såå fiiiiiiiiiin:D:D:D:D

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 13.10.2010
 • Klokken: 18:10
 • Kategori: » Blogg

Grattis med dagen Onkel!

I dag hadde onkel fylt 39 år! Syntes det er litt viktig å skrive en notis her på bloggen min om han:) 

Onkel het Espen og var en flott mann, men jeg skulle virkelig ønske at han valgte å være her sammen med oss litt til. Han endte livet sitt i 1999 da jeg var åtte år gammel. Etter det jeg husker så hadde jeg et godt forhold til ham, men jeg setter også veldig pris på tingene jeg har blitt fortalt av min mor - som står i samsvar til minnene jeg har. 

Verdens kjekkeste onkel? Oh YES! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 13.10.2010
 • Klokken: 17:42
 • Kategori: » Blogg

DØØØØ... men ok.. Yeey:D

Noen dager.. seriøst.. DA har jeg lyst til å ta kvelertak på treneren min og fortelle han at "NEI, jeg vil ikke ta TO til, spesielt ikke når du lurer meg og sier "TO TIL, KOM IGJEN". Også gjør jeg det, også sier du "TO TIIIIIIL YOU CAN DO IT" Da er evil eye'et mitt godt plassert og jeg forbanner han som bare det..inni meg. 

Meeeen så er han jo himla flink da... og  oh yes, all ære til  treneren min Lars.
Progressjon folkens! PROGRESSJON. GODDAMNIT:D:D
Jeg har nå nådd alle styrkekravene, med alle spesifikasjoner og drit. Altså.. enkelte øvelser ligger jeg fortsatt på laveste karakter.. men poenget er at jeg ikke stryker på styrken!! :D:D GO ME. 
SÅ,
nå er det bare å trene ENDA hardere for å nå de beste karakterene samt. løpe som et heelvete for å komme meg innenfor kondisjonskravet. Men det er mulig! :D 

Det var SYKT hardt å sykle hjem i dag.. en tur som vanligvis ikke er tung i d heletatt.. men holvigabakken har seriøst aldri vært tyngre. haha:) 

Måtte ta bilde...da jeg endelig var på toppen av bakken. PUH.

:D


http://bloggurat.net/minblogg/registrere/4384d5b3a58b00f1afa4782719c9f5f23fef5168

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 13.10.2010
 • Klokken: 17:29
 • Kategori: » Blogg

Ost og Chæx

I dag har jeg vært på samtale med familien jeg skal fungere som avlaster/støttekontakt hos:) Det var utrolig hyggelig, og jeg tror virkelig jeg kommer til å trives med arbeidsoppgavene der!!! 

Så nååå skal jeg kose meg med ost, kjeks og film :D 


nomnomnomnom


Også blir det å opp tiiiiidlig i morra for å trene med Lars -_- eg døyr! Blæh!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 12.10.2010
 • Klokken: 22:26
 • Kategori: » Blogg

Kort innlegg før jobb!

Jessssss.. så var det jobb igjen i kveld:) Jeg jobber som munnsjenk (eller bartender om du vil) på 18års avdelinga på Skyline i kveld, så om du er på byen i Grimstad i kveld, så kom og si hei! :D 


såååå tøøfffff


HOHOHOHOHOHO. Litt artige bilder må man ta før man skal på jobb. 
Og nei jeg FLEXER ikke.. ok.. i tried.. but failed.. hard. hahahaha:) 

VI SEES PÅ SKYLINE! • Kommentarer: 0
 • Postet: 08.10.2010
 • Klokken: 21:41
 • Kategori: » Blogg

Nei, så tjukk du har blitt! Du har pinadø lagt på deg gitt!

Hmmmm... Ja.. Jeg merker at jeg er mektig lei av folk og mas ang. vekt. BLÆH. Hvorfor bryr vi oss så mye om hva kroppen veier (så lenge man ikke er ekstremt under-/overvektig)? Selv så er jeg bittelita (og utrolig fornøyd med det) og veier 60 kg. Noen dager veier jeg litt mindre, men somregel ikke mer. 

I følge BMI så er jeg akkurat innenfor overvektig og skulle egentlig ha veid mellom 50-55 kg for å ha vært normalvektig. Haha sier jeg bare. Skulle jeg da ha byttet ut musklene mine med fett? Ettersom fett veier halvparten så mye som muskler, eller??! Vekt er bare noe tull syntes jeg. 


Høyde i centimeter: 153
Din vekt i hele kilo: 60
Din BMI er: 25

BMI på under 18,5 = undervektig.
BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt.
BMI på mellom 25 og 29,9 = overvektig.
BMI på 30 og over = fedme.
BMI på 35 - 39,9 = fedme, klasse II.
BMI på 40 og over = fedme, klasse III (ekstrem fedme).

Jeg har aldri vært skikkelig syk - anna enn kyssesyka- har sjeldent forkjølelser, influensa eller noe anna (med unntak av den mye omtalte fyllesyken...hehehe), kroppen min er ikke skjør og jeg har aldri brukket noe som helst. (Får håpe at jeg ikke Jinxer meg selv nå da?!). Bør ikke dette være en indikator på at kroppen min er frisk, sunn og fornøyd?? Og er det ikke det som teller..?

Jeg føler at kroppen min er helt OK, ikke akkurat supermodellmateriale, men "the girl next door"....altså heeeelt ordinær og normal:) Men, i følge uttallige tvprogrammer og ikke minst BMI så burde jo jeg være hysterisk ang. vekta mi. Men jeg har holdt denne vekta de siste 4 årene og akter å holde den i maaange år til. Jeg er fornøyd jeg, -  og slår samtidig et slag for helt normale jenter - som ikke tror de kommer til å bli supermodeller, og heller ikke sulter seg selv. 


Så nå gleder jeg meg til middag:) Vi skal ha steik. Også spiste jeg ei pølse fra nottos tidligere i dag. Woah. im a fattie. no wonder im obese. hahahaha;) 


NOMNOMNOMNOMLatmannsdressen! Sier sitt om livsstilen! ;) 
 • Kommentarer: 6
 • Postet: 08.10.2010
 • Klokken: 17:41
 • Kategori: » Blogg

E-ple.Ep-le.Epl-e? EPLE?

Epler ja... Det er tingen i dag asså. Jeg, mamma, storebrorsan, lillebrorsan og 3 av mammas sanitet-venninner/kollegaer plukket epler i dag. De skal nemlig omgjøres til eplemost på Puntervold (tidligere fur eplesaft) her oppe i Holviga. :)


Fiiiine epler.. og heilt sinnssykt gode!!! :D:D
Jeg oppdaget noe nytt... Hageepler kan være RØDE inni???! 
Eplespising!! NomNomNomNom

Det blir ikke epleplukking uten RAW-brus. (Jada Maren Hamre, jeg drikker raw nå - og liker det)
Storebror forteller Lillebror om Oksen Ferdinan mens de har eple-pause :D
Mutter'n ALSO KNOWN AS superplukker'n!Æbløsaft! Endte opp med ca 400flasker saft som skal selges og tjene inn penger til Norske Kvinners Sanitetsforening Avd. Molland! :D


Flinke lillebror heller på med epler:) 


Vi plukket 550 kg på 2 timer!!! OVER ET HALVT TONN. imponerende, eller hva?? Jeg skippet faktisk løpetreninga i dag med GOD samvittighet etter å ha plukka høyt og lavt + bært 20kg's kasser frem og tilbake over jordet. hoho. Vill og gal vet dere folkens. 


Good Luck! Me preikast i morgo!

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 07.10.2010
 • Klokken: 22:58
 • Kategori: » Blogg

Tjukk? Nei! Bare litt fluffy:D

I dag var det burvaskingsdag:D Og hamsteren var storfornøyd.. hehe.. eller noe.. 
Hamsteren har faktisk lært å komme ut  fra sovestedet sitt på kommando, noe som er ganske artig!! 
Så når jeg ser at hun er våken (beveger seg rundt i bomullen) så kan jeg lage små "hamsterlyder" mens jeg hvisker typisk; kom da, kom hit hamsterlille - så kommer  hun vimsende ut for å kose litt/få snacks:) 
jeg syntes iallefall det er kjempekoslig:D:D:D:D 

Og i dag så måtte det til litt tvangs-kosing for å få vaska buret:) Tihi. Heldigvis så var det deilig og varmt ute så mamma hadde henne ute på gresset litt..

hahahahaha. Hamsteren virker jo heilt sinnssykt tjukk på disse bildene. hahaha. Den har altså hamstret helt vilt  på plenen...(ho fant nemlig matskåla si og skulle passe på at INGEN ANDRE SKULLE FÅ NOE) 

:D:D:D I love my hamster :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 07.10.2010
 • Klokken: 22:20
 • Kategori: » Blogg

stygg hårtrend

Alle husker hårtrenden anno 1990? Burnsvart under og platinablondt på toppen..?!?!
Det vil jeg iallefall tro at dere gjør.. og mest sannsynlig mens det går et grøss langs ryggraden på dere.

Personlig så trekker jeg paraleller mellom hårfrisyren og mislykkede glamourmodeller, (noe jeg ikke forstår at enkelte ønsker å se ut som i utgangspunktet - men hver sin smak?) og  trailertrash som hører hjemme i en trailer i USA. 

"Trailer trash

Derogatory description for person who seems well-suited to residential life in a mobile home park and is distinguished by poor hygiene, foul language, slovenly or slutty clothing, and general ignorance. Recreations include drinking malt liquor in lawn chairs under tattered R.V. awning and teenage pregnancy. "

"She can clean it up, but underneath she's still trailer trash."

Men joda, jeg så med vantro på overskriften på sol.no i dag - CHRISTINA AGUILERA-TRENDEN ER PÅ VEI INN IGJEN. Et stort *FAEN* gikk igjennom meg - før jeg leste resten av artikkelen.
Vel, nå var det selvfølgelig ikke slik (takk gode Gud for det!) og personen som har skrevet artikkelen har tatt seg et par kunstneriske friheter. 

Den nye frisyren som er på vei inn er en meeeget mild form av det vi så på 90tallet, med myke bruntoner under og myke blondtoner på toppen - ikke i nærheten av platinablondt VS. svartbrunt. Hallelujah.

Så alle dere som fortsatt ser ut som dere er stuck i nittitallet.. ja. det ser fortsatt ut som dere er trailertrash - kom dere til frisøren og oppdater frisyren ca15 år. 


wwoooopwoooop!


 • Kommentarer: 2
 • Postet: 07.10.2010
 • Klokken: 11:12
 • Kategori: » Blogg

Treningsstudio-idioti.....!

Åjadda, man fant meg på treningsstudioet fra klokka 13-15 i dag... men herregud, jeg har faktisk funnet ut at det ULTIMATE irriteringsmomentet på et treningsstudio er 16åringer som oppfører seg som om de er i barnehagen når de er inne for *tygge tyggegimmi* "å trææne" *tygg tygg tygg tygg tygg tygg*. 

Tror jeg skal skrive en liten treningsveileder for alle de....forvirrede...sjelene der ute:

1) Ikke spør om hjelp med mindre du behøver hjelp. Bolekompisene du dro med deg behøver IKKE å telle/skrike de 15, 10kgs repetisjonene dine. Klarer du ikke å telle til 15 selv så bør du sitte med lekser - ikke trene. Dessuten er det irriterende å høre på for alle oss andre. 

2) NEI, du trenger IKKE å sminke deg for å dra på trening. Tro det eller ei, men når man svetter så renner sminka - og det ser helt fantastisk tøsete ut. 

3) 5liter vann når man trener styrke....er.... ikke så veldig nødvendig. Greit, det kan være OK å drikke litt vann om man blir veldig sliten under styrketreningen.. men det å stå med flaska mellom hvert sett er temmelig unødvendlig.

4) Syklubb. Et treningslokale er  somregel GAAAAANSKE lytt, og bærer lyden bra. Jeg behøver ikke å få et fult referat fra helga og om hvem som lå med hvem mens jeg tar benkpress  - kun fordi dere bare MÅÅÅÅÅÅÅÅÅTTE snakke om det høylytt på trening. 

5) Ja, på et treningsstudiotrener man (det er nemlig mange personer denne "lille" detaljen har gått hus forbi....) Og de fleste som trener hardt lager grimaser og puster ganske tungt mellom hver rep. Det gir deg ingen grunn til å glo.  Trenger du hjelp med teknikk så gå heller over for å spørre. Boleguttene biter ikke. 

7) Hahahahaha.. ååååh... nei glemte nesten den viktigste: Du trenger ikke ta på deg bh med push up og den mest avslørende toppen du har når du skal trene... De fleste gutter syntes sånn er sexy...på byen. Ikke på et treningsstudio:P


TRÆNE-MÆ


Og sånn helt generelt: Ta alltid med deg håndkle, (JA, "litt" svette lager lukt når det ligger lenge nok på apparatet) innesko (svette sokker på gulvet er temmelig ekkelt - spesielt når det kommer merker etter tærne) ta håret opp i hårstrikk om du har langt nok hår (for din egen del), OG RYDD ALLTID PÅ PLASS LØSVEKTENE NÅR DU ER FERDIG/IKKE OKKUPER APPARATER MED GENSEREN DIN OM DU IKKE SKAL BRUKE DEN INNEN 5MIN. 

ooooh.... følte jeg fikk ut en del frustrasjon her jaaa:D dæili. hahaha..  • Kommentarer: 5
 • Postet: 06.10.2010
 • Klokken: 19:09
 • Kategori: » Blogg

Ta det lungt!

Lurre

lurre är ett annat ord för lugnt.

så klart att de är lurre.

Synonymer: lugnt, chilla.Kult? Haha.. jeg fikk for meg at jeg skulle Google Lurre for å se om det var et ord/navn som ble mye brukt på nettet (selv så har jeg okkupert hotmail og etc med navnet) og da kom den svenske slang-ordboken opp! Om du trykker på teksten og du kommer inn på den:)
 • Kommentarer: 3
 • Postet: 06.10.2010
 • Klokken: 17:29
 • Kategori: » Blogg

Smil til verden og verden smiler til deg!

Jeg liker å være en del av samfunnet..
Jeg liker å gjøre en forskjell..
Jeg liker å være snill med andre..
Jeg liker å vise at jeg bryr meg..

Og det er noe av det som gjør at jeg elsker å være en del av frivillige organisasjoner og arrangementer. 
Derfor blir jeg med mamman min på sanitetsforeningen så ofte som jeg kan, for å hjelpe til:) 

Meeeeeeeeeeeeeeeeen.. hahaha.. noen ganger.. så blir det litt mye selv for meg.
Vi hadde nemlig besøk av en 70 år gammel trekkspill-spillende ildsjel som viste LYSBILDER (oh yes, sånne små firkanter som man dytter inni en prosjektor) fra ulike hjelpesendinger - og som fortalte historier. Dette var selvsagt til stoooooor glede for de 30 eldre kvinnene som var på besøk - og som satt med konstante roser i kinnene. 
Jeg overhørte også litt flørting der jeg satt og iaktok dem.. haha.. "Ja, denne CD-platen er nok fra den gang de var en ung og kjekk mann - nå er de bare kjekk, hehehe"  hun var også veeeeeldig flink til å hjelpe han under loddtrekningen mens han satt i telefonen. hehe. Det er koslig å se at eldre kvinner også kan være flørtne!! :D

Jeg må jo si at jeg også endte opp med en veldig flott CD fra trekkspill-spilleren. hehe.. Veeldig koslig! Om noen vil overta den, så får dere heller skrike ut!!!! hehe:D 

Alle de flotte damene :)

Musikanten
Meg+ertesuppe+damene+musikantenGavebordet!! Jeg vant den flotte rosa og orange pakken som viste seg å være et himla søtt fat!! :D
Ladies with taste, sier jeg bare! ;) Ellers så skal jeg på saniteten igjen på lørdag hvor det er lørdagskafé, med loddsalg, kaker og det som hører til:D 
så om noen er interessert i å komme innom så må du bare si ifra vettu! hehehehehe.. 

:D

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.10.2010
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: » Blogg

Jeg vil ha en liiiten hund vovv-vovv

Dyr er rare.. haha.. Jeg holdt faktisk på å le meg ihjel av Kokko (eller Belinda som ho egentlig heter) når ho skulle ligge og kose med meg her på søndag. Herlighet, det er det slappeste dyret jeg noensinne har vært bortpå, hvordan jeg enn løftet og la henne så gadd hun ikke bevege seg en milimeter for å hjelpe til.. så det endte med at hun lå på brystet mitt og pustet hundeånde i ansiktet mitt. hahaha. HÆRLI:D 

Men joda, jeg er jo så gla' i ho au:D 


Fiiine, gamle kokko-jenta:) mmmmmmmmm.. fritt innsyn!


Og ja, tunga ligger og "hviler seg" på tskjorta mi.. haha

FEZ

Liv sin herliiige katt (som jeg har fjernadoptert.. ;) 


Fiiiine Fiiiiiiiine Pysaaaaaa....merker at hamster-lille ikke dekker mine "koseoglekemeddyr" needs.. hehe.. ettersom jeg stjeler alle andres.. :D

Æ GLEDÅR MÆ TE Æ KAN KJØBE MÆ HUND SJØL :)

Daaa vil jeg ha en Norwich Terrier eller en Jack Russel Terrier... men det blir nok maaange år til.. :-OEr med i konkurranse: http://basta.blogg.no/1286304923_ny_veskekonkurranse_n.html

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 05.10.2010
 • Klokken: 14:14
 • Kategori: » Blogg

Mat for mons!

Tenkte jeg skulle legge ut litt matbilder samt. oppskrifter fra den siste uka... er ikke sikkert det faller i smak, men

jeg hiver det ut LELL!
Først så har vi VERDENSBESTECHICKENSANDWICH (i ett ord ja....) 

Da trenger du:
2 skiver ristede "fullgrovt" brød - kun fordi jeg syntes det smaker mest/best!
MASSE kylling - jeg pleier å kjøpe en halv grillet kylling.. koster ca 25,- og holder til ca 5-6 av disse sandwichene:) 
Litt purre, tomat og agurk:) (eller noen anna grønnsaker som du foretrekker) 
Majones om du ønsker og selvfølgelig en liten klype salt og pepper:) Med eller uten majones..personlig så ELSKER jeg majones.. og hiver derfor på i bøtter og spann!
Og Voilà! NomNomNomNom. 
Liv's favorittpizza!
Blei etter og før bilde dette.. ettersom bildeopplasteren dummer seg.

 


But anyhoooow, pizzabunnen består av vanlig hvete og litt anna grovere hvete.. (husker ikke hvilken..) 
Ikke at pizzabunnen hadde så mye å bety.. ettersom det er mest fyll på denne pizzaen..! haha:) 

Fyll:
Kjøttdeig (en sånnen pølse som du finner på butikken vet du..) + tørrpose med pizzafyll
1 STOR boks ananas (ikke på min del.. blæh) 
2 STORE bokser mais
MASSE MASSE ost.. yummi! :D
 

 


Og sist men ikke minst!
Lillebrors gulrotkake:D
En kjempesaftig og deilig gulrotkake!!! namminamminam!

Dittan har vi oppi:

4 stk egg
3 dl sukker
3 dl siktet hvetemel
2 ts bakepulver
1 ss kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker 
5 ss olje eller smeltet smør
5 dl revet gulrot

Å dittan har vi på toppen:
250 g  philadelphia
1 ts vaniljesukker
3 ss smeltet smør
300 g melisForvarm ovnen til 180 grader.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i resten av det tørre. Rør det godt inn:) 
Ha i smør/olje og de revne gulrøtten

Hell i røra i en rund kakeform. Stek i ovnen i 45-55 minutter. 

La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren. 


Toppøn/pønt/det beste på heile kaga

Rør sammen alle ingrediensene og klæsh det på! ;) 
Det ser ikke heeeeeeeeeelt frastøtende ut nei?! :D


Håper dette er til inspirasjon og gledøøøø...for noen.. haha :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.10.2010
 • Klokken: 13:25
 • Kategori: » Blogg

Lykkelig som liten og vil ikke bli stor!

Har du noen gang tenkt på de store forandringene når det dreier seg om det å bli voksen? At alle valg har konsekvenser, og at konsekvensene påvirker hverdagen og fremtiden din? Man kan ikke lenger sluntre unna.. for vi er nå inneforstått med at all unnasluntring til syvende og sist kun går utover oss selv. For min del så blir jo dette trening.. Mitt mål er å bli befal - og for å nå dette målet så må jeg hovedsaklig trene kondisjon. Jeg hater kondisjonstrening - det er det verste som finnes. Det er ikke "deilig" i det heletatt - som så mange hardnakket liker å påstå.  Det er selvpining, og selvpining kan være jævlig vondt, alt etter hvor mye man presser seg selv. 

Noen dager, før jeg skal på trening, så er fristelsen stor til å bare ringe treneren min og si at jeg har... studd tåa.. eller ettelleranna bare for å slippe å gå på trening. Men om jeg gjør det.. så kan jeg jo likesågreit bare hoppe av hele treninga og heller bare bli hjemme fremfor å dra i militæret. Om jeg å unlater trene, så beviser jeg for meg selv at jeg ikke er motivert nok, og egentlig ikke ønsker å bli befal. Treneren min gir jo blanke F* i om jeg unnasluntrer eller ei, det er jo ikke han som skal på opptak om 3 månederstid - og heller ikke hans fremtid det dreier seg om. Det er dét det handler om når når man går fra ungdom til voksen. Evnen til å forstå at om du ikke putter innsats inn - så får du heller ikke resultater.  

Det kan også dreie seg om skolen - hvor man sluntrer unna leksene eller skriver av andre - det sier seg jo selv. Læreren i seg selv har ingen interesse av om du går ut med en 2 eller 5 i faget.. det er jo ikke læreren som skal søke skole etterpå. Det er du som elev - samme personen som må legge innsats inn i arbeidet, men om man ikke gidder.. så får man ikke resultater.. og sjansen for å ende i kassa på Bunnpris er ganske stor. Og hvem går det utover? Jo, personen som ikke gadd å yte. Derfor, gjør jeg alltid mitt beste og prøver å yte maksimalt. Enten det dreier seg om skole, jobb, venneforhold, kjæresteforhold, trening eller når jeg baker kake ;) Halvhjertet innsats gir aldri gode resultater. Og jeg mener at det å stå til ansvar for handlingene sine er noe av grunnpilaren av det å bli voksen...selvom det er utrolig kjedelig.. og at jeg virkelig savner tiden hvor det jeg presterte egentlig ikke hadde noen stor, og avgjørende betydning på livet mitt. Det er til tider kjipt å bli voksen.. meeeeen jeg ville ikke ha byttet friheten jeg har mot noe annet i hele verden:D Tihi.Gjør alltid ditt beste! Ingen kan kreve mer en det:) (Ja, det er et sinnssykt lekkert bilde fra jeg var 10.. med selvlaget kake...som om du ikke så det fra før av..hahaha)

xoxoxo

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 02.10.2010
 • Klokken: 13:21
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits