Når man kjeder seg så...

Leker man seg med webcam! Jeg burde strengt tatt ha gjort noe litt mer konstruktivt de siste ti minuttene før Stian kommer og henter meg, men skitt au:P Denne dagen har gått så evinnelig seeeint, og jeg gleder meg så utrolig mye til å komme hjem til Stians armkrok, god middag og noe kjekt å se på tv! :) Superkos <3

<---- SÅ mye kjeder jeg meg!


Men nå er Stian rett rundt svingen her, så jeg får nesten pakke sakene mine og komme meg av gårde.. trallala:) Må på butikken og handle inn litt til uka:)

Ps. Matplanen denne uka er som følger:

Mandag: Torsk og poteter, med erter/brokkoli/blomkål.
Tirsdag: Kyllingwok, med allverdens av grønnsaker <3
Onsdag: Vaffelkveld hos Silje
Torsdag: Koteletter med ris, salat og peppersaus.
Fredag/lørdag = fjordland (jeg er på jobb.. og Stian blir nok å slå til med grandis mens jeg er borte:P hehe..)
Søndag: Aspargessuppe med ekstra asparges i, og med grove rundstykker til :)

Bon appetit!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.09.2012
 • Klokken: 17:18
 • Kategori: » Blogg

Sykkeltur

I helga så har Stian og jeg vært innmari flinke;) Vi har nemlig vært på sykkeltur!! Turen var ikke den lengste, men vi tok turen til Ølberget camping og kikket litt:) Ellers så har vi hatt en kjempekoselig helg med masse god mat og artige filmer.. Neste helg er det jobbehelg på meg, så vi måtte nyte denne så godt som mulig:)

Nå sitter jeg i forelesning.. wuhu. Litt småtørt, men så skal jeg jo kunne den tørre delen ved barneverns pedagogikk også da.. Hehe. Får vel bare pine meg igjennom det;)

Har forresten lastet ned en blogge-app, som jeg blogger fra nå. Noget usikker på hvordan utfallet blir, så "bare with me"! Dersom den funker greit så kommer det nok noen sånne oppdateringer innimellom <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 24.09.2012
 • Klokken: 10:51
 • Kategori: » Blogg

Så var det plutselig ny uke igjen..

Herremintid hvor fort tiden flyr. Like seriously. Jeg føler det bare er et par uker siden det var oppstart igjen på universitetet.. Og her sitter jeg da, allerede ferdig med et par pensumbøker og har fått levert det første arbeidskravet for å få gå opp til eksamen. Et teoribasert aktivitetstilbud for barn med ADHD, på 2500 ord. Må si jeg er fornøyd med meg selv, men også litt skremt.. Hvor blir det av tiden? Det er allerede 18 september, og jeg lurer på hvor juli og august tok veien:P Hihi.

Det har nå ikke skjedd så alt for mye spennende de siste dagene, på tross av at tiden har flydd. Men det nevnes at vi feiret vår kjære Fredrik på lørdag (hvor vi spiste ALT for mye mat...!:P)  der var det meg, Karoline, Silje, Stian, Ruben, Robert, Chris og selvfølgelig Fredrik:) Digger dere alle sammen! En hææærlig og sammensveiset gjeng <3


Hiver med litt bilder fra kvelden :) (Selvføøølgelig ingen bilder av meg fordi jeg tok bildene..
men det er jo ikke akkurat manko på bilder av meg på bloggen, såeh - vi tar ikke dét så tungt.. hehe)

Ellers så er jeg i skikkelig treningsmodus om dagen.. Gleder meg når jeg legger meg om kvelden til neste dags økt, hihi, akkurat sånn det skal være?? ;)
Hadde min første ordentlige beinøkt på FIRE år  i går (har drevet mest med kondisjonstrening/styrketrening i sal de siste årene) og jeg var utrolig redd for å se hvor mye styrke jeg hadde mistet i beina - for det er jo ingen hemmelighet at muskelmasse/ svinner bort om den ikke blir brukt. MEN, etter å ha tatt 3x85 kg på benpress så tenkte jeg at jeg nesten måtte makse, for å se hvor mye jeg klarte på maskinen.. ettersom 85kg gikk alt for lett. Å joda. Jeg nådde 150kg før beina mine var for slitne til å prøve mer. Tror jeg var "way off" med 85kg ja. Så nå blir det markant økning i tyngde på dén øvelsen i det minste;)

Etterhvert som jeg trapper opp treningen mer så begynner jeg med tilskudd, foreløpig så holder det i massevis med omega 3,  grønn te, BCAA og L-carnatine. (Alle er i kapselformat, bestilt fra Iherb og bodybuilding) Planen er å integrere proteinshakes inn i kostholdsplanen min, og muligens kreatin som ekstra supplement (syntes kreatin smaker så kvepsent, så mulig det blir kapsel der óg du gitt:P).
Men, jeg gidder ikke stresse så veldig med akkurat supplement-biten riktig enda. Det viktigste er å kutte bort brus/saft, godteri/snacks og kosemiddager fra ukedagene, så vel som å få inn en sunn treningsrutine:) Målet mitt er at jeg innen 19.desember skal være inne i en knallgod rutine, og kjenner jeg meg selv rett  så er det bare å stå på og være beinhard med meg selv;) Har gjort dette mange ganger før, og problemet (mitt, i det minste:P) er bare at man  glir så fort ut av rutinene når man har vært flink "lenge nok" ;) Dét skal ikke skje denne gangen! I promise! :)

Nå er det nesten litt pensumslitteratur som står for tur her;) Har bare et par tusen sider igjen å lese:P høhø. Integrering, marginalisering og utstøting - here i come!!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 18.09.2012
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: » Blogg

A day full of paaaain

På tirsdag så var det virkelig en dag full av.. aua.. og æsj. Jeg hadde nemlig time hos tannlegen for å sette på plass en ny fylling (ikke at det gjorde så veldig vondt.. :P men det er så innmari ekkelt når folk skal plukke rundt inni munnen min!), time på vaksinasjonskontoret og time hos spesialist som skulle sette på plass ny p-stav. Men for all del, var godt å bli ferdig med alt på en dag, sånn at jeg slipper å gå og grue meg så innmari:P Tingen var vel bare det at jeg tydeligvis reagerer pittelitt på vaksinene ettersom jeg hadde gørrvondt i skuldra i to dager etter vaksinasjonen, ooog for å bare ha maks uflaks, så måtte spesialisten sette på plass p-staven TO ganger, fordi den første applikatoren var defekt.. Heldigvis at han hadde en p-stav pakke liggende på kontoret som jeg kunne få.. Hadde nemlig vært en smule småstress å gå på apoteket med en halvbedøvet og blodig arm liksom:P Det hele resulterte jo i at jeg nå har Norges største blåveis på armen, på størrelse med en appelsin faktisk. Veldig lekkert. Men jeg blir i det minste ikke gravid de neste tre årene. Så da kan planene våre gå smoothly. Passer ikke med en smårolling de neste årene, nei:P
Etter å ha fått inn p-staven så mente han spesialisten at jeg MÅTTE ligge i ro i minst 10 min fordi jeg vissnok så ganske blek ut:P Så da ble jeg lagt ned på ei seng og fysisk tucket inn i teppe, uten at mine protester om at jeg hadde det heelt fint nådde frem. Fikk heldigvis litt illustrert vitenskap å kikke i da.. :P


Da var gulfeber vaksine, barnevaksiner og hep A & B, tatt.
(Må innom et par ganger til for å fylle på hepatitt A & B, men det er heldigvis en liten stundt til;)Måtte nesten ta bilde av meg selv i "im blue dabedi dabedai" rommet hos tannlegen,
også mye omtalt som toalettet. Merkelig å ha sånn anti-narkoman-lys på et tannlegekontor, but by all means:PHeldigvis var det soooolskinn når jeg kom ut fra tannlegen, joy to the world. Det hjalp heldigvis liiitt på humøret:)


Og siden jeg er en superkoseklump, så MÅTTE jeg unne meg en frossen yoghurt med blåbær på deli deluca. <3
Følte jeg fortjente det etter en sånn dag som dette.. hihi.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 13.09.2012
 • Klokken: 22:31
 • Kategori: » Blogg

Tiden flyr fra meg

Herlighet altså, jeg må nesten bli kåret til verdens verste blogger.. For jeg blogger jo så lite om dagen at det nesten er helt skremmende:P Men ja, timene og dagene bare flyr forbi meg, timeplanen min stappfull om dagen:s Akkurat nå sitter jeg altså og bruker min dyrebare lesetid på skolen for å hive inn et aldri så lite innlegg til dere;)

På fredag så hadde jeg en konteeksamen, dvs. Jeg forbedret en karakter jeg ikke var fornøyd med.. Lure meg klagde nemlig på en relativt grei karakter og endte opp med en dårligere karakter enn det jeg hadde fått i utgangspunktet. Bummer! Er en skikkelig Einstein altså:P Men men, det er jo risikoen man tar ved å klage... Så fremfor å ha en karakter som jeg ikke føler representerer det jeg kan i faget, så gnålte jeg meg til å få ta hele eksamenen på nytt for å forbedre karakteren (det er nemlig i utgangspunktet ikke lov på vårt universitet). Så da var det jaggu frem med bøkene igjen og fyre løs med det jeg hadde på lager. Så vi får nå se da.. Sensurfristen er 21september, så er ikke så innmari lenge til jeg får svar:)

Ellers så kom våre kjære mødre på besøk fra torsdag til mandag, bybertene hadde tatt buss fra Grimstad til Stavanger, så jeg og Stian var på ONS-fest med firmaet hans før de kom, og når de (endelig) fant veien så fikk de kikka seg litt rundt de óg. :) Det var mange artige folk der altså, så det var en utrolig underholdende kveld. Trives så godt i lag med kollegaene til Stian, herlige folk - alle som en! :) Gleder meg allerede til neste "sammenkomst" selvom det nok ikke blir ONS-fest med det første:P hehe.


Klar for oljebransje-fest..!

Etter jeg hadde hatt eksamen på fredagen så hoppet vi innom kvadrat en tur og ordnet mobil til min kjære svigermor, hun ville også ha en litt moderne mobil så da blei det jaggu Samsung Galaxy SIII på ho også:) Både jeg, Stian og Jorun er innmari fornøyde med mobilen, så jeg kan ikke annet enn å anbefale den videre. Mamsen har også oppgradert sin "knapp-telefon" med en touch, men begynner i det små sånn at hun kan venne seg litt til det. Hun har fått min HTC Desire som snaut er et år gammel og er veeldig pent brukt - den passet perfekt til hennes mobilbruk, så tror den er midt i blinken;)

Vi har også spist... Enorme.. Humongous.. Mengder med søtsaker og mat i helga. Alt fra kinamat og smågodt til biff med soppstuing og oreokake:D Tihi. Skjemt oss selv skikkelig bort med andre ord! Vi var innom Sandnes garn en liten tur hvor mamma og svigermor handla sånn ca 10kg garn til sammen (Jada.. Gudene må vite hvordan de fikk det med seg ned til sørlandet på bussen:P)  og vi har spilt masse kort! Elsker å spille kort mot mamma, svigermor og Stian.. Føler vi er veldig like, alle tåler å tape og alle elsker å vinne;) hihi.På mandag og tirsdag så begynte realiteten igjen her i Stavanger, full skole og treningsstart. I dag er det onsdag, og jeg kan meddele alle dere som leser dette at jeg er støl. Superduperstøl. Har ikke trent på... EVIGHETER. Så det var på tide! Kroppen min reagerer tydeligvis som et gedigent spørsmålstegn, jeg  kan nemlig ikke huske at jeg har vært så støl. Ever. Det verste er at jeg begynte mykt og uten å presse meg selv for hardt. Så. Det var ukas klagesang;)I kveld så skal vi bare slappe av med litt "magic"-kort spilling (skikkelig nerds vettu;), kos på tven og jordbær med melk. NomNom <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.09.2012
 • Klokken: 18:56
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits