At det går ann???! hahahahaha "som en liten oompa loompa dyppet i sjokolade"

"Hva synes du om lave jenter på 151? Ville du automatisk ikke gått etter en jente fordi at hun er altfor lav? Har det hendt noen gang at du har gått for en/ikke gått for en lav jente?"

"Lav er søtt, som en liten oompa loompa jeg vil dyppe i sjokoladeelven. Liten er seriøst søtt. Vi føler oss ekstra mektige med små piker under (eller over...) oss, så dette er bare fint. Det er som når du drikker av en miniatyrspritflaske, eller bruker en såpe fra et hotell. Effektene er svært små, og særlig menn føler seg som mektige kjemper når de bruker dem."


Seriøst, jeg fant dette på Flinkepiker's blogg (trykk på teksten og du kommer inn på bloggen), jeg har seriøst ikke ledd så mye på LENGE. en jævla OMPALOMPA? hahahahahaha. TAKK. hahahahahaha, Altså det må sies at dette IKKE er mitt spm, jeg kom nettopp over denne bloggen (til de som skulle lure, ettersom jeg er 153 høy). 
Men herregud så godt jeg lo, disse folka får virkelig satt ord på det!!!!!!!! Hahahah. Made my day. :D • Kommentarer: 4
 • Postet: 30.09.2010
 • Klokken: 23:29
 • Kategori: » Blogg

Kartlegging og vas!


Daa har jeg endelig blitt kartlagt på 3000meteren. Jeg løper/jogger den på 21 min, som er 6 min mer en det jeg ønsker å klare den på.. men det er bare nedover i minutt herfra!!! (Heldigvis:D)

Jeg og treneren min Lars var oppe på løpebanen (Levermyr stadion) og løp både i dag og i går. I dag har jeg unnagjort 4800meter!!! Ei halv mil! Det er jo ingenting for sånne idrettsfolk.. jeg veeeet jo deeeet.. Men JEG er veldig stolt av meg selv:D Og er det ikke det som teller? Hehe. Gammelt bilde av løpebanen! (Er vesentlig finere på banen nå:):):)

Ellers så har jeg nå fått jobb som støttekontakt! Tror jeg kommer til å trives veldig godt som det:) 
Skal til min kjære, søte Liv i morra for å kjase og fjase om alt og ingenting.. gleder meg masse!! Er blitt noen dager siden jeg så d søde ansiktet hosses sist! :D 

Og for de som lurer, så jobber jeg i DiscoBaren på Skyline i morra, så kom og hils på - kjøp gjerne en drink eller øl og! så blir jeg så glaaaa:D 


....Ja, også har jeg laga knallgode brownies da.. nomnomnom.. skal kose meg med ca 15 av de og et STORT glass melk mens jeg ser på "Hvem kan slå Aamodt og Kjus". Life is goooooooood:) 


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 30.09.2010
 • Klokken: 21:28
 • Kategori: » Blogg

Å puste er sunt(.....)!

Det er nemlig det treneren min sier... haha...  og jeg skal helst puste og pese som en flodhest før han blir fornøyd. haha!

Jeg møtte opp klokka 8 i dag morges på shapes, og veldig så stolt av meg selv, etter at jeg hadde sykla ned halv åtte:D yeey! Uansett, vi skulle egentlig ut på løpetur, men det regna ganske kraftig og han hadde ikke funnet en løpebane, så da ble det styrketrening i dag OG. Men ikke bare styrketrening, HARD styrketrening. And i quote: "Du får ikke lov til å stoppe før du kjenner at du får krampe i magen" så nåååå er jeg helt gåen. haha. jeg gleder meg IKKE til å jobbe i natt nei. Meeen, blir sikkert koslig når jeg først kommer på jobb, selvom jeg kommer til å være helt skutt:P

Woop Woop, nå er det TV-time:D

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 24.09.2010
 • Klokken: 13:31
 • Kategori: » Blogg

Campingvogna

 

Som dere sikkert allerede har skjønt, så bor jeg og samboeren min Stian i ei campingvogn. Vi flyttet inn i vogna i August 2011, fordi vi havnet i en "boligkrise" og plutselig sto uten leilighet - MIDT i skolestart. Da sier det seg selv at det er håpløst å prøve å finne noe til forunftig pris i oljebyen Stavanger. Selvom det kan høres ut som en tragisk historie, så er det faktisk det lureste vi har gjort noen gang. Vi kjøpte ei kvalitetsvogn til 120 000,- og vi er innmari fornøyd. Vogna er en Fendt diamant 590, 2005 modell.Vi er begge oppvokst i enebolig, så det er jo ingen hemmelighet at vi var litt nervøse for hvordan omstillingen skulle bli. Men det har gått over ALL forventning. Vi trives så utrolig godt, og planen er å bo her til jeg er ferdig med studiene, som jo er om litt under to år til:) Vi var også litt usikre på hvordan folk kom til å reagere på at vi valgte å gjøre dette, men jeg kan med hånden på hjertet si at folk flest heller blir imponerte og gjerne vil høre om bakgrunnen til hvorfor vi vil bo i campingvogn.


Man kan vel sammenlikne det å bo i campingvogn, som å bo i en studenthybel.. Bare at vi har eget kjøkken og plass til 52" i stua;) hihi. Vi kan jo heller ikke legge skjul på at det er utrolig billig å bo i campingvogn. Vi betaler 4000 i mnd for TV, internett, leie og strøm... Da blir det mye sparing.. Noe som gjør at vi om to år til har godt over en halv million i kapital, som i hovedsak skal legges i enebolig:) Smart??Jeg er veldig fornøyd med valget vi har tatt. Ja, det er kanskje litt mer upraktisk enn å bo i en hybel.. Men det vender man seg fort til. Tro meg. Vi har bodd her i et år nå, og jeg er veldig takknemlig for at kjæresten min og jeg kom frem til en så "vill " ide, og "went with it".  Det gjør meg en følelse av at sammen, så kan vi få til alt.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 23.09.2010
 • Klokken: 19:45
 • Kategori: » Blogg

Vanlige jenter...og trash...

Er det virkelig sånn i dag at alle jenter skal være syltynne og med en fettprosent på 0.001? Jeg syntes bare det er så trist at jenter og damer - i alle aldre - fokuserer så utrolig mye på kropp og utseende. 
Man skal jo helst ha 3 tonn sminke (som minner mer om en vaskebjørn etterlikning enn "skjønnhet") være tynne som catwalkmodeller og samtidig hår som ser ut som et fuglereir. Som kombinasjon så ser jo faktisk helt latterlig ut. 2 sekunder på Deiligst.no og jeg fant et perfekt eksempel. Bare at håret ikke er ihjelfarga og ødelagt, som man ser på X antall jenter som henger utenfor 7/11 i markens på en fredags kveld. Men de gjør seg jo godt som rånetrash på biltreff og blant gutter som er like fulle av stoooorartede kvaliteter. :P 

Neida, men poenget er at jeg nettopp så en himla flott artikkel på dagbladet.no om at modellbransjen holder på å endre seg!!! Nemlig jenter med vanlige, men nydelige kropper og flotte (naturlige) ansikter som ikke er fulle av sminke. 

Jeg er iallefall veldig fan av jenter som er naturlig søte, ikke er sinnssykt kroppsfikserte, ikke kler seg som trash og som er seg selv! Så.. til alle jenter som leser innlegget mitt... Ikke prøv å være noe du ikke er, vær deg selv og jeg kan love deg at du kommer til å føle deg så utrolig mye bedre, både med deg selv og på måten du ser andre på! 

Personlig så har jeg ikke noe i mot jenter som velger å leve livet sitt slik som jeg beskriver ovenfor, men jeg må jo innrømme at det ser latterlig ut, og at man veldig lett forhåndsdømmer... slike jenter.. men enkelte av dem er sikkert flotte.. på innsiden:P 

ZUPERKOZEMOZ <3 <3 <3 <3 <3  haha.

 Fint? æ har æddårkåppbæææææin i øyaneee

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 23.09.2010
 • Klokken: 14:11
 • Kategori: » Blogg

Mitt liv

*tekst kommer*

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.09.2010
 • Klokken: 18:36
 • Kategori: » Blogg

GullHamsteren min:)

Nååå venter jeg på deeeilig taco og på at Hamster-lille skal våkne:) Som ikke alle vet, så er hamstere nattdyr og skal få lov til å sove på dagen UTEN at voksne eller barn vekker dem. Så min lille hamster får alltid sove trygt og rolig om dagen, og våkner i åtte-nitiden for å kose og leke i hamsterballen sin!

Jeg blir ganske provosert når barn får "ansvar" for små gnagere eller andre dyr - som da ender opp forglemt i buret sitt. De blir gjerne sittende i buret dag ut og inn, og om ikke så blir de dratt ut av senga om dagen for å bli tvangskost med av hardhendte barnehender. Buret skal skiftes på ca 2 ganger i uka og hamsteren skal aktiviseres skikkelig hver dag. Hvordan skal barna få til dette når nattdyret kun er våken etter at de selv har lagt seg? Svært få foreldre gidder å leke med hamsteren til barnet etter at barnet er i seng... Så just a reminder.. smågnagere trenger mer oppmerksomhet en det folk somregel tror, og av egnede personer.. ikke barn på 6/7 år:) Nydelige lille fornøyde hamsteren! (Og den stygge onepiecen min.)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 22.09.2010
 • Klokken: 18:30
 • Kategori: » Blogg

3,5 jævlig harde måneder..

Jeg har endelig fått treningsprogrammet fra Lars og begynner å trene på det i morgen... Det blir tre styrketreninger og tre kondisjonstreninger i uka - de neste 3.5 månedene (-_-) Jeg dør allerede litt inni meg.. haha.. Til fredag så skal jeg og Lars ut å løpe 3000meter for å teste hvor lang tid jeg bruker og for å komme oss ut litt fra treningsstudioet.. så skal jeg ha intervalltreninger (blæ), men jeg er utrolig takknemlig for at treneren min er så motivert og dyktig! Da presser jeg meg selv enda hardere og får raskere resultater!! :) 


Legger ved popup bilde av treningsprogrammet!
Jeg trener på shapes så det er mulig at mye av det ikke gir mening ettersom det er eget kodesystem på apparatene:) 

Ellers så har jeg kommet frem til en liten teori... hehe.. altså.. kondisjonstrening.. jeg tror mye av kondisjonen går på hvor langt man klarer å presse seg selv før man bryter, (iallefall i begynnelsen) for når jeg var på trening i dag så løp jeg ca 13 min på 8.5km/t, noe som er 0.5 km/t mer enn for 2 dager siden!!! Det er litt herlig å se forbedring okke som:)
Selvom det tyder på at jeg presser meg selv hardere for hver gang.. venter bare på at det sier bomstopp:) hehe..

Woop Woop:) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.09.2010
 • Klokken: 17:44
 • Kategori: » Blogg

Treningsopplegg og sånno

Ja.. tenkte jeg måtte skrive et lite innlegg om åssen det går med treninga og, for de som er litt nysgjerrige på det:) 
Den personlige treneren min heter Lars og han trener meg i styrke og kondis ca 2 ganger i uka, og skal gjøre det frem til opptaket i Januar:) 

Den første treninga jeg hadde gikk jo heilt vest (takket være en viss firmafest med Skyline) hvor jeg fikk litt mye drikke, og ikke kom meg i seng før sent.. (treninga starta klokka 10 og jeg var hjemme 4) MEN, var jeg jaggu ikke oppe klokka 9 og sykla ned til sentrum? Oh holy yes! Men ytelsen var (naturligvis) ikke veldig bra.. klarte kun 2 armhevninger ,2 opptrekk, 20 situps (militærstandard på alle naturligvis) og orket ikke å løpe mer enn 6,7 km/t over 15 min.. (må løpe 12km/t over 15 min for å nå minimumskravet) 

Meeen, to dager senere med masse restitusjon og filmtitting så var det jaggumed på tide med trening igjen.. og da klarte jeg 5 armhevninger, 5 pullups, samt 27 situpsog i tillegg løp jeg 8 km/t :) Så jeg var en veldig happy cookie etter trening på mandag!! Og opptakskravene er tydeligvis ikke FULLSTENDIG uoppnålige.. Men.. det krever trening... syyykt mye trening -_- blæh. 

Nå skal jeg kose meg med MASSE mat. For som jeg sier: om jeg spiser et kakestykke eller to så påvirker ikke DET kondisen min.. tihi. Er godt å ha en unnskyldning :D Men nå er det totalt alkostopp fem til jeg når målene mine. Triste greier.. får vel heller bare ta på meg et par ekstra dørvakt-vakter og late som om jeg er på byen! hahaha:D

XOXOXOXOOXOX <-- Zøtt?

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.09.2010
 • Klokken: 20:58
 • Kategori: » Blogg

BakeSanne! Æ kan bake!

I dag har jeg jaggu vært skikkelig husmor, så om det er noen kjekke, strapping young men out there som trenger ei som kan bagø så send meg en mld liksom! Okei, det var bare tull. Jeg er ferdig med mannfolk frem til jeg er i gifteklar alder... som er ca.. 10 år til. muaha:D  

Nei, men fra spøg te alvor, jeg har bakt og laga hjemmelaga suppe i dag. Snakk om?? Jeg er skikkelig stolt av meg selv! LilleBror og ReservePappa følger i mine fotspor og attempter på å lage gulrotkake:D Flinke guttene!! 
Gleder meg til den er ferdig! 

Jeg bakte altså fire brød, to skikkelig grove og 2 halvgrove med masse frø:) Var heilt sinnssykt godt med massssse smør og brunost på:) nommenom! 

Ellers så lagde jeg fransk løksuppe.. verdens enkleste (og billigste) suppe! som er knallgod! 
Den inneholder ca 4 løk, vann, buljong og krydder.. det høres jo faktisk ikke veldig godt ut.. men tilogmed min løkhatende søte lillebror likte den:) så det sier jo sitt! 

Bildet stjal jeg naturligvis fra google, men SUPPA ser sånn ut nevertheless.

Det siste brødet var i ovnen når bilde ble tatt... og selvfølgelig kasta heile familien seg over brødet når det var ferdig, hence det halvspiste brødet som er heilt sammentrykka, hehe...!

Nom Nom Nom.. Nom Nom Nom .... Nom Nom Nom... 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.09.2010
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: » Blogg

Trøtt - trøttere - trøttest!

Okei, så. JEG HATER LEGER. Ikke menneskene som er leger, men jeg får helt creeps når jeg er på legekontor. true story. Så jeg manna meg opp før jeg gikk inn på dette legekontoret for noe jeg har utsatt i godt over et år. skikkelig latterlig egentlig. Jeg har altså litt ømme tær, (ironisk nok:P ) altså, det er ikke noe som gjør vondt men det er litt ubehagelig når jeg tar på huden over storetærne mine. SÅ, jeg har liksom ikke løpt til legen av den grunn.. men tanken slo meg at det kanskje burde sjekkes..når det har vært sånn i over halvannet år... hehehe..

SÅ, jeg gikk til den hersens legen.. haha.. hvor han lurte på om jeg hadde urinsyre leddgikt (som vanligvis rammer eldre på 50+?!) så jeg måtte ta masse blodprøver og sånno..

hat hat hat.


men så fikk han inn en lege til som OGSÅ skulle klasse på føttene mine, som fant ut at det kunne være eksem eller noe inni leddet.. så jeg må på røntgen i neste uke. OG jeg måtte kjøpe kortison krem for å smøre på... Just my luck. Jeg fant fort ut at denne herre lille filletingen ble VELDIG DYR. og angra litt på at jeg hadde gått til legen i utgangspunktet.. haha:P

MEN, det som gjorde dagen så mye bedre var åpninga på shapes:) Jeg var nede rett etter legebesøket og snakka med den nye PT'en min:) Han skal trene styrke med meg 3 ganger i uka over 6 uker.. så skal jeg ha 3 treninger utenom, som i hovedsak er intensive kondisjonstreninger. Så det blir 6 ganger i uka inntil jeg skal på opptak.. blir spennende!!! :D Gleder meg masse til fredagen, for da skal jeg og PTen sjekke hvor dårlig det EGENTLIG står til med formen min.... hehehe.. :P Får heller legge ut resultatene.. tror de blir heller lite imponerende ja.. 
men sånn er det når man er utrent:) Desto mer å forbedre - ikke sant???? :DSånn er designet på Shapes sine treningslokaler.. lekkert?? me likey like! :)

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 14.09.2010
 • Klokken: 21:54
 • Kategori: » Blogg

Kosedag med supergode venninner!

I dag har jeg bare kosa meg!!!! Dagen begynte med at Sunniva og Liv kom og henta meg (TUSEN TAKK) for å kjøre til Sørlandssenteret for lunsj og shopping:) Liv spanderte lunsj (TUSEN TAKK) og jeg endte opp med en ny kjole og verdens mest fjortis-plagg... nemlig en ferskenrosa onepiece! haha.. men den var utrolig god da! Og kosta kun 299,- på Vero Moda! Kupp?! 

Vi tok så turen tilbake til Lillesand og til Sunniva & Vidar. De har forresten skaffa seg verdens søteste og golligste katt, en nydelig langhåret hann- på 8-9 uker. 


Ho derre søde liv og tven!Pyyysegull


Pyyysa:)Sååå tok vi turen opp til Veigrillen for å få litt middag... hehe... nom nom. KYLLINGBURGER:D 
For å videre å kjøre opp til Møglestuhallen for å se på at flinke Sunniva trente J14 i Håndball (om ikke jeg tar helt feil...?) 

Når vi kom hjem til Sunniva og de igjen så heiv vi på en utrolig bra film (law abiding citizen) og spiste epler med lett vaniljekesam og kanel - noe som var nyyydelig!!! :) Deilig vaniljekesam med kanel:D
I morra så er planen å gå innom Shapes for å snakke med den nye treneren min og til legen.. blæh. Gleder meg  IKKE. Ettersom jeg ikke liker legekontor.. men det måå jo gjøres. (er altså ingen ting farlig men kommer tilbake til det i morgen heller når jeg vet mer:) 

Nå er det iallefall natta for meg, sov godt dere da!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.09.2010
 • Klokken: 00:06
 • Kategori: » Blogg

Ut på (hytte)tur aldri sur! :)

Jaaa.. Denne helga har det skjedd mye.. mer.. og mindre spennende:)

På fredag så fikk jeg besøk av Adrian S. og den Walisiske fetteren sin Lukas (Wales) som informerte meg om at de skulle drikke:D:D Herlli. SÅ, ringte Adrian J. og fortalte at han OG hadde lyst til å gå på byen. ypperlig, ikke sant? Da endte vi opp på studenthybelen(e) til Adrian og min bror Thomas før vi tok turen til byen. Var egentlig ganske stille og rolig - men med en tilhørende kebab:) cant complain!

Lørdags morgenen gikk med til kjøring opp til Granskogen hvor vi har familiehytte (brokke). Har faktisk ikke vært der på over 5 år, så det var litt spesielt å være der igjen, og fortsatt like koselig. Så etter at X antall døde mus var rydda vekk så var d tid for brettspill og hyttelaga kjøttkaker! I kveldinga så gikk vi på labbetur i søla..eller gjørma.. som ei gang var et vann... (er demning som ødelegger alt=( ) Var faktisk reine treningsturen!!!

Søndagen så ryddet vi unna MASSE skog.. dvs.. kutting av greiner.. og bæring av greiner.. og masse kaffepauser...hehe:)

Lille søøøøte musa.. som hadde sovna stille inn!

 

 


SOMPEN! Som snart blir et fin-fint badevann igjen:D

 

 


Mamma og Rune på labbetur!!

 

 


Meg på gjørmelabbetur!

 

 


Thomas ble litt gjørmete..hehe..

 

 


Fiiiine tatoveringa som jeg fikk av Thomas.

 

 


SKIKKELIG hyttefrokost!!:D

 

Og det var det for denne gang! I morgen så skal jeg ut med Sunniva og Liv på Sørlandsseeenteret... ryktet sier at Liv har en del penger å shoppe for!!! hehe:D Kjempemoro:D
 • Kommentarer: 0
 • Postet: 13.09.2010
 • Klokken: 00:40
 • Kategori: » Blogg

Blogg Award!

Yhahada! BloggAward! Jeg fikk denne av Janne og må jo derfor ta utfordringa:) 

Utfordring: 
Post bildet i et innlegg

Takk den som nominerte deg
Skriv 7 fakta om deg selv som ikke alle vet
Nominer 7 bloggere


FAKTA: 

* Min nærmeste venninne er fra Amerika, hun heter Savannah og delte rom med meg et år i Irland. 
Hun vet alt det er å vite om meg, og jeg om henne. 
Jeg har alt for mange drømmer og ting jeg vil gjøre før jeg blir "voksen".. og syntes det er vanskelig å gjøre EN ting om gangen. 
* Jeg har vaksinert masse valper, hjulpet til med uttallige hundefødsler og trent hunder til jakt når jeg var i Irland.
Jeg skulle ønske jeg kunne spille gitar. 
* Hårfargen min er IKKE naturlig.. Jeg har ikke hatt min egen hårfarge siden jeg gikk i 7 klasse! 
* Sunniva Bylund og Liv Malmberg er mine # 1 bloggfans. hahahaha. IT'S A FACT. 
* Jeg elsker Miley Cyrus, Justin Bieber og resten av fjortismusikerene!!!!! :D people love throwing parties when im charge of the music... eller ikke:) hehe! 

NOMINASJONER: 
eeeehh.. jeg leser særdeles lite blogger.. men får vel rote fram noen da.. haha. :) 

http://nathaliebenedicte.blogg.no
http://vulturous.blogg.no/
http://anemoren.blogg.no/
http://klc.blogg.no/
http://camillamammaentildaniel.blogg.no/
http://hannakaroline.blogg.no/
http://lindavestervik.blogg.no/


LYKKE TIL ;) 


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 10.09.2010
 • Klokken: 01:02
 • Kategori: » Blogg

Verdens tøffeste blomst??? :)

Har kjøpt meg sånne vannperler til å ha blomster og anna vann-trengende dill oppi!!! 
Kosta 7,- per pose på upstairs i Arendal:) 

De er bittesmå og harde når du kjøper de, så putter du de i vann ( med varmt vann så vokser de fortere!) noen timer, så er de opp til 1.5cm i diameter når de er ferdige:) Hvor store du vil ha de kan du variere med mengde vann/hvor lenge de ligger i vannet! 

Jeg tok bort jorden fra planten ved å holde den under springen, før jeg puttet den i glassbollen:) Næring og sånt tilfører jeg med en kompostpinne som inneholder masse mineraler for planter!! lurt, ikke sant?? Så vi får jo se hvor lenge den overlever:) Hehe! Som du sikkert ser så er det noen rosa og masse blanke vannperler:) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 10.09.2010
 • Klokken: 00:10
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits