Samsung Galaxy S3

Da er jeg straks på vei for å hente min nye, allerde elskede, mobil! Gleder meg som en unge på julaften til å få den! Yihuuu:) <3HTC'en min (som jeg også er innmari glad i) er dessverre veeeldig utdatert, så var på tide at den ble byttet ut.. Hehe! Og hvilken telefon kan erstatte den bedre enn Samsung Galaxy S3?? :) Tihi.
Er så fornøøøøyd! :) :) :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.08.2012
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: » Blogg

En rolig søndag

De siste dagene har flydd forbi (kanskje ikke så veldig overraskende) og vi har fått gjort masse koselig. Inkludert vaffelkveld hos Siljesnuppa, sammen med Chris, Fredrik, Ruben. Der så vi "the avengers"og stappet ansiktene med maaaasse snop.. Hihi. Burde vel egentlig ha tatt et bilde eller ti, men det får jeg heller spare til neste gang... ;) Ruben er forresten det nye gruppemedlemmet vårt på studiegruppa vår:)

På lørdag så måtte Stian jobbe overtid.. BLÆH.. (ONS på gang neste uke.. Så da er det myyye ekstrajobbing for de i oljeindustrien:/) men han kom hjem i femtiden, og da koste vi oss med kinamat (som stian spanderte, snillingen <3) mens vi så "the five year engagement". Klokka ble ganske mye før vi kom oss i seng, men jeg hadde en fiiin-fiiin lørdagskveld:)

I dag så har vi hatt supergod frokost med sjokolademelk, druejuice, brytebrød, seranoskinke, eggerøre, røyketlaks og potetsalat. <3 Det er garanteeert det beste jeg vet. NAM. Etter frokosten så slappet vi av og så "the lorax"... Hehe.. har blitt myyye filmkikking denne helga:D Jeg liker det!


Nevermind at bildet så ekstreeemt rotete ut.. :P Er ikke verdens dyktigste fotograf akkurat.. hehe..

I kveld så skal vi ha løvbiff i pita (noe jeg aldri har lagd før, har kun spist det på gatekjøkken... tihi:P) og vannbakkels til dessert.. mmmm<3  Blir sulten bare av å skrive om det;) får nesten begynne å lage litt mat nu. <3 Todelooo

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 18:34
 • Kategori: » Blogg

Lever i beste velgående

Oida.. Ser det har blitt en stund siden sist, men "blogg-spiriten" har bare ikke vært over meg i det siste.. ;) Er mye som skjer rundt meg med skole og allting. Har jo blitt andreklassing og greier, så nå kan jeg ikke hvile på laubærne lenger:P Hehe. Men jeg trives superdupergodt. Er så heldig at jeg har verdens beste kull, og da stiller som tillitsvalgt for andre året på rad. Wopwop. Some things never change:P

Men ja, ellers så gleder jeg meg til september. Da er det fullt kjør med trenings- og kostholdsprogrammet mitt, blir KNALL. Fikk pakke fra gymgrossisten.no i dag, med vaniljeproteiner (som lukter himmelsk) og ny treningsbag + masse anna skrot som jeg putta i handlekurva... ;) Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg begynner. Er et 12ukers program i første omgang for å plukke av meg litt uvaner i matveien (blir en del uvaner i sommerferien dessverre! :/ Maaasse koosemat og lite trening!) Så nå er skapene fylt opp med splenda, sukrin, fiberhusk, steviadråper, protein og mye annet knask<3 HELT klar, med andre ord.


I helga så har vi iallefall vært og besøkt min kjære, søte nesten-kusine Martha som har flyttet til byen. Kjempestas! Vi koste oss med myyyye godt i glasset og kjaste om alt mulig rart. Tihi! Kvelden endte ute på byen og på vei hjem så måtte jeg og Stian ha den obligatoriske nattmaten.. nemlig BAKT POTET. Yum.


Natt-potet<3


Dagen-derpå-mat fra ostehuset;) Spanderte litt ekstra god mat på meg og Stian (snill jeg altså!) og jeg tror sjeldent glasscola har smakt så godt! :D (Og dere skjønner kanskje hvorfor det må gjøres en helomvending med kostholdet??! Hehe.. Herrebejesus.)


Stian og kollegene hadde "dugnad" på jobben på søndagen, så mens jeg surfet rundt på pcen til Leif, så gjorde Stian sånne fornuftige ting på pulten sin:)


Bottom line.. Jeg har det veldig fint altså, det er bare at det er så innmari mye som skjer rundt meg om dagen, og bloggen blir nedprioritert pittelitt... Men sånn er det, kommer litt i rykk og napp her:) Nå er det iallefall natta for meg..! Så er det skole i morgen tidlig, og vaffelkos hos Siljemor på kvelden. Gleder meg<3 Toodeloooooo....

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 23:11
 • Kategori: » Blogg

Sånn går nu dagan

Som jeg har skrevet tidligere, så går dagene litt i ett for meg akkurat nå. Hehe, føler jeg er mer på jobb enn jeg er hjemme.. noe som nok er realiteten! :P Har tilogmed hatt en overnatting på jobb når jeg hadde to veeeldig tette vakter. Sluttet klokka 2200 og begynte nesten morgen klokka 0800, så da sier det seg selv at det er litt unødvendig å styre med buss og henting sent på kvelden/tidlig om morgenen, når jeg har muligheten til å overnatte. Det er faktisk et eget rom som er nettopp for oss som overnatter, fordi det er så mange som gjør det hos oss:) Der er det sovesofa, pc, bad og litt sånt:) Veldig kjekt!


Fiiine soveposen min og sovesofaen jeg sov på<3


Ellers så har jeg spist meg morbidly obese på quality street, ettersom en kollega dumpet TRE KG på kontoret vårt:P Hun hadde nemlig vært i Tyskland, og kunne ikke la være å ta med seg den ...bøtta.. hjem:P hehe.


Litt usunn frokost, men aaavogtil så er det jo lov med hvitt brød? ;) Pleier sjeldent å ha det i hus, men ettersom vi nettopp hadde besøk langveisfra og derfor kjøpte inn en million halvstekte baguetter så var det vanskelig å la være å spise det.. Tihi. Godt er det iallefall (spesielt med et stooort glass melk til, nom!)

I kveld er det senvakt+tidligvakt igjen, så jeg overnatter enda en gang på jobb, men det går nok veldig fint. Får jo sett mannen igjen når vi er ferdig på jobb, ettersom vi slutter samtidig.. På tross av at det er "tråkigt" å sove alene.. Blæh! Nå er det uansett straks inn i vanlige rutiner igjen med jobbing 3. hver helg og skole, så det blir bra;) Men må jeg nesten få stelt meg litt sånn at jeg kan se presentabel ut på jobb..Hehe!

Ha en fin-fin tirsdag allihopa, og nyyyt sola<3


 • Kommentarer: 0
 • Postet: 14.08.2012
 • Klokken: 12:18
 • Kategori: » Blogg

Sommer i Stavanger

Endelig var det sol en dag jeg hadde tidligvakt! Wuhuu. Det vil si at jeg faktisk fikk tid til å nyyyte sola både på jobb, og etter jobb:) Herlig! Vi målte 25 grader i skyggen på Tasta, så det må jo nesten være rekord hos oss i år:P hehe.

Jeg og Stian fant iallefall frem grillkullet og brukte grillen som svigerfar satte igjen til oss, sånn at vi kunne få maks ut av sola i dag..! Mmmm.. Lite slår hamburgere med maaasse grønnsaker <3

Dagene går i ett for tiden her hos meg, maaasse jobbing, men jeg liker det:) Trives innmari godt, og nå kommer jo første lønna om et par dager til (+oppstartsstipendet på ca 19000,-), så da kjenner man jo virkelig at alt det "harde" arbeidet har vært verdt det! :) Men ikke tro at jeg skal sløse bort pengene altså, bare så det er sagt:P Blir en gooood del tusen inn på BSU'en, og på høyrentekontoen. Jeg skal unne meg noen småting da, som å få stusset håret og kjøpt litt flere høstklær, men ellers så prøver jeg å sette bort mest mulig.

<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 13.08.2012
 • Klokken: 19:08
 • Kategori: » Blogg

Kosehelg med svigerfar

Jeg har ikke fått oppdatert mest den siste tiden, og det kommer av den enkle grunn at vi har hatt besøk + at jeg jobber som bare det for tiden! På fredag så kom Svigerfar og Afia på besøk sammen med lillebroren til Stian og kjæresten hans.

Vi brukte hovedsakelig fredagskvelden på å grille og "catch up" mens vi satt ute og koste oss med litt god drikke:) Vi var også en liten tur på Solastranden for å ta litt bilder.  Nå er det jo ikke så lenge siden vi så svigerfar og Afia ettersom vi dro på treukers besøk til de i Juni, men er alltid innmari godt å se de igjen <3

Fine, flinke fotografen min <3

På lørdagen så disket Stian opp med hjemmelaga Skagenrøre og nystekte baguetter, så vel som av vi hadde et tonn av pålegg. Ingen grunn til å klage altså.. hehe:D Senere så dro jeg, Stian, Morten og kjæresten hans på Kvadrat. Fikk kjøpt meg et par nye bukser, viking tursko i goretex, og et par nye øretelefoner til skolestart.. Tror ikke jeg hadde overlevd uten musikk på ørene når jeg sitter og leser på lesesalen! Det skal sies at det var på tide å kjøpe noen nye noen, for de forrige ble kaputt for maaange måneder siden.. Hehe:P  Ellers så tok vi det veeeldig rolig og hele gjengen gikk og spiste på Torino litt senere på dagen,  jeg hadde lasagne der (som aldri slår feil, den er bare sååååååå god.. MASSE ost og fløte.. Kaloribombe til tusen;) <3) mens de andre endte opp med kebab-mat. På kvelden så gikk vi og så på flyene, ettersom vi bor rett ved Sola flyplass så er det ikke lange veien til enden av rullebanen, så da stilte vi oss på fotgjengerfeltet rett ved og fikk med oss det facinerende synet av fly som lander og tar av:)På søndagen så sto vi opp relativt tidlig og koste oss med frokost i svigerfar og Afia sin bobil (de har leid bobil som de bruker de dagene de er i Norge, Himla greit!) Før vi fant ut at vi skulle gå tur. Vi endte opp med å kjøre mot Hommersåk og innover i landet. Der fant vi en fin-fin tursti som tok oss opp til en kjempefin foss:) Utrolig hva man finner når man kjører litt;) Det skal sies at naturen på veien også var knallflott, heldige med været var vi og (med unntak av en regndusj på vei ned igjen... Hehe!) Når vi kom hjem igjen til campingplassen så begynte jeg på middagen, kjøttkaker til seks voksne mennesker tar nemlig litt tid! Spesielt når hver kjøttkake skal lages med kjælighet...Høhø;p. Maten smakte iallefall greit, og alle var mette og fornøyde når Stian kom med den hjemmelaga bløtkaka som han hadde laget til pappan sin (svigerfar fyller 51 den 17 august, så vi måtte ta det litt på forskudd<3).


Ut på tur, aldri sur! Spesielt ikke med nye tursko! <3


Fikk nesten ingen bilder av søte Afia, så dette får duge, selvom det kanskje ikke var det vakreste!

På mandagen så måtte jeg opp tidlig og sykle til bussen for å komme meg på jobb, heldigvis så var det fint vær og da er det i grunn bare trivelig:) Jeg møtte gjestene våre og Stian i byen etter jobb, da hadde de kost seg i byen noen timer og hatt en kaffe på Waynes coffeehouse. Morten og kjæresten fant ut at de ville dra hjemover, sånn at de slapp unna regnværet som var meldt på sørlandet, noe jeg godt kan skjønne. Selv så dro jeg, Stian, svigerfar og Afia for å spise biff på Egon. Naamm. Tror jeg kunne trilla hjem:) Vi endte opp med å kose oss i campingvogna vår og prate om alt muligrart, før vi krøp til sengs. Morgenen etter så måtte vi dessverre si farvel, og jeg gleder meg virkelig til neste gang jeg får se de igjen. Jeg er virkelig "blessed" og tar det ikke forgitt et eneste sekund, at jeg har en så flott og god svigerfar og "svigermor". :)


Flotte guttene "mine" <3 samboeren min Stian øverst, svigerbror Morten i midten og svigerfar Steinar nederst:)

De siste dagene så har jeg vært hjemme, ettesom jeg har hatt fri. Har ladet opp batteriene;) For nå skal jeg jobbe ÅTTE dager i strekk, så jeg er virkelig glad for at jeg trives så godt som jeg gjør. Hehe. I tillegg så må jeg jo meddele dere at jeg har fått fast jobb:) Og akkurat den stillingsprosenten jeg ønsket meg, tredjehver helg, siden jeg studerer:) Da blir det et par tusenlapper ekstra i mnd, så det kommer godt med! :D Er superfornøyd med det, og sjefen var åpenbart fornøyd med meg og. Kan jo ikke bli bedre en dette?? Må til stadighet klype meg selv i armen jeg altså. Jeg lever drømmen. Min drøm, altså. Har med tiden skjønt at det ordner seg for snille piker. :) <3Nå skal jeg krype til køys.. En laang arbeidsuke venter på meg, så vi får se når jeg får oppdatert igjen. Men plutselig dukker jeg opp! Hihi. Ha en flott torsdagsnatt videre <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 09.08.2012
 • Klokken: 23:39
 • Kategori: » Blogg

Hjemmedag

I dag har jeg hatt fri, for ettersom jeg har jobbet seks dager i strekk, så er jeg pålagt to dager fri, hehe. Egentlig så gjelder det hver femte dag, men pyttsann. Det gjør ikke meg noe å jobbe en dag ekstra:) Jeg har iallefall fått gjort masse i dag. Skiftet trekk på sengen, hentet vann (som står og varmes opp, as we speak - sånn at jeg kan ta oppvasken;), sortert klær.. etc etc. Tenkte jeg skulle sette inn giret litt de siste timene før Stian kommer hjem. Sånn at det blir reent og peent, og at vi kan ta kvelden med middag og kjærestekos når han er ferdig på jobb:) 
http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=38103977
Middagen jeg har planlagt i dag er "kylling i stekt ris".. eller "chicken fried rice" som det jo egentlig heter:P hehe.

Dette er oppskrift til to personer:) Enjoy! <3

Skal se om ikke jeg kan få laget middagen ferdig til mannen kommer hjem fra jobb, er så koselig å komme hjem til middag som står på bordet, også vet jeg hvor mye han setter pris på det <3 Så nååå må jeg nesten sette igang igjen. Får oppdatere litt i morgen. Ha en fin dag videre!
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 15:11
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits