Ny mobil...?

Jess.. Som mine aller nærmeste har fått med seg så er skjermen på mobilen min (Samsung Galaxy S3) heeelt knust. Sjekket priser på å få fikset den, og det er opp mot 1500,-!!!! Sååå mye betaler jeg ikke for å beholde den snart ett år gamle mobilen min noen måneder til:P Så da er jeg på utkikk etter en ny mobil som forhåpentligvis tåler litt mer. De jeg har i kikkerten er forøvrig Samsung Galaxy S4 Active og Sony xperia Z, som begge er vann og støvsikre :)

Er det noen som har erfaring med noen av disse mobilene, og vil dele pro/cons så hyl ut!! Er enda en måned til bindingstiden min går ut, så har heldigvis litt tid på å bestemme meg:)


http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Sony-Xperia-Z-Availability-and-Pricing-Emerges-for-Europe-2.jpg?1357736857http://www.gforgames.com/wp-content/uploads/2013/06/Samsung-GalaxyS4-Active1.jpg

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 28.07.2013
  • Klokken: 21:08
  • Kategori: » Blogg

Baliferie

Da har vi kommet i hakk igjen etter en fantastisk ferie på andre siden av kloden :o) Vi var rett over tre uker i Bali og har kost oss MASSE. Vi har fått opplevd så utrolig mye mer enn det jeg hadde trodd vi hadde kommet til å gjøre. Vi var en tur på Bali i fjor også, men da tok vi dykkerlappen og var hovedsakelig på Kuta. I år har vi vært nordpå i Panji, som ligger ved Lovina. Svigerfar holder på å bygge villa ca en halvtime unna Panji, så når vi var nede denne gangen så bodde vi et lite hus han har kjøpt på der. Nærmere lokalkulturen kommer du ikke ;) Det var i grunn helt perfekt, jeg trengte virkelig et avbrekk bort fra det materialistiske livet vi lever her i Norge og litt stillhet.. og på landsbygda finner man virkelig roen :) Nå skal det jo sies at jeg og Stian ikke har særlig ro i raua, så vi var selvfølgelig på ganske mange utflukter i løpet av de tre ukene, inkludert et par hotellopphold :)


Fant oss en liten solseng i Lovina <3

Vi fikk sett tre utrolig flotte fossefall, som inkluderte ca en halvtimes gåtur igjennom jungelen til hver av dem, to apeskoger med sosiale småaper, vært på delfinsafari klokken halv seks om morgenen.. En MAGISK opplevelse.. å få se soloppgangen mens det spretter ville delfiner rundt båten :) Badet i naturlige varme og kaldekulper, drikket kopi luwak - som er verdens mest eksklusive kaffe (og få sett hvordan det blir laget), vært på spa, shoppet, besøkt en flott elefantpark som er kåret til verdens #6 mest unike park av Discovery - hvor vi fikk klappe babyelefanter og voksne, svææære elefanter!! Også stoppet vi innom et sted hvor vi kunne holde mange forskjellige reptiler og bla. flying fox som er en flaggermus..ting. :) hihi. Vi besøkte forøvrig Jakarta, Kuta, Ubud, Lovina og Singaraja :) Stian og jeg hadde hotellopphold i Lovina og Ubud, som var veeeldig deilig. Godt å skjemme seg litt bort inni mellom:)


Jeg og store elefanten <3 Stian har flere bilder hvor vi er alene med elefanten.. her var det en god del andre turister. Får legge de andre ut etterhvert :)

Hotellet i Ubud var et skikkelig luksushotell som var splitternytt, ble ferdig i fjor:) Vi var heldige med at det var få gjester også, så vi hadde bassenget for oss selv for det meste:) :)

Hvis det er noen som skal til Bali og lurer på noe mht. attraksjonene så må de baaare hyle ut :)

Nå skal jeg nemlig nyte sydenstemninga vi har her på Sola:) :)

  • Kommentarer: 3
  • Postet: 24.07.2013
  • Klokken: 10:30
  • Kategori: » Eventyr
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits