Middagstips

I dag har vi hatt ciabatta med kyllingfilet, og det var utrolig godt! Det blir jo en slags kyllingburger, men bare så utrooolig mye bedre <3 nom.Det holdt med en til meg, for de er ganske store, mens Stian spiste TRE. Hehe. Tydelig at dette var noe han likte;) Vi marinerte kyllingfileten først med det vi fant i skapet, litt spisskummin, "biffkrydder", olje og chilli. <3 Ellers så brukte vi de grønnsakene vi hadde liggende. Enkelt og greit. Tror middagen var ferdig på rundt 15 min!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 31.07.2012
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: » Blogg

Slow down!

Herremintid. Jeg har ikke hatt tid til å blogge i det hele tatt i det siste, dagene går i ett.. Det blir mye jobbing, sosialisering og kjærestekos, så da kommer liksom bloggen i siste rekke! :( Meeen, nå hadde jeg noen minutter til overs, så da får jeg nesten oppdatere litt:)

På fredag så var jeg, Stian og Chris på gladmaten og koste oss massemasse. Vi spiste så utrooolig mye god mat, nom <3 Er enda mett jeg!! hihi.


Chris fikk pent holde pannacottaen min mens jeg tok bilde av han! hihi. Den var forøvrig dødsgod!! (Og kosta bare 30,- <3)

Etter vi hadde vært på gladmaten så dro Chris hjem, og jeg og Stian dro videre til visco (der Stian jobber) for lønningspils. Der var det gratis alkohol, maaasse snacks og pizza. Som han ene engelskmannen som var på besøk sa; you know theres only men working here when everyone is walking with a beer in their hand and theres NO plates for the pizza. Hehe. Men jeg koste meg jeg! Vi dro en liten tur på byen hvor vi kikket innom "tango" før vi dro tilbake til jobben igjen for å sooove:)

På lørdagskvelden var det jobb igjen på meg, og jeg hadde min aller første ansvarsvakt.. Noe som betyr at jeg hadde ansvaret for to avdelinger. Det var utrolig spennende, men også stressende...  Heldigvis lærer jeg best når jeg blir utfordret litt sånn som det, så jeg fikk en god del ut av det erfaringmessig:)På søndagsmorgenen så syklet jeg til jobb, og da begynte jeg å sykle kvart på seks (ish). Var fremme i syv/halvåtte-tiden, så jeg rakk å hoppe i dusjen og stelle meg på jobb før vakten min begynte:) Ganske deilig å ha veien for seg selv sånn som det. Høre fuglene kvitre, og få med seg soloppgangen <3 Var litt verre på hjemturen, hehe.. Da kjente jeg at det å ha to ansvarsvakter på rappen, vært på fest, stått opp tidlig og syklet 1.5mil tidligere på dagen gjør sitt på kroppen.. Så det å sykle 1.5mil TIL var ikke det jeg hadde lyst til, meeen, når jeg fikk James Morrison på Ipoden, vann på flaska og bare ..satt i gang.. så var det faktisk veldig godt. Det er merkelig med det, men jeg har faktisk blitt utrolig glad i å sykle. Jeg tenker så utrolig mye bedre, og får sortert tankene mine. I Love It! Var også veldig fornøyd på veien hjem, hadde fått masse skryt av sjefene mine før jeg gikk, om hvordan jeg hadde håndtert ansvarsvakten, de er nemlig brutalt ærlige, hehe, så ord som "avbalansert" og"strukturert" satte jeg utrolig pris på å høre:) <3


Et stk. Susanne på vei til jobb;) Trøtt i trynet!


Soloppgangen <3 Skal nevnes at jeg ble superblenda på denne strekningen, hehe. Men det var koselig.. Klarte ikke la være å storglise mens jeg sykla:)Traff en lekker sau rundt Stokkavannet, veeldig snill og søt. (Hun hadde hoppet over gjerdet.. jeg hadde ikke snikt meg inn:P Hehe).

I dag har jeg innført "helg" siden vi hverken fikk lørdags eller fredagskjærestekos, noe vi er avhengige av;) sofaslasking, god middag og dessert er et must!
Vanilje og sjokoladeis med daimkuler og cashewnøtter. mmmmm.


Nå er det på tide å hoppe i dusjen før vi kryper til køys:) Tidligvakt igjen i morgen.. siste på to dager! Skal bli godt med et par dager fri. Har jobbet seks dager i strekk nå! Men men... Som ho mor sier; "Sånt blir det penger av!" ;) hihi. Sov godt!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 22:28
 • Kategori: » Blogg

26.07.2012

Skal si denne sommeren har flydd, tre ferieturer og en jobbemåned senere, så sitter jeg her og tenker på at det kun er noen uker igjen til skolestart, og at jeg får se alle de skjønne vennene mine igjen! <3 Det skal bli fint, men samtidig litt rart. Jeg hadde jo gledet meg så utrolig mye til sommeren, og plutselig er den over! Nesten iallefall.. Vi får jo besøk av svigerfar neste helg og det blir superbra! Men når han drar igjen, så er det jo bare dager før studietiden tar meg for fullt, igjeeen! hehe:) Men, det er MYE å glede seg til dette året.. Vi skal jo blant annet ha praksis i et halvt år, og jeg begynner jo alltid å glede meg til jul i juli.. så det er jo noe jeg ser veeeldig frem til.. hihi:P

Jeg kikker også på treningsprogrammer, for det er det fine med universitetet her i Stavanger, det er et fantastisk treningssenter som ligger like ved:) SiS, i love it! Så jeg har funnet et som går over 12 uker, og som i hovedsak er vekter, tror det blir bra for meg. Jeg savner egentlig å ha et fast program, for det motiverer meg mye mer og det er vanskeligere å "hoppe over" en trening siden man ødelegger oppsettet den uka. Føler skolestart er litt som nyttår, nye forsett og yadiyadiyada:) Blir spennende å se!

Nåååå skal jeg på jobb, og dere må ha en fin torsdag videre! :)
 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.07.2012
 • Klokken: 12:44
 • Kategori: » Blogg

Jobbedag

Jeg er den fødte livsnyter, jeg gidder ikke stresse eller å se på ting som "slitsomt" eller et "ork". Jeg tar ting i mitt eget tempo, samtidig som jeg gjør det som forventes av meg (og gjerne litt til). Når jeg sykler til jobb så beregner jeg ti min ekstra, bare sånn at jeg kan kikke på alt det fine rundt meg:) En fordel med å bo på landet!


Kornåkeren vi bor rett med <3

Nå har jeg jo verdens beste jobb, hvor jeg har mye ansvar og derfor ikke trenger å løpe som en strikk sjøl:P. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, men jeg elsker jobben min <3 Herlige kollegaer, sjefer,  beboere og arbeidsoppgaver. <3 Når jeg har lunsjpause så ser det somregel sånn her ut:Middagsrester fra dagen før (som jeg hadde maltraktert før jeg tok bildet), kaffemocca og ei bok:) Akkurat nå så leser jeg "barnepiken" som jeg har hørt mye om. Den har også blitt filmatisert , men den har jeg bevisst ikke sett siden jeg ville lese boka først! :) Til nå så er boka innmari lettlest og den har ikke gitt meg de helt store overraskelsene. Jeg vil tro den er litt mer gripende om man ikke har lest liknende bøker før. Den tar for seg raseskillet på 1960tallet i USA, som jeg syntes er et veldig spennende tema. Den kan absolutt anbefales og kan leses av alle. Den har ingen grove skildringer, men den setter helt klart følelsene i sving. A page turner and a "must read"! ;)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.07.2012
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: » Blogg

Kliss klass kjærlighet på pinne

De som kjenner Stian og meg, vet at vi feirer alt. Hihi. I dag har vi feiret 1 år og 9 måneders dagen vår sammen.. Nærmer seg 2 år nå!! :) Sååå, vi har hatt taco, også har Stian skjemt meg litt bort:) Han kom hjem med yndlingsgodteriet mitt hockeypulver og jelly beans. Og ROSER. Verdens nydeligste roser.. Skjønnasen min <3 De var utrolig fint pakka inn, men det fikk jeg ikke bilde av.. :/<3Jeg har det så godt, så godt, så godt!!!!! :) <3

Nå skal jeg bake litt brownies-muffins til oss, som du finner oppskriften på her. Så må dere ha en fin-fin mandagskveld videre! <3 :)
Ps. Elsker deg Stian!!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 23.07.2012
 • Klokken: 19:03
 • Kategori: » Blogg

Overnatting med Stian hos Leif!

Etter vi hadde hoppa i strikk, så var vi jo likevel i Haugesund-området og da hoppa vi innom Leif og hang sammen med han frem til søndagen. Superkos!

Litt utpå kvelden så foreslo Leif at vi kunne dra og spise på Palestina, og maten der var utrolig bra! Vi fikk en goood del ekstra mat, utover det vi hadde bestilt.. Blant anna  "ventesuppe", en slags pizza og garnityr <3 Skulle ønske den restauranten lå i Stavanger altså.. Men men, nå har jo Stian og jeg en unnskyldning til å dra for å besøke Leif litt oftere da! ;)
Kebabtallerken <3 Med kebab av indrefilet og ikke farse:P <3Fornøyde folk med goood mat <3

På kvelden så fant vi ut at vi ville se film, og da endte GUTTENE opp med at vi skulle se "bridesmades". Ikke galt det altså:D. Hihi. Storkoste meg:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 22:16
 • Kategori: » Blogg

Strikkhoppvideoer fra trolljuv bru!Grunnen til at Stians video er vesentlig kortere enn min er fordi jeg hoppet rett etter han, så jeg fikk ikke filmet at han kom opp... For da var jeg allerede i utstyret og øvde på utfall! :/ Litt dumt. Men jeg fikk en del bilder av han da:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 19:55
 • Kategori: » Eventyr

Strikkhopp fra Trolljuv Bru

Jada, nå er det gjort! Jeg har offisielt hoppet i strikk for første gang..! Og FOR et kick! Jeg kjøpte strikkhopp-gavekort til Stian til bursdagen hans i fjor, og nå fikk han endelig brukt det! Jeg kunne jo ikke være dårligere, ettersom det var meg som hadde kjøpt det til han.. så da måtte jo nesten jeg også hoppe! :P

For det er jo ingen hemmelighet at jeg har littebittegranne høydeskrekk (jada, man skulle ikke tro det når jeg klatrer og allting - men dere skulle visst hvor mange ganger jeg er på gråten og begynner å hyperventilere når jeg er 15m over bakken med kun et "tynt" tau som sikkerhet). Men jeg liker å utfordre meg selv, se hvor tøff psyken min egentlig er og hvor mye jeg egentlig bestemmer over min egen kropp.

Når jeg sto på kanten av stupet og skulle hoppe så var jeg på gråten. Jeg skalv som et aspeløv og hendene mine var superklamme. Men jeg visste jo at det ikke var noen reell fare involvert. Strikket blir byttet etter 200 hopp, og da er det ingen slitasje på strikket. Han fyren som sto sammen med meg på avsatsen hadde hoppet over 40 ganger, og hadde demonstrert et hopp for oss, samme dagen. Det er jo ingenting å være redd for? Samtidig så ser jeg ned 118 meter og jeg tenker at jeg skal dingle 15 meter over en av de store steinene. Fritt fall, MANGE titallsmeter. Jeg som ikke tør å hoppe fra 5meteren i svømmehallen engang.

Men jeg gjorde det. Bestemte meg for å se rett frem mens de som sto på brua telte ned. 5 - 4- 3- 2- 1 - HOPP. Og da var det gjort. Jeg fikk et adrenalinkick som var helt SYKT og jeg kunne ikke annet enn å glise de neste timene etter hoppet. Jeg ville gjort det igjen in a heartbeat, hadde det bare ikke kosta 690,- :/ Men pengene var definitivt verdt det. Dette blir nok et "once in a lifetime stunt" og noe jeg aldri kommer til å glemme. <3Stiangutten som får opplæring i hvordan man skal hoppe fra avsatsen!


Siste finjustering av selene før hoppet mitt!

Vi har filmet begge hoppene, og de kommer straks i eget innlegg. <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 16:34
 • Kategori: » Eventyr

Telttur i åkrafjorden

Som de aller fleste har fått med seg, så var Stian og jeg i åkrafjorden i helga. Vi dro hjemmefra i sekstiden, og var fremme der vi skulle telte i nitiden.. Da var det rett opp med telt og engangsgrill;) Været var veldig bra, og temperaturen lå omtrent rundt 15C, så det var innmari bra! Vi spiste hamburgere og koste oss med "Grimm" på pcen til langt på natt mens vi lå i soveposene våre <3 Superkos!


Venter på ferja over til andre siden av E39!"Liten" labbetur opp en "liten" bakke. Holdt på å krepere!:PTeltfolket! <3


Grillmester Larsen!


Herremåltid ute i det fri! Herlig! Det er lenge siden en hamburger har smakt SÅ godt <3


Klar for å se Grimm på pcen :)

Vi sov innmari godt, ettersom vi hadde lagt oss på et tun, og derfor hadde masse gress som "ekstra" liggeunderlag:) Relativt kjipt var det jo når vi våkna til regn (takk gud for at vi har kvalitetstelt som holdt oss tørre!) men regnet gav seg før vi skulle pakke sammen teltet, så vi slapp i bli kliss klass:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: » Eventyr

Up to date

Da har jeg oppdatert "Stian og meg" "Mitt liv" og "Campingvogna".. "Reiser" må vente litt.. Hehe, den blir nok en god del lengre en de tre foregående, ettersom jeg kommer til å nevne litt om alle de lengre reisene jeg har vært på:) Men dere må gjerne sjekke de ut, og kommentere under dersom det er noe dere savner, eller syntes er spesielt bra! Alle tilbakemeldinger er gull verdt:)

Nå hopper vi straks ut i bilen.. Kommer til å bli en lang og koselig helg, og jeg håper dere også koser dere maks!

<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.07.2012
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: » Blogg

Kribler i magen

I morgen så reiser jeg og Stian til Åkrafjorden hvor vi skal finne på litt sprell;) Eget innlegg kommer på søndag om det. Vi skal iallefall sove ei natt i telt, så mens Stian er på jobb i morra så skal jeg pakke primus, sovepose, fiskestenger og kos sånn at vi er klar for tur! Gleder meg utrolig mye! Liker at jeg har en kjæreste som har like lite ro i raua som meg:D

I dag var jeg ferdig halv fire på jobb (begynte klokka åtte - gjesp!)  så jeg og Stian dro på Waynes coffey (surprise surprise) for litt kos før vi dro hjem i femtiden<3 (Tror waynes coffey eierne snart kan gå av med gullpensjon så mye penger som vi har lagt igjen der de siste to årene:P). Ellers så har vi slasket på sofaen, spist grandis og glodd på tvskjermen. Den harde realiteten..Hihihi. Det er faktisk første gang på 6-7 måneder at jeg har spist frossenpizza, så slapp av folkens, wok, grønnsakssuppe og gratenger er fortsatt ikke byttet bort til fordel for søppelmat.. ;)


Ettersom jeg ikke hadde et passende bilde.. så får dere se på Stian og scooteren vi leide på Bali.

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.07.2012
 • Klokken: 23:21
 • Kategori: » Blogg

Work in progress - Nytt design!

Min kjære, flotte, snille kjæreste har nå sittet på pcen sin i maaange timer for å lage og programmere  nytt design til meg. Så nå er jeg altså evig takknemlig;) Nå er det litt jobb som gjenstår til meg sånn at den blir TIPP TOPP, men sånn her blir den altså seende ut fremover - og jeg er knallfornøyd!

Hva syntes du om det nye designet mitt?

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 18.07.2012
 • Klokken: 22:57
 • Kategori: » Blogg

Har det så alt for godt!

I dag har jeg hatt fri, og fridagen min har jeg virkelig nytt:D Jeg ble hentet i ett-tiden av verdens snilleste Fredrik, før vi dro til byen. Vi koste oss massemasse med kaffe og digg på Waynes Coffe, og shoppa en goood del.. hehe!


Fredrikkusen på waynes.. Dette ble da frokosten min.. hehe.. Har så utrolig liten matlyst om morningen, så jeg pleier å måtte tvinge det i meg. Men i dag var det greit, siden jeg skulle tjukke meg på waynes:D Hehe. Ikke akkurat det sunneste måltidet man kan fortære nei! Men kyllingwrap og Caramel-frappe gjør godt i en kjeskesyk kropp;)


HEI muskel-lår og muskel-legger liksom? :P Ikke den mest flatterende poseringa, men det overlever dere nok;)
Kjøpte iallefall dette + ei skjorte og en topp til den nette pris av 650! Oh yes. Svei litt i lommeboka der og da, men den stakkars garderoben min har godt av en opprusting;)
Har satt av 2000 til klesshopping, ettersom jeg aldri får meg til å bruke penger på klær på månedlig basis. Daaaa blir det storkjøp et par ganger i året heller!
Disse plaggene var jo ikke akkurat 100% matchings, men jeg har jo nok klær i skapet til å kle på et helt uland, sååå.. Jeg finner nok NOE å sette det sammen med;) hihi.


Vi møtte Stian i byen når han var ferdig på jobb klokka fire, og da kikket vi litt rundt i sentrum, før jeg og mannen dro til Sola sentrum.
Til middag så spanderte jeg på oss kinamat. NOM. Bare for å gjøre denne kjeskedagen komplett;) hihi. (Må jo være lov en gang i blant??)
Så nå er vi stappmette mens vi koser oss med TV og kjærestekos <3

Dere må kose dere masse i kveld! For det skal jeg:)
Åh.. Det har vært en fantastisk dag i dag <3

 • Kommentarer: 7
 • Postet: 17.07.2012
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: » Blogg

Kjenner det i kroppen..

...At jeg ikke har jobba på et år, og syklet på nesten to! Nå sykler jeg jo minst ei mil om dagen i tillegg til å jobbe 7-8 timer. PUH.
Dagene flyr forbi, for å si det sånn! Jobben min er forøvrig kjempeherlig. Ettersom beboerene er veldig selvstendige, så er jeg der kun for å gi ut medisiner på bestemte klokkeslett, og stille til disposisjon dersom de behøver hjelp/samtale etc. I mellomtiden derimot.. hehe.. da blir det en del tv-titting i fellesstuen, tedrikking og boklesing:P Men jeg koser meg, masse!Det kjedelige med jobben er at jeg ikke får sett Stian på langt nær så mye som jeg ønsker de dagene jeg har kveldsvakt. Men han ordner så godt han kan for meg, i går kom jeg hjem klokka halv tolv, og da hadde han ordna wok til oss, før vi hoppa i seng. Problemet vårt er bare at vi ELSKER å snakke med hverandre, så vi blir jo liggende og prate i mange timer etter at vi har kommet oss i seng.. hehe! Så vi får jo ikke sovna før klokka har bikket to-tre.. Noe som er dumt når jeg har morgenvakt dagen etter og Stian må være på jobb til ni. *Gjesp*.

Men sånn går nu dagane frem til skolestart da! Det skjer forresten mye spennende de neste ukene, så det er bare å følge med her på bloggen:) <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 13.07.2012
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: » Blogg

Brownies på en onsdag

Brownie-muffins <3

2 egg
2dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
7-8ss kakao


Visp egg og sukker før du hiver oppi resten:) Så putt det inn i ovnen på øøøh.. Jeg har vår gassovn på 3 i 20 minutt.. hehe. Men, vil tro at den skal stå på ca 180-200C i 15-20min hos dere andre:)
Denne oppskriften ga meg nok til 16 små muffins.ENJOY <3 Det skal iallefall jeg og mannen, med et stoooort glass melk til.. Nom:) Tihi.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.07.2012
 • Klokken: 21:28
 • Kategori: » Blogg

Verdens enkleste middag

Jeg er en kreativ, men enkel sjel når det kommer til middager. Om vi ikke har fått planlagt middag/handlet inn, så er ikke det no problem;) Da roter jeg bare frem litt fra skapene og ser hva som kan settes sammen til en brukbar middag. I dag har jeg funnet strimlet biffkjøtt, peppersaus, potetmos, gulrøtter, brokkoli. litt paprika og løk.

Denne middagen er vel en av de simpleste man kan lage, og er en variant av den engelske Sheperds pie. Ettersom biffkjøtt fort blir chewy om det behandles for mye, så lar jeg være å forsteke det. Kjøttet blir velstekt/kokt inni ovnen, og da blir saftigeten godt bevart under potetmoslokket, og ikke osende ut igjennom vinduet;)  Deretter kutter jeg opp et par gulrøtter i små skiver, en kvart brokkoli, en halv paprika og en hel løk blir også delt opp i små biter;) (Jeg ELSKER løk.. nomnomnom). Så blander jeg biffkjøttet og grønnsakene sammen med peppersausen som Toro har laget for meg. (Den selvfølgelig må blandes ut og kokes opp;).

Om jeg har poteter i hus så lager jeg en enkel potetmos av kokte poteter, litt smør og melk. Noe som er verdt å huske er at om du lager den selv, så blir den vesentlig tyngre og mer mettende en den som kommer på pose. I dag har jeg kun en "krise" potetmos, så det blir pose;) Jeg syntes igrunn at begge varianter er veldig gode alternativer til sheperds pie, men det er jo individuelt hva folk foretrekker akkurat der. Enkelte takler jo ikke den på pose, og andre mener igjen at den hjemmelagde blir for grov! Skakke værra lett! Merker jeg er glad for at mannen min spiser det han får servert:DEr klar for middag nå!  <3

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 09.07.2012
 • Klokken: 16:27
 • Kategori: » Blogg

Kleint med videoblogging gitt!

video:ta opp 2 09

Hehe! Det er nå webcameraet jeg kan takke for den ræva kvaliteten, men jeg var for giddalaus til å lage en "re-do" så det får holde for nå;)
Neste gang så bruker jeg nok et kameraene våre med videofunksjon.. hehe!! Men men.. Bedre en ingenting??

<3

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 09.07.2012
 • Klokken: 13:40
 • Kategori: » Blogg

07.07.2012

Wæææh.. Var ikke hjemme fra jobb før halv tolv i går.. Tok ca halvannen time hver vei til jobb, så jeg er (foreløpig) fornøyd med det. Bruker da rett under en halvtime på en halv mil, og det er akseptabelt i forhold til den dårlige kondisen min:P

I dag så er jeg heeelt gåen, haha. Kanskje ikke så rart ettersom de siste dagene har bestått i sykling og jobbing. Skulle egentlig ha vært ute og sosialisert meg med Marthamor på byen i kveld.. Men ettersom musklene mine ikke er heelt enige med meg i det, så får det vente litt:) Hihi. Tror det blir bedre når jeg har fått sykla ruta et par ganger og fått den inn i "kroppen" :)

Men jeg klarte altså å sykle 3,4 mil + jobbe 7.5 timer i går, så jeg er innmari fornøyd med egeninnsatsen.. Føler jeg lever litt etter ordtaket  "det er utrolig hva man ikke kan, når man av ærlig vilje ikke prøver" for tiden.. Hiver meg ut i ting og situasjoner jeg tidligere ikke ville trodd var mulig. Da er det moro når man finner ut av ting på egenhånd altså! :)

Ellers så skal kvelden nytes godt plantet i sofakroken sammen med fin-mannen, mens vi ser på revenge, spiser bakt potet og snop. Ikke så galt det heller altså!! ;)Det blir liksom ikke så allverdens å skrive om fra jobb da jeg har streng taushetsplikt, og den opptar jo størstedelen av dagen min. Oooog dagen i dag har jo ikke vært verdens mest givende.. hihi..  Det blir en mer spennende bloggdag i morgen og på mandag.. Lover!! :D

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 07.07.2012
 • Klokken: 17:36
 • Kategori: » Blogg

Sliten i beina!

Nå har jeg altså hatt mine to første "ordentlige" dager på jobb.. Med resten av opplæringa og gradvis mer ansvar. Det har vært utrolig spennende, og jeg har jo bare verdens mest fantastiske kollegaer! Beboerne på bofellesskapet der jeg jobber er også helt herlige, gleder meg til å komme på jobb hver dag - og dét er en deilig følelse:)

Jeg har spesielt én veldig artig kollega som er en dame på 57, hun er sprek som få (skal opp på topptur til Glittertinden i ferien sin) og hun er bare utrolig god å snakke med. Da hun fikk rede på at jeg syklet til Sola sentrum for å ta bussen videre, som er ca 5,6km hver vei (og at jeg er over gjennomsnittet glad i aktivitet:P) så foreslo hun at jeg kunne sykle hele veien til jobb. Det er ca 1,7 mil hver vei.. Så det blir en utfordring uten like!! Hehe:) Men jeg tar den på strak arm, og hiver meg på sykkelen i morgen tidlig, med nyinnkjøpt sykkelbukse, drikkeflaske og flaskeholder:D hihi. Jeg gleder meg utrolig mye.. Begynner ikke på jobb før klokka tre, så jeg skal ha et par timer til rådighet sånn at jeg blir kjent med veien jeg (forhåpentligvis) skal sykle litt fremover... Iallefall de dagene det ikke regner for mye;) 

 


Hihihih...

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 05.07.2012
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: » Blogg

Tur til sørlandet

 

Vi kom hjem til vogna i syvtiden på mandagskvelden, og dagen etter var det duket for busstur ned til sørlandet for min del, og jobb for Stianmin. Jeg var innmari heldig og fikk turen for 49,- hver vei, var temmelig fornøyd med den! hehe! :D Så da fikk jeg besøkt mamma og brorsan denne sommeren og. Syntes det er viktig å ta den tiden jeg har til disposisjon sånn at jeg kan få gjort mest mulig på de fridagene jeg har:) Og da er det å besøke familien min, noe av de viktigste jeg kan gjøre. Stian derimot har ikke flere ferieuker (eller.. han har ei igjen, som vi skal bruke i jula), så han kunne ikke være med, selvom han hadde innmari lyst.

Vi fikk gjort masse på de fem nettene jeg var på besøk, vi har tilogmed hatt familiekalas på hytta med besøk av tremenningene mine, foreldrene deres og besteforeldrene mine. Superduperkos.
Jeg, bestefar, Inger, Silje og Thomas fikk også fiska litt, og vi fikk jaggu en del fisk! Jeg fikk to torsk (på en ferskvannsstang, med ferskvannssluk!!) en liten en på ca300gr som jeg ville kaste ut igjen (ble nedstemt av halve slekta) og en stor en på omtrent en kg. Fornøyd..! Kan ikke huske sist jeg fisket engang.. men gøy var det:D Er så utrolig deilig når man er i sin egen verden og hører på bølgene som slår mens man fisker. I love it. Men så er jeg jo en friluftsjente. Kunne sikkert bodd tre år i telt fremfor campingvogn, så lenge forholdene lå til rette! ;)

Ellers så fikk jeg levert fra meg de reisegavene jeg og Stian hadde med, og folk var ganske så fornøyde. Mor til Stian fikk vel den gaven som var mest på kanten... En håndskjært figur, (trenger jeg å si mer? hehe), men den skapte iallefall masse latter når hun fikk der. Jeg og mamsen var nemlig på en visitt der på fredagen, hvor det ble masse kjasing og svigermor disket opp med englelapskaus <3 namnamnam.

Seent på mandag så kom jeg hjem til gullet mitt igjen, og da hadde han dandert det nyydelig på bordet med ferske roser og masse telys.. :) Han hadde også gjemt unna en gave som han hadde kjøpt tidligere på dagen, fordi han hadde savnet meg sånn. Det var et par utrolig fine hjerteøredobber i hvitt gull, som sitter "på" øret. Det er så herlig med Stian, for han kjøper alltid "rett" hver gang, og i følge han selv så kjenner han det på magefølelsen når han ser noe han vil kjøpe. Det er godt å ha et menneske som kjenner en så godt :)

Nå sitter jeg og venter på at tiden skal gå, jeg skal nemlig ha min første senvakt i dag og begynner klokka tre, så da må jeg sykle Sola sentrum (i regnvær.. takk gud for regntøy og vannfast mascara!:P) for å ta bussen til jobb:) Hva gjør man vel ikke for å tjene penger til livets opphold?? hehe:D Jeg gleder meg iallefall. Skal bli spennende med litt mer ansvar enn det jeg har hatt tidligere:)

Har dessverre ingen bilder akkurat nå,  så de får heller komme litt senere..! Dere får heller kose dere med yndlingssangen min!Ha en fiin dag, for nå hopper jeg straks videre på jobb:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 12:16
 • Kategori: » Blogg

Dubai og Indonesia, oppsummering!

Denne turen har virkelig vært mindblowing. Jeg har opplevd ting jeg aldri trodde jeg kom til å oppleve, og sett ting kun et fåtall av mennesker har fått se. Det har vært fantastisk:)
Jeg og Stian har vært på verdens største kjøpesenter, svømt med baraccudafisk, djevelrokke og havskilpadder, fått tatt dykkersertifikatet, dykket på "shark site" og i skipsvrak, sett verdens eneste 7stjerners hotell, vært på toppen av verdens høyeste bygning (Burj Khalifa) og generelt sett gjort mye spennende. Jeg ville ikke ha byttet denne reisen mot noe <3 Så jeg må igjen si tusen takk til Steinar:)


Gullet mitt <3


Tihi.. Sheiken min <3


Burj <3


Burj <3


Gili Trawangan <3

Wææhh.. Æ vil tebageeee! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 11:43
 • Kategori: » Eventyr

De siste dagene i Indonesia - bilderas!

Jepps! I know. Jeg sluttet veldig brått med bloggingen fra turen, men det har en logisk forklaring! hehe! Vi var nemlig i leiligheten til svigerfar, og der var det relativt laber nettdekning, så da fikk jeg ikke lastet opp bilder.. Og hvor kjedelig er det vel ikke med reiseblogging UTEN bilder??? hehe;) Så nå kommer de siste dagene, alt i ett! I et siste, enormt langt innlegg;) hihi.


Stian fant ut at jeg var like høy som en av giga-playmo:P


Vi fikk sett tre kinofilmer på turen, og jeg digget alle tre!
Vi så "Snowhite And The Huntsman", "Brave" og "Abraham Lincoln - Vampire Hunter"


Veldig fornøyd pike, før vi skulle på kino.


To menyer måtte til (en til hver selvfølgelig:P) én med salt popcorn og en med karamell.. naaam.


Også måtte vi jo teste ut VIP avdelinga, hvor vi så abraham lincolnfilmen, det var virkelig verdt det!
Nå skal det jo sies at selv VIPavdelingen kostet mindre enn én kinobillett i Norge:P hehe.
Her kunne man få matservering og det kom en egen person for å pakke oss inn i teppet..!!
Merkelig opplevelse..


Og når filmen var ferdig så var det beeekmørkt på senteret, og vi måtte fint finne veien ut selv!
Vittig altså:P

Vi var vel også innom omtrent TRE arkadesentere, hvor vi kjørte simulatorer og lekte oss med de tingene som var der.
Hihi.. Trives med å være litt barnslige vi;)


Utenfor et av de maange kjøpesenterene vi besøkte <3


Finusen min foran kinoen <3


På besøk i fornøyelsesparken på Ancol!


Meg, Stian og svigerfar! :D


Der vi spiste middag på Ancol (havna) så fikk vi plukke det vi ville spise fra akvarium.
Ferskere får du det ikke!! hehe:)Maaat<3
Afia og meg:) <3


<3I Jakarta, på vei hjem.. <3


Vi var så heldige at svigerfar også skulle til Dubai og med samme flight som oss,
så da "drepte" vi timene sammen på flyplassene:)


Vakre skyene:)


Flymat.. Ikke akkurat som maten du får på SAS og Norwegian nei:P
Her gikk det i cheddar, crossianter, fersk frukt, juice, røkt kjøtt og masse anna digg. I like it!

<3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: » Eventyr

En pust i bakken

Det har skjedd så enormt mye de siste ukene at bloggen har lagt seg litt i dvale. Beklager det!
Dere skal selvfølgelig få en oppdatering på alt, og jeg må jo nesten også skrive om de siste dagene i Indonesia:)
Ellers så står det bra til med meg, og jeg begynner i dag skikkelig i den nye jobben min ved Myrveien bofellesskap! Gleder meg:)
Jeg skal jobbe turnus fremover, så det blir spennende å se hvordan jeg trives og hvordan det går. Kursprøven fra medisinhåndteringskurset var visst "bestått med glans" og der var det ingenting å utsette. Så nå skal jeg ha litt innføring i hvem som bor hvor, og gjennomgang av det jeg allerede har lært:) Blir gøy!


Gili trawangan <3

 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 09:48
 • Kategori: » Hverdag
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits