Veddemål

Jeg og Stian har hatt et lite veddemål gående en stund, han har sluttet å snuse mot at jeg gir han 1000,- om han klarer ett år uten snus ( og om han failer så får jeg 1000,- ;) Meeen, tror du ikke jeg fant ham snusende her tidligere i dag! fjompen.  Tingen er jo den... Jeg er ikke veldig interessert i pengene, men at Stian slutter med snusinga. Jeg liker ikke tanken på at forskerne en dag finner ut at det er en stor helserisiko å snuse og finner en eller annen bi-virkning av det.. Jeg vil ha mannemannen min så frisk som mulig! :)

! Hva gjør man da? Jo, man motiverer.
Dvs. Jeg har også funnet noe jeg må "gi opp" sånn at det ikke bare er han som lider.. hehe.
Så jeg lot han velge: Enten gir jeg jobb sjokolade/brus i ett år, ELLER så dropper jeg ALT usunt/snacks/brus etc 6 dager i uka og kun har 1 dag til å kose meg med litt chips eller et glass cola zero;)

Lurt? :D


Stian valgte at jeg skulle kutte ut alt usunt, dvs: is, spekemat, brus, sukkerholdige drops, godteri, saft(m sukker),popcorn/chips, kake, bolle, etc etc etc etc... :P og begrense det til én dag i uka. wuhuuu...! hehe.

Så da blir jeg jo mye sunnere, og han får litt motivasjon til å opprettholde det å være snusfri:D

meeen, nå sitter hottentotten og spiser dette her:Jeg får... eh.... gå og kose meg med et glass vann... yumyumyum. :P

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 31.07.2011
 • Klokken: 17:57
 • Kategori: » Blogg

Telttur på ein fredda!

I går dro jeg og Stian ut på telttur her i nærområdet, det er himla mange fine turstier så vi fant oss en usjenert plass et stykke unna :)


Morratryne much? :D


Skikkelig kosetur med masse god grillmat, snacks, fisking, labbing, lesing og avslapping  teltet.
Herlig. Jeg har iallefall fått en goood dose med frisk luft!! hehe:D:D


Nå er det kylling bretagne og prison break som står på menyen:) Ha ei go helg videre!!

Ps. Jeg vil gjerne gratulere Sunniva og Vidar med forlovelsen! Dere, verdens skjønneste mennesker!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 30.07.2011
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: » Blogg

Vil du se hvordan vårt nye (camping)hjem ser ut?

Høhø.. ja, da må du vente lenge altså.

Neida, jeg legger ved bildene fra annonsen;) Får ta noen bedre bilder når vi overtar vogna, den 15 august.
Vogna vi har kjøpt er en Fendt Diamant 590, (2005 modell) som vi fikk for 120 000! Den ligger egentlig på 170 000 brukt, så vi er veldig fornøyde!

Selgeren er en utrolig hyggelig eldre herremann som har vært helt fantastisk den siste uken. Han har kjørt rundt på ulike campingplasser og ringt rundt for å finne et sted hvor vi kommer til å trives. På mandag tok han og kjørte oss ut til Sola camping sånn at vi kunne se hvordan det lå til/ så ut. Der kom vi i snakk med en veldig hyggelig dame og fikk avtalt at vi kunne få plass f.o.m 15/8!! :D

For å komme tilbake til selgeren, så kan jeg ikke finne ord nok til å beskrive hvor snill han har vært med oss.
Han vil også gjerne lagre sommer forteltet for oss frem til neste vår, så det ikke blir skadet/tar opp plass under vogna.

Det er så utrolig gøy når man møter på uselviske mennesker som kun vil det beste for andre!!


Bilde ras fra vogna:


Det er selvfølgelig også en liten do med dusj.
Ettersom vi ender opp på Sola Camping, så blir prisen pr. mnd 4000,- men inkluderer strøm og stort sanitært anlegg med dusj og do. (Er litt kleint å måtte bruke portapotti:P).
Vask/tørk av klær koster 10,- og i tillegg så er det industrimaskiner som tar MYE klær. :D

De fleste andre campingplassene tar 15-35,- pr dusj. og 25-50,- pr klesvask.


Alt i alt så blir det noenlunde det samme om vi ville vært ute med på hvilken som helst annen camping, bare at her kommer det ingen overraskelser hverken positivt eller negativt med tanke på strøm. :)

Vi har en spennende tid i møte... hehe..


I tillegg så kikker Stian etter en praktisk og pålitelig bil til rundt 20 000, så om noen vet om noe, skrik ut! :D :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 28.07.2011
 • Klokken: 14:23
 • Kategori: » Blogg

HighLightOfTheDayFikk 20 nydelige roser av Stian:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 28.07.2011
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: » Blogg

En lang dagSånn så Stavanger ut i dag...! Tusenvis av mennesker på samme sted- og i de alle gatene av stavanger sentrum.
Jeg ble helt målløs når jeg så mengden mennesker som hadde møtt opp. For en flott nasjon vi er. Jeg blir virkelig stolt av å være norsk når jeg ser hvor mye kjærlighet som vises i tider som disse.


Senere så tok vi turen til favorittpizzeriaen, som har full utsikt over sentrum og utover folkehavet som var der i dag.
Det har vært en veldig oppløftende, men også sørgelig dag.

I morgen så kommer den eldre mannen som vi kjøpte campingvogna av, for å kjøre oss rundt på ulike campinger sånn at vi kan se på tilbudene som finnes (snille mannen!). Han tilbudte seg selv, ettersom han hadde snakket med folkene på campen vi opprinnelig skulle være på, men syntes de var så utilbøyelige og at damen han snakket med var veldig frekk - og derfor ville at vi skulle få sett på litt andre valg... ;) hehehe. Omtenksom mann! :) • Kommentarer: 2
 • Postet: 25.07.2011
 • Klokken: 21:39
 • Kategori: » Blogg

24.07.2011

De siste dagene så har det mildtsagt skjedd mye trist.
Slike hendelser går alltid skikkelig inn på meg.. men vi opprettholder normaliteten her hjemme, og prøver å få tankene våre på andre ting.

På fredag så var vi innom gla maten og fikk spist både sushi, spekemat, ostefat og pizza! NomNom, billig var det også, så vi var riktig så fornøyde. Etter vi hadde surret rundt der i godt over en time, så tok vi turen til til Valbergtårnet midt i sentrum. :)

I går så hadde jeg og Stian månedsdag (9mnd! hipphurra!) så vi koste oss med biff, is og animasjonsfilmene Gnomio & Juliet og Rango. (De falt i smak begge to! :)


Sushi! 2. gang jeg og Stian har smakt det.. og det er fremdeles ikke den ultimate retten altså... Men det smaker jo ikke vondt heller da!! hehe.Ostefat og pizza til 20,- pr! Billig og godt! :D


 Stian ved Valbergtårnet!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.07.2011
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: » Blogg

Norge i sorg

Mennesker og ondskap
burde være uforenelige

Kjærlighet til andre
igjennom politikk og nå, medfølelse

Vi kjenner på sinnet og sorgen
hvordan kunne dette skje?

 Med solidaritet til hverandre
Norge består og vi sørger sammen


           

Alle mine tanker går til de omkomne og deres pårørende.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 23.07.2011
 • Klokken: 13:21
 • Kategori: » Blogg

shåpping

I går og i dag så har jeg hatt fri, yipee, så da tok jeg meg likesågodt en tur ned til byen for å ordne litt saker og ting. 
Fikk bla. ordna den 5 politiattesten på 2 år...hehe.. har hatt en del jobber innenfor samme hovedramme jaaaa.. men nå trengte jeg den sånn at skolen blir fornøyd!:) 

Fikk vært innom bibliotket, og lånte med meg ei bok "en sang om lengsel" som forsåvidt er en ganske.. rå, bok. 
Og det kommer fra meg som har lest både roots/røtter, under tusen strålende soler, bienes hemmelige liv, der gud gråter og drageløperen. (Som alle er helt geniale bøker.)
Men denne boka her.. den er virkelig vond å lese, og jeg har bare lest noen sider til nå. 
Får håpe den blir mindre...vond, etterhvert som jeg kommer igjennom den. 

Jeg fikk også med meg 3 filmer: Menn som hater kvinner, jenta som lekte med ilden og luftslottet som sprengtes. 
Utrolig nok, så har jeg verken lest bøkene eller sett filmene før, så jeg gleder meg virkelig til å se videre. (Vi så 1 filmen i går:D - suksess!) 

I dag så har jeg bare slasket meg, sluntret bort til der stian jobber sånn at vi kunne spise lunsj sammen i halv tolv tiden, men utenom det så har jeg gjort siiiiiinnssyyyykt liiiiiiiteeee. men gud kor digg. 


Jeg har kjøpt meg 2 nye vesker! Den ene ser du på bildet:) Og den andre... får jeg ta bilde av senere. 
Har iallefall kastet min elsk på begge to :D Kommer til å bli yndlingsskolevesker;) (måtte jo ha en unnskyldning til å kjøpe ny.. får ikke stian til å bli enig i kjøpene om anna.. hehe:P) LovejuStian!

Men nå får jeg... gå og...gjøre...noe.. (annet enn å drikke orangina og blogge;)

Ha en fin dag!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 21.07.2011
 • Klokken: 14:51
 • Kategori: » Blogg

En positiv hverdag!

Fra tid til annen så får jeg henvendelser fra mennesker - både venner, kolleger og familie, som lurer på hvordan jeg klarer å være så POSITIV til alt! Hvordan ikke-konstruktive negative kommentarer ikke når lengre inn enn at de gir meg en god latter og et smil om munnen, eller hvordan uforusette forandringer ikke stresser meg og gjør meg lei. 

Vel. Det hele handler om å være selvbevisst - for de som måtte lure så er dette LANGT fra narsisismens "jeg studerer meg selv og er skikkelig bevisst på meg selv, asså."  Men jo, det handler om å forstå hvem du er og hva slags person du ønsker å være. Jeg elsker å være positiv - akkurat som det finnes mennesker som "driter i alle andre" og kun kjører sitt eget løp, så velger jeg å være en person som bryr meg om andre og å være løsningsorientert. 

Forandringer i livet eller forandringer hos mennesker som du er nær, er ofte det tyngste å forholde seg positiv til. Om man velger å la være å omgås "energityver" (mennesker som tapper deg for energi), og å se de positive sidene ved forandringene (for det finnes sjeldent forandringer som utelukkende har dårlige sider) så klarer man å overbevise tankene og seg selv om at; hey - jeg har det faktisk jækla greit! Og sånn opprettholder man positiviteten i livet sitt! 

Visste du forresten at man blir GLAD av å smile? Om du er sint, sur, lei eller deprimert - så smil! Det hjelper:) 

Selv så har jeg veldig få grunner til å være misfornøyd, jeg har en flott mamma, pappa,  bror og kjæreste. (Ikke minst en flott bonusfamilie - svigers, Rune+, og Silje!) Gode venner, kommet inn på studiet jeg vil inn på - ordnet bosted hvor vi faktisk SPARER masse penger, god helse og ja.. nei jeg vet ikke.. jeg skulle ønske jeg kunne vise hele verden hvor bra jeg har det! :) 


Men jo, selvfølgelig ligger det skitt i karmene her også. Alle har hatt negative opplevelser, vært borti negative mennesker og har ønsker om å kunne gjøre mer i visse situasjoner. Til tross for alt det, vet du hva? Negative tanker hjelper ingenting. Det frustrerer bare deg selv. Så la tingene du ikke kan gjøre noe med ligge, uansett hvor forbanna eller lei det gjør deg. 

Sist men ikke minst:

Be the change you want to see in the world
- Mahatma Gandhi

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.07.2011
 • Klokken: 14:25
 • Kategori: » Blogg

Harreh Pottaaah

Var på kino og så den nye Harry Potterfilmen i dag! yey! Knallmoro film! Men syntes ikke de skulle ha vært så jæklig mørke og dystre...!!! :/ Bøkene virker mye mer...koslige! hehe:D

Ellers så har vi slaska rundt i byen og spist MCDONALDS. yes you heard me! Ikke ofte det skjer!! hehe! 
Men var et godt engangstilfelle mens vi ventet på at kinoen skulle begynne:) 

Nååå sitter vi og glor på tven og leter etter campingvogner.. wehu! Whatalife. hohohohoho

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 18.07.2011
 • Klokken: 21:58
 • Kategori: » Blogg

Universitet!

Fikk endelig mld om at jeg hadde kommet inn på Barnevern!!! Det var 1. valget mitt på samordnaopptak så jeg er superfornøyd:) Det var på håret at jeg kom inn, da snittet mitt er 4.20 og poenggensen var på 4.04! :) Jippi Ka-yey! 
Så da blir jeg jaggumeg barnevernspedagog når jeg er ferdig med studieløpet...:) Får bare håpe at det passer fint til meg, og at jeg klarer studiet! 

Fingers crossed. 

Men NÅ gleder jeg meg til studiestart og full rulle på UiS! :D


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 17.07.2011
 • Klokken: 00:26
 • Kategori: » Blogg

Gjesteinnlegg fra Stian

God kveld!
Sitter her på senga og fikk lov til å skrive ett lite gjesteinnlegg her i bloggen! Ikke galt det! ;)

I dag sov vi leeeenge.. Digg! Vært ett par "hektiske" dager (vel, hektisk er ikke akkurat rette ordet. Men vært sent i seng og tidlig opp!) her i det siste, og nå som det endelig var helg kunne vi slappe av litt ekstra.

Vi bestemte oss for å dra til Kilden i 12 tia, og kjøpte god frokost på Meny; Rundstykker med potetsalat og nydelig roastbeef!

Videre så var vi innom diverse butikker, og endte opp med litt av hvert denne gangen også gitt :)
Kjøpte noen store badehandkleer på Kid, Susanne fikk seg noen topper på BikBok, kjøpte ett par øl jeg ville smake på (som ikke falt helt i smak =P Mildt sagt) og ett par rusbrus til lille susanne (som forsåvidt smakte helt nydelig).
Susanne kjøpte også inn ingredienser til "Djevel kake", som smakte godt til dessert!I morgen skal vi lage komper! Så da har vi handla inn poteter og kjøtt! 
(vi kjøpte bacon, men det funker vel det også? ^^) 

Tja, skal bare slappe av resten av kvelden her. Kjære Susanne har alt varta opp med god middag og kake, så jeg kan ikke klage =) 

 

Helt til sist får dere se hvordan det er å dra med Susanne på handletur! ;)
"Ohh, fjernkontroll! Hva skjer nå da?" 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.07.2011
 • Klokken: 21:42
 • Kategori: » Blogg

Sånn går nu dagane

Dagene har flydd.. igjen! og jeg glemmer meg jo selvfølgelig helt bort, og får ikke oppdatert her inne!
Men vi har både vært en tur på Sørlandet, hatt besøk av Stians pappa, og vært i begravelse.. :/ 

I går koste vi oss med reker og krabbeklør mens vi glodde på Gordon Ramsey på tv.. hihi. nomnom
Bestefars hjemmelaga eplejuice, og reker kjøpt på kaia i stavanger ( for 150,- pg KG!!!!!) 
Men gooooodt var det:D


Jeg har fått fashiontips fra Jesus og kledd meg i kjortel. 
Er faktisk ganske fornøyd med den! Selvom den er super gjennomsiktig, så man må ha singlett under;) 
Var utrolig deilig vær i går, så vi gikk tur rundt i nabolaget og hentet pakken min fra Kina, 100 navlepiercinger i alle regnbuens farger (betalte kun 100,- ink. frakt:D)! Yehuu!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.07.2011
 • Klokken: 21:26
 • Kategori: » Blogg

Trailertrash... Yey or ney?

Jepp, så var det flytting på oss igjen da! Ahmed fant ut at varmen i Egypt var for mye, så han ville gjerne ha leiligheten sin tilbake igjen... Gawd. on the road again:P Så da gir det oss 1 mnd på å finne ny leilighet i ....billige...og ...boligfylte...Stavanger. 

Vi har da kommet frem til at vi flytter inn i ei campingvogn! Enkelt og greit;)
Vi kom frem til at regnestykket på hva vi "tjener"/sparer, er helt sinnssykt i forhold til hva vi måtte ha gitt for å leie i 3 år. (Noe som er det reelle, ettersom å kjøpe er HELT uaktuelt når boligmarkedet har en startpris på 1000000,- for minileiligheter på noen få kvm) 

Vi ville gitt rundt 8000,- (minimum) pr. mnd, + strøm, tv og internett. 
Når vi kjøper oss house on wheels, så gir vi 2000 i mnd for å stå på helårscamping. 

Altså 6000(++) spart i mnd! 

6000 * 36 = 216000kr!!!!!!

I tillegg så er det mye verdi i ei campingvogn hvor begge er nevenyttige og pusser opp:) = fortjeneste ved salg!

Prisen vi legger oss på er ca 80 000 +/- for ei vinterisolert vogn med god plass (6m eller mer), fortelt, kjøkken og generelle hvitevarer. 

Og.. ja, nå skal det sies før folk begynner å lure, vi MÅ ikke bo i campingvogn, og har mer en nok penger da stian har full jobb og jeg er student (fra høsten):P Men vi ønsker å spare pengene sånn at vi har et goooodt utgangspunkt når jeg er ferdig utdannet og vi flytter ned til sørlandet igjen. Da blir det med ett mye lettere å få lån/bolig og mange andre saker og ting;) hehe! 

Om det mooot formodning IKKE skulle gå/at campinglivet ikke er noe for oss, så er det ikke verre enn å selge vogna og finne leilighet:D Heldigvis. 

Hvis du vet om noen aktuelle vogner til salgs i Rogaland/aust eller vest agder så ta en titt innom annonsen vår: 

http://www.zett.no/motor__%C3%B8nskes_kj%C3%B8pt.html?objectId=2224990så... er dette YEY or NEY? Kunne DU ha bodd i ei campingvogn for å spare til et startkapital? :) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.07.2011
 • Klokken: 21:07
 • Kategori: » Blogg

Kosekveld med ho mor:)

I kveld så står denne middagen på planen:
Nommi. 
GODIS kjøpt på den utenlandske butikken på Kvadrat:) 

Så nå er det altså biff og film som er kveldenskos, etter å ha vært på farten siden klokka ti i dag morges! 
Hehe! Men herlighet å vi har kost oss, med kaffe og dessert på Waynes Coffe, og lunsj på IKEA :) 
Og ikke minst labba rundt i aaalle butikkene som vi hadde lyst til, noe som er vanskelig med mannfolk på slep! hihi. (love ju Stian!) :D


 • Kommentarer: 0
 • Postet: 09.07.2011
 • Klokken: 21:25
 • Kategori: » Blogg

Enda mer shopping...

Jada.. masse masse shopping i dag, og jeg har jo selvfølgelig kjøpt litt til meg selv og;) hehe! 
Var bla. innom parfymeriet og fikk kjøpt meg skikkelig mineral foundation - damen som hjalp meg med å finne rett tone var så utrolig dyktig!!! Hun jobbet på Mac inne på Estetique på Kvadrat, anbefaler virkelig å dra dit! 
Hun fant rett tone på første forsøk og var utrolig hjelpsom:) Gøy!

Jeg var litt spent på prisen, ettersom ekspeditører ofte pleier å dra frem det dyreste av det dyreste og kjører på med anbefalinger. Men prisen på mineralpudderet var 230! ...Jeg som var forberedt på å betale over 500lappen! :D
Og da hadde jeg jo penger til å kjøpe litt mer;) hihi. Jeg kjøpte ny bronzer (blush minerals fra Loreal) og blush fra Maybelline:) for pengene jeg hadde "til overs" :) 

Neglelakkene er ulike pleiende lakker og kremer, sånn at jeg kan ta best mulig vare på mine naturlige negler:) 
Jeg er nemlig ikke særlig fan av falske negler da jeg syntes det ser unaturlig ut på meg selv, og jeg føler meg litt "funksjonshemmet" siden jeg ikke har vendt meg til dem gradvis, sånn som man gjør med sine egne:) 

Ellers så har jeg kjøpt nye sko, og masse fint/praktisk til leiligheten:D (som jeg antar dere ikke er så interessert i å lese om.. hehehe.. :P) 

Men det jeg var mest fornøyd med av dingsene som ble kjøpt er dette disse kaffekoppene: 


Elsker de allerede:D
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 09.07.2011
 • Klokken: 21:20
 • Kategori: » Blogg

Terrassefornying!

Når vi var på IKEA i dag så røsket jeg med meg et SVÆRT bord. hahaha.. jeg og mamma vettu... jadda.. jenter på tur. STAPPFULL vogn med et giga-bord på toppen... Det må ha sett himla smart ut! Men så er vi jo himla smarte au da..................................... :D GIGA KINDEREGG
Etter:Nå har vi jaggu FÅTT en svær tomatplante av mamma, som ho har dyrka sjøl, :D
kjøpt nye potter,  og planta om grassløken og persillen :) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 09.07.2011
 • Klokken: 21:05
 • Kategori: » Blogg

Mamma og datter-weekend!

Denne helga har gått knallfort! Mamma kom etter jobb i går, og da brukte vi kvelden på å spise på Torino Pizzeria, (som er favoritten til meg og Stian) se jentefilm og spise masse snop :D Nom-NomNOM. 

I dag så har vi shoppa... virkelig shoppa... hehehehe.. 

Vi var på Kvadrat og Ikea.. Masse salg og.. en del som ikke var på salg;) :D

Litt av fangsten: Jeg troooor jeg vet hvor jeg får det fra.. ettersom dette var det mamma handla: 
De fiiine hageskoene til mor:)

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 09.07.2011
 • Klokken: 20:53
 • Kategori: » Blogg

Yehuu

I daaag så har jeg sendt min kjære Stian til Kvinesdal sånn at han får vært med på Norway rock festivalen! 
Kompisene hans eier en buss, så de har rigget seg skikkelig til der oppe! :) Fikk stemningsrapport for 2 min siden, og han koste seg visst utrolig mye som wingman for de single kameratene! Flotte gutten min:) 

I morgen, etter jobb så kommer mamma, og jeg gleder meg utrolig mye! Hun har jo faktisk ikke fått sett leiligheten vi bor i eller noen ting, ei heller der vi bodde før, så det blir bra! :)  Jeg skal ta henne med ut på favoritt restauranten vår nede på brygga. Italiensk pizza for alle pengene! :) Apropos penger, fikk inn 4000,- i feriepenger fra Mix som jeg hadde glemt helt bort!! hehe! Deilig!!! :D De kommer godt med, for å si det sånn! Stian på Waynes Coffee før vi dro ned til togstasjonen:) Iste og MoccaFrappe! Nammi:) 

Nå er det litt kjapp "vaskings" før jeg hopper i loppekassa - sånn at det er fiiin-fiiint til mamma kommer! :D

Happy! :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 07.07.2011
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: » Blogg

Lille MY

Vår kjære lille kjæledegge Issi har fått en ny venn nå! Vi var så heldige at de fortsatt hadde flere igjen fra kullet hennes, så vi kunne få inn søsteren! Blir ikke bedre en det! Så da har hun fått navnet My. :) 

Selve dyrebutikken... vel.. jeg kommer ALDRI til å handle på Dyregod på Kilden igjen. Vi fikk beskjed om at ørkenrotter fint kunne holdes i halen, at de trivdes godt alene og de ljugde om de andre kullene slik at vi skulle kjøpe de eldste de hadde. Hadde det ikke vært for at Issi sin søster var der så hadde vi ikke gått tilbake, men det er jo det beste for henne at hun får en av "sine egne"  å dele buret med;) 

Nå skal det sies at vi var kjappe til å lese opp om ørkenrotter når vi hadde fått Issi i hus (vi var usikre på hva slags gnager vi ville ha før vi dro), og fant fort ut at de ALDRI må holdes i halen, ettersom dyret kan slippe den - og dermed  få halen rivd av -  om den føler seg truet. De trives også svært dårlig alene, de blir deprimerte og dør tidlig, uansett hvor mye de blir sosialisert av sine menneskevenner;) 

Jeg blir faktisk forbanna over at ansatte i dyrebutikker kan ha så dårlig kunnskap om dyrene de selger. 
Og vi ble møtt med AKKURAT samme informasjon 2. gang hos en annen ansatt, men da ga vi klar beskjed om at de IKKE skulle holdes i halen, eller være alene. Men neida, hun kom med "forklaring" etter forklaring, sånne ting kan du bare ikke forklare bort.  Så der er vi ferdig med å handle, jeg klarer ikke tanken på at de leverer dyr ut til barn og unge som blir feilinformert og derfor misligholdt. En veldig, veldig ekkel tanke. 


Fine lille My :) Digger den nye lille klatten vår:) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.07.2011
 • Klokken: 17:59
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits