Tatovering?

Det jo sånn at når du først har tatt én tatovering så vil man jo alltid ha flere.. 
Den første tatoveringen tok jeg når jeg var 17, rundt juletider.. altså et par mnd før jeg fylte 18. Tok den i Irland hos den beste tatovøren i Belfast, noe jeg absolutt ikke angrer på. Betalte £50 for et lite hjerte som han tegnet på frihånd. 
Tatoveringen ligger akkurat på bukseliningen og ser slik ut: Fargene og sånn ser skikkelig crappy ut fordi det er tatt med mobilkameraet mitt.. haha. og rillene på huden kommer av kanten på tøyshortsen som har ligget over:) 

Men ja.. så er det jo det.. jeg vil ha ny tatovering.. neste vil jeg enten ha bak øret/mot nakken, på ankelen eller på siden, under overarmen. Jeg - som er verdens verste tegner, har tegnet et motiv som er grunnidéen for det jeg vil ha. IKKE slik tatoveringen kommer til å se ut når den er ferdig.. Legger ut skissen.. eller hva det kan kalles her.. og om noen har noen formeninger om den så ikke nøl med å si ifra. Den er ca 7-8 cm lang, og skal være med farger. Kløveret skal være grønt, og marihøna rød (åpenbart) 
Symbolismen er jo ganske enkel, jeg har vært veldig heldig på mange måter til nå i og ønsker å gi meg selv en lykkebringer  som jeg bærer med meg resten av livet:) (Hence the marihøne og kløver). Ellers så er jeg veldig vimsete, impulsiv, reiselysten og elsker friheten min. Derfor vil jeg ha en sommerfugl - som ikke ser ut som de tradisjonelle.. ettersom jeg syntes det er et litt oppbrukt motiv (sier jeg som har et hjerte på hofta liksom... hahaha). 

Marihøna skal være helt rød når jeg tatoverer den, og senere i livet så vil jeg fylle ut prikkene som symbolisme på (mine?) barn og deres lykke.. Det er iallefall planen.. hehehe.. men jeg forandrer jo mening hele tiden.. så vi får se:) 
Time er ikke booket enda, ettersom jeg ikke stoler på tatovørene i Kristiansand eller omegn. Jeg har hørt og sett mye dårlig "kunst" som har kommet derifra.. så det er gode muligheter for at jeg venter til jeg skal til USA med å ta den:) 

Ellers så laget jeg meg nettopp knallgod middag - salat med olje og fetaost, svinefilet og creme fresh potetsalat. nom nom nom. Det så omtrent sånn her ut: Mesteparten av potetsalaten ble liggende igjen ettersom den egentlig ikke komplimenterte kjøttet så særlig bra. Gode muligheter for at den passer bedre til rødt kjøtt? 

SusieQ

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 25.07.2010
 • Klokken: 23:13
 • Kategori: » Blogg

Ny favorittartist og ny favorittjobb!

I går var første kvelden min som dørvakt, og det var kjempemoro! :) 
Selvfølgelig var det et par uspiselige mennesker (Bla. mange jenter som ble fornærmet over å måtte vise ID siden de var 20.  - på tross av at det viste seg at de var nettopp fylt 20 og baren har 20årsgrense) 

SÅ til alle dere der ute: 
Ser du ut som om du er under 25, så trenger du ikke å bli fornærmet over å bli spurt om å vise leg. 
Vi er nemlig pålagt å spørre. 

Men, som sagt, slike mennesker finner man jo over alt! Og det var nok koselige folk til å veie opp:D Heldigvis!
Det var faktisk utrolig mange som ville ha en kos og en klem, både jenter og gutter! haha. Fikk nok nuss på kinnet og på hånda til holde for det neste året. hahaha. Noe jeg syntes er veldig koselig - mye heller det en bråkebøtter iallefall!:) 


 Ellers så ble det nettopp lagt ut noen bilder på fæjsbukk (aka facebook), som ble tatt for et år siden eller noe - når jeg bodde i Irland. Kom på hvor mye jeg savner jentene og "søstrene" mine. Herlige, herlige mennesker:) Good times:) Ellers så lovte jeg dere den nye favorittartisten min! 

JOE BROOKS. 
En 23 år gammel fyr fra UK, singelen Superman ble visstnok gitt ut i April, men har ikke kommet til Norge enda. 
Så vær tidlig ute å sjekk han ut på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=8J8k7GFZHW8&feature=related


Kos dere i sommersola!!!

SusieQ

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 25.07.2010
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: » Blogg

SKYLINE

Hei og hopp folkens!!! 

Da er det duket for atter en koslig lørdagskveld:)
Mamma og de har grillparty ute og jeg skal på min første vakt som dørvakt på Skyline!!
Minner alle på om at det er 18årsgrense på Discoen og 20 års grense på Sauna bar:) 

Ellers så har jeg blitt jobbsøker.. hehe.. syntes det ble et ork å begynne på jobb på mix i lillesand klokka 0745, eller å jobbe kveld til klokka halv tolv. Såååå, da jobber jeg ut denne måneden og hjelper til litt når jeg har tid:) 

OM DET ER NOEN SOM VET OM NOEN RELEVANTE STEDER SOM DE TRENGER FOLK, SÅ ROP UT! :) 

SUSIE Q
 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.07.2010
 • Klokken: 19:06
 • Kategori: » Blogg

Bye bye baby bye bye

UGH. 

Ja. 


Da. 

Var.

Det.

Slutt.


Rivalen skal legge ned. 

Og bartenderjobben min går ut av vinduet:( :( SUGÅR. 

Men. Jeg forstår eierne utrolig godt. Mengden på klientell er ikke det samme som det en gang var og heller ei pengene de legger igjen i baren. 

SÅ FINGERS CROSSED for at jeg ordner meg mer jobbing et anna sted;) ;) 


SusieQ

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 21.07.2010
 • Klokken: 22:28
 • Kategori: » Blogg

Jeg skal bytte navn!

Jepp. Navnebytte blir det. Jeg skal gå fra Susanne Madelene - til DAMA. 
Ettersom jeg er "ho dama". Eks;  gi den til dama - vi venter på dama - dama holder på å lage is - dama må scanne den - dama - dama - dama og atter dama!!!! Må jo le. Så joda, navnebytte står for tur... hehe. 

Ellers 
så har jeg jo begynt å trene en del ettersom det er 3 mnd til sesjon.. jeg sykler 30 min om dagen og er jo på jobb 8-9 timer utenom.. (hvor jeg kun står og går). Tror jeg må ta å grave frem skritt-telleren min for å se hvor mange skritt det blir på jobb.. for der blir det mye gåing!!!! 

Men nå 
så er jeg helt kjørt.. hehe.. sitter godt i go'stolen og skal til på de siste episodene med ...dumtiduuuuum... DEXTER. 


Jeg vil også gi anbefale alle om å ta en tur innom www.nalille.blogspot.com og delta på konkurransen der!! Man kan vinne en flott jumpsuit! 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 19.07.2010
 • Klokken: 17:01
 • Kategori: » Blogg

KJEMPESLITEN, but oh so worth it:)

Natt til søndag så var jeg jo på jobb på rivalen fra 00-03, noe som var like koselig som alltid! Masse hyggelige folk, mange overstadige berusede og mange kjentsfolk! 
Det var ikke akkurat mest folk på byen men det var nok til at det var litt å henge fingrene i:) (var no arrangement greier i Arendal, så var mange som hadde tatt turen opp dit).

Etter jobb så gikk jeg opp en tur på skyline for å hjelpe onkel Karsten med å rydde sånn at vi kunne komme oss fortest mulig hjem (satt på med ham hjem). Fikk med meg en eventyrbrus som takk for hjelpa, så jeg var veldig fornøyd:D hehe. 

I dag så våknet jeg klokka 2, ettersom jeg var hjemme i halv 5 tiden i natt. Så nå er jeg bare skikkelig lat. Holder på å varme meg noen minibaguetter.. og vurderer å lage tomatsuppe:D OG DEXTER:) 

-SusieQ

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 18.07.2010
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: » Blogg

Tre flasker vin og gode venner...neste gang så blir det bare to. haha.

Torsdag så ble det en rolig kveld. Kristianne og Marius kom innom en tur hos Sunniva og Vidar, så da hadde vi taco og kosa oss:) Et par drinker og southpark blei det også senere utover kvelden etter at Marius og de hadde gått:)

Fredag så var det en utrolig rolig dag på jobb, så jeg fikk gå litt tidligere for å joine bursdagen til Kristianne:) 
Vi blei en liten gjeng, og det var veldig koslig. Som alltid så blei det litt mye på meg, så neste gang så lar jeg den siste flaska stå igjen hjemme.. hehe. 


Jeg ble selvfølgelig superskitten på jobb (full av is og kliss), så mens jeg labba opp til Kristianne så tok jeg et bilde av
herlighetene: 

  
Litt dårlig kvalitet på bildet, men jeg har jo da prestert å få sjokoladeis på låret. Kjempefresht å gå på fest når maner full av is fra topp til tå! yee! 

Liv og ananasen var selvfølgelig også på festen, og for å dokumentere at noens smakløker er heller på jorde så tok jeg et bilde for å illustrere det for dere søte lesere: 


Æsj.


Men ja, når kvelden tok slutt så gikk jeg, Sunniva og Vidar gikk hjem til de, og fant ut at vi ville bade... haha.. så da blei det bading i tjønna (som ligger 300 meter unna leiligheten deres) uten badetøy. haha. Det var iallefall utrolig vittig, og det ble en del knall og fall på vei opp til leiligheten igjen. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har et vennepar som er så herlige som det de der to er:) 

Lørdag så sov jeg til langt på dagen og har bare slappet av.. hehe.. Sødingene (Sunniva og Vidar) kjørte meg hjem til Grimstad i sekstiden.. så da blir det Dexter sesong 3, fiskemiddag og en lang duuusj:) Før jeg skal på jobb på rivalen i kveld. 

Hiver med et bilde som ble tatt i dag morges av skjønnasene som forsåvidt er to av de beste menneskene jeg kjenner: 


-SusieQ

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 17.07.2010
 • Klokken: 19:32
 • Kategori: » Blogg

Sulten?? Her er et skikkelig (billig) "middags"tips.. hehe:)

Okei.. så er det ikke akkurat en middag. men det metta godt sulten som jeg var. :) 

Alt man trenger for å lage nammeburger ala Susanne er:

To skiver brød (gjerne fryst) 
1 Hamburger
Litt salat
Litt agurk
Litt løk
Et par skiver bacon (kutt bort overflødig fett)
MASSE KETCHUP
og MASSE DRESSING. 

Stek burgeren og baconet sammen 
Rist brødet 


Putt alt sammen og VOILÀ. Nammeburger. 

 

 Og når jeg lastet opp bildet så fant jeg ut hvor utrolig uappetittlig det så ut.. hahahaha. 
OKEI, den SMAKTE sinnssykt godt. 


Senere i kveld så blir det taco med sødinga og han derre mannen hosses. Det gleder jeg meg til:) 

Kåwsings
 • Kommentarer: 6
 • Postet: 15.07.2010
 • Klokken: 20:43
 • Kategori: » Blogg

Klaging Klaging også litt mer KLAGING da:)

Ok, som de fleste av dere vet så jobber jeg på en kiosk og der lager jeg omtrent 100 is++ hver dag. 
I dag var en dag hvor det så ut til å være heller lite folk ettersom det regna, men den gang ei. I ett-tiden så ramla det inn masse folk og det var kø ut døra frem til klokka halv fire. Dette blir en del kundebehandling iløpet av dagen, og jeg tenkte bare jeg ville dele en liten episode med dere som egentlig er en av maaaange eksempler på hvor utrolig frekke folk er. 

Jo altså; vi er to på jobb og har fire kasser å forholde oss til. 
Alle fire kassene har kjempelang kø. To damer i førtiåra stiller seg ved isdisken med ungene sine - noe jeg ikke legger merke til ettersom vi tar betaling først og deretter lager is til de som står i kassekøa. (og at det alltid er folk foran isdisken - som kikker på utvalget) Etter at de har stått der i ca 3 minutter så bryter hun ene damen ut; hvor blir det av den jenta da? Du- Ja du ja! Nå er det på tide at du ekspederer oss altså, vi har stått her KJEMPELENGE. Så da sa jeg at de må stille seg i køa ved kassa. Men det falt jo IKKE i god jord. Jeg var jo dittenogdatten for at jeg ikke hadde fortalt dem at de måtte stille seg i køa (?). Jeg var veldig hyggelig med dem og sa at jeg skulle ta de etter at jeg hadde ekspedert kunden jeg holdt på med. Så hører jeg hun ene til hun andre - super slibrig og sarkastisk "trodde hun vi bare sto der for gøy eller noe? Sto og haaang ved isdisken?? Nei, herregud altså" Nevnte jeg førtiåra? Jeg blir rettogslett flau på den eldre generasjons vegne. 

Faktisk. Personene som er mellom 15-30 er de mest høflige. Takker for det de får og klager ikke stort om det blir gjort en liten feil. Litt merkelig egentlig ettersom det har vært så mye i mediene om at ungdom er så utrolig uhøflige. 
Mine erfaringer sier jo det motsatte.. :) Men det var nok klaging fra meg, jeg skal snart ut til søde Sunniva for å kapre ei seng fra nå til lørdag:) 
Det er herlig med snille venninner som ikke har noe i mot litt besøk:) 
Kristianne hadde bursdag i går så da blir det litt feiring på fredagskvelden. noe som blir meget hyggeli' (update will follow:P) 

Og sist men ikke minst så må jeg gi dere linken til en helt genialt vittig side www.coolstuff.no. Den er norsk og har masse vittige og unyttige gadgets. Selv så falt jeg for http://www.coolstuff.no/Kymera-Magic-Wand


Kos dere videre i varmen!! :) 

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 15.07.2010
 • Klokken: 18:35
 • Kategori: » Blogg

Kosekveld heilt aleine:)

I kveld så er det ikke mye som står for tur, jeg har leid seks filmer fra jobb som jeg skal kose meg med...!
Bare masse klissefilmer selvfølgelig. og utenom så har jeg en del liggende som jeg ikke har fått sett:D:D

Utvalget i dag/kveld: 
Material Girls
Serious Moonlight 
Danielle Steel's Trygg Havn
All about Steve
The boys are back
Fangene i Auschwitz
Også har jeg en 2 cder igjen fra andre sesongen av Dexter!! Kosekosekosekveld:) 


*Dexter er den nye favorittserien her altså! Den er helt fantastisk genial og kjempeartig å følge med på:) 

Det er så utrolig godt å være helt alene hjemme en gang i blant. Og jaggu fikk jeg ikke sove helt til halv ett i dagmorges og.  (Noe som er veldig uvanlig for meg som pleier å våkne i nitiden når jeg har fri) 


I morgen så er det tilbake på jobb igjen.. på Mix. Da tar jeg på meg den lekre gusjegrønngule tskjorta og ser omtrent sånn her ut: 

Sinnssykt lekkert. I know. 


Såååå... Dette er det første blogginnlegget på den nye bloggen min.. En helt vanlig hverdagsblogg som egentlig er til for at familie, venner og bekjente kan snoke litt rundt i livet mitt og se hva det er jeg gjør om dagene:) 

- Susanne

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.07.2010
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: » SusieQ
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits