mandagsmiddag! • Kommentarer: 2
 • Postet: 27.06.2011
 • Klokken: 21:54
 • Kategori: » Blogg

Hjemmelaga ertesuppe!

I dag så har jeg lagd ertesuppe.. eller dvs. jeg la ertene i bløt natten over, og kokte de til suppe i dag!
Oppskriften har jeg ikke.. ettersom jeg somregel lager supper på "gefylen"... og lever litt etter "man tager det man haver"- filosofien... ;) 

Såååå, jeg brukte vel ca 1,5 liter vann på en halv pakke med tørre (gule) erter, og kokte de i ca 2 timer . 
Daaa, puttet jeg oppi 3 gulrøtter, 1 løk, 4 kylling/kalkunpølser og 2 skiver med bacon..Før jeg saltet og pepret:) 
Namnamnam.. Tingen er jo bare at jeg lagde mat til en ARMÈ, som vanlig.. så vi kastet jo over halvparten:P hehe!
Men men, erter og pølser er jo ikke akkurat det dyreste man kan oppdrive;P hehe:) Får heller notere det bak øret til neste gang:) ..og mulig at jeg bruker liiitt mer vann..hehe:)Dette bildet ser jo IKKE bra ut.. det er tatt med mobilen, så fargene er helt feil:P
Meeen, ertesuppe non the less:P Godt var det au! :) 

....og jaaaa... jeg vet det egentlig skal være poteter og salt kjøtt oppi... men deeet hadde jeg ikke.. :) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 26.06.2011
 • Klokken: 20:07
 • Kategori: » Blogg

Sooolskinnsdag

I dag var det himla fint vær her på Storhaug, så vi pakka piknikkurven med baguetter, hardkokte egg, cider/øl, kjøttpålegg og masse anna digg, sammen med teppe, badetøy og mobilhøytalere:D

Vi bor rett med sjøen og det er kun en 5 minutters labbetur ned til noen av de fineste bade- og solplassene her i Stavanger.. så valget er ikke vanskelig når sola skinner utenfor!

 Ut i naturen = smådyr og tingsebomser i bikinien..Det ser forøvrig ut som jeg har på meg selftan på dette bildet pga det er mørkere nede på magen, men av en eller annen grunn så blir jeg alltid sinnssykt brun under magen..og ikke over?! haha. :P Merkelige pigmenter. (Bikinien har jeg FÅTT av Anniken, skjønna!) MEN.. som BONUS på turen så var det også en fugl som fikk for seg at den MÅTTE bæsje rett over oss.. så den bæsja likesågreit på teppet vårt:( Var ikke verre en at vi brettet inn kanten....men likevel.. IIIJUUUU. :P

Jeg og Stian reddet også en fisk som hadde hoppet opp på en stein (lol fish:P), så vi koste litt med den før den ble reunited med sine fishy friends. tipper den satt pris på kosen. 
SøndagsKåååååwwws:D

Nå er det krokan-is-spising og tvtitting på gang! Nom NOm!NOM!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 26.06.2011
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: » Blogg

Shopping spree

I dag så har vi fått både lønning, skattepenger og feriepenger på konto:) Yehu! :) 
Så da måtte det nesten "feires" med litt shopping i stavanger city;) Vi kom over knallmange gode salg. 
På en av bokkjedene (husker selvfølgelig ikke hvilken i farten) så er det 50% av tilbudspris på mange bøker og spill.
Kom ut med en del bøker til 12,50,-  . 25,-  og 50,- ja! hehe:) 

På letingen etter en ny venn til Issi (som vi ikke fant:( ) så kom vi over en butikk som hadde 50% på alle varer! Introduksjonstilbud, så tilogmed de nye kolleksjonene var på 50%:D  Herlich. 

Kom ut med aaaalt for mye ting begge to, og kortene våre må nok ligge på hviling en liten stund fremover;)(Med både Stian og Issi i bakgrunnen;) hehe! Familiebilde!!!)

Litt av det som ble...ervervet på dagens...tokt;)

Og ikke minst kvitteringen: Vi betalte til sammen 1758,- og rabatten vi fikk var på 2345,-
Heilt sinnssykt! Så vi fikk jo mer en 50% på enkelte plagg, og har egentlig handla for over 4000, men betalte kun 1700! Det er utrolig gøy å shoppe når man kommer over sånne kupp:D 


Butikken var LMC (leatherman clothing), trykk på linken og se om de har tilbud i DIN by;) 

:D Ha en flott helg videre!! Deeeet skal nemlig vi;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 25.06.2011
 • Klokken: 20:14
 • Kategori: » Blogg

Kveldskos

VI er egentlig ikke så hiiimla flinke på å ha "sunn" snacks, men det blir heller litt sånn "av og til", men det er så himla mye lettere å bare ta seg noen kuler is enn å kutte opp frukt / grønnsaker!!! 

Men etter at jeg hadde vært på jobb i går, så fikk jeg en kjempegod ide av en av småjentene i barnehagen. Hun hadde nemlig bursdag (4 år! Hipp-Hurra!), hun hadde med seg en GEDIGEN fruktkurv fylt med vannmelon, blåbær, bringbær og jordbær med sjokolade. Ganske forskjellig fra sjokoladekakene og muffinsene som jeg er oppvokst med! hehe. 

Så jeg tok med meg norske jordbær og kokesjokolade med fra Coopen, og namminamm - skikkelig kveldskos!

.
Litt kliss var det... hehe! Sjokolade OVER ALT!!!! :) Men gud kor godt ;)

 • Kommentarer: 7
 • Postet: 25.06.2011
 • Klokken: 19:30
 • Kategori: » Blogg

En fin-fin dag:)

I dag har jeg og verdens beste kjæreste vært sammen i 8 mnd, og samboere i 6! 
Gratulerer til oss;) hihi. Så Stian fikk grint seg til biffmiddag med både soppstuing, salat, ovnsbakte poteter og asparges. Nomnomnom. Egentlig er torsdager "fiskedag" her i heimen, men ikke i dag! Stian mente nemlig at vi ikke kunne spise SEI når vi hadde vært sammen såååå lenge!!!! hehehe.. Luringen;) 

Ellers så har jeg hatt en utrolig bra dag på jobb, med tilbud om fulltidsstilling fra høsten av! Det satt jeg utrolig pris på, men jeg skal (forhåpentligvis) på skole, så da går jo ikke det! Ikke at det er galt å ha en back up plan om ting ikke går min vei:) Jeg fikk allefall beskjed om at jeg baare måtte ta kontakt om jeg ville tilbake etter høsten!! :) Utenom tilbudet så har jeg jobbet sammen med en av de vittigste kollegaene mine, Jim! Så latteren har sittet løst og dagen har flydd. Når klokka plutselig var halv fire så ble jeg ganske så sjokkert, for jeg hadde det jo så moro! 
(Lagde armbånd av hjerteperler og perlet på perlebrett, jeg er skikkelig moden - I know:D) Og når jeg kom hjem så ble det jo deilig middag. For en dag. 

Jeg elsker torsdager egentlig, jeg koser meg alltid ekstra mye da, og er oppe litt lengre enn vanlig... ;) FOOOR i morgen er det fredag og da er det 45 min med pause, som regel no snacks på pauserommet (som jeg raider), og vinlotteri! :D Me likey. På tross av at jeg sikkert har brukt over 500,- og aldri vunnet noe!:P Me no gusta. 
Og jeg kan være litt trøtt på jobb, fordi jeg bare skal hjem og slaske på sofaen likevel. hihi. 

God HELG (snart iallefall:) og St. Hans! :D 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 23.06.2011
 • Klokken: 22:19
 • Kategori: » Blogg

Sjalusi og misunnelse

Fra barnebeins av så får vi høre om både sjalusi og misunnelse. Det blir satt i kontekster som egentlig ikke stemmer, og man lærer å tro at hver gang en person ikke liker handlingene dine, eller måten du er på, så er de sjalu. 

Den mest misvisende setningen man noen gang får høre er jo "neimen, de er jo bare misunnelige - de vil være som deg, og ha dittogdatt som du har - det er derfor de ikke liker deg" . Jeg kan forså at det blir sagt til barn for at de skal slippe å innse livets harde realiteter om at folk er veldig ulike, og har fullstendig forskjellige oppfatninger av rett og galt.  Moral og etikk. Men unge voksne/voksne bør ha vokst fra seg disse vrangforestillingene:PJeg er veldig sjaul på cowboyer, fordi jeg ikke liker at de drepte indianere. :P

Inn under dette går jo både politikk, religion og ...bitching. Uten ulikheter hadde det heller ikke vært noe "snakk" om folk - det er jo derfor folk prater om hva den og den gjør - fordi man er ulike. 

Grunnen til at USA går i krig mot Afganistan er jo ikke fordi de er misunnelige og sjaul, men fordi de ikke liker måten de gjør ting på - og mener de handler galt. Det samme gjelder forsåvidt i alle sammenhenger. 

Jeg syntes at folk skal være litt mer selvkritiske og jobbe med seg selv, for ALLE har ting som de kan jobbe med. Ingen er perfekte. Og om noen kritiserer DEG eller måten DU er på, så for all del, ikke ta det til deg 100% og la livet gå rundt kritikken - men ta det med deg i bagasjen. Det er som oftest en grunn til at folk kommenterer på ting eller blir overrasket over avgjørelser. Om man holder hodet kaldt og tåler å høre litt negativt om seg selv, så kan man som regel grunngi, og forklare hvorfor man gjør som man gjør samt. at man tar til seg hva man bør gjøre anderledes. Alle er sin egen person, med egne holdninger, tanker og handlinger, men det betyr ikke at man kan fraskrive seg sin del av samfunnet og være ignorant ovenfor andres meninger. 

Hvorfor jeg skriver dette er det vel ingen stor forklaring på, det poppet egentlig bare opp i hodet mitt etter at jeg hadde surfet rundt på nett og sett hvordan folk reagerer på kritikk på bloggene sine. Folk er VEEEELDIG kjappe til å si "DU ER BARE MISUNNELIG".... hehehehe... da lurer jeg på om dette er noe som sitter igjen fra tiden hvor ALT det som mamma sa var sant. Jeg må jo fortsatt være den vakreste prinsessen i kongerike jeg, i såfall;) hihi. 

(og ja, du kan se BHen min på det bildet.. jeg hadde bare ikke ork til å redigere det mørkere der, så bear with me:P...og om du ikke liker det... SÅ ER DU BARE MISUNNELIG....) :D

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.06.2011
 • Klokken: 16:08
 • Kategori: » Blogg

Baby foot

I går så kjøpte jeg en sånn pakke med baby foot, et produkt som visst nok skal gjøre føttene mine som på en baby. (Har mine tvil...hehe) Den koster 199.- og fungerer ved at du putter beinene dine oppi to sånne sokker med etsende gele som du skal ha på over 2 timer... (Det føles forsåvidt ut som 10 timer, ettersom du ikke skal gå i det heletatt med de på:P). 

Sååå skal du vaske det av og vente ei uke eller noe...Og daaa begynner det ytterste hudlage å falle bort. 
Ca 2 uker senere så skal føttene være babymjuuuuge og fine! :D 

Stian prøvde det tidligere i vår, og på han funket det kjempefint! Han hadde klagd på tørr hud på føttene utrolig lenge så jeg kjøpte med en sånn baby feet med hjem fra jobb en dag og tvang det på han... hehehehe. Men det funka!  Han klagde litt på at det klødde når han dusjet etter at han hadde hatt denne geleen på føttene, men ellers ingenting negativt! :)  Ikke gjør det vondt å bruke heller.

Sååå... vi får se, jeg håper det virker på mine føtter også! :D


 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.06.2011
 • Klokken: 15:46
 • Kategori: » Blogg

Et nytt familiemedlem...

I dag så har vi vært på dyrebutikken for å anskaffe oss et nytt lite ...gnagende... familiemedlem:) 
Jeg var selvsagt ganske klar for et hamster, men samtidig så var jeg interessert i å bli kjent med en ny rase som jeg ikke har hatt før:) 

Jeg har alltid vært glad i dyr så jeg har trolig hatt alle slags forskjellige gnagere; mus, dverghamster, hamster og rotter. De ....aller fleste... har fått levd et rolig liv til alderdommen tok de... med unntak av de stakkars små som den gamle røverkatten vår fikk tak i. (Ja, han klarte å lirke opp buret:P) 

Meeen, back to le point. 

Det ble veldig stille her uten hamsterlille, så....
Vi har kjøpt oss en Gerbil! Populært kalt Mongolsk ørkenrotte;)Hun er født 18 april i år, og har fått navnet Issi:) 

Issi koser masse allerede selvom hun bare har vært her i et par timer, vi er superfornøyde med ørkenrottejenta vår! :)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 20.06.2011
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: » Blogg

Hvildagen holdes hellig!

Veeeeeeldig hellig. 

I dag har jeg ikke planer om å løfte en finger.....annet en for å lage mat og trykke på fjernkontrollen;) hihi. 
Vi har begynt å så på Game of thrones, og har sett omtrent 6 episoder eller noe...
 Men, vi må se 3 episoder til i kveld, for i morgen så skal vi se siste episode hos Kjetil og de. Blir nok kåwsli:) 

Anbefaler alle å se serien!
 


H
ar også begynt å lese serien "Heksemesteren" av Margit Sandemo, liker "Isfolket" veldig godt... Så jeg er spent på om denne lever opp til forventningene;) hehe.. Til nå så er den gaaanske tungstartet:/ Men men! Får gi den noen sider til;) 


Ellers så skal jeg vel hive no kylling i ovnen om et par timer.. sånn at det blir mat på oss i dag og:D hehe. 
KoseSøndag! :) 

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.06.2011
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: » Blogg

Lille hamsterlille... :(

Lille hamsterlille var død når vi kom hjem fra fest i går kveld.. Utrolig trist. Det er merkelig hvor glad man blir i en sånn bitteliten koseklump. Hun ble nesten 2 år, så det var jo "på tide" da de sjeldent lever til de er 3. 

Men, jeg hadde ikke forventet det i det heletatt. Det tristeste er jeg "ropte" på henne tidligere på dagen, men hun kom ikke ut - så jeg antok at hun sov. :( Så når vi kom hjem i går, så syntes jeg det var merkelig at hun ikke var våken! For hun er jo et nattdyr og pleier alltid å irritere vettet ut av oss med å løpe i det knirkete hjulet...hehe:) 
Så når jeg åpna buret og kikka nedi bomullen så lå ho der, helt stiv. Fine lille dyret mitt:( Et stk veldig trist jente som ringer til mamman sin, for å fortelle at det skjønne lille dyret som vi er så glad i  
har sovnet inn.


 

Så da ble det gravferd midt på natta utenfor der vi bor. 


Akk akk..  føler meg litt teit som knytter meg så mye til en liten gnager..... Men sånn er jeg bare... 
Jeg griner av "ingenting" og blir kjempefort glad i både mennesker og dyr:) 

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.06.2011
 • Klokken: 14:24
 • Kategori: » Blogg

Lørdagskooooos!

I går var vi på koooosekveld hos Kjersti, og der blei det både dansing, vin og sang! Hihi. 

Kjersti fylte forøvrig 37 også, så gratulerer masse til deg!!! 
Det var ganske artig å se folka fra jobben i en liiiitt annen setting, og det var absolutt en knallgoe kveld, uten drama og tull! Me likeylikey!Antrekkene:D Valgte å gå ganske safe med en kjole som jeg har fått av søte Anniken, og en jakke jeg har STJELT av den Amerikanske "søsteren" min;) hihi. 


Godtfolk! Fotogen til tusen!

Skal si det ble skikkelig "siddis stemning" når Kaisers med Hjerteknuser kom på! Hoho:DFiiine bursdagsbarnet! 


Kvelden blei avslutta med en laaaaang gåtur hjem! hehe! Artig! Veeellykka kveld! YuHu! :) 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 19.06.2011
 • Klokken: 14:05
 • Kategori: » Blogg

Ostepop(p)

Da har kjæresten forlatt meg....For noen timer i det minste;) Hehe. 
De skulle ut å spise avskjedsmiddag for en av kollegaene som slutter i dag, så da var det visst "no women allowed". Så jeg så mitt snitt til å spise MENGDER med ostepop (eller skrives det ostepopp? Tror jeg bare holder meg til cheez doodles fra nå av.;P) Har også trykket i meg x-antall med krokanrull biter, og drikket eplemost så det tyter ut av ørene på meg. YeAAAH. Deilig å kunne være hjemme alene med fise-ostelukten....UTEN AT NOEN KLAGER. hihi. 

Men jaa, så i går fant jeg ut at jeg ville farge håret...Igjen. Var lei av mørk ettervekst, såeeh...hehe. Tenkte jeg skulle prøve å gå et par toner nærmere min egen naturlige hårfarge da! Ble pittelitt mørkere enn min egen, og MYE mørkere enn dama på pakka/hva som var anvist bakpå, men jeg vet jo at håret mitt er helt psyko på å ta til seg farge, så det var kanskje ikke så rart... sånn egentlig:P Menmenmnemnen, nå er det iallefall EN farge, og ikke 15, så jeg er fornøyd. Tipper at det ikke tar lang tid før jeg hiver i litt high lights! ;) 


Jada Jada Jada. Superfjortisbilder, men sånn går det når kjæresten ABSOLUTT skal forlate husstanden!
hihihi:) 

Kos dykk! 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 17.06.2011
 • Klokken: 22:56
 • Kategori: » Blogg

Besøk på triumph!

EI dag har vært en... merkelig og slitsom dag. Gah. Må jo ha noen av de også, for å virkelig sette pris på "smeige-dagene". Men jeg har altså vært vikar på to ulike...og nye avdelinger - noe som tærer på.
(Er fast vikar 4 dager i uka, så en dag i uka flyter jeg litt rundt:P) 

Men etter en lang dag på jobb så fant jeg og kjæresten min ut at vi ville på cafè, da ble det Waynes coffee hvor vi mesket oss med Mocca Frappe, daimkake og sjokolademuffins, på deling selvfølgelig. lykke. 


Ettersom vi fant ut at det er siddisdagene og masse gode tilbud så tok vi oss en tur inn på triumph for å se om de hadde litt %er på undertøyet der. Da vi var der så fant vi ut at en av de virkelig dyktige triumph damene, Maria - fra Sverige, var der. Hun ville gjerne se hvilken bh størrelse jeg brukte, og finne hvilken størrelse det var jeg burde bruke. 
Jeg sa at jeg brukte 75D, og det var den "største" størrelsen jeg brukte. 2 kjappe mål senere så konkluderte hun med at jeg burde bruke 70E!!!! hahaha. Jeg måtte spørre henne om hun var seriøs. men jo, det var hun, og ettersom pupper er tunge, så var det nødvendig at jeg brukte riktig størrelse for å unngå ryggproblemer. Herlige london. 

hahaha.. jaaa. så det var MIN dag:P 

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 16.06.2011
 • Klokken: 20:13
 • Kategori: » Blogg

ny frisyyyreee • Kommentarer: 3
 • Postet: 15.06.2011
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: » Blogg

Skolestart...og ny pc!

Jaaaa... nå nærmer skolestart seg med stormskritt, og tiden som rikmannspike går mot en slutt. 
Nå blir det å leve på 6500, fremfor 15000 i mnd.. haha. jeg gleder meg IKKE :P 

Men men, sånn er det. For at man skal kunne få en god utdannelse så må man jo ofre litt? Right? 
En fattigmannserfaring rikere?? :P 

Heldigvis så har jo Stian full inntekt da, ferdigutdannet som han er:P 
3D animatøren min. 

Tjaaaaa, men nå er det jo sånn at jeg trenger pc før skolestart begynner, og da har jeg (egentlig Stian),
kommet frem til Ausus EEE 1215B, en 12,1" - altså en minipc, men som er større en de derre puslete greiene som likner på forstørrede gameboyer. Den ligger vel egentlig midt mellom minipc og en vanlig laptop. 

Ettersom Stian skulle romestere rundt på nett etter en brukbar pc, så hadde jeg bare ett kriterie; den skulle være rød. Gudene må vite hvorfor jeg har så dilla på rødt? Syntes fargen er så... åh.. den er liksom the new black. Fargen passer seg mer eller mindre uansett anledning, og når det kommer til ting, så er den klassisk og stilren. Me likesies. A lot. 

Lekker?

Den skal visstnok være en av de beste minipcene på markedet, og ypperlig for studenter som ikke kjører tunge spill eller andre tunge programmer. 

OG jeg mener.. mitt bruk består liksom av: Nettaviser, Facebook, Blogging og Word/Excel. 
Bilderedigering bruker jeg stian sin pc til, ettersom han har (og kan bruke) photoshop. 
Og spilling? Deeet trenger jeg ikke pc til:P tror ikke 123spill.no har SÅÅÅÅ tunge spill...tihi. 

Jeg tror iallefall at vi har kjøpt en pc som jeg kommer til å være veldig fornøyd med fremover:) 
Den koster iallefall 3.495,- på komplett.no, så satser på at jeg får valuta for pengene! 

Om noen har noen erfaring med pcen eller noe anna, så skrik ut! :) 

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 15.06.2011
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: » Hverdag

Verdens beste kjæreste?

Er det ikke slik da.. at alle oss romantiske fjolls av noen jenter, alltid syntes at kjæresten vår er best, snillest, søtest, mest sjarmerende og kjekkest...I HELE VERDEN?

Sånn er iallefall jeg, og jeg -
 Jeg må ha vunnet kjærestelotteriet. 


Det er ikke no' sjans for at jeg slipper denne her fangsten "back to le fishes". 

For...

Hvilken kjæreste er det som savner deg så mye når du er borte, at han står med 10 roser på bussholdeplassen MIDT i sentrum, og venter tålmodig på at du skal komme med bussen? For så å bære baggen din hjem, hvor 100% hjemmelaga italiensk pizza venter, nystekte kanelboller til dessert, roseblader på bordet og på soverommet? Hvilken kjæreste er det som rydder og vasker leiligheten før du kommer hjem, og som gir deg smykke rett før du skal legge deg, kun fordi han vil du skal vite at han har tenkt på deg, og er innmari glad i deg?

Jo, det er min kjæreste det. 


Jeg elsker han virkelig av hele mitt hjerte, og kan ikke forestille meg en hverdag uten kjære Stian :) 
Etter å ha bodd sammen i et halvt år, ganske isolert fra nære venner og familie, så innser jeg virkelig hva slags funn denne mannen er. Gode Gud. 


Ach, young love! 


For ikke bare er han snill, men også omtenksom, utrolig glup, viser interesse for mer eller mindre alt!, egenrådig, selvstendig og er fink med økonomi. Jeg kan ikke tenke meg til en eneste god personlighetsegenskap som Stian ikke har. 

Jeg liker å være forelska i kjæresten min, og jeg blir bare mer og mer forelska for hver dag som går:D

D ække galt for å si det sånn...:) 
Me love you long time :) 


(og jaaaa.. det EEEER klissete.. men ekke det bra da? Litt klissklass i hverdagen? :D)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 15.06.2011
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: » Hverdag

Update

Når man bor i en relativt stor by, så er det selvfølgelig mye folk. Og klokka 0745 så er det latterlig mye folk i sentrum, og tempoet er høyhøyhøyt. Man hopper av bussen og inn i folkemengden som går i maratontempo, og hopper av igjen når man har kommet til destinasjonen sin. hihi. Litt sånn storbyfølelse jaaa:) 


Ellers så leser jeg som bare det, fikk forbredelsesarket til eksamnen i rettslære 2 i dag, og jeg syntes det så ganske greit ut jeg:) Jeg vet jo fra erfaring at de som regel justerer ned vanskelighetsgraden på selve oppgaven, men at høyden for å få god karakter er...stor. De krever som regel mye mer på "lette" oppgaver, og det gjør jo det hele myyye mer krevende. 


I kveld så skal jeg og mannen på restauranten "vår", en herlig italiensk restaurant som ligger på brygga, midt i byen. Jeg syntes de har verdens beste italienske pizza, de som jobber der er selvfølgelig italienske, servicen er knallgod, de har alltid på eros ramazotti eller marc anthony på høytalerene. Selve bygget er også kjempefint. yndlingssted. De har nettopp skiftet navn fra Oliven, til etelleranna no, som ikke jeg husker... men jeg kommer nok alltid til å kalle den Oliven! hehe :P 

  Fiiine slangen som nå er hos nye eiere:( 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 03.06.2011
 • Klokken: 14:13
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits