En ny begynnelse

Så sitter jeg her igjen! Men denne gangen er det med et vesentlig lettere hjerte, sommerfugler i magen og kriblinger i tæra. De siste månedene har virkelig vært hektiske - å levere bacheloroppgave midt i flytting og bryllupspanlegging har vært noe av det tøffeste jeg noen gang har gjort. I tillegg kom jo utdrikkingslaget mitt helga før innlevering, konfirmasjon i Bergen helga før der, og bursdagstur til Berlin uka før der igjen.. så det ble virkelig intensiv jobbing mot slutten! Men livet har en tendens til å ordne seg selv, så lenge man bare stoler på at ting kommer til å gå bra.. og det gjorde det denne gangen også :-)  Jeg rakk innleveringen med en margin på 30 minutter, med et produkt jeg er stolt av. Dét sier jeg meg fornøyd med.

Meg på 23årsdagen min

Avslutningen på utdannelsen, og et forestående bryllup om bare 11(!!!!) dager markerer på mange måter en ny begynnelse. Det er nå det for alvor blir store endringer i livet mitt.  Elleve dager til pikenavnet offisielt byttes ut med Larsen og jeg går fra frøken til fru. En sprø tanke.  Noen syntes jeg er for ung, andre syntes det var på tide. Jeg føler meg iallefall veldig klar for endringene, selvom det er litt skummelt. Jeg har aldri vært i tvil om at Stian er mannen jeg vil dele livet mitt med, og føttene mine er så varme de kan få blitt i forhold til akkurat det. Det som er skummelt er om bryllupet går som planlagt, at folk koser seg og om vi sitter igjen med en "godfølelse" når bryllupet er over. Jeg vil vi skal kunne tenke tilbake til bryllupet i vanskelige perioder, og minnes all kjærligheten som ble lagt ned i de små detaljene, helheten, gjennomføringen og planleggingen. Bryllupet vårt er jo en feiring av kjærligheten vi har til hverandre, og en markering av at vi nå går fra å være to til å bli ett. For oss har det vært viktig å få frem personligheten vår i bryllupet, og det vil jeg påstå at vi i grunn har fått til så godt det lar seg gjøre med de midlene vi har til rådighet. Nå har vi spinket og spart i halvannet år, ved siden av boligsparing, for å få råd til drømmebryllupet - så da er det vel bare naturlig å være litt nervøs for om alt går slik som vi har tenkt? :-)

Stian i Berlin Zoo

Som nevnt tidligere, ting ordner seg alltid til slutt. Om så alle kokkene blir dausyke og vi ender opp med å måtte bestille peppes pizza, så blir det iallefall morsomme minner ut av det. Vi får bare krysse fingrene for at ikke det blir noen store kriser, og at det meste går sånn noenlunde knirkefritt :-)


PS. Nytt design på siden kommer etter bryllupet! :-)

  • Kommentarer: 1
  • Postet: 20.05.2014
  • Klokken: 20:20
  • Kategori: » Hverdag
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits