Bryllupsoppdatering!

Ja, gitt! Da ble det noen måneder siden forrige bryllupsoppdatering.. :-O! Det har ikke skjedd så allverdens mye nytt, men litt er det jo som skjer:) Brudepikekjolene har blitt handlet inn, og minstejenta har fått prøvd den på. (Måtte sjekke at de var litt store, slik at de passer til neste år!). Kjolene er av merket Moonson, og jeg ELSKER dem. Hvordan de ser ut er selvfølgelig superhemmelig, ettersom jeg vil det skal være en overraskelse:) Er kun spesielt utvalgte som har fått sett dem.. Hihi. Men kan underrette dere om at jentene kommer til å være knallsøte :)

Bildet er tjuvlånt fra google

Ellers så har vi fått booket og ordnet fotografen vår - Depui! Jeg er jo ei Kristiansandsjente, så det er klart at vi måtte velge den aller beste bryllupsfotografen i Kristiansand (etter min mening.. ;-) hihi). Ellers så har jeg kjøpt inn slør til kjolen.. men jeg er usikker på om jeg skal bruke slør eller ei, og lengden jeg vil ha.. Så vi får se:) Liker igrunn alle lengder, både med og slør foran ansiktet.. I tillegg til at det også er veldig fint uten slør! Baah:P hehe. Får nesten høre med frisøren når den tid kommer.
Har også kjøpt inn enkelte småting/nips til bryllupet, men de små detaljene er jo hemmelige;) Vi kan iallefall avsløre at temaet vårt er ganske rustikt.. Begge to syntes det er veeeldig fint, og veldig oss <3 I morgen skal vi se på et mulig bryllupslokale, så det blir veldig spennende! Ting ruller og går <3 Utenom dette så skal vi i bryllup i august til min kjære kusine(ish) Martha og Steinar. Gleder oss kjempemye! De skal ha det på samme hotell som vi vurderer, så da får vi jo se hvordan ting er i "real life" før vi selv eventuelt skal ha det der:) Wuhu! Kjærligheten sviver over alt i disse dager :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:55
 • Kategori: » Bryllup

En perfekt pinse og 17.Mai!

Forrige helg var vi på Sørlandet for å feire 17.mai sammen med min kjære familie:) Vi kom ned torsdagskvelden, og da disket mamma opp med ferske reker til oss. Merkelig hvor ufattelig godt det er med litt luksusmat når man har kjørt i mange timer. Hihi! Det ble en iallefall en tidlig kveld på oss ettersom det var kvelden før 17. Mai.

På 17. Mai dro vi først innom svigermor for å hilse på, før vi hoppet inn i finstasen og grillet sammen med mamma, Rune, Sindre, Silje og Thomas. Jeg og Silje lagde 17.Maikaker, som i grunn ble veldig vellykket!! (Det vil si at begge ble spist opp.. tihi). På kvelden dro vi til Kristiansand for å dra på Tivoli og se fyrverkeriet i Tresse.. Det ble vel helst Stian, meg og mamma som var ivrigst i karusellene (sjokk:P) selvom det var svindyrt.. 50,- per aktivitet! Syntes det er i drøyeste laget når karusellene omtrent er fra 1963 og varer i 2 min.. Men men.. Må man, så må man ;-)

På lørdagen som var pinseaften så dro vi til min kjære bestefar -Thoralf, og hans kone Inger på Nodeland. De bor på gård, så det ble skikkelig bondearbeid på byfolket.. Vi havnet plutselig med å sette poteter, som igrunn var veldig morsomt! Ellers så spiste vi lapskaus og koste oss i det helt fantastiske været:) Var også så heldig at minstekusinen min var der så jeg fikk kost og lekt litt med henne <3 En veldig skjønn og herlig seksåring, med et smil som smelter de fleste! På kvelden dro Stian og jeg ut på byen for å hilse på gamle kjente. (Vi har jo begge jobbet på Skyline tidligere.. så er kjekt å se igjen gamle kollegaer!). Det ble en del Cosmo's for å si det sånn! <3Søndag tok vi det veldig rolig, koste oss hjemme sammen med Thomas, Silje, mamma og Rune. Mye brettspill og kjasing om løst og fast! Akkurat sånn jeg liker å ha det når jeg er hjemme hos mor:) I tillegg så strålte jo sola som bare det, skikkelig sydensteming.. Hihi.

Photo: Kos på søndagskvelden :-D

På mandag spiste vi litt frokost hos mamma før vi dro og grillet hos svigermor..
Det ble i grunn en liten visitt på et par timer før vi fartet tilbake til Stavanger. Veldig deilig å være tilbake i vogna etter en del dager borte, men er deilig å få litt tid på Sørlandet også.. Fant jo ut at det var seks måneder siden sist vi hadde vært på besøk.. Ooops...  ;) Hihi..

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:36
 • Kategori: » Blogg

Preikestolen

Blir noen litt forsinkede innlegg fra meg her:) Jeg har nemlig ikke hatt særlig med internett i campingvogna den siste tiden.. så det har dessverre vært labert med blogging. Sorry!

Iallefall, helga etter bursdagen min så var vi på Preikestolen. Turen opp var forsåvidt mer krevende enn det jeg hadde trodd, bena mine var heeelt ødelagt på vei ned! Hehe.. Nå er jo jeg rene fjellgeita da, hopper rundt og spretter når jeg får sjansen.. Tror ikke anklene mine var HELT klar for det, men god trening da! :) Masse steinrøyser og kampsteiner man må kave seg opp på - gøy! Det var også et vann på vei opp, kan se for meg at det må være superdeilig å ta seg en dukkert om man tar turen på sommerstid!


Nyttig info: Bilturen fra Sola tok omtrent 1time, og båtturen ca 15min, labbeturen tok ca 2-2,5timer hver vei, også kostet det 100,- i parkering:):)

 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:15
 • Kategori: » Blogg

Fridag og golf

I dag har vi kost oss masse:) Det er så deilig med en fridag sånn innimellom! Etter å ha slappet av litt, så fant vi ut at vi ville ta oss en tur på golfbanen, :)

Det var utrolig mye folk, men igjen.. alle har jo fri:p Det blåste ganske mye også, så vi slo hver vår store bøtte på driving rangen før vi dro hjem igjen. Bedre lykke neste gang, eller hur? Hehe;)

Ellers så har vi ryddet litt, og bare slappet av.. Lagde grønnsaker/poteter i folie og Maggie juicy chicken i ovnen. Ble suksess hos både Stian og meg! Anbefales:) Nå ser vi på Paradise Hotel (flaut, i know:p) og ligger godt under teppet:D

Dere må ha en fin onsdagskveld videre!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.05.2013
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits