Man vet man snart har eksamen når...


Man vet man snart har eksamen når...


 1.  Du sitter på skolen i 9 timer i strekk, og tenker at du "godt kunne sittet litt lengre" når klokka blikker halv seks på kvelden.

 2. Du syntes kantinematen smaker kjempegodt - som resultat av at du har spist der så mye at du har begynt å vende deg til den halvfabrikata smaken.

 3. Det ikke er noe problem å lese mange hundre sider med tørt pensumstoff om Norges sosialpolitikk igjennom tidene.. I over ni timer...

 4. Hodet konstant murrer i mild hodepine... Fordi man har lest tørt pensumstoff om Norges sosialpolitikk igjennom tidene.. I over ni timer.. Hver dag.. I en uke..

 5. Du har så mye eksamensnerver at du ikke merker at du har nerver. Med unntak av å når du bevisst tenker på det. Følelsen som kommer over deg når du tenker på eksamensdagen kan i grunn sammenliknes med dødsangst.

 6. Det å gjøre over hundre oppgaver "ikke er no stress" og du pløyer igjennom de one by one og i grunn trives med det.

 7. Du konkurrerer mot medstudenter om "hvem som har lest mest pensum" og "hvem som har gjort flest oppgaver", og det faktisk ligger prestisje i å ha gjort mest skolearbeid. (Hadde dette vært på barneskolen så hadde du fått klistra en post it lapp med "looser" på ryggen.). 

 8. Du angrer på at du ikke har lest mer, tidligere i semesteret.

 9. Du er generelt forbanna på forelesere og emneansvarlige fordi de ikke legger ut nok eksamensrelevant informasjon på internett. Skjønner de ikke at du skal ha eksamen snart?!

 10. Du har en kontobalanse som ikke tilsier at du nettopp fikk stipend, fordi du har gnofla så mye mat i kantina.

 11. Du har lagt på deg minst 10 kg, som resultat av stillesitting og.. Kantinegnofling.

 12. Trestolene ikke er ubehagelige å sitte på ...i over ni timer.. Rumpa di har formet seg rundt stolen.. Ettersom du har lagt på deg minst 10 kg de siste ukene.

 13. Det nærmeste man kommer festligheter er de kleine festene på "Paradise Hotell".

 14. Sola skinner og du unner deg én time i sola hver dag. Ikke mer, ikke mindre.

 15. Å lage mat og rydde hjemme er et ork, fordi du har "gjort så mye" de siste dagene. Som å sitte på rumpa og gnofle mat og lese pensum.


Jepps..


Riktignok feil bok.. men.. IGJEN. Same prosedure as last exam James.
Wish me good luck! Eksamen er fredag 1.Juni.. Om to dager.. Grøss.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 30.05.2012
 • Klokken: 10:15
 • Kategori: » Blogg

Lat søndag!

I dag er en laaat søndag. Stian er solbrent på brystet og ryggen etter at han var med noen av de andre campinggjestene på Solastranda i går (mens jeg lå og leste pensum)... Så det blir ikke mye solbading på oss i dag! hehe. Kanskje like greit:) Tror kroppen har godt av litt hvile nå! Så nå spiller Stian final fantasy mens jeg skal sette meg til å lese litt mer pensum. Hurra for politikk og demokrati! (Blæh:P).

Ellers så skjer det ikke så mye i heimen, var en skuffende kveld i går, med både tap mot England (kanskje ikke så overraskende) og tap i eurovision! Sisteplass liksom.. fantastisk:P


Attraktive folk? Hihi.

I kveld skal vi se filmene "John Carter" og "Journey 2  - The mysterious island".
Kosekveld med chæææchten, har egentlig vært en skikkelig kosehelg. I like it!

I morgen er det jo siste innspurt før eksamen som er på fredag..
Da blir det oppsumering sammen med gruppa. Skal bli godt:)
Kjenner det trengs, for å si det sånn! Ha en flott og solfylt søndag folkens, det er visst meldt kaldt vær fremover, så nyt det mens dere kan! <3

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 27.05.2012
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: » Blogg

26.05.2012

I dag er det jaggu med Eurovision-lørdag, og jeg er selvfølgelig trofast supporter som skal benke meg med chips og dip foran tven;)
hihi. Vi har planlagt taco, og litt eurovision drinker til kvelden. Blir stas:D

Nå er jeg übersolbrent på armene mine (og ryggen...) etter å ha ligget i sola i hele dag.. jeg brukte solfaktor 15, men kanskje ikke så rart at jeg ble rød ettersom det var "turkish brand" og kokosnøttolje? Ehem. Trodde liksom spfen var universell og at spf 15 var spf 15 uansett om det er olje, krem eller gelé. Det kan jeg herved opplyse om at det ikke er:P Så nå er det aloevera som gjelder, altså.


Rekker tunge til meg selv siden jeg er så dum som tror at jeg kan ligge ute med kokosnøttolje på:P
Høhø.

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 26.05.2012
 • Klokken: 17:40
 • Kategori: » Hverdag

Kosefredag!

I dag skal det bli skikkelig kjærestekos hjemme, og jeg gleder meg:) Det er en halv evighet siden Stian og jeg hadde en rolig helg sammen, så i kveld så blir det disket opp med biff, brettspill og litt godt i glasset!

Muligens at jeg får grint meg til en butikktur også sånn at vi kan kjøpe pinup-is til helgen. Er jo så utrolig fint vær for tiden! Apropos så var vi på grilling med en stor og god gjeng fra klassen på onsdag. Og gode Gud for et vær! Chris, Kristian og Ruben fikk tilogmed bada i sjøen, mens vi andre følte det holdt med vassing i vannkanten;) Men vannet var overraskende varmt. Utrolig deilig:)


Badenymfene..


Fredrik og Chris (og beina til Silje) på campus i sommervarmen <3

Nei, det har vært noen nydelige sommerdager. Været har jo vært oppe i over 27C i skyggen og det er jo ikke akkurat å forrakte!
Jeg og Stian får jo supersommer i år..  Først en uke i Alanya så ei uke med supervarme her før vi drar videre igjen! Kan ikke si at jeg klager;)

Ellers så blir det mye lesing på meg. Vi har eksamen neste fredag, og jeg kjenner eksamensnervene kommer krypende.
Føler meg ikke klar i det heletatt.. Men sånn er det vel for de aller fleste, heldigvis!
Får trøste meg med at det er sommerferie samme sekund som jeg leverer eksamensbesvarelsen:D


Dere må ha en flott fredagskveld folkens, så hopper jeg plutselig inn igjen i løpet av helgen!

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 25.05.2012
 • Klokken: 15:17
 • Kategori: » Hverdag

Charlottes konfirmasjon

Lørdag 19.mai så var det duket for konfirmasjon til verdens skjønneste konfirmant Charlotte:)
Det var en utrolig flott dag for både konfirmant og gjester! Jeg rådigget iallefall presten i Landvik kirke. Nå skal det jo sies at jeg har gått mye i en relativt liberal kirke (Høvåg kirke) hele ungdomstiden min, så jeg syntes det er veldig fint når ikke presten gjør ting fullstendig firkantet, men faktisk legger opp gudstjenesten til at folk skal få en sjanse til å følge med:)  Presten gjorde iallefall flere utradisjonelle ting som å synge duett med kateketen, hehe! Sånt liker vi:) I tillegg så var det samme presten som konfirmerte Stian i sin tid så det var litt stas for han å se han igjen:)


Et lite bilderas fra konfirmasjonsdagen:) Det var veldig stas:D Mange flotte taler og blant annet en videosnutt som Charlottes mor, Ellen, hadde satt sammen og tatt opp fra hun var nyfødt og til i dag:) Utrolig fin måte å hedre tuppa på! :D Av meg og Stian så fikk hun den nye (rosa) Escada parfymen som jeg selv syntes er knallgod, så vi satser på at den falt i smak;)

Dette var en utrolig flott konfirmasjon og vi ønsker herlige Charlotte alt godt videre i livet! <3

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 23:16
 • Kategori: » Hverdag

17. Mai!

Vår 17 mai var helt fantastisk:) Vi var først på is og kake hos et vennepar av Stian, der de hadde samlet hele guttegjengen + kjærester:) Det var utrolig koselig med masse fine folk og snop <3
Senere besøkte vi besteforeldrene til Stian sammen med svigermor og Johnny. Der ble det enda litt mer kake, kaffe og smørbrød:) Vi har jo ikke sett de siden jul, så det var fint å få treffe de igjen!

I år var det "Stians" 17. mai, som vil si at det var han som fikk bestemme hva vi skulle gjøre og at hans familie skulle priorieres:) (Må jo ha det likt sånn at alle blir fornøyde!)
Svigermor og mamma hadde derimot ordnet det sånn at alle fikk en knall 17mai, vi feiret nemlig sammen! Så da grillet hele familien min sammen med Stian sin familie hjemme hos svigers. Superkos! Og veldig vellykket:) Til kvelds så hadde jeg laget "Nigella's chocolate pavlova" og den ble en skikkelig hit, så jeg blir nok å lage den fremover ja!

Jeg og Stian fikk dessverre ikke et bilde sammen på 17, men dere kan jo iallefall se et bilde av antrekket mitt!Håper alle hadde en flott 17 mai! Det hadde iallefall vi:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: » Hverdag

Fine ferien :)

Dagene i Tyrkia gikk veldig fort og jeg kunne gjerne hatt ei uke til på hotellet sammen med den flotte samboeren min <3 :)
Vi sto opp klokka 0800 hver morgen, ettersom jeg elsker å stå opp tidlig når det er sol! (Og hvor deilig er det vel ikke å spise frokost på verandaen med fin utsikt, en fin mann og med varme i lufta?...mmmm<3)


Frokosten vår:) Ferskt brytebrød (som jeg kjøpte tiidlig om morgenen hver dag <3), ferske aprikoser, skinke, granateplejuice og masse anna digg <3 Nom!


Middag ble det jo selvfølgelig spist på restaurant hver kveld, som jo var suuperkos:)
Det er verdt å nevne at man alltid kan be om gratis drinker mot at man spiser på restauranten til innkasteren som dro deg inn.. hehe:)


Det var en nyyydelig ferie i Alanya og jeg gleder meg allerede til vi reiser til mot Midtøsten og Asia:D
Hehe! Bare ni små dager til eksamen er ferdig og vi sitter på flyet, igjen!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: » Eventyr

The black pearl - en perfekt båttur :)


Frosken min <3Onkel Raymond mente jeg minna han om Nirvanaungen! hahaha. Så da måtte jeg jo nesten legge det ut;)


Chillaxing på båten <3


De grillet mat på båten, og man kunne forsyne seg så mye man ville;) mer en nok til alle <3
Her har jeg makrell, kylling og köfte:)

Fingutten min i Kleopatrahulen med båten vår (the black pearl) i bakgrunnen :) <3

Båtturen kostet 50 Lire (150,-) per pers, og var verdt hver eneste krone. Man kan få billigere båtturen, men da skorter det jo ofte på kvaliteten.
Dette var en helt super tur, som jeg godt kunne tatt igjen! :) Båtturen varte forøvrig fra 11-18, og vi fikk sett både havskilpadder og delfin på åpen sjø!

<3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.05.2012
 • Klokken: 22:28
 • Kategori: » Eventyr

Tour!

Denne bloggen skulle jo handle om Tyrkia, igjen! Dere får bare "bare over with me" ;)
Tenkte jeg skulle skrive litt om turen opp på slottet i Alanya!

Vi var nemlig så heldige at vi kom over en gratis guidet tur opp på slottet og til moskéen. Dette var mot at vi spiste på restauranten som guiden eide:)
Det var også inkludert pick up service, så de hentet oss på hotellet, og kjørte oss hjem igjen etter turen!

Vi var kun to par som var med på denne turen, så det passet ypperlig:) Alt gikk i vårt tempo og vi slapp å stresse og fikk sett alt vi ville sett/tatt bilder av det aller meste.
Når vi kom til restauranten så var vi og det andre paret de eneste gjestene(!) det var veldig fint og lå litt øde, rett med en stor strand:)
Maten var heller ikke avskrekkende i pris, men lå på 25-35 lire.


Her er et bilde fra toppen av slottet <3

Moskébesøk måtte til i Tyrkia:)


Superfornøyd jente på labbetur opp mot slottet:)Koselige middagen med løk-lys <3

En superfin dag på slottet iallefall!!! <3 :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 22.05.2012
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: » Eventyr

Hamam - Tyrkisk bad

Bare timer etter vi hadde ankommet hotellet så fant vi ut at vi ville ta hamam, sånn at vi fikk skrubbet bort døde hudceller og få en god start på solingen:)
Vi dro på Mimosa som var rett nedi gaten, og ble superfornøyde. Betalte kun 25 Lire per pers for full kroppsskrubb, badstue og boblemassage!

Man får på seg et rødt tørkle rundt kroppen (over sine edlere deler:p) og man kan velge om man vil ha på seg bikini/shorts under, eller ikke. Det tradisjonelle er å være uten, tyrkere/muslimer generelt er faktisk utrolig komfortable med å være nakne rundt andre av samme kjønn. Hamam er vanligvis delt inn i en herre- og kvinneavdeling.
Jeg derimot - ikke fullt så komfortabel med dette. Men vi hadde jo ikke tenkt på å ta med badetøy, så da måtte man jo nesten være naken under dette tørklet da! Hehe. Vi ble jo også spurt om vi ville være sammen eller alene under hamam, så vi tenkte jo at vi ville være sammen. For min del, uten badetøy - veldig dumt:P

Jeg ble jo da satt sammen med  herrene. hahahaha. Fikk uttdelt en eldre tilnærmet tannløs mann som skulle skrubbe og massere meg inni hamam'en. Han var ikke sjenert iallefall. Røsket av meg dette himla håndleet og la det fint over boobsa. Jeg ble jo skrekkslagen, for jeg hadde jo kun på meg en HVIT silketruse. Og de sparer ikke akkurat på vannet der inne, så jeg ble jo kliss klass. Hehe, Stian lo bare av meg for han sa at jeg så ut som jeg skulle dø når jeg kikket bort på han. Det skal sies at denne tyrkiske mannen var utrolig profesjonell, og jeg ble mindre ubekvem etterhvert som tiden gikk, på tross av at jeg lå tilnærmet naken på marmor"bordet". Men om jeg skal dra dit igjen, så kommer jeg til å presisere at jeg vil ha en kvinnelig massøse/skrubber for det var jo bare et lykketreff at denne mannen ikke var en creeper som brukte ekstra tid på å skrubbe.! Uansett så er jeg veldig fornøyd med servicen, prisen og stedet. Det var utrolig fint, rent og så profesjonelt ut:)


//Google

Slik ser det ut på hamam, stenen man ligger på er varm (jeg holdt på å renne bort:P hehe), og på bildet ser du en som får skummassasje og den andre får skrubb:)
En kjempefin opplevelse! <3 Jeg gleder meg allerede til neste gang:D

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 16.05.2012
 • Klokken: 11:56
 • Kategori: » Eventyr

Türkye! Generell info:)

Da har vi jaggu vært åtte dager i Tyrkia og nettopp landet trygt tilbake i Stavanger:)
Ferien har mildt sagt vært helt fantastisk, og jeg anbefaler alle å besøke Tyrkia minst en gang i livet.
Maten der er nyyydelig, köfte, shish kebab, döner kebab, börek og gyveç er vel favorittene våre.. men vi fant ut at de også er sinnssykt flinke på fisk:)
Jeg og Stian har hatt en opplevelsestur ettersom ingen av oss er særlig glad i å sitte inne på et hotellrom hele ferien, eller ved bassengkanten.
Litt bassengkant-tid ble det jo, så vel som hotellromstid, men ikke mer enn at det bare var trivelig!

Vi var på båttur, guidet tur over slottet i Alanya, besøkte moské og sett masse rart:D


Solbrent liten pike, ved bassengkanten;)

Når man skal til Tyrkia så er det kjekt å ha noen forholdsregler, det er nemlig fort gjort å bli lurt trill rundt av selgerne.
1 Lire = 3.3 kroner. Alt under 1 lire heter KR. Altså, 50 KR = 1.50 kroner (ca).

En kjapp liten prisliste
Brød; 75kr  (2 kroner)
Brus på boks; 1,30lire
Middag på restaurant; 20-35 lire
Stor lunsj på kafé; 5-15 lire
Fake parfyme; 7 lire
Rullekebab/döner kebab; 3,5-5 lire.
Nettkafé; 1,5 lire for 1 time.
Taxi; be alltid om at de skal bruke taxameteret. Det er defintivt det billigste!
Vann; 50 kr for en halv liter, og 1 lire for halvannen liter.
Øl på restaurant; 8 lire
Cocktail på restaurant: 15 lire

Så det er absolutt ikke dyrt å leve der nede, dersom man tar litt smarte valg:)
Prisene jeg har listet opp er normalprisen, men om man ikke er obs på hva man betaler så kan jeg love deg at det blir dyrt.
Det er også en fin tommelfingerregel at man går på ordinære matbutikker og handler det man skal ha av snop og ting man behøver. Her er det ca halv pris av hva det koster på "hjørnebutikken".

På øl og cocktails så er det vanligvis happy hour på utestedene, dvs at man får 2 for prisen av 1. Veldig greit;)
Det er også vanlig å få drikke og forett inkludert når man spiser på restaurant på kveldstid, ettersom det er stor rift om kundene.


Efes - den lokale ølen og en giga cocktail til 27 lire (tre coctails i én).

Om man skal ut og drikke så kan det også være kjekt å la være å telle enheter som man gjør i Norge.. Hehehe.. Jeg er iallefall fæl til å telle enheter inni meg sånn at jeg ikke drikker for mye.
Tingen er bare at tyrkere overdriver noe helt sykt når det kommer til sprit. Her er det jo mer jo bedre som teller;) Selv så er jeg ikke glad i spritsmak, så det kan være kjekt å be om etterfylling av brus når man har pint i seg et par slurker.. hehe.

Det er mange som er livredde for bakteriefloraen i Tyrkia, jeg og Stian er ganske chillpill akkurat der. Vi spiser lokal frukt og lokale grønnsaker som har blitt skylt i lokalt springvann.
Om jeg får en isbit i glasset så hyler jeg ikke av den grunn heller.. :) Det funker fint for oss iallefall, og om vi blir sjuke så får vi heller ta det som en "mann". Hehehe:) Vi ble jo selvfølgelig ikke sjuke (da hadde jeg antagelig ikke vært like cocky:D) og koste oss maks hele ferie:)

Jeg skal legge ut et par innlegg til om de forskjellige tingene vi gjorde der nede, samt anbefalinger.

Ha en flott mandag videre!


 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.05.2012
 • Klokken: 10:14
 • Kategori: » Eventyr

Siste innlegg

På 8-9 dager iallefall;)

Nå er det bare timer til vi reiser, og vi gleder oss utrolig mye!! Åtte dager med sol, sommer, sjø og deilig mat <3
Vi må være på flyplassen klokka seks, så da skal jeg opp i 5-tiden for å steke og smøre ciabattaer. Vi kan av erfaring si at vi ikke er så særlig glad i flymat, så da tar vi heller med selv;) Både billigere og mye MYE bedre. Dessuten blir det en rimelig lang dag for oss, så da er det deilig med litt kvalitetsmat i magen:)

Planen når vi kommer frem er å finne et tyrkisk bad/spa for å bli skrubbet (etter anbefaling av svigermor:) sånn at brunfargen sitter lengre og blir jevnere.
Skal bli godt! Masse sommerfugler i magen:D

Dere må ha en flott uke alle sammen. Hilsen Susanne og Stian:) <3
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: » Blogg

To søte russejenter

I natt har vi hatt besøk av to veeeldig skjønne russejenter, nemlig Elena og Christina!
Elena har jeg kjent hele livet, og Stian kjenner ho godt han og:) så det var utrolig koselig at de ville komme til oss en natt før de skulle videre på russetreffet i Kongeparken!Tror de hadde det kjekt på den oppblåsbare madrassen i forteltet, de var iallefall blide og fine i dag morges:D hehe:)
Nå er de trygt plassert på bussen til Kongeparken, og jeg satser på at de får en knall russetid videre!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 10:11
 • Kategori: » Blogg

Sliten liten pike

Nå har jeg nådd målene mine for denne uken, og det er bare torsdag! Klapp på skuldra for det;) Jeg har 30 av 54 oppgaver igjen som jeg skal løse før eksamen som er 1 juni. Så akkurat nå er jeg iallefall i rute. Med litt innsats i morgen også, så kommer jeg meg sikkert godt over halvveis i pensumshitet. ;)Ett stk sliten pike ja! Bildet ble forøvrig tatt for 2 min siden i den slitne lesesalen vår.
Skal bli godt med et skikkelig avbrekk før det er "all in" igjen mot slutten av mai. WoopWoop.

Ha en fin-fin torsdag alle i hop:)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 03.05.2012
 • Klokken: 15:04
 • Kategori: » Blogg

Nytt kamera

Nå har min kjære søte Stian kjøpt nytt kamera til oss. Det er et Pentax Optio WG-2, som tåler det aller meste. Det kan dykkes med ned til 12 meter, tåler å bli mistet i bakken fra 1.5m og tåler et trykk på 100kg (dvs. en person på 100kg kan faktisk stå på kameraet uten at det får skade).Sånn ser det ut! Skikkelig hardhaus;) Prisen ligger på ca 2500,-

Alle som er glad i å være aktive, enten det er på fjelltur, klatring, reising eller dykking har absolutt nytte av et sånt kamera.
Nå har vi i grunn kameraer til all slags type aktivitet, vi har mitt kompaktkamera (som jeg er veeeldig fornøyd med:D), speilreflekskameraet til Stian og nå dette aktivitetskameraet:)

On the side note: Jeg så at Stian hadde skrevet på et forum om undervannskameraer, og jeg merker jeg får panikk langt nedi lilletåa.
"Fungerer kjempefint og en kan heller bruke tiden på å utligne trykket enn å nødblåse i BCDen for å redde kameraet om man dykker dypere enn planlagt pga. strøm eller haier."

HAI? Gode gud. Hvis jeg møter på hai så kan jeg love deg at jeg ikke tenker mye rasjonelt. Ser faktisk for meg "hyperventilering mens tårer og snørr tyter ut"-scenarioet allerede.
Jeg er nemlig en hyperventilatør :D Når jeg klatrer, og kommer over 10-15 meter, så kaldsvetter jeg, får mildt panikk-attack og blir overbevist om at sikkerhetsselen ikke kommer til å holde om jeg faller.
Noe slitsomt når man klatrer et par ganger i uka:P MEN, den eneste måten å komme over fobier på er jo å bli utsatt for dem? Eller hur? Så, sharks.. Bring it on. (Eller ikke.. går helt fint om dere ikke viser dere når jeg dykker, altså.. Ehe.)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 02.05.2012
 • Klokken: 09:59
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits