Mellomfase

Her kommer en liten oppdatering fra meg!

Ja, nå har vi altså flyttet ut fra den beryktede og elskede campingvogna vår - og inn til min ufattelig (dum)snille forlover Silje Renate! Vi har altså okkupert hele vinterstua hennes med 120cm senga vår, og ikke minst 2/3 av sofaen ettersom vi har savnet en skikkelig sofa de siste 3 årene. Må si at hun er "jysla jill" som lar oss ta over hele leiligheten hennes. Meeeen, det er ikke en helt dårlig deal for henne da. Hun får jo nyte godene av Susannes opptak på husmorskolen (trener meg opp til å bli et bra koneemne, skjønner du)  så her vaskes og kokkeleres det hver dag. Tror hun har det ganske greit altså, med unntak av de gangene vi tvinger henne til å se på Paradise Hotel. For det er jo den største fallgruven ved det å bo sammen med et par - flertallet bestemmer! ...men hun overlever.

Utover dette - som er en stor omveltning i livet vårt, så holder jeg på med bacheloroppgaven. Eller.. Det vil si - jeg burde holde på med den! Men så skriver jeg her i stedenfor da. For de spesielt interesserte, så er temaet mitt "Hva slags hjelp får mindreårige barn og unge som bor sammen med psykisk syke foreldre?" Lyst til å skrive den for meg ja, sier du?Neida, har faktisk kommet godt i gang med den. (Forteller jeg iallefall meg selv). Det blir jo spennende å se om veilederen min er like enig med meg i morgen. 2500 ord er liksom bare 9000 ord unna en innlevering, så det er forsvaret mitt.

Så var det dette bryllupet da! For de som har glemt det, så skal vi gifte oss veldig snart. Nærmere bestemt om 46 dager, 19 timer og 5 minutter. (31. mai klokken 1200, om du ikke tok det i hodet).Men ja, bryllupet ja.. Vi holder på å levere ut "kaffe og kake" invitasjonene.. og tja.. Ser ut til at vi blir en del gjester! Jeg er veldig overrasket over at SÅ mange ønsker å komme for å slurpe kaffe med oss, men det er jo bare kjempehyggelig <3 Jo flere, desto bedre! Er ikke nervøs - i det HELETATT over å skulle danse brudevals foran masse mennesker. Neinei. Not at all. Er faktisk så lite nervøs at vi var nødt til å hastelære skrittene her i går. Heh. Tror vi dansa rundt i ring i en time før vi sa oss fornøyd med dagens innsats og avtalte at vi får øve litt hver dag. Var en grunn til at jeg aldri har vært så fan av organisert dans - fordi jeg er så ekstremt klumsete! Stakkars Stian. Han fikk panikk når jeg trødde på meg stilettene for å øve på valsen. "Skal du ha på DE DER?" Livredd for at jeg skulle trampe på han. Fjotten. Det gikk helt fint altså. Ingen stikkskader (foreløpig).

Til overskriften, og som unnskyldning for hvorfor jeg ALDRI oppdaterer bloggen lenger. Vi er liksom midt i en mellomfase.. Det er MASSE som skjer, rett og slett for mye til at jeg klarer å sette meg ned og skrive et blogginnlegg. Tankene går 110km/t, og jeg stresser over småting. Eller, bacheloroppgaven kan vel strengtatt ikke klassifiseres som småting, men tomato tometo. Blir helt sikkert en oppdatering etter vi har vært i Berlin da! HurraHurra. :-) Gled dere! Har fått inside information fra en vaskeekte tysker om hva vi bør få med oss. <3


blidfisen sjøl


  • Kommentarer: 2
  • Postet: 14.04.2014
  • Klokken: 16:47
  • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits