Pakke i posten <3

Fikk pakke av min kjære mor og Rune i dag:)

En knallfin Jean Paul piquet, kort (Gudene må hvite hvor hun har klart å finne et kort med "22" på), og øredobber fra gullfunn! Lucky me<3Tuuusen takk <3 :)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 22.04.2013
 • Klokken: 19:11
 • Kategori: » Blogg

HippHurra for meg:)


I går hadde jeg bursdag og fylte hele 22 år, juhuuu ;) Begynner å dra på årene nå:P Hihi. Neida, men jeg hadde en utrolig fin bursdag. Ettersom det ble jobbehelg på meg, så tilbragte jeg formiddagen på Myrveien bofellesskap. Fikk laget litt sjokolademuffins og sånt før jeg ble hentet av Stian etter jobb.. Da overrasket han meg med middag på Egon og Oblivion på kino, (jeg fikk velge restaurant og film fritt :). (Veldig bra film btw!). Når vi kom hjem så hadde stian laget en PERFEKT utgave av favorittkaka mi <3 Suksessterte <3 Flinke mannen. 

Pakker fikk jeg også, og intet mindre en et videokamera + ekstra batteri & fancy minnekort (jeg har lystet på det i evigheter, syntes det er kjekt å kunne ha litt på film - ikke bare bilder:), ekstern harddisk og bærevesker til begge:) Fikk et himla koselig kort også. Skjønnasen min!! TUSEN TAKK. :) Ellers så fikk jeg den nye Escada parfymen - cherry in the air (som lukter faaantastisk) av svigermor:)


Det ryktes det at det er noen pakker i vei i posten til meg fra familien min også! Hihi. Heldig, heldigere, heldigst! Til fredag skal vi ha en rolig feiring av Silje og meg med taco, film og kake med noen venner, hun fyller nemlig 23 den fredagen:)<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.04.2013
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: » Blogg

18.4.2013

Da var det torsdag igjen, og siste arbeidsdag på praksisplassen for denne uka, men dog jobbing på meg til helga på den "egentlige" jobben min på Myrveien Bofellesskap. Her går det i ett! :P Har forresten bursdag på søndag, hipphurra for meg..! Begynner feiringa med jobbing fra 08-1530 ( info: kan heldigvis lage kake på jobb, bare sånn at jeg ikke høres ut som det kjipeste bursdagsbarnet i norgeshistorien :P)  også har jeg gitt Stian gitt frie tøyler resten av kvelden, så noooe feiring blir det iallefall på meg:) Silje Renate har bursdag neste fredag, så vi tenkte å halv-feire litt sammen hjemme hos henne den fredagen, hvor vi inviterer noen vennepar og spiser noe godt <3 (ettersom vi jobber mye om dagen så blir det ikke noen ville bursdagsfester nejj:P). Gleder meg:) 

Ellers så har jo Stian og jeg blitt kjendiser. Dvs. Annonsen i fvn har blitt trykket ang. forlovelsen vår. Litt greit å informere de som ikke har facebook også;) hihi.
Vi har nok vært litt treige i avtrekkeren ettersom vi har vært forlovet i nesten fem måneder allerede, men det var litt tull fra fvn sin side -  de har problemer med å legge ut vår (og mange andres) annonse ut på internett.. Så annonsen vår har nå vært trykt i avisa intet mindre enn to ganger, men ligger enda ikke ute på internett:P Men men, bedre sent enn aldri - så får vi håpe at den kommer ut på fvn sin hjemmeside når de får det opp og kjøre skikkelig igjen:)Så må dere ha en superduper torsdag videre! Kos og kram fra Stavanger

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 18.04.2013
 • Klokken: 14:33
 • Kategori: » Blogg

Sommerferien 2013!

Som hver år så gleder jeg meg enormt til sommerferien:) Det betyr sol, varme, sommerjobb (og lønnsøkning - catchiiing!), engangsgrill og strandliv <3 Nå er vi så heldige at vi praktisk talt bor på Sola stranda.. hehe:) Så vi får håpe at det blir skikkelig varmt sånn at vi kan utnytte det masse! Noe av det beste jeg vet er å fylle piknikkurven med grillmat, frukt, kald juice og sjokoladekjeks for så å dra med meg de jeg er mest glad i til stranda. Jeg er vokst opp med å ha en familie som bruker hver eneste fridag om sommeren ute i sola. Enten på sjøen, hagen, terassen eller på stranda, så man kan trygt si at jeg er bitt av basillen :o)

Jeg har nok nevnt det før, men vi får jo en fantastisk mulighet hvert år - nemlig å besøke svigerfar og Afia i asia:) I år er intet unntak, og vi reiser til Indonesia igjen 28. Juni! Gleder meg som en unge:D Hehe! Vi får jo ikke sett Steinar mest til vanlig så det er veldig fint å få mulighet til å være sammen med han 3-4 uker i strekk. Vi har iallefall begynt å planlegge litt smått til turen:) Jeg kjøpte meg ny bikini fra Adidas hos www.zalando.no i dag. Elsker at de har fri frakt! Så får håpe at den sitter som den skal! Sto mellom denne og en lik en i rosa.. men så kom jeg på at solbrent Susanne + rosa bikini = ikke særlig pent:P Så da ble det blått/lilla.. hehe.

adidas Performance - STRIPES TRIBIK - Bikini - blå

 

I dag tenkte Stian og jeg at vi skulle lage oss gatekjøkkenmat hjemme.. hihi:) Biffsnadder med pomfritt, salat og bearnaisesaus. Gleder meg:D Vi har nettopp begynt å se "The Vampire Diaries".. litt etter alle andre *host* (bedre sent enn aldri:p høhø).. Vi har iallefall blitt helt hekta, og kjenner jeg oss rett så ser vi sikkert resten av sesongen i kveld ;)


 

Både denne og neste helg er det jobbing på meg.. Hadde hatt godt av ei frihelg nå, men vi får nyte de når de kommer.. Det blir iallfall penger ut av det, så det er jo en trøst. Kjekt med litt ekstra på konto nå som sommeren kommer:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.04.2013
 • Klokken: 15:33
 • Kategori: » Blogg

Per dags dato :)

Kom plutselig på at jeg har en blogg som ikke har blitt oppdatert på mange måneder:P


Foreløpig tar vi ting rolig med tanke på bryllupet, vi er der vi bør være et år i forveien:) "Save the date" kortene er ferdig laget, men blir ikke sendt ut før 8-12 mnd før bryllupet. Jeg syntes de ble utrolig stilige, takket være min kreative SoonToBeEktemann! Er han som har laget de, med noen små innspill fra meg da:) Er så utrolig gøy å ha en mann som involverer seg i bryllupsforbredelsene. Dette er jo en dag som skal reflektere oss begge, så det at han har noe han skulle ha sagt på det meste syntes jeg er ufattelig positivt:) Fargetema er bestemt, gjesteliste er skrevet, kirke er booket, bryllupslokale skal sees og bestemmes i mai, en god del ting til bryllupet er kjøpt inn og vi gleeeder oss :) Hihi.

Detaljbilde av clutchvesken min som matcher drømmebrudekjolen <3


Det er mye som fortsatt skal organiseres og kjøpes inn, men så har vi jo godt over et år på oss da.. Hehe. Så vi stresser ikke med det:)

Jeg har tatt litt ufrivillig bloggfri ettersom skole og jobb tar mye av tiden min om dagen.. og de små timene jeg har hatt igjen har blitt brukt helt og holdent på mannen min :) Ting roer seg heldigvis fremover nå.. Praksisoppgaven er skrevet, veilederen min virker veldig fornøyd med det jeg gjør også er det jo kun to måneder igjen i praksis:) Denne uken hospiterer jeg hos Sola ungdomsklubb for å se litt hvordan de gjør det og akkurat nå jobber det bla. to ferdigutannede barnevernspedagoger der - syntes det er kjempespennende å snakke med dem om utdannelsen og hva de har gjort i tiden etterpå. Det finnes jo tusenvis av muligheter når jeg er ferdig utdannet! :):)

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2013
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits