Sol og sommer :D

ENDELIG har vi fått sol. Etter å ha vært misunnelige på hele sør-norge i et par måneder så var det endelig vår tur! Nå har jeg jaggu blitt litt solbrent på nesetippen og er sliten i hodet av all sola, (luksusproblem:P).
Nå sitter vi inne og roer øynene litt før vi skal ut og grille etterpå <3 NomNomNom

Mmmm <3 definitivt en forsmak av sommeren vi har i vente:)

Nå må jeg nesten tenne på grillen! Ha en fortreffelig søndag folkens:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 29.04.2012
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: » Eventyr

Soool og vaarme

Bare ei lita uke igjen til jeg og Stian ligger på en varm solseng i Alanya. Gleder meg så helt latterlig mye! Sitter her og drømmer meg bort til sol og varme mens jeg hører på "the voice" på tv2. Lovely <3
Skal bli skikkelig balsam for sjela før det er fullt fokus mot den siste eksamenen min 1 juni:)Mannen har blitt kastet ut hjemmefra i kveld (neidaaaa;), så han er på guttekveld med kollegaene på jobben, ryktene sier at det var gratis øl så da var ikke Stian vond å be:D Hehe, satser på at han storkoser seg!
Planene mine er å sitte her godt plantet i sofaen med masse bra tvprogram og ps3, har jo fått det nyeste final fantasy og det må testes litt til :D hehe!

Håper alle dere andre også får en superduperflott fredagskveld:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.04.2012
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: » Blogg

En artig historie om et par hullete jeansSom du sikkert ser så har jeg okkupert prøverommet med 2302390poser.
Klærne jeg har på meg er forøvrig mine, og dette er buksa som hører til historien med den 70 år gamle engelske mannen.
Hadde det som status på facebook, men kan jo legge historien ut til dere andre og;)

Der sitter jeg altså på "godt brød" og aner fred og ingen fare. Jeg nyter et stort rundstykke og en mocca latte ettersom det er bursdagshelgen min, (og fordi jeg fortjener det).
Jeg har oppe laptopen min, som jeg alltid har når jeg sitter ALENE på kafé, mest fordi jeg er lite glad i small talk. Jeg hater faktisk small talk. Av tidligere erfaringer så har det gått opp for meg at folk flest elsker small talk. Eller... Let me rephrase, de som elsker small talk elsker også å dytte det på oss som foretrekker å nyte maten/kaffen i ro og mak. Alene. Uten fremmede.

Anyway. . "Godt brød" har passelig mange gjester, og jeg sitter selvfølgelig plassert rett ved siden av et eldre engelsk ektepar. Som snakker høyt, veldig høyt.
Mens jeg sitter der og passer mine egne saker så legger jeg merke til at det er veldig til kikking og at høylytte superlativer blir kastet min retning. Ettersom de fleste som har gått på skole med pubertale tenåringsgutter har lært seg at man aldri skal snu seg når noen roper "sexy" fordi man da blir kalt innbildsk etterfulgt av ertende fnising, så visste jeg råd og latet som om jeg ikke la merke til at de snakket overdrevent positivt fremtoningen min. However. Det er da måte på hvor lenge man kan late som at men ikke hører "oh look at that pretty girl" og "she very beautiful" uten å holde seg for å le når det er rettet mot en selv. Så jeg begynte å fnise, som en jentunge:P Gode gud. (Sa noen sosialt dysfunksjonell?). Dette innledet jo da til en samtale hvor den eldre herremannen påpekte at jeg brukte veldig hullete bukser. Samtalen gikk omtrent sånn her: (rettet mot kona) she is most certainly beautiful, but i have never seen such raggy jeans! Why is she wearing such raggy jeans? (rettet mot meg) I don't understand it, the more teared up jeans they are, the more expensive! I guess they keep you cool in the summer.. But you can get a pair of me, they are already patched back up!.

Jeg fikk altså tilbud om å få et par av hans egne ferdigsydde bukser, hehe.
Må jo si at small talk ikke var så galt likevel denne fredagsmorgenen. Jeg smilte og flirte for meg leeenge etterpå. Herlige mennesker altså.
Det skal jo også nevnes at buksene koster opp mot 1500,- så han hadde ganske rett i forhold til pris og.. hull.. Men som svigermor sa; det sitter jo noen og lager hull i jeansene, de må jo ha betalt de og! Hehehe.. Så da fikk vi svar på hvorfor det er dyrere med hullete jeans;) Hihi.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 25.04.2012
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: » Blogg

En veldig fornøyd liten pike

En meget fornøyd pike, for å være nøyaktig:) Det har nemlig gått opp for meg at det kun er ti små dager til jeg og Stian sitter på flyet til varmere strøk <3 Gud hvor glad jeg blir i hjertet mitt av å tenke på det:D
I tillegg så har jeg og stian nettopp hatt ettogethalvtårsdag. Tihi. Da spiste vi biff og hadde valnøttis til dessert. Moms! 

Jeg fikk roser av mannen, også spanderte jeg på han den latterlig dyre isen:D
En flott dag med andre ord <3I går fikk jeg bursdagsgave fra Chris og Fredrik også. Jeg fikk et skilt hvor det står "Hvis du vil ha noe sagt, spør en mann. Dersom du vil ha noe gjort, spør en kvinne! " og et knallgodt duftlys.
Snille guttene:)

I kveld skal vi til Silje Renate hvor vi skal lage hjemmelaga pizza. Jeg gleder meg:) Blir koslig! Jeg får ikke sett min kjære, skjønne venninne på en måned! Fordi vi begge reiser så mye og "overlapper" turene sånn at kun én av oss er på skolen. Typisk! Så i kveld så blir det en skikkelig kosekveld før vi ser hverandre i slutten av Mai:)

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 25.04.2012
 • Klokken: 12:02
 • Kategori: » Hverdag

Endelig 21!

Da har helga flydd forbi og min skjønne familie sagt takk og farvel.
Det har vært noen utrolig flotte dager, og jeg er fantastisk takknemlig for at svigermor, mamma, Brorsan og Silje kom opp for å feire sammen med oss:)

På fredagen så klarte jo tustene Jorun og mamma å prate bort tiden sånn at de mistet det første toget.. hehehe.. Luringer.
De fikk heldigvis ordnet opp, og satt seg på toget et par timer senere en planlagt;) Thomas og Silje kjørte bil og var hos oss i syv-åttetiden.
Kvelden brukte vi på å kose oss med taco ute (det var helt vindstille og ikke så alt for kaldt), så vel som å sitte rundt bålet hos naboen vår Per.. selvfølgelig med noe godt i glasset:)

 
Tacospising <3 Svigermor, brosan og mamma :)


Brorsan, Siljemor og mamma <3

Søster og bror <3

På lørdagsmorgenen så sov vi ganske så lenge, var vel ikke oppe før i ti-tiden.
Da dekket vi på med nystekte baguetter og masse godt pålegg. Stian disket blant annet opp med yndlingspålegget mitt; skagenrøre. Nom <3
Gaver fikk jeg også masse av! Jeg setter så utrolig pris på at dere lager, og kjøper gaver med hjertet. Det varmer <3 Er innmari glad i dere!
Stian klarte selvfølgelig ikke å dy seg, så han kjøpte to PS3 spill til meg FF XIII-2 og SSX! Galningen. Jeg har jo allerede fått tur av han.. Men noe sier meg at han har lyst til å spille de selv og;) hehe.
Ellers så fikk jeg masse sminke, reisepenger:D, kokebok (Nigellas kitchen), hjemmelaga stjernebok/album, briketter og masse anna:) Thomas hadde også smelt sammen verdens lengste likning som endte i "21", flinke nerdebroren min <3 Hihi. Glad i deg!

I tre-firetiden så var det kaffe og kaker i vogna, hvor jeg fikk blåse lys:D


Koooslig! (Og ja! Vi klarte å presse sammen intet mindre enn seks mennesker rundt bordet!:D)

I halvsyv-tiden så møtte vi tre av vennene mine fra universitetet, Silje, Chris og Fredrik:)
Vi spiste på den italienske restauranten Torino som alltid har knallgod mat!
Etter vi hadde spist så hoppet vi videre til Alf og Werner som er et relativt fiffete utested, men som har veldig gode drinker!
Vi fant jo også ut at det egentlig var 23års grense der på lørdager, men pyttsann, var jo ingen som sjekket leg, og de tjente jo gode penger på følget mitt. Hehe:)


Jeg og min kjære Stian :)

Silje Renate og meg <3

Silje Renate og Fredrik! :)

Hele gjengen! (Med unntak av gullgutten min som tok bildet;).

Dette har vært en helt fantastisk bursdag. Som jeg allerede har sagt til mamma og Stian; dette er den beste bursdagen jeg noen gang har hatt. Fullstendig vellykket, hele helgen:)
Vi dro hjem i ti-tiden og da knuste vi hverandre i president, mens vi koste oss med enda litt mer god drikke og bursdagsbrownies som Stian disket opp med!

Jeg har en utrolig flott familie og flotte venner. Dere er herlige hele gjengen:)
Lots of love til dere! Takk for at dere har vært med på å gjøre bursdagen min minneverdig og koselig!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 24.04.2012
 • Klokken: 09:47
 • Kategori: » Blogg

Bursdagshelg :)

Jeg har startet helgen allerede jeg;) Og denne helgen er det INGEN fokus på hva man putter i seg, her skal det kun NYTES, ettersom jeg kun har bursdag en gang i året så syntes jeg det er veeeeeldig viktig.. hehehe:D

Akkurat nå så sitter jeg inne på "godt brød" og koser meg med frokostmenyen som er et valgfritt smurt rundstykke og en valgfri drikke. Ettersom de har sånn 2329023092tusen rundstykke-typer å velge mellom så valgte jeg et LYST rundstykke uten frø. Hihi. INGENTING næring. Tenk på det! Veide litt opp med pålegget da, ca en kg med grønnsaker, spansk skinke og brie <3 nomnomnom. Til drikke så hadde jeg en nydelig mocca latte:) Det skulle vært bursdagshelg HVER helg;)Det ser riktig nok ikke like delikat ut nå etter jeg har maltraktert rundstykket. Jeg har funnet ut at brød metter sykt mye mer nå som jeg egentlig har kuttet det ut fra kostholdet. Spiste ca halvparten før jjeg sa takk for meg. Dvs. Jeg mauler enda brie.. mmm... Yndlingsost <3

Nå tenkte jeg at jeg skulle finne resten av gaven til den supersøte venninnen min Silje Renate før vi skal bytte gaver i morgen:) Hun har bursdag 5 dager etter meg, og skal feire den skikkelig med sine kjære i Trondheim:( Så da får hun feiret litt i morgen med meg, Chris, Fredrik, Stian og selvfølgelig familien vår:) Gleder meg!


Måtte bare få lagt ut et bilde av den fine blomsten min som endelig har sprunget ut!!! Ble litt dårlig bilde ettersom det blåste og de ytterste bladene la seg litt:/
Men det er iallefall den nydeligste blomsten jeg har sett! Ante ikke at den skulle bli så fin:)

Dere må kose dere masse skjønne lesere, så oppdaterer jeg plutselig! :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.04.2012
 • Klokken: 11:25
 • Kategori: » Blogg

Gi noe tilbake

Selvom det er bursdagshelgen min så startet jeg og Stian helgen med å gi noe til andre vi, vi var i blodbanken og gav fra oss en halvliter hver, hehe:) Det er noe jeg virkelig syntes er viktig... Nestekjærlighet i seg selv er en veldig viktig ting. Alle kan bidra på en eller annen måte for å prøve å forbedre verden, for vi vil jo forlate verden som et bedre sted enn den var når vi først kom hit?? Og selv så brenner jeg jo (selvfølgelig) for barnevern og blodgivning. Ved å gi blod så ofrer man en halvtime tredjehver måned for at noen skal få muligheten til å overleve. Selv så har jeg blodtype O- som brukes som kriseblod så vel som at jeg selv er frisk og rask, så jeg syntes ikke jeg har noen unnskyldning for å ikke gi. Stian har A+ som er en av de vanligste blodtypene, noe som også betyr at det er maaange som trenger akkurat denne typen. Bottom line; uansett hvilken blodtype man har, så er det stort behov for akkurat ditt blod:)

Jeg hadde litt lav blodprosent i dag, lå på 12.6% så jeg fikk med meg intet mindre enn to brett med jerntabletter.. Det er en god stund til neste gang jeg skal gi blod ettersom jeg blir satt i karantene på 6mnd etter å ha vært i Indonesia.. Litt kjedelig ettersom det ofte er på sommeren de trenger det mest.. Men sånn er det bare:/Det er ikke så skummelt som det høres ut som! På ingen måte:)
Jeg har gitt blod 3-4 ganger fra samme arm og jeg har enda til gode å se arr eller liknende, som man hører skrekkhistorier om.
Det gjør ikke vondt (selvom det er litt ekkelt å ha nålen i armen:P). Så lenge man "kommer over" det psykiske, så er det på ingen måte fysisk vondt eller ubehagelig:)

www.giblod.no - Meld deg opp du og! • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.04.2012
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: » Blogg

GCB - Good Christian Bitches

Verdens mest geniale TV-program. Seriøst, jeg satt og storkoste meg igjennom hele første episode, og jeg pleier å hate førsteepisoder! Denne serien har virkelig ALT. God country musikk, blandet med litt gospel. utrolig mye humor og masse fine antrekk <3 I think im in love! Min nye favorittserie, no doubt!:D <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 16.04.2012
 • Klokken: 23:16
 • Kategori: » Blogg

Susanne.. Smugleren som bor i campingvvogn.

Hehe.. jada, jeg holdt på å dø når jeg fikk brev fra tollvesenet tidligere i uka om at pakka jeg hadde bestilt fra www.bodybuilding.com inneholdt tabletter som ikke var lovlige i Norge.
Herrebejesus.. Fikk hjertet heeeelt i halsen og følte meg som en luguber småkriminell.

Det var iallefall noen tabletter som skulle hjelpe metabolismen/forbrenningen under trening, og jeg tenkte jo at jeg kunne prøve de for å få fart på den treige og ikke-eksisterende forbrenninga mi. Ettersom det meste av tabletter som er LOVLIGE uten resept i Norge som oftest består av urter eller liknende og ikke har nevneverdig bevist effekt, så tenkte jeg jo ikke over at disse var fra USA, og er vesentlig sterkere/kjemisk fremstilt. OhMyGod, det er ikke alltid like lett å være blond:P

Anywho, det flotte og fine tollvesenet vårt sendte pakka tilbake til USA, og det var visst ikke noe problem. (Fikk for meg at dette kom til å havne på rullebladet, og at fremtiden min var over for ALLTID. Hihi).
www.Bodybuilding.com var også supersnille, fikk DEN lange beklagelsen etter jeg forklarte hva som var skjedd, og fortalt at jeg syntes de burde merke de produktene som inneholder stoffer som kan være ulovlige i andre land. Dessuten skulle de sende pakka tilbake til meg, med alle de andre fine tingstene jeg hadde bestilt med fri frakt + at jeg får refundert pengene/velge nye produkter.. selvom dette strengtatt var min egen feil:P Det ordner seg alltid for snille jenter vettu;)

Stian fikk pakka som han hadde bestilt, som jo også inneholder produkter til oss begge. Han hadde kjøpt BCAA og kapsler med grønn te. Jeg skal skrive litt mer utfyllende om tilskuddene etterhvert men kan si såpass at grønn te har mange helsefordeler noen av de er at; de er proppet med antioksidanter, hjelper på forbrenning, senker blodtrykket, kan hindre utvikling av hjerte/karsykdommer (forbedrer kolesterol) og er forbyggende mot kreft. Ulempen er koffeinet.. Herre:P Jeg drikker ingen form for koffein på daglig basis, også fant jeg ut at jeg ville prøve grønn te kapslene i rundt 21/22tiden i går kveld. Kan si såpass at jeg sovna i ett-tiden etter å ha tulla rundt og irritert Stian i mange timer:D Fullstendig hyper. Så i dag fant jeg ut at jeg skulle spise de ved lunsj-tid i ett-tiden! Fikk både vasket opp og vasket ned kjøkkenet, for å si det sånn:P Hehe..Satser på at koffeinkicket regulerer seg etterhvert;):)

Må forøvrig også dele med hele verden at jeg fikk en B på eksamen i sosiologi og sosialantropologi :D Er en veldig fornøyd jente i dag:)

Nå skal jeg lage middag til meg og mannen:) Dere må ha en flott dag alle sammen!!
PS: Skru gjerne på TV2 klokken 20:00 i kveld for å se de galne familiemedlemmene mine Martha og Elise på Amazing race! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 16.04.2012
 • Klokken: 18:12
 • Kategori: » Blogg

En typisk torsdag

Akkurat nå er jeg så skolelei som man kan få blitt:P Kjenner at jeg har tålmodighet som en treåring så fort jeg åpner pensumboka. Akkurat nå skumleser jeg, og bare gleder meg til denne ene og siste eksamenen er over før sommeren. 

Gleder meg til å ta fatt på sommerjobb, og ikke minst til verdens mest spennende tur sammen med Stian når vi skal besøke Steinar i Indonesia:)

Jeg sitter iallefall og trøtter meg på lesesalen akkurat nå, Stian er her ikke før om halvannen time.. så jeg burde kanskje lese et kapittel til i "politikk og demokrati - en innføring i stats- og kommunalkunnskap" (får lyst til å legge seg til å sove når man hører tittelen vettu:P)  før vi skal på kvadrat.

Jeg må få kjøpt meg Danatekt-krem på Boots apoteket, til min tørre, ømfintlige og stakkarslige hud:P Hehe. Tror ikke den tåler "hardværet" her i Stavanger:/ Jeg blir så uhyre tørr i T-sonen og på kinnbena (jepp! Motsatt av alle andre:P Må skille meg litt ut vett:P:P)Er superbustete på håret:P Hehe.. Bak meg i stripete genser sitter min kjære gruppekompis Fredrik! Nå skal jeg kose meg med melk, banan og en liten bit kokesjokolade.. Det har liksom blitt fast leserutine det.. hehe:D

Må ha en fin dag alle i hopa!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.04.2012
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: » Blogg

Ukas innkjøp

Når vi handler for ei uke så ser det somregel sånn her ut:Hehe, så sånn spiser vi!! Det er jo masse som ligger under og over hverandre, så man får jo ikke sett så allverdens, men sånn ca dette er det vi spiser på ca ei uke:)
(Lunsjen min er inkludert;)

Nomnom <3


 • Kommentarer: 1
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 22:11
 • Kategori: » Blogg

Gla' påsk! Og tilbake til hverdagen igjen... :)

Denne påska har flydd.. og da mener jeg virkelig tatt fart og flydd av gårde!! Hehe.. Det har vært utrolig koselig å være på sørlandet igjen, det er jo faktisk tre måneder siden sist vi så alle våre kjære.
Vi har jaggu fått masse påskeeegg og spist snop så det tyter ut av ørene på oss, så vel som at det har vært deilige middager, kaker, spekemat og gode oster.. Hehe, nå er det iallefall tilbake til det vanlige livet hvor trening og mat er i fokus:) Det er utrolig deilig det óg.(Livet som student kaller!)

Nå gleder jeg meg til bursdag og Tyrkiatur..  Krysser fingrene for at ukene fremover flyr de og:) <3
Venter også et par pakker i posten og de skal være her any day soon.
Jeg skal selvfølgelig dele med innholdet med dere når de kommer, og kan røpe såpass at det er treningsrelatert. Big shock! ;)

Nååå er det den ukentlige handleturen på butikken som kaller.. Får skynde meg og skrive mat-ukeplan.. Grunnen til at jeg ikke har delt ukeplaner med dere de siste ukene er jo fordi vi spiser "unormal" mat, altså holder oss unna mat med store mengder karbs og fett.. Men om dere er nysgjerrige på en sånn type matplan så må dere hyle ut! Jeg er ikke tankeleser riktig enda:) hehe!

Ha en strålende onsdag videre fine lesere <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:50
 • Kategori: » Blogg

Påskekos hos mamman min:)

De dagene vi ikke var hos svigers så var vi jo selvfølgelig hos mamma og Rune:) Hun disket opp med både lammelår og hjemmelaga sjokoladepudding <3 NAM.
Vi brukte tiden på å spille spill, og ha besøk av storebroren min Thomas og kjæresten hans Silje:) <3

Påskefrokost hos mamma :) Liiitt trøtte ;)


Fine, gode mamman min som leser spørsmål:D Hehe! (Det må forøvrig nevnes at jeg knuste alle i geni!)


Chicken Tikka middag :) Nommi <3 Fine sjææsten min!


Brorsan og Silje <3 (Ser ut til at både jeg OG Stian har brødre som liker å skape seg på bilder:P)


Meg som er veeeldig klar for middag <3 (Og ja, det ser ut som jeg har pukkelrygg:P
Det er bare genseren som er pittelitt for stor over ryggen så den "henger" når jeg sitter:/)


Lille puserumpa vår Sushi som skal bo hos "bestemor" de neste to månedene!
Tror forøvrig ikke hun lider noen nød... hehe, hun var veldig varm i trøya etter noen timer,
og lekte som bare det med "Trolljenta" til mamma og Rune:)

Grunnen til at Sushi skal være hos mamma og de er fordi vi skal reise til både Tyrkia og Indonesia.
Hun kan jo ikke akkurat være alene hjemme:D
Så da var dette greiest, nå blir hun både kastrert, vaksinert og chippet/merket mens hun er på ferie på sørlandet;)


Hihi, did anyone say trolljente?? Nydelige lille pjuska til mamma og Rune <3
...som det er DØDSVANSKELIG å få gode bilder av:P


Vi har kost oss masse hos mamma og, det har vært knall!
Tusen takk for alt mamsen:)

Nå gleder vi oss til 20 April, for da kommer Mamma, Jorun, Thomas og Silje på besøk <3 :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: » Blogg

Påskekos hos svigermor:)

I påska så har vi jo vært på sørlandet, nærmere bestemt Grimstad. Der har vært litt annenhvert hos min mamma og Jorun (som dere antagelig har sett på planen jeg la ut;)

 Jeg deler opp påska i tre innlegg, så først skriver jeg om de dagene vi var hos Jorun:)

Den første kvelden vi var hos Jorun så ble det for det meste avslapping og matspising.
Jeg og Stian hadde "fri" fra LCLFHQ maten som vi kjører hjemme:) Mest fordi det er utrolig upraktisk at andre skal endre sine matrutiner fordi vi kommer på besøk, og fordi vi ville ha litt påskekos:)

Så til påskeaften så slo jeg til med muffins.. i alle smaker.. hehehe..
Jeg lagde bringebær, appelsin, kvikklunsj, 70% sjokolade, rom & rosin, og nøttemuffins:) Tror de falt i smak.. For alle de 40 muffinsene forsvant! :D

 

Svigermor lagde helstekt indrefilét....helt perfekt medium-rå :) <3På torsdagen så var det grilling i rundkjøringa med naboene:)
Det var veldig koslig:D


Ektemannen til svigermor, Johnny, som er veldig fornøyd med at han har fått spesial-laget dessert av lillebroren til Stian og kjæresten hans.


Stian og lillebroren Morten i kjent posisjon:P Hehe.. Stian på iPad 3 og Morten på iPad 2;)


<3Grillkos<3


Hehe, Morten som gjør seg "litt" til på bilder!


Jeg og Stian på vei for å skifte før vi lånte stampen til naboen:) <3

Kveldskos hos Jorun <3 litt *kremt* fett på linsa:P


Himla nydelig mat; rødvinspølse og spekeskinke <3Ett stk veldig fornøyd Susanne :)

Tusen takk for et supert opphold Jorun!! Du er en knupp :-*

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:15
 • Kategori: » Blogg

Instagram review

Jepp! Jeg er å finne på instagram under "Lurre91" de som vil følge meg der må gjerne det! :)

Instagram er en app til android/iPhone telefoner, hvor man legger ut bilder og gjerne skriver noen tilhørende ord.. Nesten som å oppdatere statusen sin i bildeform! Hehe! (Noe som er himla kjekt for oss som er mye på farten;)  Jeg gir appen foreløpig en tommel opp, tror den kommer til å bli flittig brukt!

Her er bildene jeg har lagt ut til nå:Her er jo da frokosten min og en liten sjokoladeutskjeiiing! 20 gram 70% sjokolade :D NAM. Her er iallefall eksempler på hva man kan legge ut, jeg er jo matfiksert til tuuusen, matmomsen som jeg er! Så det blir masse masse LCLFHQ (low carb, low fat, high quality) mat jeg kommer til å legge ut bilder av;) hehe:D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: » Blogg

Ønskeliste

Nå nærmer det seg bursdag, og jeg har fått en del forespørsler om hva jeg ønsker meg:)
Tenker det kan være like greit å hive ut et par ønsker her!

 • Reisepenger (skal på et par ferieturer fremover, så det kommer godt med i en slunken student-lommebok!;)
 • Treningstøy/spinningtøy/spinningsko (størrelse ca M/38 evt. S/36 om det er store størrelser, og 36/37 i sko:)
 • En god solkrem med spf 25.
 • Vannfast mascara (svart). 
 • Boka "Hakawati" av Rabhi Alameddine og boka "kunsten å være kvinne" av Caitlin Moran. 
 • Saltvannsspray til håret!

Hehe.. Jeg har egentlig det meste jeg trenger foreløpig, så det er litt vanskelig å ønske seg ting i år, så da blir det litt småplukk på ønskelista:)

Det er vel helst reisepenger som står øverst, men vet det er en del som syntes det er kjedelig å gi pengegaver (eller donasjoner til "Susanne Fondet" som jeg liker å kalle det:D) så da må jeg nesten ha med litt andre ting også! :)

Ellers så kommer det snart en del påskeinnlegg! Gleder meg til å få skrevet dem, må bare ha litt tid til å gjøre det:)
<3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 12:37
 • Kategori: » Blogg

Praksis

Klarte ikke stå i mot fristelsen om å vase litt til:P


Som jeg har gnålt om tidligere, så har jeg vært på medisinhåndteringskurs og der er det også tilhørende praksis før prøven jeg skal ta i mai. Jeg hadde praksis i går, på det bofellesskapet jeg skal jobbe på, og jeg må bare si at jeg trivdes utmerket! Jeg hadde iallefall ingen grunn til å være nervøs eller grue meg:) De ansatte var utrolig hyggelige, og tok godt vare på meg. Beboerene var også veldig greie, og var veldig forståelsesfulle med tanke på at jeg var ny:) De ville mer en gjerne slå av en prat med meg, og fortelle hvordan de opplevde situasjonen ved å bo på instutisjon.

Det som gikk igjen hos de aller fleste var at de trivdes veldig godt. Noen hadde bodd der så lenge som 11 år, mens andre var relativt nye:) Det er visst også et skille mellom "satelittboliger" og de vanlige leilighetene. De som bor i satelittboliger er ofte mer funksjonsfriske og lever i bunn og grunn et normalt liv, hvor de kan styre det meste selv. Om det så er å holde husdyr eller å lage mat. Mens de vanlige leilighetene er litt mer tilrettelagt, og de får hyppig besøk av ansatte, (det er jo selvfølgelig her jeg kommer til å jobbe mest:).

Jeg gleder meg mildtsagt til sommeren. Det skal bli deilig å jobbe på et sted som dette, folk med godt humør <3 Det er heller ikke feil avdelingslederen sa at jeg "selvfølgelig" fikk timebetalt for de timene jeg var på kurs. Like seriously. Som om ikke kurset er dyrt nok i seg selv:P DET er iallefall en helt super bonus:) Da har jeg litt ekstra i lommeboka når vi skal til Turkey! ;)

Men NÅ.. NÅ kan jeg ikke vase mer:P hehehe.. Over og ut!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 03.04.2012
 • Klokken: 09:13
 • Kategori: » Blogg

Endring i planene

Ettersom vi våknet opp til SNØ i går, og MINUS FEM i dag, så kan vi se langt etter den teltturen vi hadde planlagt i påska. Det er få ting i verden jeg liker mindre enn å våkne opp kald, uten mulighet for å kunne "instant reheat" kroppen. Og jeg har ikke lyst til å tilbringe påska sånn!!! ;)

Nå har mammaen til Stian gitt oss et uanstendig godt tilbud om å hjelpe på utgiftene sånn at vi kommer ned til påske.
Skjønne, gode svigermor:) <3
Det gav oss jo et ganske lett valg når vi måtte revurdere påskesituasjonen! Sørlandet it is:D

Vi har lagt opp dagene sånn her:

Onsdagkveld: Hos Jorun (svigermor:)
Torsdag: Hos Jorun - med nabogrilling i rundkjøringa:D (Ryktene sier at det muligens blir stamp-bading:-O)
Fredag: Hos mamman min:)
Lørdag/påskeaften: Hos Jorun:)
Søndag/1. Påskedag: Hos mamman min:)
Mandag formiddag: Hos mamma, men selvfølgelig en visitt innom Jorun igjen før vi drar:)

Ellers så vet jeg ikke hvordan planene er, jeg håper iallefall at Thomas (min bror) og kjæresten hans Silje har mulighet til å være hos ho mor når vi er der:) (sånn at jeg kan knuse han i settlers.. ;) Og likedan med Morten (broren til Stian) og kjæresten hans Camilla når vi er hos Jorun:)

Jeg har også tigget til meg en lammemiddag når vi er hos mamsen. Ettersom jeg har hatt en ...temmelig.. religiøs oppvekst, så er det en veldig viktig tradisjon for meg - det blir liksom ikke "ekte" påske uten:)


Nå sitter jeg på universitetet.. mens alle andre har tatt seg påskefri:P Ganske så ensomt! Tenkte jeg skulle gjøre meg ferdig med kapitlene som skulle vært lest forrige uke;) Vi fikk 7 kapitler å lese på 3 skoledager.. + 9 forelesninger å være tilstede på..  galne forelesere:P Så jeg (og antagelig resten av klassen) ligger litt etter;)Og sånn ser jeg ut i dag! Scruffy hår og dødstrøtt:D Dessuten har jeg okkupert et grupperom.. Antar at det ikke er alt for mange folk på skolen i dag.. Så den friheten tok jeg meg altså;)

Men NÅ... nå er det nok vasing:P Får nesten ta fatt på pensum, så ønsker jeg dere alle en ellers flott tirsdag!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 03.04.2012
 • Klokken: 08:50
 • Kategori: » Blogg

Gru-gleding

I morra har jeg opplæring på Myrveien bofellesskap, og jeg gleder meg masse - samtidig som jeg gruer meg litt.. Hehe, jeg skal være der fra klokka 0800-1530 og det blir visst mye fokus på dette med medisiner. (Jeg skal jobbe på en avdeling med psykisk utviklingshemmede, der alderen er alt fra 18-80). Så i kveld blir det å hoppe i loppekassa tidlig.. hehe:)

I helga så har vi ikke gjort så alt for mye, vi har hatt en skikkelig kjæreste kosehelg:) Som har vært midt i blinken etter en stressende uke for oss begge<3 Vi holder på å planlegge påskeferien vår, og mest sannsynlig (dersom det blir opphold) så blir den ute i naturen.. Jeg gleder meg! Om det blir typisk Stavangervær (regn:P) så kan det godt være at vi drar ned på sørlandet.. Jepps! Jeg kan også være impulsiv!! Hehehe... For dere som ikke kjenner meg så er jeg en ekstremplanlegger.. Jeg planlegger alt helst en måned i forveien og jeg elsker planleggingen... Men, for all del, jeg kan være impulsiv også... *kremt*... til en viss grad;) Det skal sies at jeg trives best sånn da, noen liker å være impulsive, mens andre trives godt med forutsigbarhet og struktur:)

Vi har fri fra forelesning helt frem til onsdag 11, men jeg skal prøve å bli ferdig med pensumet litt tidlig, så jeg blir nok å finne på lesesalen på tirsdag og onsdag denne uka:) Heeeilt aleeeinee (Alle vennene mine har dratt hjem:( teitinger!;P) Ellers så blir det jo masse trening og fokus på kosthold fremover, woopdidoo:)

Bilder fra forrige intensive treningsperiode:) Det er deilig å være i form, og veien til å komme i form er egentlig en herlig vei å gå. Jeg elsker følelsen jeg får etter en hard økt, og elsker følelsen mens jeg presser meg selv til det ytterste. (Off topic; disse bildene ble tatt noen uker før jeg og Stian offisielt ble et par:)

Ha en fin-fin palmesøndag!

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 01.04.2012
 • Klokken: 20:05
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits