Fredagskos

Nå som vi har kuttet ut det typiske lørdagsgodtet så må man jo være litt kreativ, for søtsuget er der jo enda! ;)

I kveld så hadde vi smoothie laget av eldorados smoothieblanding og skogsbæryoghurt. Jeg hadde egentlig tenkt at vi skulle bruke skyr, men Stian er litt skeptisk til den;P hehe.. MEN.. Neste helg! Da blir det smoothie med skyr.. Om jeg så må lage to forskjellige... Hehe..Må også innrømme at det har blitt et par ruter med 70% sjokolade.. Sjokomomsen som jeg er:D

(Takk gud for at det finnes proteiner som smaker "sjokoladefudge" og som jeg kan spise én gang om dagen <3 )

Til middag så lagde jeg "lasagne" med kylling kjøttdeig, uten ost, og med lag av abourgin fremfor pasta:) VELDIG godt! (Enkelt pastasaus-tips; spaghettisaus med litt mindre vann oppi og med lekstra oregano.. nomnomnom!)

<3 Ha en fin fredagskveld videre:)

 • Kommentarer: 7
 • Postet: 31.03.2012
 • Klokken: 00:07
 • Kategori: » Blogg

Bloggtørke

Beklager virkelig at jeg ikke har oppdatert i det siste, men de siste dagene har virkelig gått i ett.
Jeg har hatt eksamen, besøk av mamma, trent masse og endret en goood del på kostholdet. Tror bloggingen min kommer til å dreie seg en del rundt trening og kosthold de neste månedene.. Men det blir selvfølgelig innslag av en god del annet også:) Dette er jo i all hovedsak en hverdagsblogg - og akkurat nå er trening og kosthold en stor del hverdagen min.Mammabesøk <3

Forrige helg så var min fantastiske mamma på besøk hos meg og Stian, så da hadde vi oss en del kopper kaffe på Wayne's coffee, deilig biffmiddag, tur på stranda, shopping på Kvadrat og mye spilling:)

Det har vært dødskos med en mammahelg, og det var absolutt på tide:) Har ikke sett ho siden jul!!Vi står med sola i øynene her, hehe, så det er skikkelig mysebilder.. Hehe, men var koos <3
Bak oss er den fiiiine fuglekassa som vi fikk av Emil til jul:)


Trening

Nå går det jo mot sommer og jeg legger inn det siste giret på trening & kosthold:)
Det blir trening opp mot 5-6 ganger i uka, og på onsdag så tok det helt av;) hehe!
Jeg og Fredrik var på trening fra klokka 1300-1630 (var en god del andre venner som også var med underveis, men de var ikke med hele veien..hehe:D) Da var det sixpack attack, ass attack, yoga og zumba vi trente.. Full gass!
Det er kanskje verdt å nevne at jeg slukna nesten med en gang jeg kom hjem og sov i en god time.. Men det var latterlig godt å tømme seg heeelt for energi! Også våknet jeg til at Stiangutten hadde laget tomatsuppe med egg <3 nomnom.

Jeg har også lagt om kostholdet så nå går det i rent kjøtt/fisk, grønnsaker, nøtter, frukt, skyr/mager kesam, proteinshake, melk og vann:) (Og litt mørk sjokolade til kos;).

Det er mange som har reagert på at det kan virke som en slankekur, eller lavkarbokur. Det er det forøvrig ikke.
Ved slanking så er målet å gå ned i størrelse og kilo uavhengig om det er fett eller muskler man mister. Å rippe (som er det jeg skal forsøke meg på) er å få ned fettprosenten. Det vil si at man må trene minst 5 cardioøkter i uka + styrketrening, sånn at man ikke minsker muskelmassen. (Når man slanker seg ved å kutte på kostholdet, så mister man store deler muskler, derfor skal man alltid bruke trening som hovedverktøy for å komme i "mål")

Ved en lavkarbokur så bytter man ofte ut karbohydratene med fett, og som regel så dropper man også trening fordi man får ekstremt lite energi til overs. Lavkarbo syntes jeg virkelig er tull og tøys. Jeg tror hverken kolesterolet eller kroppen generelt sett har godt av å spise store mengder mettet fett for å gå ned i kroppsmasse.

Men nok om det, ved rippemetoden jeg har valgt å bruke, så spiser jeg mye frukt og grønt. Dette er sunne og næringsrike kilder til fruktose (fruktsukker) som jo er karbohydrater. Ettersom jeg nå ikke spiser brød, potet, pasta eller ris, så blir det selvfølgelig en stor overgang med tanke på hvor mye karbohydrater jeg får i meg. Men, jeg vil på ingen måte si at jeg får i meg for mye. Jeg tar bare bort unødvendige kalorier og karbohydrater:)

Jeg har selvfølgelig tatt et par formbilder og ettersom jeg akkurat har begynt på hardtreningen så er det selvfølgelig ikke flotte greiene.. Hehe, det er jo derfor jeg skal rippe;) Men jeg slenger ut et par, ettersom jeg ikke tar meg selv eller flesket mitt så høytidlig:)

Lekker posering?? hahaha.. 

Jada, det er enda en laaaang vei igjen å gå, men jeg føler jeg får ekstra motivasjon når dere lesere vet hvilken form jeg er i akkurat nå.. Da er det så mye gøyere å se resultatene sammen med dere!

Nå må jeg nesten krype til køys med min elskede!! Dere må ha en flott torsdag videre:) Så gleder jeg meg til å dele flere innlegg med dere i dagene som kommer!! :)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 29.03.2012
 • Klokken: 22:59
 • Kategori: » Blogg

Nye bikinier (klar for ferie!)

Jeg var inne og tittet på www.laredoute.no tidligere i dag, og der har de 50%alle tilbudsvarene ut dagen!!! (Altså 50% på tilbudsprisen.) Løp og kjøp folkens;) Rabattkoden er: 122729.

Her er bikiniene jeg kjøpte meg:)Jeg er innmari fornøyd. Alle tre bikiniene fikk jeg til den nette sum av 300,-  og godt over 1000,- i rabatt!
Blir ikke bedre enn det?? Nå skal jeg iallefall ta Tyrkia, Dubai, Indonesia og sørlandet med storm i sommer;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 18.03.2012
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: » Blogg

Mat-anbefaling

Jeg er den eneste i heimen som spiser lett rømme på maten... Og jeg hater å måtte velge mellom å kjøpe en 4-pakning eller en stor boks rømme, det blir nemlig aldri tom før den går ut på dato! Men! Når jeg var innom Kiwi forrige mandag så kom jeg over "ekstra lett rømme" den er på 175gr og koster 10kr :) Det er jo vinn-vinn! Rømmen inneholder færre kalorier (119kcal pr 100gr) og smaker heeelt likt som vanlig lettrømme:) Yehuuu!

 <3

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 18.03.2012
 • Klokken: 12:03
 • Kategori: » Blogg

Nydelig vær på Sola!

Endelig har vi også fått litt solvær! Hehe... Bedre sent enn aldri? Kan ikke skryte av at det er så innmari varmt.. men det er iallefall sooool:)

Jeg og Stian tok oss en labbetur til Solastranden etter en deeeilig frokost med egg og bacon <3
Nå er vi vel inne i vogna igjen, og jeg skal lese litt mer sosiologi før vi skal spille litt spill og kose oss med taco :)

Et lite bilderas fra turen:)Kjekkasen min <3<3 Ha en fin-fin lørdag videre!!

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 17.03.2012
 • Klokken: 17:39
 • Kategori: » Blogg

Hei og Hopp!

Et kjapt lite innlegg fra meg. Det er en fiiin dag i dag og jeg er i strålende godt humør. Det ble litt endring i treningsplanene. Det ble bodypump likevel i dag, og det skal være release!! Som jo er grunnen til at jeg ikke fant det på den online timeplanen;)
Det vil si at det innføres nytt program i dag og det skal være tre instruktører som skal lage show og gjøre det artig for oss svette treningsnarkomane:D

Gleder meg! Det begynner om 45 min, så jeg må nesten løpe sånn at jeg får skiftet og satt opp stasjonen min før vi begynner.

Ha det fint mine snille lesere :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 16.03.2012
 • Klokken: 16:45
 • Kategori: » Blogg

Indonesiatur:D:D

Jeg er innmari heldig. Jeg har en fantastisk kjæreste, som igjen har en fantastisk pappa! Vi har blitt påspandert en tre-ukers tur ned til Indonesia sånn at vi kan besøke han, og kona hans Afia:) Siden vi skal mellomlande i Dubai så har han ordnet det slik at jeg og Stian skal få tre netter på hotell der først:D!!

Vi har allerde planlagt at vi vil innom Ferarrisenteret, og se verdens høyeste bygning:) Det skal bli spennende!!

Ellers så lander vi i Jakarta (Indonesia) den 5/6. Her henter Steinar oss, og vi skal være noen dager i Jakarta, før vi skal ut i jungelen for å besøke familien til Afia:) Deretter skal vi til Bali i en uke. Her har jeg og Stian planlagt å ta PADI-open water certificate (dykkersertifikat), og etter vi har vært her, så skal vi videre til Gili Lampu (Lombok) så til Senggigi og så en dagstur til Gili Trawangan.  Hehehe.. Jeg går helt i surr. Steinar og Stian får heller arrestere meg om jeg er heelt på bærtur med reiseplanen!!! :D

Jeg gleder meg noe helt utrolig mye. Dette er virkelig a dream come true! Det er ikke alle som har en snill svigerfar.
Det skal bli godt å se han igjen, så vel som å få møte Afia:) Gud. Sommerfugler i magen! Jeg ser virkelig frem til sol, varme og billig massasje.. Hihi:DStjal ett av bildene som Stian har tatt på Gili Lampu i 2009:)

GlederGlederGleder meg!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 14.03.2012
 • Klokken: 20:17
 • Kategori: » Eventyr

Medisinhåndteringskurs

De siste to dagene så har jeg vært på kurs hos Stavanger kommune, sånn at jeg kan håndtere og gi ut medisiner uten noen form for formell utdannelse innen medisinhåndtering. Det har vært to ganske hektiske dager hvor kurset begynte klokka 0800 på tirsdag og 0830 i dag. Den 23 mai skal jeg inn på en 2timers prøve som skal teste meg i det vi har gått igjennom:) Kurset hadde tre deler hvor det var en sykepleier, en apotekar og en lege som hadde hver sin del:)
Pensumet er alt fra medisiner/bivirkninger og sykdommer/symptomer til hva man skal skrive avvik på og når man skal kontakte sykepleier eller lege. Jeg føler meg mye mer trygg på oppgavene jeg har i arbeidssituasjonen, og er innmari glad for at jeg har vært så heldig at jeg fikk plass på kurset:) (Det var 30 plasser og de aller fleste var utdannede hjelpepleiere.. Her kommer jeg liksom.. Barnevernspedagog-studenten uten relevant erfaring! *kremt* ;))

Vi var også såpass heldige at vi fikk servert forfriskninger underveis i kurset (frukt og te/kaffe) så vel som lunsj (chicken tikka/Dolly Dimple's pizza). Så jeg skal strengtatt ikke klage. Kursholderene var også knalldyktige.. så nå kan jeg ALT som trengs og vite om medisiner og sånt;) hihi.
Spennende?? Hehe.. Nå skal jeg iallefall inn i en mini-praksis periode, før prøven den 23 mai:)
Yabbadabba dooo!

Men før jeg gidder å tenke på denne prøven engang, så er det intensivlesing til eksamen i sosologi som står for tur;)
<3

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.03.2012
 • Klokken: 19:38
 • Kategori: » Blogg

Treningsplan uke 11

Nå er det hardkjøring før sommermånedene. Vi har begge begynt å bruke kreatin, du kan lese mer om dette kosttilskuddet HER, og er på oppladingsfasen hvor vi skal ha ca 5 gram 4 ganger daglig, sammen med en halv liter vann.. *Kremt* de som kjenner meg, vet at jeg har vanskelig for å drikke mer enn 1,5l i løpet av heeele dagen. Men men, det var jo et nyttårsforsett å drikke masse vann, så dette er vel et rumpespark i riktig retning;)

Jeg styrer litt unna selve vektsalen, og foretrekker klatring og rom-timer hvor man selvsagt trener styrke, men også cardio:)

Mandag: Hiit (16.30 -17.25) og klatring (17.25 - 18.30). 

Tirsdag: Zumba basic (15.45 - 16.30) & bodypump (16.45-17.45)

Onsdag: Zumba (15.30 - 16.30)

Torsdag:  Klatring (17.15-18.10) og step (18.10-19.05)

Fredag: Ladies night limited (15.15-16.15)Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om de forskjellige timene som jeg går på. Bodypump har jeg jo nettopp skrevet et eget innlegg om, så den hopper jeg over:)

Zumba er en time som tar for seg latin-amerkansk musikk og er regelrett dansing. Det er en veldig gøy time, som igjen er ett av salgsargumentene for denne treningsstilen:) "ha det så gøy at du ikke merker at du trener" i mitt tilfelle er det vel mer "se så dum ut at du holder på å dø av skam og dermed ikke merker at du trener". Jeg er nemlig nordisk to the bone, og eier ikke rytme. MEN, det er en artig time, og jeg går på zumba basic som oppvarming til bodypump, og trener zumba på hviledagen min.. Om du vil ha resultater relativt fort så anbefaler jeg ikke denne timen, men på den andre siden; er du nybegynner innen trening generelt, så er zumba ypperlig for å komme i gang - og for å ikke møte veggen på første treningstime:)

Zumba basic er en time med relativt lav intensitet. Timen fungerer som ordinær zumba, men tar for seg færre steg, sånn at oss nybegynnere uten rytme kan henge med;)

Hiit er en høyintensitets intervalltreningstime, i dag er første gang jeg skal på denne timen, så det kan bli ganske så spennende:) Den står beskrevet som en "hard og kort treningstime" men ettersom den varer i 55min så vil jeg påstå at den ikke er så kort at det gjør noe *hmph*.. Det er iallefall en kondisjonstime, som er sårt trengt for meg.. Frøken verdens verste kondis..

Step er vel de aller fleste kjent med. Denne treningsformen hadde vel sin glanstid på det glade 80-tall. Det er iallefall kondisjon og koordinasjon som står i fokus her. (Er det noen som har lagt merke til at jeg kun har meldt meg på timer hvor jeg kommer til å se ut som en dust? Ikke eier jeg hverken rytmesans, koordinasjon eller kondis.. Hahaha. Jaja, da er det jo bare en vei det kan gå iallefall.. Og det er OPP! ;)

Ladies night limited er en time med hovedvekt på dans og koordinasjon. Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle gå på denne.. For vi hadde egentlig planlagt bodypump, men den står av en eller annen grunn ikke på den online timeplanen denne uka. Føler meg snytt. Men! Neste uke vettu! (Har egentlig ikke så mye å skrive om denne timen ettersom jeg ikke har vært på den før, og det står lite beskrevet om den. 

Klatring er jo ikke akkurat en treningstime.. men det er jo en treningsform, så jeg kan jo fortelle litt om det også ettersom det tar opp en vesentlig del av treningsplanen min:) Når man klatrer så bruker man mye arm-musklatur, så vel som skuldre og øvre del av rygg. Jo flinkere man er teknisk, desto flinkere er man til å bruke hele kroppen, og ikke bare armene:) Det er også kondisbasert ettersom det helst skal gå fort! Klatring er desidert det gøyeste på timeplanen. Det møter alle behovene mine mht. utfordring, styrke og kondisjon også er det jo innmari sosialt og moro! Meeen, man kan ikke klatre hver eneste dag, så da blir det påfyll med andre typer trening også;)

 Nå er det eksamenslesing som står for tur:) Ha en fin mandag!!!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 12.03.2012
 • Klokken: 10:13
 • Kategori: » Blogg

Matplan uke 11

Denne uken orker jeg/vi ikke å lage store middager, så det meste blir kjapt og enkelt:)

Mandag: Koteletter med middagsris og salat.

Tirsdag: Fullkornsspaghetti med kyllingkjøttdeig og kjøttsaus.

Onsdag: Wok med brokkoli, sopp, gulrot, løk, paprika, purre og svin.

Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng med fullkornsmacaroni og torsk + litt salat og raspet gulrot.

Fredag:
Pasta carbonara med kyllingfilet, litt bacon og salat.

Lørdag: Tacolefser med masse salat og kyllingkjøttdeig.

Søndag: Blomkålsuppe med ekstra blomkål i.

Vi handler som sagt alt på mandagen, altså i dag, sånn at vi slipper å besøke butikken mer enn maks to ganger i uka. (Blir avogtil litt godtehandling på lørdagen:).

<3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.03.2012
 • Klokken: 09:16
 • Kategori: » Blogg

Re-post! Kanskje du også er over- eller undervektig?? ;)

Jeg reposter et innlegg som er omtrent et år gammelt. Det er like aktuelt nå, som det var da:)


Hmmmm... Ja..
Jeg merker at jeg er mektig lei av folk og mas ang. vekt. BLÆH. Hvorfor bryr vi oss så mye om hva kroppen veier (så lenge man ikke er ekstremt under-/overvektig)? Selv så er jeg bittelita (og utrolig fornøyd med det) og veier 60 kg. Noen dager veier jeg litt mindre, men somregel ikke mer. 

I følge BMI så er jeg akkurat innenfor overvektig og skulle egentlig ha veid mellom 50-55 kg for å ha vært normalvektig. Haha sier jeg bare. Skulle jeg da ha byttet ut musklene mine med fett? Ettersom fett veier mye mindre enn muskler, eller??! Vekt er bare noe tull syntes jeg. 


Høyde i centimeter: 153
Din vekt i hele kilo: 60
Din BMI er: 25

BMI på under 18,5 = undervektig.
BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt.
BMI på mellom 25 og 29,9 = overvektig.
BMI på 30 og over = fedme.
BMI på 35 - 39,9 = fedme, klasse II.
BMI på 40 og over = fedme, klasse III (ekstrem fedme).

Jeg har aldri vært skikkelig syk - anna enn kyssesyka- har sjeldent forkjølelser, influensa eller noe anna (med unntak av den mye omtalte fyllesyken...hehehe), kroppen min er ikke skjør og jeg har aldri brukket noe som helst. (Får håpe at jeg ikke Jinxer meg selv nå da?!). Bør ikke dette være en indikator på at kroppen min er frisk, sunn og fornøyd?? Og er det ikke det som teller..?

Jeg føler at kroppen min er helt OK, ikke akkurat supermodellmateriale, men "the girl next door"....altså heeeelt ordinær og normal:) Men, i følge uttallige tvprogrammer og ikke minst BMI så burde jo jeg være hysterisk ang. vekta mi. Men jeg har holdt denne vekta de siste 4 årene og akter å holde den i maaange år til. Jeg er fornøyd jeg, -  og slår samtidig et slag for helt normale jenter - som ikke tror de kommer til å bli supermodeller, og heller ikke sulter seg selv. 


Så nå gleder jeg meg til middag:) Vi skal ha steik. Også spiste jeg ei pølse fra nottos tidligere i dag. Woah. im a fattie. no wonder im obese. hahahaha;) 


NOMNOMNOMNOMLatmannsdressen! Sier sitt om livsstilen! ;) 


Jeg bruker str. 36/small i kjoler og 38/medium i topper ettersom puppene mine pleier å gjøre slik at toppen blir endeeel kortere enn det som er meningen:P (Må ha en litt større str. for at det skal se normalt ut altså... Hehe).
Vil nå anta at jeg er ca medium i underdel også, som resultat av gettho-rumpa mi:PMen overvektig? Hehehehe. Nei du. Det eneste jeg forholder meg til er fettprosent:)
Jeg har faktisk ikke ord for hvor latterlig BMI målingen er, den forteller personen kun hvor mye "kroppsmasse" han har på en skala fra 18 - 40, basert på høyde og vekt. Ikke om kroppsmassen består av stramme muskler, eller dissende fett;)

Føler at informasjon som dette ikke går ut på dato, så derfor valgte jeg å slenge innlegget ut en gang til:)

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 10.03.2012
 • Klokken: 22:26
 • Kategori: » Blogg

Piroger

I går fant jeg ut at jeg heller ville lage piroger enn pizzaboller.
Det er superenkelt og kjempegodt!

Dette fyllet hadde jeg i:
Kyllingkjøttdeig
Spaghettisaus (bruker posesaus, men har kun i én dl vann fremfor fire).
Ost

I skjøtene på deigen så pensler man med egg, også pensler man hele pirogen før man hiver de i ovnen i 15 min på 250C;) Deigen er rett og slett toro-pose med pizzadeig (Jada.. Jeg er definisjonen på latskap:P)

Men det var goooodt.. åååhr. NAM. I kveld er det lasagne og rundstykker på menyen. Yabadabbadoo!
(Først er det full nedskrubbing av kroppen i dusjen, med maske og greier.. Så er det lesing for alle penga.. eksamen er jo like rundt hjørnet:( )

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 10.03.2012
 • Klokken: 12:44
 • Kategori: » Blogg

Tur til dyrlegen og kvinnedagen

I dag har vi hatt Sushi med til dyrlegen igjen. Hun renner en del av øynene, så da tenkte vi at vi likesågodt kunne ta en tur innom igjen. Vi fikk heldigvis en oppfølgningstime, så prisen lå vel på rundt 450,- fremfor over 600:)
Dyrlegen visste strengtatt ikke hvorfor Sushi er så "rennete" i øynene, men vi fikk iallefall avkreftet en del diagnoser underveis i timen. Hun skrev ut en ny resept på øyedråper til tuppa vår, så da får vi bare prøve det en stund til..!

Vi kjøpte litt fancy kattekos-mat til pusi, etter at hun hadde vært hos dyrlegen. Stakkars, Sushi var utrolig tålmodig..  Jeg syntes egentlig dyrlegen var unødvendig hardhendt mot kattungen vår.. Det er godt mulig det bare er meg som overreagerer:P Liker ikke at pjuska vår får vondt, så da stikker det veeldig fort i pusemammahjertet mitt;)

Stian har gjort ekstra stas på meg, og lagde sjokoladecookies til oss ettersom det er kvinnedagen i dag <3 Snille mannen min :)<3 Håper alle dere andre kvinner også har hatt en flott kvinnedag!!
(Og at dere menn har gjort litt ekstra stas på kvinnene deres! ;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 08.03.2012
 • Klokken: 21:38
 • Kategori: » Blogg

Joseph Kony

Se filmen, og del den videre. Vær en person som ønsker å gjøre en forskjell. Her har vi som vanligvis er passive i slike sammenhenger en gylden mulighet til å gjøre noe for andre mennesker.. I dette tilfellet, barn, som lider. 

https://www.facebook.com/invisiblechildren - Bli med i gruppa dersom du ønsker å være en person med blikket fremover.

Be the change you want to se in the world -  Mahatma Gandhi.
(Mitt livs motto).

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 08.03.2012
 • Klokken: 08:49
 • Kategori: » Blogg

Miracle noodles

I går hadde vi vårt første måltid med disse:


Nudler, helt fri for kalorier! De er lagd ut av røttene til en eller annen plante, og inneholder lite/ingen næring.
Det høres kanskje litt tøysete ut å spise noe sånt.. men jeg og Stian er jo nysgjerrige til tusen, så vi klarte ikke å la være å smake når vi hørte om disse. De er jo som sagt veldig kjekke som supplement til måltid, dersom man ikke er så glad i nudler (jeg spiser ikke nudler ettersom de inneholder store mengder palmeolje).

Disse nudlene kommer i en veske som lukter.. Makrell i tomat.. MEN, når man har skylt de litt i vann så lukter og smaker de absolutt ingenting. De smaker altså som.. vann. Hehe.

Vi hadde de oppi karriwoken vår, og da smakte de veldig greit. Konsistensen var litt.. Snål, men det tror jeg kun er en vanesak. Jeg tror ikke de kommer til å bli en stor del av middagen vår, men de er kjekke å ha liggende:) Absolutt!


<3

Nå sitter jeg på skolen.. igjen.. og burde lese denne boka:Konsentrasjonen er der som vanlig ikke heeelt..*kremt* Så nå er det skjerpings;) Nesa i boka og laptopen i sekken!

Ha en fin onsdag videre!:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 07.03.2012
 • Klokken: 09:44
 • Kategori: » Blogg

Når man burde lese til eksamen....

Da er det mye morsomere å leke med webcameraet:D Hehehe. Fant en gøy app og ble sittende å tøyse på lesesalen (er helt alene her.. as usual klokka åtte/ni på morran!! ;)


Man får ikke mer gøy enn man lager sjøl??? :D:D

Men nå burde jeg kanskje gjøre noe fornuftig.. et par uker til neste eksamen, og jeg har snaut kikka over pensum:P *kremt*

 

Over og ut!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 06.03.2012
 • Klokken: 08:56
 • Kategori: » Blogg

Bursdagstur til Alanya

Kjæresten min vet virkelig å skjemme meg bort. Han overrasket meg etter trening med at han har bestillt og betalt en åttedagers tur til Alanya, som jeg får som bursdagsgave i år!!:D Vi reiser den 5 mai, og kommer tilbake den 13de.. Herlighet, jeg gleder meg!!


På andre siden av arket så var kvitteringen på turen:)

Denne dagen har jo bare vært verdens beste:) Først fikk jeg jobben jeg ville ha, så klatret vi og til sist så fikk jeg verdens beste bursdagsgave:) <3 Jeg elsker livet mitt (og Stian;)!!!

Dette får bli siste innlegget i dag, for nå er det pannekaker på menyen! :)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 05.03.2012
 • Klokken: 19:59
 • Kategori: » Blogg

Mat-ukeplan :)

Denne uka har vi en del "nye" ting på matplanen vår:) Det er alltid spennende å lage nye matretter på campingvogn-gassplate og i gassovn! Hihi:D

Mandag: Pannekaker. (Vi vet at dette ikke er middagsmat... Hehe, men vi har pannekakerøre stående i kjøleskapet, og innimellom så må det jo være lov med pannekaker til middag??:)

Tirsdag: Kyllingwok med "miracle noodles", woken består av kyllingfilét, brokkoli, gulrøtter, løk, purre og sopp:)
Miracle noodles er nudler vi har bestilt fra www.iherb.com, de er helt uten fett og karbohydrater! De passer perfekt på en treningsdag som tirsdagen, hvor vi ofte er ekstra sultne, men får i oss mer enn nok fett og karbs fra før av:) (Ps. dersom noen skal bestille fra www.iherb.com så gi beskjed; vi har rabattkode:) Jeg skal forøvrig gi en produktanmeldelse av disse nudlene når vi har smakt de selv;)

Onsdag: Tomatsuppe med egg og litt macaroni! (Stian blir nok å spise macaroni med tomatsuppe på, snålingen min<3)

Torsdag: Chilli con carne med frisk salat til. Vi bruker kyllingkjøttdeig, brune bønner, løk, hvitløk, paprika, chilli, hermetiske og ferske tomater oppi:) Enkelt, sunt og godt! Ettersom smaken kan bli litt mektig så er det lurt å ha en salat ved sidenav sånn som vi har:) I salaten så bruker vi det vi har.. Salathode, paprika, agurk og rødløk;)

Fredag: Pizzarundstykker (også kalt pizzaboller, men jeg blir å bruke samme deigen til rundstykker til middagen på lørdag:)

Lørdag: Lasagne med salat og ferske rundstykker.

Søndag: Kokt laks til meg og panert torsk til Stian, med salat, poteter og gulrøtter:)

Det er gøy å lage mat når man har sunne og friske råvarer å lage mat med! :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.03.2012
 • Klokken: 15:24
 • Kategori: » Blogg

Sommer- og deltidsjobb

Da har jeg fått ordnet meg sommerjobb (og deltidsjobb fraogmed høsten)! Var på intervju i begynnelsen av februar, og fikk beskjed om at jeg hadde fått jobben i dag!! O' lykke på jord:D Jeg hadde verdens snilleste referanse (Marthe, ped. lederen i barnehagen jeg jobbet i) og fikk beskjed om at hun kun hadde sagt fine ting! (Tusen takk for at du stilte, Marthe!:)

Jeg skal da jobbe ved et bofellesskap som ADL-veileder og gi generelt sosialt samvær.
Det innebærer å gi ut medisiner, journalføre, være sammen med beboerene og hjelpe dem med oppgaver de ikke får til selv (lage mat, sette på klesvask etc) eller å ta med beboere sånn at de får gjort ærender i byen. :)
Jobben er midt i blinken for meg iallefall. Jeg føler at jeg er nyttig når jeg kan gjøre hverdagen til andre mennesker bedre, og enklere!

Ettersom jeg fullfører et år med relevant studie innen jeg begynner, så er ikke lønna til å kimse av heller:)
Jeg gleder meg!!!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 05.03.2012
 • Klokken: 13:15
 • Kategori: » Blogg

En liten oppdatering

Våren har virkelig tatt plass i kroppen min, og jeg koser meg. Det er deilig å bo i campingvogn. Tro det eller ei:D
Jeg har aldri trivdes så godt som jeg gjør på de 15kvm jeg, Stian og Sushi deler på.

I dag har jeg ryddet ute, og under vogna. Har kastet masse skrot som har ligget over vinteren, flyttet glassbordet til forsiden av forteltet, sånn at vi kan begynne å bruke det igjen, også har jeg pyntet på mini-urtebedet mitt:)
Jeg tasset da rundt i den ufattelig stygge onepiecen min, men vet du hva? Det bryr meg lite. Jeg booor jo på en campingplass.. Så det å være glamorøs mens jeg styrer på med mitt, får heller komme en annen gang;) Hehe.

Ellers så er jeg glad for at første utav tre eksamner i dette semesteret er over! Jeg følte eksamen gikk rett vest, og det har gått meg veldig på nervene ettersom det er et emne jeg er relativt sterk i. Men men.. Sånn er det noen ganger.. Og det er jo ikke verdens undergang, tross alt!

Nå skal jeg og stian slappe av med resten av "the voice" og "senkveld", før jeg knuser han i en runde med Magic kort;)

Ha en flott fredag! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 02.03.2012
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: » Blogg

Hjemmelaget karamellsaus!

Finnes det egentlig noe bedre enn vaniljeis og varm karamellsaus?? Oh no. Hehe, det er iallefall favorittdesserten min! (Eller, en av de mange;)

Jeg skulle jo egentlig lage denne karamellsausen til krokanisen som vi hadde på valentinesdagen, men den isen ble jo så latterlig søt, så da ventet jeg heller litt med den:)

Her kommer litt bilder og oppskrift:

Kun fire ingredienser!


Smelt 75gram smør, 175 gram brunt sukker og 2 ss lys sirup og hell oppi 1,5 dl fløte:)
La det det småkoke i ca ti minutt:) (og pass på! Fløten gjør at det fort kan koke over:)


Dersom du vil ha varm karamellsaus på isen så kan du helle den over med én gang:D
Jo kaldere den er, desto tjukkere blir den, så om du vil ha tjukk og deilig karamellsaus, så kan det være lurt å ha den litt i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken til den kjølner litt:)

mmm<3 Fredagskos:)

Dette er faktisk den beste karamellsausen jeg noen gang har smakt, og jeg anbefaler den på det sterkeste!
Jeg kommer ikke til å kjøpe halv- eller helfabrikatet karamellsaus mer iallefall! For herlighet, det er jo dødsenkelt å lage den selv! :)

Ps: denne oppskriften gir et par dl med karamellsaus, så du bruker nok ikke alt i en "go" med mindre du har masse gjester.. Men! Ettersom det er så innmari mye sukker, som jo er et naturlig konserveringsmiddel, så kan denne sausen holde seg en del uker i kjøleskapet:) Bare varm den opp litt i mikroen når du skal bruke den, sånn at den blir litt mindre seig;) hehe!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 02.03.2012
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits