Kosekveld

Eeendelig torsdag.. Jeg elsker torsdager, de er liksom "minifredager". I dag har vi bare ligget på sofaen og sløvet etter jobb.. Jeg klarte tilogmed å sovne en time foran TVen... utrolig deilig :)

Middagen besto av fiskekaker i brunsaus med poteter og gulrøtter (skikkelig spennende, i know) 
Vi har også sett sesongavsluttningen på Greys anatomy og The pick up artist - to utrolig artige serier!!!! :D:D

Til kvelds så har vi vært såpass sunne at vi kuttet opp 1 appelsin og 1 honningmelon...nomnomnom
Herlig :D 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 31.03.2011
 • Klokken: 22:49
 • Kategori: » Blogg

o du herlige avslappings onsdag:D • Kommentarer: 4
 • Postet: 30.03.2011
 • Klokken: 21:57
 • Kategori: » Blogg

TannyMaxYndlings acceleratoren min! Jeg er ikke glad i de som inneholder "bronzing" ettersom det er et anna ord for selvbruning. - Og da ser jeg ikke lenger vitsen med å ligge i solarium i 25 min, om man har klæsja på seg selvbruning på forhånd. Likegreit å bare holde seg til en av dem. Less is more? no? :) 

Denne lukter iallefall nydelig og hjelper huden med å få en fin, gylden og ikke minst jevn farge - fortere. 
Superfornøyd. Den koster 70,- på solsenterne og inneholder vel en 115 ml eller noe:) Ganske drøy er den og! :) 


Oh! Glemte å si at jeg var hos tannlegen i dag! Null hull. Men litt småplukk som jeg kan fikse på selv med eeeenda nøyere tannhygiene (akkurat som om ikke eletrisk tannbørste x2 om dagen, tanntråd og munnskyll x1 er nok?!?! Gawd.) Meeen, jeg er iallefall glad for at jeg er av "puss puss så får du en suss" - generasjonen, og da også slipper å ha munnen full av hull i en alder av tyve! 

Sååå, dagens lesson; less syre og mer fluor! :F :D
 

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 28.03.2011
 • Klokken: 22:31
 • Kategori: » Blogg

Sliten i beina...og tom i magen.

Mandagen er alltid hard. Ugh. Det er forferdelig å stå opp av den gode, varme, myyyyke senga for å ta beina på det iskalde gulvet og så begynne å rote frem dagens klær. Ugh. For å ta det på engelsk: I strongly dislike Mondays. Ugh.

Men, det skal nå sies, begynnelsen på ei ny uke - litt nærmere helg - og ikke minst litt nærmere lønning. Jeg har nemlig lønning hver 14. dag, noe som er himla greit. Så nå har jeg informert min bedre halvdel Stian, om at vi skal shoppe. Shoppe kjole. Shoppe bursdagskjole:D Æ gledåh mæ!

Ellers så har jeg vært på Taekwon-do trening i dag og beina mine holder på å dø. Det er sånn 100000 muskler inni anklene og hoftene som jeg tydeligvis ikke er vant til å bruke, for jeg ser ut som ei åtti år gammel dame når jeg går.

Noe av grunnen til at jeg er så latterlig støl og føler meg som en cripple (no offenceer nok treninga og situpsene gjort med medisinball.. du vet... sånne baller som veier 4 kg og er umulige å holde skikkelig. Balansetrening folkens. Minimuskeltrening. Pushupsene gjorde nok sitt de også, og for første gang i mitt liv har jeg fått SKRYT for å bruke knærne når jeg blir for sliten til å kunne ta de rette skikkelig. Treneren sa at jeg viste ukuelighet og iherdighet. Man gir seg ikke fordi noe er tungt, men man velger å gjøre dem skikkelig, fremfor en sloppy job med rette ben. Get it?


Middagen i dag besto av spinatsuppe med egg og brød til. For meg i det minste. 
Hobbyanorektikeren min (Stian) spiste et halvt egg og tre skjeer med suppe før han deklarerte at suppa var  "heilt grei" men at han var mett. Han hadde nemlig spist tidligere han, kom han plutselig på:P Tror ikke vi blir å spise knæsjgrønn suppe så mye mer nei. ;) hehehe. 
Pop Eye når ikke inn til Stian nei=(

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 28.03.2011
 • Klokken: 22:22
 • Kategori: » Blogg

Profilbilder...og sånt!

Morgentrim er noe som er undervurdert.. hoho. Vi fant nemlig ut at vi skulle lage noen kule profilbilder på FaceBook, så da heiv jeg på meg treningsbuksa og bøyde og tøyde i utrolig mange retninger for å finne et par stillinger som funker ifht. utformingen på FB.. Hehe... Jeg ble iallefall sliten i mage og ryggmusklene etter profilbildeøkta!!!!

Her er noen av bildene vi tok:
Kreativiteten lenge leve?? :D

Bildene ble tatt med Stians speilreflekskamera, deretter etterbehandla i Adobe LightRoom.
For å få bildet ditt på profilen, uten å måtte stresse så mye, så kan du bruke Appen; Profile Maker.
Profilbildet mitt ser nå slik ut:
Stilig?? :D

Nå må jeg virkelig ut og lufte mannen.. for det er tydlig at han må få ut litt energi. haha.
Det blir iallefall et lite besøk på solsenteret for å steike litt:D høhø. Rynker in the making!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 27.03.2011
 • Klokken: 19:45
 • Kategori: » Blogg

portrettfjortrett

KjæresteStian syntes det er ganske moro å ta bilder, til Sannemors store glede.. Til tross for kameraskrekken min, så er det artig å bli tatt bilde av noen som faktisk vet å ta  skikkelige bilder!!!! Tenkte jeg skulle legge ut noen av Stians snapshots;) 

Selvhøytidelig..? Meg? Neppe:) No pain, no gain.. ;) hihi.

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 26.03.2011
 • Klokken: 23:34
 • Kategori: » Blogg

I-Ju...Eww..Okda.. så var det ikke så ille...

Vi er så heldige at vi har et ICA supermarked innen 2 min gange fra leiligheten.. Litt mer uheldig er det at ICA er en av landets dyreste dagligvarebutikker... Så, når det er tilbud så hopper Susanne og Stian virkelig på TheICAMobile, og handler inn som to polakker on drugs.

Det er nemlig ikke så alt for lenge siden det var 40% avslag på alle varer fra Toro (noe som tilsier at det egentlig var ordinær pris ifht. alle andre butikker, but oh well) 
Så vi handlet likesågreit inn masse gryteretter, supper, sauser og.....Grove vafler. GROVE VAFLER.Den ser innmari innbydende ut på pakningen, og ikke så sinnssykt klein ut på tallerkenen - med unntak av at den lukter Nestle babygrøt og er ganske så overdrevent gylden i fargen. 

Så var det smaken da... SMAKEN FOLKENS. Den smaker babygrøt. Babygrøt som har vært en tur i vaffeljernet.

Uansett hvor mye jeg prøvde å dynke vaffelen med bringbærsyltetøy, smør og sukker, så fikk jeg ikke overdøvet den igjennomtrengende smaken av havre og...kli. Noe som kilte seg inn i alle mine 32 velskapte tenner. Tipper på at tannlegen kommer til å finne noen kli-biter som har bestemt seg for å bosette seg når jeg skal til tannlegen på mandag. 

Men utenom DET, så var de jo greie da. Ble faktisk stappmett etter 2 vafler... kanskje ikke så rart ettersom det sikkert var 1 kg havregryn pr. vaffel.

Og, jeg hadde ikke dårlig samvittighet for å spise vafler til frokost.. det var jo trossalt SUNNE vafler... eller hur? 


 Vi har en halv pose igjen, som gis bort til høyestbydene. Any takers?

 • Kommentarer: 13
 • Postet: 26.03.2011
 • Klokken: 23:10
 • Kategori: » Blogg

Bortskjemt!

Ja. NEMLIG. Jeg føler meg som en bortskjemt liten dritunge...hihi.. 

Det har nettopp gått opp for meg at de siste 2 mndene så har det ikke gått én dag uten at det har vært roser på stuebordet.... Stianmannen passer nemlig på at det til en hver tid er blomster på bordet, og at Susannemor er fornøyd og glad.. Eller "jenta si" som han så fint sier:) 

På 5 mnders dagen vår (skikkelig jubilè skjønner du!) så fikk jeg 20 roser og "våpenhandleren" - på engelsk - ei bok av Hugh Laurie  (Dr.House) som jeg har ønska meg siden jeg så den i butikken for et par måneder siden... av  skjønnasen!

Er det rart jeg føler meg som en unge som får alt den peker på??? Jeg lider iallefall ingen nød - for å si det sånn!


Boka miiii, som kommer i posten om noen dager :DDRosene jeg fikk:D og ikke minst papirbrettingsmesteren, som har laga hjerte til meg;) Gullet mitt:D

Verdens heldigste jente??? I think so :)
 • Kommentarer: 5
 • Postet: 26.03.2011
 • Klokken: 22:52
 • Kategori: » Blogg

Grilltur og kooos

Jepp, så var det jaggu lørdag igjen!! Gud å deilig:) hehe... 
Det er snålt hvor fort uka går når man jobber... og hvor utrolig godt det er når det først blir helg! 
Fredagen gikk nå mest til relaxing på sofaen og "little fockers" , hadde egentlig litt for høye forhåpninger når det kom til den filmen.. men igjen.. det er jo 3? filmen i serien.. så hva annet kan man forvente?? :P 
Jeg fikk iallefall spist meg smelltjukk på Kong Haakon Konfekt, ettersom det kostet 80,- for 1 kg på ICAen.. haha!
Dvs. Ingen av oss fikk ned mer en 5 biter hver.. men herlighet kor godt det e! :D

I dag...altså lørdag, så ble nok sofaligginga dratt litt vel lenge.. Greys Anatomy pleier å fengsle oss en god stund på sofaen ja;) Litt kjipt ettersom det var så himla fint vær!!! MEN. Vi kom oss nå inn i dusjen til halv fem og kom oss ned til butikken i sekstiden, sånn at vi fikk handla engangsgrill, pølser, ketchup, sennep og sprøløk (naaam...sprøløk)

Sååå gikk vi en liten tur til de ytre kretser av Storhaug og fant oss en nydelig plass ved vannkanten hvor vi grilla, hadde et par drinker, kjeks, kakao og ikke minst Bruno Mars på Mobilen til Stian! Koslig!!! 


Du får det ikke mer gøy en du lager sjøl! 
- For det sier mamma, nemlig... ;) 

 • Kommentarer: 9
 • Postet: 26.03.2011
 • Klokken: 22:24
 • Kategori: » Blogg

Lykke

Det er så merkelig at lykke kan defineres på så mange ulike måter.. 

Noen finner lykke i å bli ettertraktet av det motsatte kjønn.
Andre finner lykke i at favorittlaget vinner en fotballkamp  . 
Jeg finner lykke i å være med de jeg er glad i. 

Nå er jeg jo litt uheldig iogmed at MammaKarstenAnnikenThomasLivRuneSiljeAdrianPappaogSunniva er så langt borte... For det er jo de jeg superdupermest glad i... med unntak av kjæresten min:) 

Om litt under en mnd så får jeg fylt opp lykkekvota mi til det maksimale, da får jeg hilst på de aller fleste, ettersom jeg både har bursdag (blir tyyyve år) og det er påske:) Wuhu! 


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 26.03.2011
 • Klokken: 22:06
 • Kategori: » Blogg

Min (lite) spennende hverdag!!! ;)

I daaag, så har jeg vært på jobb, spist middag, trent og sett greys anatomy - in that order. Spennende, right?
Neeeeeeeeida, litt spennende har jo dagen vært. Jeg har jo faktisk..emmm... øvd på firvendinger og disse sparkene: 
Ap cha olligi, Ap cha busigi og Yop cha olligi. Er ikke koreansk artig folkens?? :P:P:P

Det er egentlig meningen at jeg skal kunne disse sparkene by heart... sammen med alle grunnstillinger, blokkeringer og ikke minst telle til 10 på koreansk. Good Luck. Er bare å øveøveøve til graderingen som er i juni;) hehe.. 


Overtalte Stian til å ta litt bilder av meg i de nye toppene mine, wuhuu:) Sånn at dere kan se hvordan de oooogså så ut, sammen med den nye buksa, såklart;) een stor hvit t-shirt med blonder(: Og faded boyfriend jeans;) 


....eeeeen litt rar rød topp.. som jeg er usikker på om jeg noensinne kommer til å gå med.. haha
men Stian sier den er fin da:) hihi. 
Og sist men ikke minst, en veldig enkel og grei singlet:) 


WoopWoop, det var dagen min;) 

Hae san! Tre av! • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.03.2011
 • Klokken: 21:48
 • Kategori: » Blogg

Onepieceparet!

Like Cheesy som en cheesydoodle

Føler du deg lei deg inni deg? Føler du kvalmen stige? hehe.. da har vi gjort jobben vår riktig, og vært så cheesy som det går ann å være.. Bildene er tatt for en time siden, og jeg er (selvfølgelig) usminka, som enhver jente med respekt for seg selv bør være på en søndag.. høhø. :P


MatchoSusie har fått ny onepiece.. fra EUROPRIS. hehe.. Ikke akkurat som Stians Papa Lou nei..!
Stian mista meg nesten.. haha.. noe som resulterte i dette litt.. vittige bildet. 
(selvom han presiserer at han IKKE er svak og at han kunne holdt meg oppe i minst 5 timer... ANY DAY.)Også KlisseKlissebilde.. Jess.. onepiecen min er faktisk i strl. XS. noe som er litt snålt, ettersom den ganske mye for stor.. Europris størrelser vettøh! Får bli strl 8-10 år nestegang;) hihi.

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 20.03.2011
 • Klokken: 21:55
 • Kategori: » Blogg

Skal det være et par sko...eller fire?

Jadda, den selvkontrollen som jeg skrev om tidligere.. det er tydeligvis ikke bare på Kremmerhuset den holder seg unna! Men også på skobutikker... tenk det ja. De som kjenner meg er nok ikke overraska, men så skal det sies at jeg faktisk ikke bare kjøpte til meg selv, men også til min bedre halvdel Stian;) Følte meg passe teit på bussen når jeg hadde verdens største pose, med fire svære skoesker trøkka nedi, sammen med de andre 3000 posene jeg hadde med.. Spesielt når jeg ikke fikk plass til alle posene i setet. P-inlig.Hverdagssko til Stian:) 


Joggesko til Stian Vårsko til meg! 


Og... emm.. Vårsko til meg.. Er jo egentlig litt sånn løpesko, men tviler på at jeg kommer til å løpe så mye i de;) 

Fikk kjøpt ei ny bukse, undertøyssett og 3 topper på favorittbutikken; Gina Tricot også. Superfornøyd! PS. Det ser faktisk ut som skoa til Stian er pittesmå på bildene.. hahaha.. men de er faktisk 6 str. større en mine, så er bare måten jeg har tatt bildene på.. men men:D

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 20.03.2011
 • Klokken: 21:24
 • Kategori: » Blogg

Neitakk, jeg klarer meg fint uten.. eller.. jo..kanskje.. emmmm

NeiNeiNeiNeiNeiNEI. Et ord jeg burde få inn i vokabularet mitt? Eller?
Altså, jeg er ikke en walk-over av noe slag.. men jeg har en liten stemme inni meg som alltid sier ja. 
JA, jeg vil ha den koppen, JA jeg vil ha den sjokoladen, JA JA JA JA. 

Eier jeg ikke selvkontroll? Joda. I bøtter og spann. 

MEN, når det kommer til varene på det beryktede Kremmerhuset. - Så eier jeg virkelig ikke selvkontroll. 
Hihi. 

Hva kjøpte jeg denne gangen sier du...Iiiiiingenting sier jeg. 
Men så var det da et par poser med masse ting som måtte opp trappa og inn døra, ikke veldig diskrét med andre ord. Ett oppgitt blikk senere så henger mine siste innkjøp på veggen, kjøleskapet og på murpipa. 

.
Kalender som aldri blir "gammel" ;) 


skjønnasen min som har blitt klipt av moa...Close up på de søte oppskriftene som henger på veggen. De er skrevet på aluminiums plater:)


Også sist men ikke minst den fiiiiiiiine ehm... egg-holderen. :D 
Den kan også brukes til telys, og jeg syntes den var himla søt i disse..påsketider;) 

Jeg fikk også kjøpt noen himla søte magneter til å ha på kjøleskapet, og en liten nøkkelring, men glemte helt å ta bilde av de... Det får heller komme en annen gang:) 

Over og ut!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 20.03.2011
 • Klokken: 21:11
 • Kategori: » Blogg

Endeli lørdah!

Daaa var det endelig lørdag og vi har faktisk ingen verdens ting vi skal gjøre i dag. Noe så fantastisk deilig.
Det er i tider som disse at jeg virkelig setter pris på å være et ungt samboerpar med to faste inntekter og full frihet. 
Vi kan gjøre hva vi vil. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Life is great. 

"Planen" i kveld er å lage hjemmelaga pizza med biff og kyllingkjøttdeig, se film, spise masse godterier, ha et par drinker mens vi spiller brettspill (som virkelig er undervurdert..brettspill er gøy!) og diskuterer hvorvidt vi har lyst til å teste ut bylivet her i Stavanger. 

Vi kjøpte faktisk et nytt brettspill i dag... Scrabble ble nemlig litt kjedelig i lengden.. hehe! Selvom det er utrolig artig det og;) Måtte nesten ta et bilde av den skjønne kjæresten min mens han holdt brettspillet som vi fikk til den nette sum av 299,- på Europris! hehe:DNemlig Millionær! Wuhu! Gleder meg til å knuse Stian i kveld ja:D hehe!


Ps. Er det noen som ser at Stian har lært meg å blure i Photoshop..???? haha. Han er naturligvis dødsflink på sånne redigeringsprogrammer ettersom han jobber med animasjon. Personlig så liker jeg ikke ansiktsredigering, rettogslett fordi mange ikke er gjenkjennelige overhode - hva er da vitsen? :) Det blir jo bare å late som om en ser bedre ut en det man egentlig gjør? - Bare en liten tankevekker :)

Peace out!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 05.03.2011
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: » Blogg

PayDay

I går var det lønningsdag (Thank God!) så jeg og Stian fant ut at vi skulle shoppe litt! Jeg har nemlig fått en favorittbutikk her i Stavanger som heter Kremmerhuset.. akk.. De har så utrooolig mye fint! Så jeg kom selvfølgelig ikke tomhendt ut derifra denne gangen heller.. hehe.. Jeg fikk til slutt overbevist Stian om at vi VirkeligVirkeligVirkelig trenger  to oppbevaringsbokser til vaskemiddel...og en til alle rengjøringstingene våre. (Noe vi selvfølgelig ikke gjør.. jeg har bare sikla på de så innmari lenge...hehe) 

De ser iallefall sånn her ut: Såpedispenseren var på megatilbud til 10,- (koster egentlig 120,-) så den måtte vi nesten også ha..hehe.. 
Metalløsen er selvfølgelig til vaskepulveret:) og det ble veeeldig fint.. (Noe Stian -noe motvillig- også var enig i:D

Utenom ting til hus og hjem og sånt, så fikk jeg handla meg litt klææær:) 
Ei ny bukse, kjole og to topper:)Var ganske fornøyd med handelen i går! Selvom det røska godt i bankkontoen.. men oh well.. det er vel litt lov det også avogtil? :) hehe

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.03.2011
 • Klokken: 16:07
 • Kategori: » Blogg

Kåpa miiii :)

Min skjønne, kjære kjæreste valgte å kjøpe ny kåpe til meg ettersom vinterjakka begynner å bli litt i drøyeste laget.. (Det er jo ikke lenger Antarktis tilstander her i Stavanger...såeeh..) 
Vi gikk og kikka litt inne på H&M og prøvde på omtrent 3000 jakker og kåper før jeg falt for denne:Never mind det knallrøde ansiktet mitt (det må ha vært minst 40 grader der inne..) eller det faktum at bilde ble tatt i prøverommet...ehem.. hehe.. 

Det ble senere oppdaget at kåpen var en del av mammakolleksjonen - noe som gav oss et lite latterkick.. Det er nok ingen Lian Larsener på vei enda neeeeeeeeeeei. Men det  kunne jo strengtatt ikke sees på formen eller liknende på kåpa, så jeg er i grunn strålende fornøyd.. :) (Og kåpa hang sammen med aaalle de andre jakkene)

Hihi:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.03.2011
 • Klokken: 15:52
 • Kategori: » Blogg

DU!

Hey you.

Yes, you! Stop being unhappy with yourself. You are perfect.
Stop wishing you'd look like someone else or wishing people would like you as much as they like someone else. Stop trying to get attention from those who hurt you.
Stop hating your body, your face, your personality, your quirks. Love them.
Without
those things you wouldn't be, you - and why would you want to be anyone else?
Be confident with who you are.
Smile. It'll draw people in.
If anyone hates on you because you are happy with yourself then you stick the middle finger in the air & say screw it. My happiness will not depend on others anymore. I'm happy because i love WHO I AM
I love my flaws.
I love my imperfections. They make me, me.
And 'me' is pretty amazing.

:)

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 05.03.2011
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: » Blogg

Ny drakt!

Endelig fått den etterlengta taekwon-do drakta mi!! Er den ikke fiiiiin???? :D
Utenom at vi har kjøpt drakt til...950,- (fasken så dyrt for pro-drakt...men verdt det:)) så har vi fått ordna felleskontoen vår.. og jeg har fått åpna konto(er) i Nordea, Yey me! 

I morgen er det lønningsdag...og shopping....og helg! Noe som er utrolig etterlengta... verdens lengste uke..EVER. 
Vi skal faktisk også på et par visninger til helga, så wish us good luck:) 


 • Kommentarer: 8
 • Postet: 03.03.2011
 • Klokken: 20:22
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits