Valentinesday

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan vi feiret valentinesday hjemme hos oss. Vi elsker å gjøre litt ekstra ut av dager som dette, så denne valentinsdagen var intet unntak;)

I fjor lagde Stian middag til meg som besto av bla. Skagenrøre til forrett og vaktler i til hovedrett... Superdigg! Også lagde jeg hjemmelaget krokanis med karamellsaus til dessert. <3

I år snudde vi litt på rollene, så da ble det til at jeg lagde en kamskjell med bacon og fløtesaus til forrett, blåskjell dampet i hvitvin, fløte og chilli & reker til hovedrett også lagde Stian Creme Bruleé med ferske jordbær og krem på siden til dessert. Vi koste oss, for å si det sånn!!! ;) Er lov å skjemme seg litt ekstra bort på dager som dette, og vi elsker jo å lage mat - så da bruker vi anledningen til å lage noe vi ikke har laget før:)

Som valentinsgave så fikk jeg fem store røde roser, som var helt fantastisk fine! Samt. at han har kjøpt et nytt spill til meg!! Yey!! Ni No Kuni heter det og ser veeeldig gøy ut:) gleder meg til å spille litt.. hihi. Fordelen med å ha praksis altså, slipper å bekymre meg for eksamner og pensum - så da kan jeg spille uten dårlig samvittighet;) I tillegg så holder han på å LAGE ei bok til meg (yep, you heard me!) ikke sånn man lager i 2klasse, men ei ordentlig ei med hardcover og alt mulig.. Som hører til dette spillet.. Spennende:) Gleder meg til å se hvordan det blir!

Av meg så fikk stian en svær boks med konfekt som jeg kjøpte på Dropsen, "gobstoppers" (som er et sånn spin-of  godteriprodukt fra Charlie og sjokoladefabrikken), to tegneseriebøker (som falt veeldig i smak:) og en bukett "blomster" som var laget av maaange små chupachups <3 Også selvfølgelig et superklissete kort.. hehe.. Det kommer man jo ikke unna:D
  • Kommentarer: 2
  • Postet: 15.02.2013
  • Klokken: 16:12
  • Kategori: » Blogg

Når du har møtt den rette...

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg kan være så sikker - er det ikke et stort valg å ta? Hvordan vet du at han er den rette? Det var ikke noe som skjedde plutselig..  En åpenbaring om at Stian HAN måtte være den rette. Neinei. Gradvis i forholdet vårt så har vi bygd opp noe så sterkt og ærlig at det hele føles veldig naturlig.

Etterhvert så fikk jeg en følelse inni meg om at hvis jeg mister denne mannen, så vil jeg aldri ha en annen. Han er den eneste jeg vil ha og kan se for meg å bli gammel med. Jeg vil gjøre alt jeg kan -hver eneste dag- for at han skal være lykkelig ...Og når man har den følelsen inni seg, som ikke kan sammenliknes med den overstrømmende forelskelsen som man har de første månedene i et forhold, men følelsen av å virkelig elske et annet menneske så inderlig som man kan elske noen.. Ja, da er det ikke vanskelig å være sikker på at han er den rette.

Men så kan jo noen spørre seg om det er hjertet eller fornuften som tar overhånd, for "alle" kan jo ha det fantastisk bra et par år før det hele går adundas.

Man vet aldri hva livet fører med seg, men man kan legge tilrette så godt det lar seg gjøre for at fremtiden skal bli bra.. Og ved å gifte meg med Stian, så er det akkurat det jeg gjør. Jeg gifter meg med min beste venn og kjæreste. Han som selv etter 800netter i samme seng ikke får sove godt uten nattakyss, og jeg som ikke får sove uten å kjenne huden hans mot min. Jeg stoler på han, og han stoler på meg, vi gir hverandre friheten til å bli kjent med nye mennesker - gjerne av motsatt kjønn, uten å føle at forholdet blir det minste truet. Det er ingen dramatikk, eller stygge krangler. Det har vi ikke behov for. Å kunne være uenige, bli såret eller å utfordre hverandre intellektuelt er noe helt annet, men vi holder det alltid på et upersonlig nivå og løser ting så fort de oppstår. 99,9% Av alle diskusjoner vi har baserer seg jo på misforståelser likevel, så da er det ikke vits å blåse de ut av proporsjoner:)

Det skal godt gjøres å finne et annet menneske som man kan bo sammen med i ei lita campingvogn på sola camping. Dét burde være forklaring nok i seg selv på hvordan jeg vet at han er den rette.. Hihi. Vi er begge veldig løsningsorienterte, opptatte av prioritering og har samme "rekkefølge" i livet når det kommer til hva vi vil gjøre og når. Ingen hastverk her i gården:) Og som jeg har nevnt tidligere - er man enig om alle de store tingene, så løser alle de små tingene seg etterhvert. Det gjør det iallefall hos oss:) Det krever naturligvis at man har respekt for partneren sin og de meningene han har, det bør aldri være "rett og galt" i et forhold. Det meste er jo personlige vurderinger likevel.Og.. Stian er jo den mest romantiske mannen på planeten.. Det er jeg heeelt sikker på:) Det er ikke det at han skjemmer meg bort med dyre gaver til enhver tid, men han vet akkurat når det passer seg med en litt større gave og når det holder med en liten blomsterkvast kjøpt på Ica. Jeg er ikke særlig kravstor, så jeg blir overlykkelig de gangene han har tatt kjøpt med seg et hockeypulver eller noe annet jeg liker godt. De små romantiske handlingene teller så utrolig mye. Samtidig - når jeg fikk forlovelsesringen på 0.3ct så ble jeg helt lamslått. Han vet akkurat når det teller<3Han gir aldri "unnskyld"- gaver, noe jeg er veldig glad for. I vårt hjem så betyr et unnskyld - unnskyld, man skal ikke behøve å forsterke det med gaver. Jeg syntes heller ikke det er særlig romantisk å få en gave som er kjøpt av skyldfølelse.. Nei, jeg liker det sånn som vi har det:) Jeg klarer ikke å la han skjemme meg bort med gaver, uten at han får noe selv heller.. hehe..Så jeg kjøper titt og stadig små oppmerksomheter til han óg:) Det kan være alt fra en ny genser til lakristyggisene som koster 2,- på nille.  Å kunne gi han noe som viser at jeg har tenkt på han, syntes jeg er veldig fint.. Dessuten er han verdens mest takknemlige, så da er det ekstra gøy!

Jeg kunne ha skrevet en bok om alle grunnene til hvorfor jeg elsker Stian. Han er et funn, et one of a kind. Jeg har aldri møtt noen med så mye kjærlighet til dyr og mennesker som han... Og jeg holder på å sprekke av glede over faktumet at jeg skal gifte meg med denne flotte mannen! <3

  • Kommentarer: 8
  • Postet: 04.02.2013
  • Klokken: 13:29
  • Kategori: » Bryllup
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits