Et aller siste skippertak

...og sååå braker det løs med eksamen.

I morra klokka ni så skal vi ha en 6timers eksamen i sosialrett, her på universitetet.
Jeg gru-gleder meg. Det skal bli godt å være ferdig med den aller første eksamenen dette semesteret, samtidig som jeg ikke føler at TO måneder er på langtnær lenge nok til å forbrede seg på et emne som teller 10stp.. :S

I dag skal jeg gå igjennom notatene mine systematisk.. Det er en del teori som må pugges og leses på, jeg har egne måter å huske forskjellig teori på nemlig.. Hehe!! For eksempel så står BLID for barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet, og MIP står for det mildeste inngreps prinsipp.. etc etc... Jeg har alltid hatt slike huskeregler for meg selv, og det funker!

Ellers så er det hviledag i dag, dvs. ingen trening! Musklene skal få slappe av til i morra:) BodyPumpen i går var helt utrolig slitsom. Bill var virkelig på krigstokt! Når vi hadde pushups (på slutten av økta) så fikk jeg visst ikke lov til å kikke ned i bakken, så han tok likesågodt tak i den ekstremt svette panna mi og holdt hodet mitt sånn at jeg måtte se fremover. Herrebejezus er alt jeg kan si. TUNGT. Stian fikk også gjennomgå av Bill i går.. Hehehehe. Men igjen, når bikinikroppen 2012 er på plass, så skal jeg ikke klage mer! :)Revol Segron.. Eller Norges Lover.. Hehe!! Burde kanskje flippa kameraet sånn at det ikke bildet ble speilvendt.. *kremt* jaja! ;)

Ha en fin midtuke alleihop! I know i will! <3

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 29.02.2012
 • Klokken: 09:16
 • Kategori: » Blogg

Middagsplan uke 9!

Her er da altså den berømmelige middags-ukeplanen til Stian og meg:)
Vi handler en gang i uka, så da må man planlegge middager på forhånd. Det er ikke alltid at vi følger middagsplanen slavisk, men da har vi jo en del middager å velge mellom:)

Mandag: Kyllingwok med kyllingfilét, brokkoli, løk, purre, gulrot, chilli og sursøt saus.

Tirsdag: Tacolefser med kyllingkjøttdeig, salat, mais, agurk, tomat, (ananas), rødløk, paprika, salsa og rømme:)

Onsdag: Torsk med hjemmelaget potetmos og salat.

Torsdag: Indrefilét med noisettes, bearnaise og salat. Dessert: Vaniljeis med karamellsaus.(Eksamensmiddag!!)

Fredag: Pitabrød med resten av indrefiléten, salat og rømme.

Lørdag: Wok med crabsticks, brokkoli, løk, purre, gulrot og østerssaus.

Søndag: Løksuppe med baguetter.


Nomnomnom <3 MatMAtMAAAT

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 28.02.2012
 • Klokken: 14:17
 • Kategori: » Blogg

Dilla på bodypump

Jeg og Stian har virkelig fått smaken på bodypump, som de tilbyr på SiS.
De har jo virkelig alt man kan ønske seg på det treningssenteret der altså! Har ingenting å klage på:)
Bodypump er en gruppetime hvor man bruker vekter, da både stang med vektskiver og løsvekter.
Intensiteten er høy og repetisjonene mange. Her forbrenner man fett, for å si det sånn! Samtidig som man bygger muskler..Hehe:) Passer meg midt i blinken! Vi har en veldig hyggelig instruktør som heter Bill og han er helt fantastisk flink til å motivere - og da er det gøy å trene da! Jeg er jo også så heldig at jeg alltid har med meg Stian på disse timene, så jeg trenger ikke gå alene. Thank God! Avogtil blir jo et par andre treningsvenner også med, og det er kåwsli:)Som du ser så varer timen 60 minutter, hvor det er moderat til høy intensitet. Å forbrenne 560 kcal på én time er jo heller ikke å forakte;)

Jeg har meldt meg på intet mindre enn to bodypumptimer, og en hiit bosu time, (høy intensitets kondisjontime) denne uka. Den ene BP timen skal jeg på rett etter eksamen, så det passer veldig godt. Tror det skal bli godt for både kropp og sjel med litt avspenning i form av vektløfting <3 :)

I dag skal jeg og Stian klatre, og det merker jeg også at skal bli deilig for kroppen. Det er rart hvor daff kroppen blir av et par treningsfrie dager:S Alt føles iallefall bedre ut etter man har slitt seg ut i klatreveggen eller på time, for så å sitte i badstua..leeeenge, før man drar hjem og spiser god middag:) <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 27.02.2012
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: » Blogg

Ost & kjeks, vin og overnatting!

Fra lørdag til søndag så hadde jeg og Silje skikkelig jentekveld:) Jeg hadde kjøpt ost og kjeks, også supplerte hun med vin! På tross av at jeg ikke er den store vin-drikkeren så hadde hun smelt til med intet mindre enn TRE vinflasker! haha!
Jeg drakk jo da kun et (himla svært) glass med musserende rosévin og hun ble å drikke opp resten av den andre flaska:) Hihi!

Koos <3 Vi fikk iallefall kjaset fra oss, og hoppet i seng når klokka nærmet seg halv to:)

På søndagsmorgenen så disket Siljemor opp med en suuuupergod frokost <3 mmm.
Den jenta vet virkelig å skjemme meg bort!! Og ettersom Stian kom og hentet meg (han hadde vært på fest i Stavanger kvelden før, mens jeg var hos Silje), så fikk han også frokost ;) <3


Silje ble dessverre ikke med på bildet ettersom hun styrte på kjøkkenet:D Hehe..

Det var iallefall en veeeldig vellykket dag:)
Og jeg gleder meg til gjentagelse!

(De øverste bildene har jeg stjelt fra Siljes blogg, som du finner her:)

Nå er det enda mer jusslesing på planen før jeg skal møte Chris, Fredrik og Silje for gruppe-ting! Whopdiooo!
Ha en flott dag:)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 27.02.2012
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: » Blogg

HELG

Nå er det bare tre små timer til helgen begynner igjen <3 Takk gud for det! Det har vært noen hektiske dager, og neste uke blir antagelig enda verre.. :/ Det skal bli godt å strekke litt på kroppen og kose seg med gode mennesker merker jeg!

I går var jeg og Silje på spinning, noe jeg ikke har vært på siden november.. tihi. Jeg tenkte selvfølgelig ikke på at jeg burde sjekke hva slags spinningtime det var jeg meldte oss på. Kremt.
Så joda, det var én time med høyintensitet..! Jeg hadde vært på bodypump tirsdagen i forveien og hadde fortsatt temmelig støle lår, så du kan jo tenke deg hvor "godt" det var i beina når intensiteten var høyest..hehe!

I dag derimot så er stølheten nesten borte, tror spinninga fikk "løsna opp" litt i lårene, på tross av at det var helt latterlig slitsomt og vondt. Gleder meg til en ny uke med "ny" kropp som ikke er støl lenger og nye treningsøkter <3

Ble dessverre ingen bilder i dag, men det kommer antagelig et lite bilderas til søndag:)
Over og ut! Ha en strålende helg!! :)

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 24.02.2012
 • Klokken: 14:22
 • Kategori: » Blogg

Ukas tips!

Stian har vært innmari flink på kjøkkenet den Siste tiden, og i går lagde han hjemmelaget potetchips!
Jeg vil herved ikke kjøpe sørlandschips ever again! Stian lager myyye bedre campingvognchips! Nemlig;)


NAM.

Han brukte potetskrelleren på et par poteter og varmet olje i ei gryte, heiv oppi de tynne potetskivene og la de på papir for å renne av oljen når de var ferdige. Også saltet og pepret de før vi skulle spise de da;)

Absolutt ikke hverdagsmat, men innimellom må det jo være greit;)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 23.02.2012
 • Klokken: 09:32
 • Kategori: » Blogg

Vips! Så var det bare en uke igjen..

Jepp.. Nå er det bare en uke igjen til eksamen, og jeg har ikke oppdatert bloggen ettersom jeg har hatt hendene fulle med trening og eksamenslesing. Vi har hatt et par kvelder sammen med gode venner, men ellers har det meste gått i ett.

På søndagen så var Silje på middag hjemme hos oss i campingvogna, så da disket Stian opp med biff, båtpoteter, stekt sopp, salat og bearnaise <3 Til dessert så fikk vi nystekte kanelboller:) Det var jo trossalt fastelavn, så da måtte vi nesten diske opp med noe ekstra godt;) (Ikke at jeg skal ta æren for kanelbollene, de var det stian som lagde:) <3


På tirsdag så fant Chris og Silje ut at de hadde så innmari lyst på vafler, så da gikk vi likesågreit hjem til Silje etter jeg og Stian hadde vært på bodypump:) Siljesnuppa serverte noen iiiinnmari gode vafler <3 Også satt vi på "puss in boots" som var helt latterlig bra! Anbefaler alle å se den:)
Siljemor <3


Chris som mente at vi MÅTTE ha nugatti på. Æsjas;P


Sånn jeg foretrekker vaffelen min <3 Bringbærsyltetøy og lettrømme :)I dag skal jeg og Silje på spinning klokka halv tre, og i fem-tiden så skal jeg og Stian klatre. Gleder meg!
Men først må dagens leseøkt bli unnagjort -_- (gleder meg no innmari til eksamenen i juss er over!!!!).

<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 23.02.2012
 • Klokken: 09:27
 • Kategori: » Blogg

Aktiv fredag

I dag har vært en gooood dag:) Den begynte med to forelesningstimer og deretter kafébesøk med fine mennesker<3
I halv fem-tiden så gikk vi for å klatre, meg, Silje og Stian:) Etter halvannen time med klatring, så tok jeg og Silje sol, mens Stian buldret i buldreveggen:) Og det beste av alt er at de har sauna på treningssenteret, så vi tok likesågodt en tur innom der au!

Etter klatringa så kjørte vi Silje opp for å hente bilen til samboeren, så da brukte jeg og Stian muligheten til å hoppe innom favorittrestauranten vår Torino, en italiensk restaurant som lager ..en helt fantaaastisk pizza.. og en nesten enda bedre hvitløksdressing <3 :) Pizzaen er jo gediiigen, to stykker var mer en nok for magen min!Nå sitter jeg og stian og ser på "real steal" som faktisk virker ganske bra:) Dette blir ei deilig helg, den har begynt bra, og kommer til å bli enda bedre:) Til søndag får vi gulljenta vår Silje på middagsbesøk i vogna:) Blir koooos!!!

Håper dere andre også får en fin helg <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 17.02.2012
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: » Blogg

Valentines day!

I går var det valentines, og jeg håper alle fikk en flott dag sammen med sine kjære:) <3
Jeg vet at det er en så kalt kommersiell tradisjon, men jeg syntes det er et flott mulighet til å skjemme bort de rundt meg:) Jeg elsker unnskyldninger for å gjøre noe spesielt på en helt vanlig dag <3 Hva hadde livet vært uten sånne dager?? :) Alt i alt så er jo alle dager vanlige, men det er de vi gjør noe spesielt ut av som vi husker best;) Verdt å ta med seg!

Jeg og Stian hadde iallefall en avtale om at vi skulle kjøpe en liten ting til hverandre, og at jeg skulle lage dessert mens han lagde forrett og middag:) <3

Stian overrasket meg virkelig når jeg fikk skagen-røre på nystekt baguette til forrett.. Seriøst, den mannen kan lage mat! Det var helt utrolig godt, og jeg overdriver ikke når jeg sier at det er noe av det beste jeg har smakt... Og etter å ha vært på en goood del fine restauranter opp igjennom, så er jeg ikke lettest å imponere i matveien. Anbefaler alle å prøve denne retten på ett eller annet tidspunkt i livet.Hovedretten Stian lagde var vaktel, gnocchi, tortilla-bakt kylling og salat med skysaus:)
Klarte ikke spise mer en rett under halvparten, det smakte fantastisk og både vaktel og gnocchi er vinnere her i heimen:) men det var veeeldig mektig! <3Til dessert så hadde vi krokanis, jeg skulle egentlig lage karamellsaus, men iden ble helt latterlig søt, så jeg hadde ikke lyst til å ha noe enda søtere til, hehe:) Får heller spare karamellsausen til helga;)Av meg så fikk Stian sprudlende rosévin, som vi koste oss med til desserten, fancy vinåpner, mørke sjokoladetrøfler og en suuuuperklisjé hjertekopp som han kan ha på jobben:D:D hehe!!
(Et litt uskarpt bilde.. men men, Stian er i bar overkropp etter at han hadde lagd mat og stressa i over TO timer.. så han var litt varm;)


Pakka som jeg fikk av Stian, som lillepusen vår leker med før jeg fikk åpne den <3


Jeg fikk et nyyyydelig smykke med tre diamanter, evighetstegnet<3, og ferskvannsperle på:D:D:D:D:D
Det var ganske vanskelig å få et fint bilde av den, men dere får jo sett sånn ca hvordan det ser ut:)


Jeg hadde en helt utrolig valentinsdag, tror ikke det går ann å overgå dette med det første for min del iallefall!
Elsker kjæresten min over alt på jord <3 Go'gutten min!!

<3 Men nå er det senga! Sov godt alle i hop:)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 15.02.2012
 • Klokken: 22:51
 • Kategori: » Blogg

Mamma

 

En mors tålmodighet er som en tube tannkrem - den tar aldri helt slutt:)

I dag er det morsdag, og jeg bruker den muligheten til å takke min kjære mor!
Takk for at du alltid er her for meg, du er verdens beste mamma :)
En mor er partisk av natur - William Shakespeare


Jeg elsker deg!
(Psst! Du får få en ekstra fin julegave siden vi ikke kunne komme ned for å feire morsdagen:/ Savner deg!)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.02.2012
 • Klokken: 21:09
 • Kategori: » Blogg

Klatring og taco med flotte gutter

På torsdag så klatret jeg, Stian, Fredrik og Chris på SiS:) Vi gikk igjennom det grunnleggende med Fredrik og Chris sånn at de følter seg komfortable med både sikring og klatring. Med Chris så hadde vi mest fokus på sikringa, det er ofte vanskelig å få inn riktig teknikk, så det er viktig å legge mye vekt her i begynnelsen. Mot slutten så sikret han Fredrik uten store vanskeligheter (tommel opp!) :)

Fredrik har klatret en del tidligere, så der var det bare repetisjon og det å bli "varm" i veggen igjen, han kravlet fort opp en 5er løype uten problemer. Så jeg ser for meg at han kommer til å bli en racer etterhvert!! Chris syntes buldreveggen (klatring på lav vegg uten sikring) var veldig gøy, og var tusen ganger flinkere enn meg iallefall:P hehe!

Etter klatringa så gikk vi til Fredrik for å spise taco og se "berserk", var ikke hjemme før i ti-tiden:)
Vellykket dag <3


Klatreveggen<3Meg og Chris hos Fredrik på taco:) (Fredrik slaver på kjøkkenet og Stian tar bilde;)

I dag var jeg og Stian i veggen i halvannen time for å få øvd litt teknikk.. Jeg sliter fortsatt med litt høydeskrekk (begynner fort å hyperventilere når jeg kommer litt høyt opp.. pysa sjøl vettu;P hehe!)  Det som irriterer meg aller mest er at en av 5er-løypene som jeg har tatt tidligere kommer jeg plutselig ikke opp til toppen på nå.. Og da VET jeg at det er psykisk.. Eeergelig! Men.. De som kjenner meg godt vet at jeg ikke gir opp. Kommer til å ta den løypa til jeg kommer opp til toppen på den igjen.. Om det så betyr at jeg ikke har mer finger-hud igjen;P


Et litt eldre klatrebilde.. Femmerløypa som jeg sliter med er lengst til høyre på den høyeste av de tre veggene som du ser på bildet:) Den jeg klatrer på bildet er den enkleste 4eren på den korteste veggen:)


Har du noen gang klatret i klatrevegg, eller hatt lyst til å begynne? :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.02.2012
 • Klokken: 20:30
 • Kategori: » Blogg

Jeg digge-digge-digge-digger deg!


Ett stk. fornøyd kjæreste som nettopp har kost seg med påskeegg;)

I dag har vi kost oss med litt shopping og lapskausmiddag, og nå er det snart tid for køya:) Skal opp tidlig i morgen for å klatre sammen med Fredrik og Chris. Blir artig:) Var på klatring med de på torsdag også, som var kjempevellykket! Skal hive ut et innlegg om det også litt senere:)

Ha en fin lørdagskveld <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.02.2012
 • Klokken: 22:09
 • Kategori: » Blogg

Pusegullet:)

Litt oppdateringsbilder og info om lillepusen vår:)
Hun sliter fortsatt med rennende øyne på tross av tre antibiotikakurer (to i øyedråpeform, og en som hun fikk i maten).
Øynene hennes har blitt bedre, og hun har ikke betennelse lenger, men hun renner enda mye "tårer"..Vi vil iallefall ikke ha henne på mer antibiotika.. Det gjør jo ikke noe annet enn å ødelegge immunforsvaret hennes. Vi har byttet kattesand til en veeesentlig mer eksklusiv en:P Så vi får se om det kanskje er støvet fra kattesanden hun reagerer på.


Elsker lille Sushien vår <3 :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.02.2012
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: » Blogg

Enkel middag

Pita er nemlig en av de enkleste, sunne middagene man kan lage!


To kyllingfiléer kuttet i biter med masse krydderier;) De krydrene jeg brukte var: 1ts chilli, 1ts kummin, 1ts kyllingkrydder fra Hellas, en dæsj finmalt havsalt og pepper:)

Pitabrødene hiver vi bare i brødristeren i et par minutter, og vips så er de ferdige!


Sånn ser det ferdige måltidet ut!

Vel bekommen! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 05.02.2012
 • Klokken: 18:54
 • Kategori: » Blogg

Beste kjæresten!

Jeg har nemlig personlig barista her i campingvogna:D Han lager latter og cappuchinoer så det står etter;) I dag har han laget en stooor cappuchino med hasselnøtt baileys<3 (I latteglass..hehe)Mmmm!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.02.2012
 • Klokken: 19:50
 • Kategori: » Blogg

Shopping på Kvadrat

I dag dro jeg og Stian til Kvadrat for å ordne litt småting og shoppe litt:)
Etter å ha spist en improvisorisk frokost med rundstykker og fiskekaker, så kom jeg over et innmari tilbud.
20,- per topp inne på en av de relativt dyre butikkene (som jeg ikke husker navnet på:P) endte opp med varer til en verdi av 1600,- og betalte bare 120! Fornøyd:D:DLitt trøtt på morrakvisten;)
Har på meg en second hand topp fra Janne, med bånd som hørte til en av de andre kjolene mine :)

Nå skal vi lage litt middag før vi ser film og spiller litt "magic" :)
Ha en ellers fin lørdag <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.02.2012
 • Klokken: 18:58
 • Kategori: » Blogg

Pizzakveld med godgjengen

I går var vi hos Fredrik for å lage pizza og se film:D:D Det ble kjempevellykka og vi koste oss masse!
Ettersom alle har heeelt forskjellige ting på pizzaene så hadde alle sin "del" hvor vi putta på det vi selv liker best;) Himla lurt!


Nomnomnom!


Fredrik er fornøyd:D


<3
Det var altså jeg, Stian, Fredrik, Silje og Chris som koste oss med pizza og film i går:)
Vi så "Kongen av Bastøy" som var helt.. utrolig sterk, og god! Norske filmer blir virkelig bare bedre og bedre:)
Etter Bastøyfilmen så satt vi på "Få meg på for faen" og herlighet.. Jeg har virkelig ikke ledd så mye på leeenge.
Den var så sykt DRØY! Men igjen.. Den var jo virkelig underholdende, for all del! Så om du er i godt selskap, og er litt for overtrøtt så kan den anbefales.. Om du skal se film med familien såååå kan du la den ligge.. hehehe.

Nå er planen å slappe av med den kjære gubben min <3 Dere må kose dere resten av fredagskvelden:)
Over og ut!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 03.02.2012
 • Klokken: 21:23
 • Kategori: » Blogg

Head over heels - Danyka Hoover

A gentle brush of his fingers,
Sending shivers down my spine.
In the love I see in his eyes, Is a love that equals mine.
He greets me with a smile, And leaves me with a kiss.

If he were to ever leave me, I couldn't imagine what I'd miss.
Maybe it's his touch, Or the way he makes me feel.
But whatever it is, I'm head over heels.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 03.02.2012
 • Klokken: 16:57
 • Kategori: » Blogg

Støl..

Jeg er så støl at det ikke er morsomt engang.. Haha.. I går var vi på første skikkelige hardtreningsøkt for i år.. og det var MILDT SAGT tungt. Her er det snakk om mange reps med frivekter og vekter på stang til musikk i over en time. Fikk kjørt alle musklene no innmari og Bill (instruktøren) var fantastisk dyktig til å pushe og lage et skikkelig slitsomt opplegg!

På timen så fikk jeg dratt med meg Stian, Fredrik og Chris:) Så vi var en god gjeng:D (Silje har angst for tung fysisk aktivitet.. så her må vi ta det gradvis;) tihi!)

Nå sitter jeg og Silje på grupperom på AR og prater shit.. høhø:) <3loveit! Og i kveld så blir det avslapping på sofaen sammen med gubben med serier på tven:)  gleder meg!

Over og ut! Ha ein flott tysdag alle i hop!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.02.2012
 • Klokken: 15:13
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits