Sjuuuug og Muay Thai! (Thai Boxing)

er jeg lei av å hoste. Føler faktisk at jeg ikke gjør anna. HostHostHostHOST.
I går lå jeg med feber og hadde fryktelig vondt av meg selv - gikk på jobb til tross for at jeg var superklein (men tok fri i dag da), noe som førte til at feberen kom sigende når jeg la meg på sofaen. luringen meg;P

Men, jeg er faktisk så heldig at jeg har verdens snilleste samboer som tar vare på meg:) Han diska opp med deilig suppe, te, litt godis, dyne, pute, tepper og Harry Potter :) + at han gikk og kjøpte paracett, ibux og repsils til meg. Føler meg så SYKT bortskjemt. (Han skjemmer meg vel egentlig ganske bort og. haha) Men tror jeg må lage god middag til han i dag...Sånn at det går litt to veier;) Eller hva?But aaaanywhooo,

 

på tirsdag så var vi på vår første Thai boksetime...Eller, muay thai som det så fint heter;) 
Der ble jeg og Stian i par, selvfølgelig, og vi fikk boksehansker og pads til å gyve løs på.. haha. Vi lærte et par ulike teknikker, bla. hvordan vi skal stå for å sparke riktig, slå med albuen (jeg endte opp med skrubbsår etter en good del reps.) vanlige slag, og knespark. Man skulle tro at det kun var teknikk vi trente, men seriøst - for en effektiv treningstime!!!! Vi rundet av med mageøvelser, og da tok vi omtrent 60situps i fellesskap. 

Jeg holdt iallefall på å dø når vi skulle ta de siste situpsene, alle skulle si/rope 5/10 situps hver og når det kom til min tur, så var vi jo nesten ferdig med runda, og jeg var DØDSSLITEN, men joda, jeg klarte å pese frem 5 reps selvom jeg var rød som en tomat der jeg lå og prøvde så godt jeg kunne å ta situps samtidig. flaut.

For de som lurer på hva slags opplegg dette her er sååååå: 

Har vi et sånn MMA senter ca 2 min unna der vi bor. Koster 450,- i mnd pr. pers, men da kan man gå på så mange timer en vil (trene capoeira, fitness kickboxing, Muay Thai mm.) samt. at man har fritt bruk av treningsrom med vekter og apparater:) Himla greit syntes nå jeg! :) Meg om noen år??!!? hahahaha. Bad Ass Susie ;)  

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.01.2011
 • Klokken: 13:28
 • Kategori: » Blogg

Barnehager

Etter å ha jobbet ved tre ulike barnehager i seks ulike avdelinger så må jeg si at jeg føler jeg har fått et ganske godt perspektiv på hva barnehagene har å tilby de små:) 

Personlig så kan det være litt hjerterått når babyer på 9mnd er i barnehage 8 timer om dagen, men - i noen familier så må det til. Det er liksom ingen "fasit alder" på når et barn burde begynne i barnehage.. Det eneste jeg har fortsått er at det er 110% nødvendig for barna å gå i barnehage før de begynner på skole. Barna lærer så utrolig mange ferdigheter som en hjemmeværende mor eller far ikke kan tilegne dem. Sosialisering, følelsesmestring, selvstendighet, ordforståelse og mye annet. Selvfølgelig, mye av dette lærer barna også hjemme. MEN, ikke på langt nær i like stor grad som i en barnehage hvor de omgås 15-20 andre barn og 4-5 voksne 5-8 timer om dagen. :) 

Det er selvfølgelig delte meninger om hvor stor innvirkning barnehager har på barns utvikling, men personlig så syntes jeg det er åpenbart at det er fordelsmessig. Barna lærer ofte å lese, skrive og regne før de begynner på skolen, og ikke minst har de mange venner fra bhg. på den nye skolen/klassen. De hjemmeværende barna begynner ofte skolegangen ved å henge bakpå de andre. 

Adjö! 


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 16.01.2011
 • Klokken: 14:51
 • Kategori: » Blogg

Åo Mai Gad LOL Lizm

Nå har jeg offisielt bodd her i Stavanger i to uker! Skal sei tia flyr når man har det gøy! hehe... Eller?

Kjærestemannen kommer hjem i kveld, og jeg har handla inn slik at vi kan ha hjemmelaga pizza til middag og gelé til dessert:) Har laga to lag gelé, rød på bunnen og gul på toppen - med "hjemmelaga" (iallefall hjemmekokt) vaniljesaus til. Nomnomnomnom. Og såååå har jeg vaska ned leiligheten, kasta masse søppel og gjort sånne fornuftige husmorting...høhø. Skal iallefall bli godt å slappe av, og sove i armkroken til mannen nå merker jeg:)


Åo Mai Gad LOL Lizm - Kom plutselig på hvor mye jeg misliker når folk ikke kommer over fjortisstadiet og faktisk ter seg som voksne. :)Ellers så tar jeg turen hjemover til helga:) wuhu! Jobber på Skyline lørdagskvelden, så hadde vært veldig kos folk hadde tatt turen for å hilse på:)) 

Blir litt godt å komme hjem til Sørlandet for ei lita helg, en mammadalt som meg savner jo mamman og broren sin må man forstå! Og ikke minst hamsterlille. 

Over og ut!

PS. En eller annen dritt har stjålet lua som mamma hadde laga til meg. Forstår ikke hvordan personen kan gå med den lua. Hjemmestrikka lue...med MINE hårstrå i. haha! Skulle ønske jeg hadde hodelus. *Kikke olmt på*.


 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.01.2011
 • Klokken: 14:34
 • Kategori: » Blogg

Ny uke, nye muligheter og voksenlivet.

Ja, nå har jeg bodd her i leiligheten i rett over ei uke, og merker at jeg mye lettere tar tak i husarbeid her enn det jeg noen gang har gjort hjemme....merkelig? Tror vel egentlig at det reflekterer at mamman min har oppdratt meg godt! ;) hihi

Dagen min i dag:

06:30 -
Stå opp, stelle meg, lage niste & spise frokost
07:15 - Løpe til bussen
08:00-15:30 - Jobb - Buss hjem igjen
16:30 - Lage middag
17:30 - Se film og slappe av ♥
19:00 - Sette inn i, og sette på oppvaskmaskinen, vaske over kjøkkenet, ta ut søppel/vaske ut av søppelbøttene, sette på klesvask og ta inn post. 
20:30 - Pusse tenna, vaske ansiktet og legge meg i senga for å blogge, sjekke facebook og lese bok :) 

Vil tørre å påstå at jeg er ganske så flink;), handla inn mat for alle ukedagene på mandagen og føler jeg har gjort alle husmorpliktene mine <3 hihi:) Trives himla godt med det og.. merkelig nok:D

Gleder meg til Stian kommer hjem. Er litt kjedelig uten han, for å si det sånn!! :) Får forresten masse skryt av lua som mamma har laga til meg av jentene i barnehagen.. De elsker den! "ååå sjå på dei fine perlane, e de mamman dinj som e så flink å strikka? Du he ei skikkelege fine huå asså! Åssen he hu laga denj?" Flinke mamman min:)

For de som vil ha ei designerlue på bestilling av henne så tar hun mellom 900-1500,- pr lue. Litt avhengig av garn, detaljer - steiner/perler/hekla pynt og hvor tidkrevende den er å lage:)  

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.01.2011
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: » Blogg

Nytt design... og på tide med nytt innlegg:)

Som dere heelt sikkert ser så har jeg fått nytt design på bloggen.. :)  Jeg ville ha det litt mindre "fjortis" og mer klassisk denne gangen, fyller jo trossalt tjue snart;) hehe! 

I dag har jeg vært i en av Norges største barnehager. Jeg storkoste meg der med de eldre barna ettersom jeg brukte dagen i dag til å "bli kjent" med barna og omgivelsene.  Har fått et permanent oppdrag der tre ganger i uka hvor jeg skal fungere som en slags spes. ped. for et barn med funksjonsvansker. Tror det blir veldig spennende!! :) 
Jeg får iallefall masse erfaring, og ikke minst blir jeg kjent med mange hyggelige folk!! :D

Nå er Kjærestemannen i Alpene i Frankrike uten meg. Haha. BUHU. Er kjedelig her uten han:/ Fikk eeeegentlig tilbudet om å bli med.. men jeg var så usikker på hva planene ble i Januar på det tidspunktet, at jeg takket nei. dumme meg. Han kommer nå iallefall hjem til søndag, så det blir bra:) Meeeen han er ikke bare slem og reiser fra meg, han tok meg jo faktisk med ut på Egon for å spise biff kvelden før han dro. sådetså. Han er egentlig bare en stor...SNILLING;) (ord lært i barnehage). 

Åhr. herreli, det minner meg på at det kom så himla mange gullkorn ut av de ungene i dag, har jo glemt alle sammen.. men de får meg iallefall til å le! :D  • Kommentarer: 2
 • Postet: 10.01.2011
 • Klokken: 21:44
 • Kategori: » Blogg

:D

Nååå sitter jeg i leiligheten og venter på at kvelden skal komme... For i kveld skal vi visst ut å spise..  Det har nemlig kjærestemannen bestemt! ♥ :) Gud å gla æ æ i haannn:) 


<3

Ellers så har han tatt med Ace Ventura - Pet detective og Ace Ventura - when nature calls fra jobben, som vi skal se i kveld:) Skikkelig barndomsminner :D hehe! 
:D:D


 • Kommentarer: 6
 • Postet: 06.01.2011
 • Klokken: 16:49
 • Kategori: » Blogg

Trøtt(e)

Jeg var egentlig overlykkelig over at mobilen ikke ringte med vikaroppdrag i dag, for når jeg og kjærestemannen våknet i 7tiden i dagmorges så var vi begge fortsatt utrolig slitne.. (Noe som kan ha sammenheng med at vi var på Kvadrat til klokka 2200 ettersom det var nattåpent;)

Kjærestemannen sov til klokka 0830 før han kom seg opp på jobb (de har fleksitidordning med kjernetid fra 10-14) og da fikk jeg heeeile senga for meg selv.. våkna faktisk ikke skikkelig før klokka 11 selv. Først da følte jeg meg uthvilt... Merkelige greier! Skylder på mye væromslag og stress;) hehe.

Så nå er jeg mett og goooo' - har trøkka i meg ei pakke nudler  (med kjøttsmak,..og som egentlig ikke smakte så mye kjøtt at d gjorde noe..tihi) og en kopp chai te. :)  mens jeg sitter her ved spisebordet og surfer på laptopen :) diggeligg.


Tegneseriemeg! :D Faktisk tatt for 30 min siden..sådetså. :) så sånn ser jeg ut når jeg smiler til et kamera som står på selvutløser, uten sminke eller å ha fiksa meg på håret...skikkelig vakkert m.a.o. ;o) 
Takker tegneserieeffekten for at det faktisk ser ut som jeg har eyeliner på! haha! :DEllers så syntes jeg det er merkelig at jeg plutselig har klart å slutte å bite negler! Vet at jeg skrev et innlegg om det tidligere.. men jeg har alltid fått tilbakefall og begynt å bite igjen (stygg uvaneee i knøws:/)... Så da er det litt artig at jeg ikke har fått det denne gangen!! :) *klappe seg selv på skuldra*


Gleder meg til å kunne få fransk manikyr eller ta på ensfarget neglelakk uten at det ser snålt ut!
:) 

xoxoxox

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.01.2011
 • Klokken: 16:15
 • Kategori: » Blogg

Læææææilihedøn

Joda.. som jeg skrev så skal jeg ofre meg og bruke ørten timer på å vente på at bildeopplasteren skal funke, sånn at jeg kan laste opp litt bilder til dere:) snill jeg er asså.. hehehe..Litt av soverommet vårt.. legg merke til de vakre detaljene.. slik som ROSA vegger og tak... :) Nydelig??
hehe.. er også himla greit tak om jeg får si det selv.. er ikke plass til skap eller kommode som er mer enn 30 cm høye... Kremt. Neida, er ikke så galt.. man får plass til det man vil, eller hur?


Tvstue :) Valgte å kaste vekk fat boy saccosekken.. .Ettersom den tar så hiiimla møe plass i stua/på bildet.. ;) hehe. 


Det uimotståelige pepperkakehuset til Stian måtte selvfølgelig være med på bildet.. ;) 
Ellers så kunne jeg sikkert ha rydda mer FØR jeg tok bilde.. men den gang ei;P 
Dette er iallefall spisebordet vårt! Ingen unnskyldning for å ikke komme på middag her altså! 


okei.. så har vi et litt smalt kjøkken...eller... linsa på mobilkameraet mitt ekke så breit.. NOE er det iallefall.. for vi har ikke bare en benk til kjøkken... hehe.. dette er da halve kjøkkenet.. den andre halvparten er........på andre sia. Dusj og vask.. gidder ikke å laste opp doen.. guess why? fordi det er en do. Den er ikke så himla interessant at det gjør noe.. hehe:o) 

Ellers så deler vi med en himla hyggelig fyr som heter Kjetil og er 28 år gammel, ser ikke så mye til han fordi han somregel holder seg innenfor denne døra:
Jeg har det iallefall som plomma i egget her.. på tross av at det er en noe stiv leiepris. men men.. sånn er d om man skal bo i sentrum! :oP

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 04.01.2011
 • Klokken: 23:08
 • Kategori: » Blogg

Dagane går i eeeett..

Merker at det er lenge siden jeg har hatt det like hektisk som nå... eller.. hektisk og hektisk fru blom.. men det å få ordna jobb..busskort..handle mat...vaske klær...lage middag..samt klare å orientere seg i en by som stavanger.. er... wait for it: stress.

hehe.. men igjen.. jeg trives forbausende godt.. til tross for den skjærende og irriterende dialekten...tipper det er noe jeg blir vant til?? helt sikkert....ikke.

Jeg har iallefall ordna meg periodekort på bussen, himla greit system her henne.. 300,- for fri buss, båt og tog innenfor Rogaland i 30 dager! Vesentlig billigere enn i Agder:S

Skal hive opp litt bilder fra leiligheten etterpå... bildeopplasteren tar bare så evig lang tid. 

Ellers så har jeg som sagt ordna meg jobb i barnehage, så blir litt tust de første par ukene ettersom jeg jobber som vikar og kommer til å vikariere i ulike barnehager den første tiden. :) Meeeen.. kjenner jeg meg selv rett så kommer det sikkert til å gå ganske så greit.. pleier å finne frem der jeg vil ;) hehe. 

Akkurat nå føles det som om hodet mitt veier 3 tonn..er så sliiiten.
Skal bli godt å sove nå merker jeg... :) hehe.. 

Hiver opp litt bilder.. så er det nighty night folkens:) Ja...Første frokost i første "bo alene bolig"  og det smakte som om de var kjøpt på en eller anna billig cafè. 
Meierismør og salathode pleier å ta med seg den feelingen.. merkelig nok.. ;P


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 04.01.2011
 • Klokken: 22:49
 • Kategori: » Blogg

UPDATE

Nå er jeg sånn ca ferdig pakka...med 1 gigakoffert...1 gigaveske...1 gigaryggsekk....og stian sin koffert.. hehe :D
Tror det holder i første omgang.. trenger vel strengtatt bare klær, toalettsaker og sengetøy...hehe:) 

2 timer to goooo så er vi on our way ;D

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 02.01.2011
 • Klokken: 11:30
 • Kategori: » Blogg

Dagen før dagen, og nyttår!

Torsdag, også omtalt som lillenyttårsaften ;) Tilbragte jeg og Stian hos Funcle Karsten *(fake uncle)
Der slo karsten selvfølgelig på stortromma og laga både slippery nipple og cosmopolitan.. nomnom..og en heil del..særdeles "drikkanes dinker" :D

Slippery nipple... men ble ikke heilt 100% siden den har en "manet" i det blanke:) 
Men fiiin er an!  :D

Karsten drikker ikke vin... ergo.. ingen vinåpner...haha! KREATIVITET måtte til og Stian brukte ei skrue for å skru ned i korken og ei tang for å dra heile "driden" opp;) hehe.. og fikk han det til?? oh yes. Flinke mannen <3 :)

Gullguttan! :D

Spille saksofon måtte vi også :D hehe!!! Ikke at det ble så himla mange fine toner fra meg..anna en piiiiiiip. menneh.. nå har jeg prøvd det og! ;) hihi. 


 

NYTTÅRSAFTEN

Meg og gigaøla til Stian...1 liter!I år var vi hos Florence på Birkeland, Vi hadde indrefilet, ovnsbakte poteter, peppersaus og masse deilige grønnsaker:) Guttene sto for matlaginga (Adrian og Stian) imens vi jentene surra rundt og drakk masse søøøøøt sprudlete vin:)

gigaøla, 1/6 indrefiletbiter og gulerøtter! Givende bilde;) hehe..
Anniken, Adrian og Pug'en :) (himla dårlig lys.. så blei litt uskarpt) 
Maria og anniken.. Anniken blir litt mobba over at ho er så trashy... ho drikker nemlig fra 3liters KARTONGVIN. haha. skjønna. Det blei iallefall et veldig koslig nyttår, med god mat og hyggelige folk! Fyrverkeri-dillet og batteriene våre blei sendt opp fra Tomta på Birkeland - har aldri feira nyttår der før, men det var utrolig god stemning med masse folk :) Klokka 1415 i morgen så reiser jeg og Stian til Stavanger..spennende :D Så da blir vi offisielt samboere!! 
Skal skrive et eget innlegg når jeg kommer opp.. med litt bilder fra leiligheten og sånno <3 :) 

Xoxoxo

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 01.01.2011
 • Klokken: 18:23
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits