En ny begynnelse

Så sitter jeg her igjen! Men denne gangen er det med et vesentlig lettere hjerte, sommerfugler i magen og kriblinger i tæra. De siste månedene har virkelig vært hektiske - å levere bacheloroppgave midt i flytting og bryllupspanlegging har vært noe av det tøffeste jeg noen gang har gjort. I tillegg kom jo utdrikkingslaget mitt helga før innlevering, konfirmasjon i Bergen helga før der, og bursdagstur til Berlin uka før der igjen.. så det ble virkelig intensiv jobbing mot slutten! Men livet har en tendens til å ordne seg selv, så lenge man bare stoler på at ting kommer til å gå bra.. og det gjorde det denne gangen også :-)  Jeg rakk innleveringen med en margin på 30 minutter, med et produkt jeg er stolt av. Dét sier jeg meg fornøyd med.

Meg på 23årsdagen min

Avslutningen på utdannelsen, og et forestående bryllup om bare 11(!!!!) dager markerer på mange måter en ny begynnelse. Det er nå det for alvor blir store endringer i livet mitt.  Elleve dager til pikenavnet offisielt byttes ut med Larsen og jeg går fra frøken til fru. En sprø tanke.  Noen syntes jeg er for ung, andre syntes det var på tide. Jeg føler meg iallefall veldig klar for endringene, selvom det er litt skummelt. Jeg har aldri vært i tvil om at Stian er mannen jeg vil dele livet mitt med, og føttene mine er så varme de kan få blitt i forhold til akkurat det. Det som er skummelt er om bryllupet går som planlagt, at folk koser seg og om vi sitter igjen med en "godfølelse" når bryllupet er over. Jeg vil vi skal kunne tenke tilbake til bryllupet i vanskelige perioder, og minnes all kjærligheten som ble lagt ned i de små detaljene, helheten, gjennomføringen og planleggingen. Bryllupet vårt er jo en feiring av kjærligheten vi har til hverandre, og en markering av at vi nå går fra å være to til å bli ett. For oss har det vært viktig å få frem personligheten vår i bryllupet, og det vil jeg påstå at vi i grunn har fått til så godt det lar seg gjøre med de midlene vi har til rådighet. Nå har vi spinket og spart i halvannet år, ved siden av boligsparing, for å få råd til drømmebryllupet - så da er det vel bare naturlig å være litt nervøs for om alt går slik som vi har tenkt? :-)

Stian i Berlin Zoo

Som nevnt tidligere, ting ordner seg alltid til slutt. Om så alle kokkene blir dausyke og vi ender opp med å måtte bestille peppes pizza, så blir det iallefall morsomme minner ut av det. Vi får bare krysse fingrene for at ikke det blir noen store kriser, og at det meste går sånn noenlunde knirkefritt :-)


PS. Nytt design på siden kommer etter bryllupet! :-)

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 20.05.2014
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: » Hverdag

Surprise

Noen ganger føler jeg meg som verdens heldigste jente:) Stian overrasket meg med en bedre middag på Egon og "Man of steel" 3D (Supermann) på kino i dag.. I tillegg så tok han turen til Tasta for å hente meg etter jobb. Årets beste kjæreste award går definitivt til mannen min <3 :) Jeg hadde svinecarré på Egon.. Noe jeg aldri har testet før, pleier alltid å safe med biff eller lammecarré, men den kan absolutt anbefales:) Fint og rent kjøtt med en knallgod marinade, i like it!

Er litt småsliten etter en lang helg på jobb, men nå er det siste innspurt. Har to kveldsvakter igjen denne uken, før jeg har nesten en hel måned fri. LUKSUS.
Tror det er sunt å være litt borte fra jobb sånn at man får litt tid til å savne den! Hihi :)

 
PS. Må bare tipse dere om et spill jeg og Stian har blitt HEKTA på "The hardest game ever 2", et gratisspill for Androidmobiler. Virkelig avhengighetsskapende.. Og irriterende! Hehe :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.06.2013
 • Klokken: 11:04
 • Kategori: » Hverdag

To år med verdens flotteste!

I dag har jeg og Stian vært sammen i to år. To år med mye flytting, spontanitet, reising og romantikk:) Det siste året har vi bodd på Sola, og jeg vil påstå at det har gått smooth, jeg trives utrolig godt i hans selskap, så det å bo trangt har egentlig ikke vært noe problem:) I fjor feiret vi med vaktler, hjemmelaget krokanis og mye annet kos..  I år derimot tar vi feiringen på big horn steakhouse, så det blir veldig kjekt:)

Jeg vil jo påstå at jeg har vunnet i mannelotteriet. En så flott mann som Stian er, skal man lete lenge etter. Han har det største hjertet man kan tenke seg, er rettferdig og intelligent så vel som at han er spontan, reiselysten og utrolig omtenksom. Jeg kunne brukt alle verdens superlativer for å prøve å forklare hvor bra han er, men det blir kanskje litt "over the top" for dere lesere.. Hehe.  Jeg elsker han av hele mitt hjerte. Vi finner på så utrolig mye "sprell" så jeg kan ikke annet enn å glede meg til årene vi har fremover, og se hva vi finner på:) Jeg kjenner virkelig at jeg lever når jeg er sammen med han. Stian betyr alt for meg:)

I like to be me when im with you
- Drew Holcomb

With you I can be myself
With you I don't have to be somebody else
It's like puttin on my favorite pair of shoes
I like to be with me, when I'm with you..
<3
 • Kommentarer: 7
 • Postet: 23.10.2012
 • Klokken: 09:13
 • Kategori: » Hverdag

En pust i bakken

Det har skjedd så enormt mye de siste ukene at bloggen har lagt seg litt i dvale. Beklager det!
Dere skal selvfølgelig få en oppdatering på alt, og jeg må jo nesten også skrive om de siste dagene i Indonesia:)
Ellers så står det bra til med meg, og jeg begynner i dag skikkelig i den nye jobben min ved Myrveien bofellesskap! Gleder meg:)
Jeg skal jobbe turnus fremover, så det blir spennende å se hvordan jeg trives og hvordan det går. Kursprøven fra medisinhåndteringskurset var visst "bestått med glans" og der var det ingenting å utsette. Så nå skal jeg ha litt innføring i hvem som bor hvor, og gjennomgang av det jeg allerede har lært:) Blir gøy!


Gili trawangan <3

 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 09:48
 • Kategori: » Hverdag

26.05.2012

I dag er det jaggu med Eurovision-lørdag, og jeg er selvfølgelig trofast supporter som skal benke meg med chips og dip foran tven;)
hihi. Vi har planlagt taco, og litt eurovision drinker til kvelden. Blir stas:D

Nå er jeg übersolbrent på armene mine (og ryggen...) etter å ha ligget i sola i hele dag.. jeg brukte solfaktor 15, men kanskje ikke så rart at jeg ble rød ettersom det var "turkish brand" og kokosnøttolje? Ehem. Trodde liksom spfen var universell og at spf 15 var spf 15 uansett om det er olje, krem eller gelé. Det kan jeg herved opplyse om at det ikke er:P Så nå er det aloevera som gjelder, altså.


Rekker tunge til meg selv siden jeg er så dum som tror at jeg kan ligge ute med kokosnøttolje på:P
Høhø.

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 26.05.2012
 • Klokken: 17:40
 • Kategori: » Hverdag

Kosefredag!

I dag skal det bli skikkelig kjærestekos hjemme, og jeg gleder meg:) Det er en halv evighet siden Stian og jeg hadde en rolig helg sammen, så i kveld så blir det disket opp med biff, brettspill og litt godt i glasset!

Muligens at jeg får grint meg til en butikktur også sånn at vi kan kjøpe pinup-is til helgen. Er jo så utrolig fint vær for tiden! Apropos så var vi på grilling med en stor og god gjeng fra klassen på onsdag. Og gode Gud for et vær! Chris, Kristian og Ruben fikk tilogmed bada i sjøen, mens vi andre følte det holdt med vassing i vannkanten;) Men vannet var overraskende varmt. Utrolig deilig:)


Badenymfene..


Fredrik og Chris (og beina til Silje) på campus i sommervarmen <3

Nei, det har vært noen nydelige sommerdager. Været har jo vært oppe i over 27C i skyggen og det er jo ikke akkurat å forrakte!
Jeg og Stian får jo supersommer i år..  Først en uke i Alanya så ei uke med supervarme her før vi drar videre igjen! Kan ikke si at jeg klager;)

Ellers så blir det mye lesing på meg. Vi har eksamen neste fredag, og jeg kjenner eksamensnervene kommer krypende.
Føler meg ikke klar i det heletatt.. Men sånn er det vel for de aller fleste, heldigvis!
Får trøste meg med at det er sommerferie samme sekund som jeg leverer eksamensbesvarelsen:D


Dere må ha en flott fredagskveld folkens, så hopper jeg plutselig inn igjen i løpet av helgen!

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 25.05.2012
 • Klokken: 15:17
 • Kategori: » Hverdag

Charlottes konfirmasjon

Lørdag 19.mai så var det duket for konfirmasjon til verdens skjønneste konfirmant Charlotte:)
Det var en utrolig flott dag for både konfirmant og gjester! Jeg rådigget iallefall presten i Landvik kirke. Nå skal det jo sies at jeg har gått mye i en relativt liberal kirke (Høvåg kirke) hele ungdomstiden min, så jeg syntes det er veldig fint når ikke presten gjør ting fullstendig firkantet, men faktisk legger opp gudstjenesten til at folk skal få en sjanse til å følge med:)  Presten gjorde iallefall flere utradisjonelle ting som å synge duett med kateketen, hehe! Sånt liker vi:) I tillegg så var det samme presten som konfirmerte Stian i sin tid så det var litt stas for han å se han igjen:)


Et lite bilderas fra konfirmasjonsdagen:) Det var veldig stas:D Mange flotte taler og blant annet en videosnutt som Charlottes mor, Ellen, hadde satt sammen og tatt opp fra hun var nyfødt og til i dag:) Utrolig fin måte å hedre tuppa på! :D Av meg og Stian så fikk hun den nye (rosa) Escada parfymen som jeg selv syntes er knallgod, så vi satser på at den falt i smak;)

Dette var en utrolig flott konfirmasjon og vi ønsker herlige Charlotte alt godt videre i livet! <3

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 23:16
 • Kategori: » Hverdag

17. Mai!

Vår 17 mai var helt fantastisk:) Vi var først på is og kake hos et vennepar av Stian, der de hadde samlet hele guttegjengen + kjærester:) Det var utrolig koselig med masse fine folk og snop <3
Senere besøkte vi besteforeldrene til Stian sammen med svigermor og Johnny. Der ble det enda litt mer kake, kaffe og smørbrød:) Vi har jo ikke sett de siden jul, så det var fint å få treffe de igjen!

I år var det "Stians" 17. mai, som vil si at det var han som fikk bestemme hva vi skulle gjøre og at hans familie skulle priorieres:) (Må jo ha det likt sånn at alle blir fornøyde!)
Svigermor og mamma hadde derimot ordnet det sånn at alle fikk en knall 17mai, vi feiret nemlig sammen! Så da grillet hele familien min sammen med Stian sin familie hjemme hos svigers. Superkos! Og veldig vellykket:) Til kvelds så hadde jeg laget "Nigella's chocolate pavlova" og den ble en skikkelig hit, så jeg blir nok å lage den fremover ja!

Jeg og Stian fikk dessverre ikke et bilde sammen på 17, men dere kan jo iallefall se et bilde av antrekket mitt!Håper alle hadde en flott 17 mai! Det hadde iallefall vi:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.05.2012
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: » Hverdag

En veldig fornøyd liten pike

En meget fornøyd pike, for å være nøyaktig:) Det har nemlig gått opp for meg at det kun er ti små dager til jeg og Stian sitter på flyet til varmere strøk <3 Gud hvor glad jeg blir i hjertet mitt av å tenke på det:D
I tillegg så har jeg og stian nettopp hatt ettogethalvtårsdag. Tihi. Da spiste vi biff og hadde valnøttis til dessert. Moms! 

Jeg fikk roser av mannen, også spanderte jeg på han den latterlig dyre isen:D
En flott dag med andre ord <3I går fikk jeg bursdagsgave fra Chris og Fredrik også. Jeg fikk et skilt hvor det står "Hvis du vil ha noe sagt, spør en mann. Dersom du vil ha noe gjort, spør en kvinne! " og et knallgodt duftlys.
Snille guttene:)

I kveld skal vi til Silje Renate hvor vi skal lage hjemmelaga pizza. Jeg gleder meg:) Blir koslig! Jeg får ikke sett min kjære, skjønne venninne på en måned! Fordi vi begge reiser så mye og "overlapper" turene sånn at kun én av oss er på skolen. Typisk! Så i kveld så blir det en skikkelig kosekveld før vi ser hverandre i slutten av Mai:)

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 25.04.2012
 • Klokken: 12:02
 • Kategori: » Hverdag

Skolestart...og ny pc!

Jaaaa... nå nærmer skolestart seg med stormskritt, og tiden som rikmannspike går mot en slutt. 
Nå blir det å leve på 6500, fremfor 15000 i mnd.. haha. jeg gleder meg IKKE :P 

Men men, sånn er det. For at man skal kunne få en god utdannelse så må man jo ofre litt? Right? 
En fattigmannserfaring rikere?? :P 

Heldigvis så har jo Stian full inntekt da, ferdigutdannet som han er:P 
3D animatøren min. 

Tjaaaaa, men nå er det jo sånn at jeg trenger pc før skolestart begynner, og da har jeg (egentlig Stian),
kommet frem til Ausus EEE 1215B, en 12,1" - altså en minipc, men som er større en de derre puslete greiene som likner på forstørrede gameboyer. Den ligger vel egentlig midt mellom minipc og en vanlig laptop. 

Ettersom Stian skulle romestere rundt på nett etter en brukbar pc, så hadde jeg bare ett kriterie; den skulle være rød. Gudene må vite hvorfor jeg har så dilla på rødt? Syntes fargen er så... åh.. den er liksom the new black. Fargen passer seg mer eller mindre uansett anledning, og når det kommer til ting, så er den klassisk og stilren. Me likesies. A lot. 

Lekker?

Den skal visstnok være en av de beste minipcene på markedet, og ypperlig for studenter som ikke kjører tunge spill eller andre tunge programmer. 

OG jeg mener.. mitt bruk består liksom av: Nettaviser, Facebook, Blogging og Word/Excel. 
Bilderedigering bruker jeg stian sin pc til, ettersom han har (og kan bruke) photoshop. 
Og spilling? Deeet trenger jeg ikke pc til:P tror ikke 123spill.no har SÅÅÅÅ tunge spill...tihi. 

Jeg tror iallefall at vi har kjøpt en pc som jeg kommer til å være veldig fornøyd med fremover:) 
Den koster iallefall 3.495,- på komplett.no, så satser på at jeg får valuta for pengene! 

Om noen har noen erfaring med pcen eller noe anna, så skrik ut! :) 

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 15.06.2011
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: » Hverdag

Verdens beste kjæreste?

Er det ikke slik da.. at alle oss romantiske fjolls av noen jenter, alltid syntes at kjæresten vår er best, snillest, søtest, mest sjarmerende og kjekkest...I HELE VERDEN?

Sånn er iallefall jeg, og jeg -
 Jeg må ha vunnet kjærestelotteriet. 


Det er ikke no' sjans for at jeg slipper denne her fangsten "back to le fishes". 

For...

Hvilken kjæreste er det som savner deg så mye når du er borte, at han står med 10 roser på bussholdeplassen MIDT i sentrum, og venter tålmodig på at du skal komme med bussen? For så å bære baggen din hjem, hvor 100% hjemmelaga italiensk pizza venter, nystekte kanelboller til dessert, roseblader på bordet og på soverommet? Hvilken kjæreste er det som rydder og vasker leiligheten før du kommer hjem, og som gir deg smykke rett før du skal legge deg, kun fordi han vil du skal vite at han har tenkt på deg, og er innmari glad i deg?

Jo, det er min kjæreste det. 


Jeg elsker han virkelig av hele mitt hjerte, og kan ikke forestille meg en hverdag uten kjære Stian :) 
Etter å ha bodd sammen i et halvt år, ganske isolert fra nære venner og familie, så innser jeg virkelig hva slags funn denne mannen er. Gode Gud. 


Ach, young love! 


For ikke bare er han snill, men også omtenksom, utrolig glup, viser interesse for mer eller mindre alt!, egenrådig, selvstendig og er fink med økonomi. Jeg kan ikke tenke meg til en eneste god personlighetsegenskap som Stian ikke har. 

Jeg liker å være forelska i kjæresten min, og jeg blir bare mer og mer forelska for hver dag som går:D

D ække galt for å si det sånn...:) 
Me love you long time :) 


(og jaaaa.. det EEEER klissete.. men ekke det bra da? Litt klissklass i hverdagen? :D)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 15.06.2011
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: » Hverdag

Militæret

Buhu. Jeg fikk post fra forsvaret i dag - innkalling til førstegangstjeneste i september. 
Det var med et tungt hjerte jeg måtte skrive at jeg ikke vil inn, igjen. sånt suger. 
Forrige gang jeg måtte skrive at jeg ikke ville inn var ved befalsskoleopptaket i Januar.


Av og til, så SUGER det å bli voksen. Jeg kan ikke lenger bare gjøre "det jeg vil". Jeg må tenke på alle mulige konsekvenser, pluss og minus sider. Jeg vil virkelig inn i militæret. Men jeg må rettogslett være litt mer selfless denne gangen - ikke bare tenke på meg selv. Den skjønne samboeren min, Stian, stiller seg positiv til valget mitt uansett om jeg hadde valgt å dra inn eller ikke. Men jeg vet, innerst inne, at forholdet ikke hadde hatt godt av det. Ingen forhold har godt av å bli satt på en sånn prøve. Så jeg vil ikke dra inn med hensyn til både Stian og meg selv. 
Dødskjipt.... For jeg virkelig VIL inn.. Jeg vil, jeg vil, JEG VIL. 

Men, det er mye jeg vil da.. Bla. dra til månen, og bo et år i en primitiv stamme i Afrika. Men hva sjansen er for det? Sikkert liten.. ;) 

Det er jo akkurat det, å beholde drømmene, men å innse realiteten. 
Jeg hadde nok opplevd masse flott i militæret, men jeg tror jeg kommer til å oppleve flottere ting sammen med Stian, som jeg ikke klarer å se for meg livet uten. 
De realistiske drømmene er forøvrig mange.. Militæret var jo en stor, realistisk drøm inntil nylig. 
Men sånn er livet da, man vet jo aldri hva som skjer, og man burde egentlig ikke planlegge så mye! hehe:D

Drømmene, forutsetningene og målene mine at the moment er: 

# Å bestå rettslære 2 med en grei karakter (fag fra VG2 som jeg manglet siden jeg var i Irland) 
# Å komme inn på rettsvitenskap eller barnevernsutdanningen - og bestå.
# La meg provosere mindre, jeg har ingen uvenner...men folk som ikke bidar positivt til samfunnet, eller fremstår som idioter, provoserer meg. men de er jo virkelig ikke verdt min irritasjon:) .. Tror nok jeg helt sikkert ikke er alene der!!! hehe:P
# Få lappen (burde ikke være så vanskelig med kjøreskolelærerpappa;) 
# Løfte min egen vekt i benkpress (noen fååå kg unna!!!) 
# Boliglån og kjøpe/bygge bolig.
# Kjøpe hund! Nærmere bestemt Shiba Inu:) # Gifte meg og få barn :D:D:D:D:D:D (alle søte små pikers drøm...!)
# Å spre mer positivitet! Alle blir glad av komplimenter, spread them! :D


....og selvfølgelig masse masse mer...  
Heldigvis så forandrer drømmer seg heletiden, så man føler som regel aldri at man har "gått glipp" av noe, så lenge man fokuserer på nye drømmer  - og setter seg mye mål. 


Jeg er iallefall innmari fornøyd slik som jeg har det nå:) Og det er jo det viktigste. 
 • Kommentarer: 6
 • Postet: 29.05.2011
 • Klokken: 21:18
 • Kategori: » Hverdag

Middagskos

Ettersom jeg er utrolig glad i å lage mat så prøver jeg alltid å gjøre noe anderledes sånn at jeg alltid lærer noe, og blir en bedre husmor-kokk;) hihi. 

I dag var råvarene ganske enkle, og simpelthen bare ting jeg fant i skuffer og kjøleskap:) Grønnsaker & frukt. 
I tillegg så brukte jeg svinekoteletter som jeg stekte lett i pannen, og posebrunsaus (fordi jeg er lat i dag:P). 
Alt i en form på ca 180grader til... eh.. det lukter og ser ferdig ut?! Pleier ikke å være så nøye med hvooor lenge det er inne.. men minimum 30 min! :) 


 NomnomI mellomtiden så kan du lage limevann:D:D Herligt! 


En herlig blanding av masse deilige smaker :) 


Og desserten (like viktig den;) hihi) ble blåbærpai ettersom vi kan fryse restene og ta det opp etter vi kommer hjem fra Kr.sand;) Lurt?!Nammi!


Gleder meg til helga jeg!! Da skal jeg og mannen til Grimstad!! :D

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 12.05.2011
 • Klokken: 19:56
 • Kategori: » Hverdag
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits