Bryllupsinvitasjoner

Da var invitasjonene sendt, og de fleste har forhåpentligvis falt ned rundt i de forskjellige postkassene :) Tenkte jeg skulle dele det ferdige resultatet med dere, som inspirasjon til andre som skal gifte seg, men også til de som bare er nysgjerrige på hvordan de ble!

Vi var veldig fornøyde med det ferdige resultatet, og følte at det ikke kunne blitt mer "oss". <3  Invitasjonene er veldig enkle, og vi har prøvd å ikke gjøre for mye ut av dem, less is more på en måte? :)

Invitasjonene følger samme stilen som "save the date" kortene, men vi ønsket at invitasjonene skulle være mer bryllupsaktige og hakket mer elegante.. Så de ble litt ulike likevel :o)  Vi har hele tiden vært veldig bestemte på at vi ville ha invitasjoner med lomme, så det ble det jo selvfølgelig!

Her ser dere fremsiden på konvolutten. Monogrammet/logoen vår går igjen på flere av elementene til bryllupet, og måtte jo nesten være med på konvoluttene også :) Jeg har klusset ut navnet av hensyn til mottaker. Det er sikkert ikke alle som ønsker å ha fullt navn og adresse liggende på internett. Satser på at dere får et inntrykk av hvordan de ser ut, likevel!Inni konvolutten ligger invitasjonen som vi har seglet med voks og bokstaven "L" for Larsen - som blir vårt felles etternavn etter bryllupet :o)Når seglet blir brutt, så ser selve invitasjonen slik ut:Her har vi generell informasjon i midten, om hvor/når vielsen skal være, samt. litt praktisk info. I lommen har vi plassert tre kort, en som forklarer RSVP (som kan sendes i retur, om gjesten ønsker det), informasjon om ønskeliste, og til slutt kontaktinformasjon. (Bildet er dessverre litt kornete, men jeg har noen "resteinvitasjoner" liggende, så får oppdatere bildet når jeg får tatt et bedre bilde).

Vi syntes også Paulus sitt første brev til korinterene, vers 13:13 er så fint, og passende. Så dette har vi på plassert på lommen :) "Så blir de stående, disse tre. Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten". Temafargene er (åpenbart) hvitt og grønt, men med en dæsj av vår/sommer. (Vi gifter oss på den siste vårdagen, og bryllupsnatten blir på den første sommerdagen - så her blander vi litt!)


For spesielt interesserte, slik ser monogrammet/logoen vår ut:

Jeg bør kanskje nevne at det er min flotte kommende ektemann Stian, som har designet invitasjonene, og gjort mesteparten av arbeidet med dem. Jeg har i grunn kun vært med på å peke, montere, finne materialer og skrive tekst. Hihi :-)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.02.2014
 • Klokken: 16:41
 • Kategori: » Bryllup

Nettbutikker

I dag er det nøyaktig 227 dager igjen til bryllupet, og jeg gleder meg!! Det er en god ting igjen før vi er i boks, men jeg koser meg med planleggingen :) De siste dagene har jeg surfet litt på ebay, etsy og andre online nettbutikker som har masse bryllupsstæsj, og ikke koster skjorta :) Har funnet så utrolig mye fint! Hjelper godt på at jeg akkurat har fått lønn også.. Så nå kommer det snart maaasse ting i posten <3

Samtidig så er det klart at et bryllup fører med seg mye stress, det er jo en stor og dyr fest som man vil skal gå "smooth" og man ønsker jo at både vi og gjestene våre har en fenomenal dag :) Jeg tror ikke jeg er den eneste bruden som gleder meg til dagen er der, og man ser at alt styret, arbeidet, sparingen og frustrasjonen har vært verdt det! Jeg er jo en evig optimist og romantiker, så jeg kan ikke annet enn å glede meg til å se min flotte mann i antrekket sitt i enden av kirkegulvet <3

Custom Wedding Cake Topper Personalized with YOUR Silhouette
//www.etsy.com

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 15.10.2013
 • Klokken: 15:23
 • Kategori: » Bryllup

LoveBug

Det virker som om det er et lite kjærlighetsdyr som er rundt og går om dagen <3 For her er det bryllup i flust!! Min flotte, snille og herlige storebror Thomas Andreé har fridd til kjæresten sin Silje og.... Det blir bryllup!!! Kjempekjempekjempemoro. Jeg er så inderlig glad på deres vegne :) Så her går det unna! Det blir faktisk 4 bryllup på oss de neste årene, inkludert vårt eget :) Hurra!

Jeg må jo også si at jeg er innmari heldig om dagen.. meldte meg først på en konkurranse hos "Depui" (bryllupsfotografen vår), hvor jeg vant et gavekort på 1000,-, og i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet en tiara til en verdi av 700,- på "brudepikene" sin hjemmeside på facebook.. Velger å tro at det er min sinnsykt gode karma som velger å gi litt tilbake til meg;) Hihi. Det ordner seg for snille piker har jeg hørt! :D


Nå har jeg fri ei uke.. Skikkelig luksus. Kan ikke huske sist jeg hadde en uke fri.. HELT fri.. uten planer, med mulighet til å gjøre det jeg har lyst her hjemme :) Er mange år siden sist iallefall! Hehe:D Dette skal NYTES ;-)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 17.06.2013
 • Klokken: 15:36
 • Kategori: » Bryllup

Brudepikeblomster

Ettersom jeg har bryllup på hjernen så kommer jeg jo over alt mulig av ideer og alternativer. I det siste har jeg kikket litt på saker og ting til brudepikene våre, kjolene deres er kjøpt inn (og sitter forhåpentligvis som et skudd til neste år!), og nå er det alt annet som vurderes opp og ned i mente:) Jeg og Stian vil at rammene rundt bryllupet skal være relativt tradisjonelle, men vi er åpne for å ha litt utradisjonelle elementer - så lenge det blir en helhetlig look!

Her har jeg samlet noen alternativer til blomster som brudepikene/blomsterpikene kan ha:)

Det er ingen tvil om at de kommer til å stjele hjertene til samtlige gjester <3 Syntes alle alternativene i grunn er like skjønne, så det blir helt sikkert opp til Stian å velge - for jeg klarer ikke å bestemme meg :) Godt vi har god tid.

Enda flere alternativer finnes her!

 

Samtlige bilder av tjuvlånt av google.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 14.06.2013
 • Klokken: 15:02
 • Kategori: » Bryllup

Bryllupsoppdatering!

Ja, gitt! Da ble det noen måneder siden forrige bryllupsoppdatering.. :-O! Det har ikke skjedd så allverdens mye nytt, men litt er det jo som skjer:) Brudepikekjolene har blitt handlet inn, og minstejenta har fått prøvd den på. (Måtte sjekke at de var litt store, slik at de passer til neste år!). Kjolene er av merket Moonson, og jeg ELSKER dem. Hvordan de ser ut er selvfølgelig superhemmelig, ettersom jeg vil det skal være en overraskelse:) Er kun spesielt utvalgte som har fått sett dem.. Hihi. Men kan underrette dere om at jentene kommer til å være knallsøte :)

Bildet er tjuvlånt fra google

Ellers så har vi fått booket og ordnet fotografen vår - Depui! Jeg er jo ei Kristiansandsjente, så det er klart at vi måtte velge den aller beste bryllupsfotografen i Kristiansand (etter min mening.. ;-) hihi). Ellers så har jeg kjøpt inn slør til kjolen.. men jeg er usikker på om jeg skal bruke slør eller ei, og lengden jeg vil ha.. Så vi får se:) Liker igrunn alle lengder, både med og slør foran ansiktet.. I tillegg til at det også er veldig fint uten slør! Baah:P hehe. Får nesten høre med frisøren når den tid kommer.
Har også kjøpt inn enkelte småting/nips til bryllupet, men de små detaljene er jo hemmelige;) Vi kan iallefall avsløre at temaet vårt er ganske rustikt.. Begge to syntes det er veeeldig fint, og veldig oss <3 I morgen skal vi se på et mulig bryllupslokale, så det blir veldig spennende! Ting ruller og går <3 Utenom dette så skal vi i bryllup i august til min kjære kusine(ish) Martha og Steinar. Gleder oss kjempemye! De skal ha det på samme hotell som vi vurderer, så da får vi jo se hvordan ting er i "real life" før vi selv eventuelt skal ha det der:) Wuhu! Kjærligheten sviver over alt i disse dager :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:55
 • Kategori: » Bryllup

Når du har møtt den rette...

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg kan være så sikker - er det ikke et stort valg å ta? Hvordan vet du at han er den rette? Det var ikke noe som skjedde plutselig..  En åpenbaring om at Stian HAN måtte være den rette. Neinei. Gradvis i forholdet vårt så har vi bygd opp noe så sterkt og ærlig at det hele føles veldig naturlig.

Etterhvert så fikk jeg en følelse inni meg om at hvis jeg mister denne mannen, så vil jeg aldri ha en annen. Han er den eneste jeg vil ha og kan se for meg å bli gammel med. Jeg vil gjøre alt jeg kan -hver eneste dag- for at han skal være lykkelig ...Og når man har den følelsen inni seg, som ikke kan sammenliknes med den overstrømmende forelskelsen som man har de første månedene i et forhold, men følelsen av å virkelig elske et annet menneske så inderlig som man kan elske noen.. Ja, da er det ikke vanskelig å være sikker på at han er den rette.

Men så kan jo noen spørre seg om det er hjertet eller fornuften som tar overhånd, for "alle" kan jo ha det fantastisk bra et par år før det hele går adundas.

Man vet aldri hva livet fører med seg, men man kan legge tilrette så godt det lar seg gjøre for at fremtiden skal bli bra.. Og ved å gifte meg med Stian, så er det akkurat det jeg gjør. Jeg gifter meg med min beste venn og kjæreste. Han som selv etter 800netter i samme seng ikke får sove godt uten nattakyss, og jeg som ikke får sove uten å kjenne huden hans mot min. Jeg stoler på han, og han stoler på meg, vi gir hverandre friheten til å bli kjent med nye mennesker - gjerne av motsatt kjønn, uten å føle at forholdet blir det minste truet. Det er ingen dramatikk, eller stygge krangler. Det har vi ikke behov for. Å kunne være uenige, bli såret eller å utfordre hverandre intellektuelt er noe helt annet, men vi holder det alltid på et upersonlig nivå og løser ting så fort de oppstår. 99,9% Av alle diskusjoner vi har baserer seg jo på misforståelser likevel, så da er det ikke vits å blåse de ut av proporsjoner:)

Det skal godt gjøres å finne et annet menneske som man kan bo sammen med i ei lita campingvogn på sola camping. Dét burde være forklaring nok i seg selv på hvordan jeg vet at han er den rette.. Hihi. Vi er begge veldig løsningsorienterte, opptatte av prioritering og har samme "rekkefølge" i livet når det kommer til hva vi vil gjøre og når. Ingen hastverk her i gården:) Og som jeg har nevnt tidligere - er man enig om alle de store tingene, så løser alle de små tingene seg etterhvert. Det gjør det iallefall hos oss:) Det krever naturligvis at man har respekt for partneren sin og de meningene han har, det bør aldri være "rett og galt" i et forhold. Det meste er jo personlige vurderinger likevel.Og.. Stian er jo den mest romantiske mannen på planeten.. Det er jeg heeelt sikker på:) Det er ikke det at han skjemmer meg bort med dyre gaver til enhver tid, men han vet akkurat når det passer seg med en litt større gave og når det holder med en liten blomsterkvast kjøpt på Ica. Jeg er ikke særlig kravstor, så jeg blir overlykkelig de gangene han har tatt kjøpt med seg et hockeypulver eller noe annet jeg liker godt. De små romantiske handlingene teller så utrolig mye. Samtidig - når jeg fikk forlovelsesringen på 0.3ct så ble jeg helt lamslått. Han vet akkurat når det teller<3Han gir aldri "unnskyld"- gaver, noe jeg er veldig glad for. I vårt hjem så betyr et unnskyld - unnskyld, man skal ikke behøve å forsterke det med gaver. Jeg syntes heller ikke det er særlig romantisk å få en gave som er kjøpt av skyldfølelse.. Nei, jeg liker det sånn som vi har det:) Jeg klarer ikke å la han skjemme meg bort med gaver, uten at han får noe selv heller.. hehe..Så jeg kjøper titt og stadig små oppmerksomheter til han óg:) Det kan være alt fra en ny genser til lakristyggisene som koster 2,- på nille.  Å kunne gi han noe som viser at jeg har tenkt på han, syntes jeg er veldig fint.. Dessuten er han verdens mest takknemlige, så da er det ekstra gøy!

Jeg kunne ha skrevet en bok om alle grunnene til hvorfor jeg elsker Stian. Han er et funn, et one of a kind. Jeg har aldri møtt noen med så mye kjærlighet til dyr og mennesker som han... Og jeg holder på å sprekke av glede over faktumet at jeg skal gifte meg med denne flotte mannen! <3

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 04.02.2013
 • Klokken: 13:29
 • Kategori: » Bryllup

Forlovere og toastmasterDa har vi snakket med alle de som får en sentral rolle i opptaktene til bryllupet, og ikke minst på bryllupsdagen vår - så nå kan jeg endelig offentliggjøre dette med dere:)

Forloveren min er min kjære studievenninne Silje Renate som jeg nå har kjent i halvannet år, og som jeg bare blir mer og mer glad i som tiden går. Hun munter meg opp når jeg er trist, støtter meg i det aller meste og sier ifra om hun syntes jeg er helt på jordet. Akkurat sånn det skal være;) Hun lar seg ikke pille på nesen og står på sitt, i likhet med meg:P så vi kan ha noen interessante diskusjoner fra tid til annen. Vi vet heldigvis å respektere hverandres meninger selvom vi ikke alltid er enige.. Som betyr at vi ofte bare blir enig om å være uenig;) hihi. Hun kjenner både Stian og meg godt, og hun står oss begge veldig nær:)Stians forlover er Leif Einar, en av kollegaene hans på Visco. De har kjent hverandre i godt over to år, og har blitt veldig gode kompiser i løpet den tiden:) Leif er en knallflott fyr som har mange felles interesser med Stian, og som alltid møter folk med et stort smil. Det er umulig å ikke like Leif! Han var en av de få som visste at Stian skulle fri til meg, og støttet Stian hele veien. Tusen takk! :)

Toastmaster er det Jan Erik (Ekke), onkelen til Stian som får æren av å være. Han er en veldig sosial kar som inkluderer alle de rundt seg:) Jan Erik fikk meg til å føle meg som en del av familien allerede ved første møte, og hvis han kan få meg til å føle meg som hjemme første gang jeg møter slekten til kjæresten min - så vet jeg at han klarer å skape en fin atmosfære i bryllupet vårt som toastmaster:) Stian har et godt forhold til onkelen sin, og det var han som først foreslo om ikke vi kunne be Jan Erik være toastmaster:) Vi føler oss veldig trygge på at Jan Erik tar rollen på strak arm, og at dette er det rette valget!
Det er selvfølgelig mange andre som får sentrale roller i bryllupet, men disse tre har blitt nøye utvalgt av meg og min kjære.. Hihi:) Så jeg syntes de fortjente et lite ekstrainnlegg her på bloggen for å ha takket ja til disse krevende men forhåpentligvis givende rollene:) Tusen takk for at dere vil være med på å gjøre dagen vår så minneverdig som mulig! <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 27.01.2013
 • Klokken: 19:39
 • Kategori: » Bryllup

Forlovelse

Ja, som de aller fleste av dere vet.. Så er jeg nå altså forlovet! Det er bare halvannet år til jeg står brud, og sier "ja" enda en gang til min flotte mann:) Jeg gleder meg!!

Stian gjør alltid ting skikkelig, og det må jeg påstå at han gjorde med frieriet også.. :D Han utnyttet muligheten når vi allerede skulle til Paris, og fridde til meg under Eiffeltårnet på kveldstid. (Tårnet lyste kjempeflott opp, og det var såååå romantisk<3 åh.. <3)  Han hadde tatt meg med til parken bak, hvor det kun var oss, masse trær og et par benker. Der ba han meg lukke øynene, og når han ba meg åpne dem igjen så hadde han gått ned på kne og spurte om jeg ville gjøre han den ære å dele resten av livet mitt med ham, og avsluttet med "vil du gifte deg med meg?".. Får frysninger bare av å tenke på det:) Var fantastisk! Tårene trillet jo som bare det, og jeg klarte ikke å si noe annet enn "ja, ja, ja!!" Hihi:)

Etterpå så ordnet Stian med middag på en Michelin restaurant!! Skikkelig forlovelsesmiddag med tre retter, hvitt dekke i fanget, sølvbestikk, hvite duker og med en egen person som kom og tok av/på oss jakkene ved ankomst og når vi skulle gå.. Hihi. Maten var upåklagelig.. Mmmm.. Vi kunne jo selvfølgelig ikke ta bilder på restauranten, ettersom folk betaler i dyre dommer for maten og kommer der for en "gastronomisk matopplevelse" så er det passe uhøflig å dra opp kamera/mobil eller andre forstyrrelsesmomenter:) Men dere kan heller visualisere det:D Funker like greit det! Hihi.

Når vi kom hjem så måtte vi selvfølgelig poppe litt champis og spise sjokoladetrøfler mens vi kjaset om alt mulig <3 Elsker mannen min! Han er verdens beste venn og kjæreste. Gleder meg til å bli gammel og grå sammen med han :)

Så ja, som jeg sa innledningsvis, så blir det bryllup om halvannet år. Nærmere bestemt mai, 2014! :) Vi er enda veeeldig i planleggingsfasen, og jeg er supertakknemlig for at jeg har halvannet år på meg... Det er nemlig tusen ting som skal planlegges.. Og jeg har ikke tenkt å gifte meg mer enn en gang, så da må vi nesten passe på at det blir perfekt første og siste gang;) hihi!

Bloggen kommer nok til å omhandle bryllup og sånne ting i tiden fremover.. Men det er sikkert litt kos, det og?? :)


<3 Elsker ringen jeg fikk!! :) Stian har vært verdens flinkeste:D


 • Kommentarer: 4
 • Postet: 07.12.2012
 • Klokken: 10:21
 • Kategori: » Bryllup
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits