Back on track

Hei -  mine søte og fine lesere!
Nå er bryllupet for lengst overstått og vi har bodd på bali i over en måned. Det er merkelig med det, når livet er mest hektisk, gøy og spennende - så blir det vanskelig å få bloggen til å henge med.
I de periodene hvor livet er treigt, så er det derimot mye mer tid til å blogge. Det skulle vært motsatt, ikke sant?Nå er jeg iallefall back on track, bloggen skal snart gå igjennom en liten oppussing og jeg skal få blogget om alle de tingene som har skjedd de siste månedene. Det blir nok et par innlegg om det magiske bryllupet vårt (som virkelig ble den vakreste og mest minnerike dagen i livene våre), og hvordan vi har det på Bali. Dere må jo få se hvordan vi bor, hva hverdagen består av og de store kulturforskjellene!

Jeg gleder meg til å dele det med dere!
Nyt den deilige norske sommeren, så hører dere snart fra meg igjen <3

/Susanne Madelene

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 21.07.2014
 • Klokken: 07:10
 • Kategori: » Blogg

Mellomfase

Her kommer en liten oppdatering fra meg!

Ja, nå har vi altså flyttet ut fra den beryktede og elskede campingvogna vår - og inn til min ufattelig (dum)snille forlover Silje Renate! Vi har altså okkupert hele vinterstua hennes med 120cm senga vår, og ikke minst 2/3 av sofaen ettersom vi har savnet en skikkelig sofa de siste 3 årene. Må si at hun er "jysla jill" som lar oss ta over hele leiligheten hennes. Meeeen, det er ikke en helt dårlig deal for henne da. Hun får jo nyte godene av Susannes opptak på husmorskolen (trener meg opp til å bli et bra koneemne, skjønner du)  så her vaskes og kokkeleres det hver dag. Tror hun har det ganske greit altså, med unntak av de gangene vi tvinger henne til å se på Paradise Hotel. For det er jo den største fallgruven ved det å bo sammen med et par - flertallet bestemmer! ...men hun overlever.

Utover dette - som er en stor omveltning i livet vårt, så holder jeg på med bacheloroppgaven. Eller.. Det vil si - jeg burde holde på med den! Men så skriver jeg her i stedenfor da. For de spesielt interesserte, så er temaet mitt "Hva slags hjelp får mindreårige barn og unge som bor sammen med psykisk syke foreldre?" Lyst til å skrive den for meg ja, sier du?Neida, har faktisk kommet godt i gang med den. (Forteller jeg iallefall meg selv). Det blir jo spennende å se om veilederen min er like enig med meg i morgen. 2500 ord er liksom bare 9000 ord unna en innlevering, så det er forsvaret mitt.

Så var det dette bryllupet da! For de som har glemt det, så skal vi gifte oss veldig snart. Nærmere bestemt om 46 dager, 19 timer og 5 minutter. (31. mai klokken 1200, om du ikke tok det i hodet).Men ja, bryllupet ja.. Vi holder på å levere ut "kaffe og kake" invitasjonene.. og tja.. Ser ut til at vi blir en del gjester! Jeg er veldig overrasket over at SÅ mange ønsker å komme for å slurpe kaffe med oss, men det er jo bare kjempehyggelig <3 Jo flere, desto bedre! Er ikke nervøs - i det HELETATT over å skulle danse brudevals foran masse mennesker. Neinei. Not at all. Er faktisk så lite nervøs at vi var nødt til å hastelære skrittene her i går. Heh. Tror vi dansa rundt i ring i en time før vi sa oss fornøyd med dagens innsats og avtalte at vi får øve litt hver dag. Var en grunn til at jeg aldri har vært så fan av organisert dans - fordi jeg er så ekstremt klumsete! Stakkars Stian. Han fikk panikk når jeg trødde på meg stilettene for å øve på valsen. "Skal du ha på DE DER?" Livredd for at jeg skulle trampe på han. Fjotten. Det gikk helt fint altså. Ingen stikkskader (foreløpig).

Til overskriften, og som unnskyldning for hvorfor jeg ALDRI oppdaterer bloggen lenger. Vi er liksom midt i en mellomfase.. Det er MASSE som skjer, rett og slett for mye til at jeg klarer å sette meg ned og skrive et blogginnlegg. Tankene går 110km/t, og jeg stresser over småting. Eller, bacheloroppgaven kan vel strengtatt ikke klassifiseres som småting, men tomato tometo. Blir helt sikkert en oppdatering etter vi har vært i Berlin da! HurraHurra. :-) Gled dere! Har fått inside information fra en vaskeekte tysker om hva vi bør få med oss. <3


blidfisen sjøl


 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.04.2014
 • Klokken: 16:47
 • Kategori: » Blogg

En helg man kan leve lenge på

Denne helgen har vært en av de sjeldne. Du vet av og til, så har man sånne energipåfyll? Denne var definitivt en av dem. Jeg har jobbet overdrevent mye de siste ukene, og ved siden av 100% skole så har det nok ikke vært så mye tid til meg og Stian, som jeg skulle likt. Så denne helgen gjorde vi noe med det :) På fredagen koste vi oss med film, innpakking av julegaver og avslapping etter ei lang arbeidsuke.

Julegavene er et kapittel for seg selv, altså. Det er ikke sånn at jeg er overivrig og har som mål å bli ferdig i mars :-P Grunnen til at vi er ferdige allerede nå er fordi vi flytter til Bali 15. juni, i år.. og da blir vi boende der i et år. Så i steden for å styre med å kjøpe, og sende gaver fra Indonesia (som vi ikke vet om kommer frem), så lar jeg dem heller ligge hos mamma slik at hun kan dele dem ut når Desember kommer :-). Lurt? Å ikke gi gaver fordi vi er i utlandet er forøvrig uaktuelt..  Så kan familien vår heller sitte og sippe mens de tenker på oss når jula kommer og gavene skal åpnes,hæhæ! :P

Sååå.. tilbake til helga vår. På lørdag så tok vi oss først en liten gåtur på Sola stranden, og spiste deilig frokost fra ferskvaredisken, før vi tok en sleng på Kvadrat, og kjøpte inn de siste julegavene.


Deretter kjøpte vi ei flaske rødt og ei med hvitt, som vi koste oss med mens vi så "Chennai Express" (Bollywood<3) og spiste reker. Når vi omsider sto opp på søndagen, etter å ha ligget leeenge  i senga og kjaset, så stelte vi oss og reiste inn til Stavanger for å spise (en SVÆR) middag på Egon.. Seriøst.. Vi var så mette når vi kom hjem at vi ikke visste hvor vi skulle gjøre av oss! hihi. Resten av kvelden ble brukt på å se teite TVserier og planlegge påskeferien. :-D

Nå skal det sies at jeg på fredag fikk den triste beskjeden om at min kjære oldemor, Rigmor, har gått bort. Noe som har preget meg. Men det er deilig å ha mannen min, som gjør meg så glad og som får tankene mine over på andre ting! Han er så flott <3

Håper dere også har hatt en fin helg!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 03.03.2014
 • Klokken: 12:34
 • Kategori: » Blogg

Hva spiser man egentlig på lavkarbo?

Etter jeg har endret kosten min, så har jeg fått mange spørsmål om hva jeg spiser. Både fra kollegaer, venner og familie. Mange er veldig skeptiske, og har et litt misforstått bilde av LCHF.. Mye på grunn av media! Men det er faktisk ikke så "ille" som det høres ut som ;-)

Den ene myten om LCHF, er jo at man kun spiser egg og rødt kjøtt.. Men jeg spiser masse grønnsaker (faktisk MER en det jeg gjorde før!), bær, nøtter, fet fisk, avocado, fete meieriprodukter og selvfølgelig storfe.. Men vi spiser også mye kylling! :)

Frokost/lunsj eksempler:
#1 Tyrkisk yoghurt med valnøtter, mandler, gojibær, steviadråper og kanel. (Denne "oppskriften" var det mamma som ga meg - og den er helt fantastisk god!)
#2  Et par lavkarbo knekkebrød (hovedsakelig laget på mandler og hasselnøtter) eller lavkarbobrød med et tjukt lag med f.eks smør og gulost eller salami og majones.. Ja.. egentlig det du syntes er godt!! :)
#3 En halv avokado og en 0/0 yoghurt.
#4 En atkins bar
#5 Salat (av f.eks. isbergsalat, tomat, agurk,rødløk , purre og paprika)  med fetaost, gulost, oliven og en dæsj olje eller dressing  <3
#6 Lavkarbokjeks og f.eks. Brie, blåmuggost, kremost, camembert etc.

....Det er egentlig et haaav av mat man kan kose seg med, man må bare finne ut hva man liker :)

Til middag så kan man jo spise ALT.. Det er jo bare å ta bort poteter, ris, pasta og hveteprodukter som tacolefser..
Jeg spiser f.eks. laks med agurksalat, erter, seterrømme og litt smeltet smør... Taco med "alt" utenom mais, ananas og lefser eller wok med deilige grønnsaker, renskåret kjøtt og helfet kokosmek.

Den største forskjellen personlig, er egentlig at jeg er mye mer avslappet i forhold til mat nå enn det jeg var før. Jeg kan spise så mye jeg vil, har et lavt søtsug og ingen trang til å "fråtse" i snop. Energien er på TOPP, og jeg er aldri akutt sulten.. Tror det taler for seg selv at når jeg jobbet fra 08-22 tidligere i uka, så var energinivået fortsatt behagelig høyt når jeg kom hjem i 23tiden, og begynte straks å TO ulike middager ettersom stian ikke ville ha laks.. (Bortskjempte unge:P). Rettogslett fordi jeg hadde lyst og energi til det!
Ellers så sovner jeg fort (dette har egentlig aldri vært et problem hos meg da) og er uthvilt når jeg våkner.

Nå skal det sies at jeg ikke spiser etter et "strengt" lavkarboregime.. Jeg spiser omkring 30-50 karbs om dagen, og kroppen min trives veldig godt der :)
Jeg teller IKKE kalorier, da det er uvesentlig. Det eneste jeg holder øye med er egentlig målbåndet, for det er klart at det er noen psykiske sperrer man må bryte ved å innse at man kan spise så mye fet mat, og ikke legge på seg et gram.

Når det kommer til snop så spiser jeg 70%-85% sjokolade, sukkerfri sjokolade, lchf is, lavkarbokjeks laget på mandler, bærkrem, fleskesvor, ost og lchf kjeks, cola zero, karbo-redusert cider.. tja.. egentlig litt forskjellig :) Man spiser sånt godteri på en HELT annen måte enn det man er vant til.. Her blir man mettet på minimale mengder.. så det er jo egentlig helt genialt <3 • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.02.2014
 • Klokken: 01:57
 • Kategori: » Blogg

20.01.14 og fremover

Hei og hopp.. Da var vi godt inne i det nye året, og jeg har ikke ligget på latsiden med nyttårsforsett (for engangs skyld)!

Tenkte jeg skulle dele mine forsett med dere; til inspirasjon og kanskje bare til informasjon?? Hihi.

1. Legge om kostholdet til Lavkarbo.
Dette har jeg kommet godt i gang med, og trives veldig godt!! Jeg er god og mett, samtidig som energien er på topp :)
Det er jo heller ingen ulempe at noen av de overflødige kiloene ser ut til å si farvel :P

2.
Pynte meg mer!
Jeg er ei jentejente, og nå som jeg sjeldent fester så går det en liten stund mellom hver gang jeg har anledning til å pynte meg...
Så jeg har kommet frem til at jeg nesten bare må pynte meg mer i hverdagen? Det må jo være en grei deal!

3. Jobbe mer
Iallefall inntil midten av mai. Nå skal siste rest til bryllup og reise spares, så nå er det fullt kjør inntil vi reiser til Bali! Har tilogmed ordnet meg en ekstra jobb; barnehagen jeg jobbet i tidligere ville gjerne ha meg tilbake! Så da blir det to jobber + bacheloroppgave de neste månedene *puh*.

Så, ja.. Disse tre er mine forsett.. Husker da jeg var yngre og hadde omtrent 20 forskjellige ting jeg skulle forbedre, og vridde hjernen min for å få frem alle sidene som var dårlig ved meg selv. Kanskje ikke helt heldig?? Hehe. Om jeg var heldig så klarte jeg å holde et halvt ett. Satser på at jeg klarer å holde disse, på tross av at det kommer til å bli HØYkarbo fra midten av juni og utover, men sånn får det bare bli. Det blir en LITT for stor utfordring å unngå ris i Asia ;-) • Kommentarer: 2
 • Postet: 20.01.2014
 • Klokken: 09:41
 • Kategori: » Blogg

Julebordsesongen er i gang!

...og det med et brak :) I går var jeg på julebord med den flotte gjengen min fra Myrveien. Vi hadde julebordet i andre etasje på "the irishman" med catering fra Patrioten. Maten var utrolig god, og jeg som ikke har spist pinnekjøtt på en evighet proppet i meg med herligheten <3 Namnamnam. I tillegg ble jeg jo også den heldige julemandelvinneren som vant et gavekort med middag for to på Patrioten.. Hehe. Så jeg får ta med meg Stian dit i desember sånn at han kan få seg litt førjulsribbe ;)
Etter vi hadde spist og kost oss,  så reiste jeg og Katharina ned på Gnu hvor vi møtte Silje Renate og Jeanette :) Ganske hyggelig at Marius (en annen kollega) også fikk stumpen sin ned på Gnu etterhvert! Det ble ikke en innmari sen kveld på oss, men så var det jo en torsdag da - og privatsjåføren min Stian skulle jo trossalt på jobb i dag morges.. hihi. Ps. Tusen takk, elsker deg!


I tillegg fikk jeg en telefon av Stian om at vi har fått billetter til www.julebordsola.no! Så da skal vi dit i kveld, det er jo ikke akkurat så langt unna der vi bor.. Men mannen hadde allerede ordnet med at en av de andre som også skal på julebordet kjører og henter oss :) Snillingen! Ettersom det begynner i sekstiden, så må jeg vel komme meg i dusjen og gjøre meg klar for atter et julebord. Hihi :) Gøy!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.11.2013
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: » Blogg

Rampete

I dag har jeg gjort noe jeg sjeldent gjør.. Jeg unnet meg noe som jeg har ønsket meg i mange år, nemlig et par med Ilse Jacobsen støvler!! Jeg syntes det tidløse og klassiske designet på støvlene er utrolig fint, så disse støvlene kommer jeg til å ha en god stund <3 De er veldig store i størrelsen, så jeg sto midt i mellom str. 35 & 36, men jeg og ekspeditøren falt på 36 ettersom det er bedre å ha muligheten til å få plass til gode sokker eller siliconinnlegg om jeg vil ha det :) I tillegg er det 2 års garanti, så jeg er veldig godt fornøyd!


Det er merkelig hvor mye mer stas det er å kjøpe seg noe, når man har ønsket seg det lenge!

Ellers så har jeg kjøpt meg en kjole fra HM, finner den dessverre ikke på nett enda.. men den var en av de nyankomne, legger ut bilde med den på så fort anlegningen byr seg :) hihi! Fikk også kjøpt et par topper og en tjukk genser.. Og det måtte til, for nå har alle sommerklærene blitt pakket bort og da fant jeg plutselig ut av at det ikke var så mye vinteraktig å ta av gitt.. :) Var egentlig ikke så leit å måtte ut på shopping.. Det er jo det perfekte tidsfordriv! Jeg skal nemlig på jobb klokka 1500, så da soser jeg litt i byen før jeg tar bussen til Tasta!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 15.11.2013
 • Klokken: 12:13
 • Kategori: » Blogg

Ny duppedings!

Jess, etter å ha vært på besøk hos min kjære far Arnt-Vidar i Bergen, så forelsket jeg meg fullstendig i espressomaskinen hans! Jeg drikker sjeldent traktekaffe, ettersom jeg er ekstremt kresen på smaken.. Jeg elsker derimot cappuccino, iskaffe, café au lait og de aller fleste andre melkebaserte kaffedrikkene som er på markedet, men i disse kamufleres smaken av dårlig kaffe ganske greit:P hihi. Så når jeg var hos pappa da, så tenkte jeg at jeg kunne teste ut denne kaffemaskinen hans - om jeg ikke likte den så er det jo ikke verre enn å slå den ut (og det er "lov" når man er hos mamma eller pappa.. ;). Men den var jo faktisk utrolig god! Det skal sies at jeg/pappa vannet den litt ut med et ekstra trykk for å få Americano, og ikke Espresso.. Ettersom Espresso kan bli i sterkeste laget :) Men nå som jeg har kjøpt denne fine oransje maskinen selv (fås i mange forskjellige farger), så koser jeg meg med en kopp, eller to espresso hver kveld (og ja.. enkelte er tydeligvis immun mot koffein, sover som en stein uansett jeg!). Anbefales!! 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 12.11.2013
 • Klokken: 15:21
 • Kategori: » Blogg

Og sånn går nu dagan

Atter en uke, og mange ting å ta fatt i. Det begynner å bli tydelig at to og et halvt år på universitetet har satt sine spor.. Fagene går nesten litt for greit, og jeg får plutselig tid til å gjøre masse ekstra. Nå har jeg valgt å ta på meg 5 ekstra stp, ved å være studentassistent i sosialpedagogikk III og i tillegg være med på et prosjekt som heter "nattergalen" som fører til ytterligere 10 stp. I prosjektet arbeider jeg som mentor for et minoritetsbarn, et par timer i uken.. Nøyaktig hvordan det fungerer vil vi få informasjon om fortløpende.. Så jeg er superspent! :D


Legger ved et bilde av Glise-Sanne som er fornøyd med at livet SMILER!


Ellers så er det nøyaktig 200 dager til Stian og jeg blir Herr og Fru Larsen, og jeg kjenner at sommerfuglene brer seg i magen når jeg tenker på det.. Det er enda mange momenter som må gjøres ferdig, men det er så utrolig mye å glede seg til! Legger ved en typisk "bloggliste" over ting jeg/vi må få gjort før bryllupet, og skriver et ✓ på de vi har fått gjort :)

Brudekjole
Klær til Stian
Bryllupssko (meg)
Bryllupssko (Stian)
Hårpynt
Undertøy (meg)
Booke lokale
Booke kirke
Bestille/lage invitasjoner
Lage/sende save-the-date kort
Bestille/lage kirkeprogram, bordkort, meny etc.
Bestille/lage takkekort
Bestille fotograf
Lage gjesteliste
Bordplassering
Transport til/fra kirka (påbegynt)
Gjestegaver (påbegynt)
Candybuffet (påbegynt)
Finne salmer til vielsen (påbegynt)
Velge forlovere
Lage kakeliste
Bestille gifteringer (funnet design, men ikke bestilt enda)
Bestille bryllupssuite
Ordne med blomsterdekoratør (snille Martha <3)
Bestille hår og sminke + prøvetime til den store dagen (endte opp med dyktige Hårmakeriet i Lillesand)
Lage ønskeliste (påbegynt)
Gjestebok - her har vi mange alternativer, men vi er usikre på hvilken variant vi skal gå for!
Toastmaster

Kjøreplan
Brudepiker + kjoler
  ✓
Div. pynt og underholdning (påbegynt)
Musikk til bryllupet
Bestille bryllupskake


Ellers så har jeg ordnet hotellrom til Stian og Leif på Strand Hotell på Fevik, natten før bryllupet.. Rett og slett for at jeg vil de skal kose seg skikkelig dagen før, og få en god frokost før vielsen.. For mens jeg sitter hos frisøren, så vil jeg anta at Stian (og sikkert Leif også) sitter og tripper.. og venter på at de skal til kirka. Så daaaa er det sikkert greit at de kan kose seg i spaet fra klokka åtte om morgenen, om timene skulle gå for seint.. hihi. Neida, men de nyter nok godt av å bare slappe av i hverandres selskap, uten å stresse så mye :)

(Ps. Det er sikkert en hel del jeg har glemt på denne lista, men det var det jeg kom på i farta.. hihi)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 12.11.2013
 • Klokken: 15:04
 • Kategori: » Blogg

Hjemmeeksamen og bokønsker

Jess.. Da var det duket for eksamen - atter en gang! Denne gangen er det hjemmeeksamen, som forøvrig er den eneste eksamensformen vi skal jobbe med nå opp mot studieslutt. No more skoleeksamen.. Hurra for det :) Men hjemmeeksamen er tungt nok det altså. Nå skal vi skrive 2500 vettuge ord på tre dager, så jeg, Silje Renate og Ida har isolert oss hos Silje Renate for de neste dagene. Med masse klementiner og tyrkisk pepper.. MOMS!

Eksamensoppgaven min lyder sånn her: "Tenk deg at du arbeider på en institusjon som skal ta inn en ny klient. Drøft hva du vil kartlegge, og hvordan du vil gå frem i selve kartleggingsarbeidet" Sånn. Medlidenhet takk! :P Neeeida.. Går sikkert greit, pleier jo å ordne seg til slutt!!

Og sånn til slutt så kan jeg legge ved to bøker som jeg ønsker meg til jul, eller bursdag eller sånno.

"Ikke si det til noen" av Jon Gangdal.
"Og fjellene ga gjenlyd"/ "and the mountains echoed" av Khaled Hosseini (favorittforfatteren min! Engelsk eller norsk

Anbefaler forøvrig "under tusen strålende soler" og "drageløperen" av Khaled Hosseini og "jeg tenker nok du skjønner det sjøl" av Jon Gangdal. :)

Ha ei fin uke folkens <3 :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.11.2013
 • Klokken: 13:27
 • Kategori: » Blogg

Et stykke videre

Jepp, nå har jeg snart alt i boks med tanke på bryllupsantrekket! Undertøy fra Victorias secret, er bestilt og mottatt, verdens nydeligste bryllupssko har også kommet i posten - og de sitter som støpt!!! Er så fornøyd :) Nå i helgen så kommer min kjære mor og svigersøster på besøk, da får de sett meg i brudekjolen for første gang, tenker å ha ost, kjeks og søte drinker.. og utpå kvelden når Stian får komme (vi okkuperer leiligheten til min kjære forlover Silje Renate), så lager vi pizza og har et skikkelig slumberparty med litt godt å drikke og snacks :) Gleder meg <3

Fikk også en bryllupsinvitasjon fra en av vertssøstrene mine som bor i Sveits her forleden, jeg kommer nok ikke til å dra ettersom konfirmasjonen til min søte kusine Juliane er samme dagen, og innlevering av bacehloroppgaven er uken etter.. Hehe. Men det var hyggelig å bli tenkt på, og det gjorde heller ikke noe at invitasjonen inneholdt en boks med deilig sveitstisk sjokolade fra Lindt <3 NomNomNom. (Stian og jeg har mumset dem opp allerede.. hihi).


Det meste sto jo da på tysk.. men det lå et personlig brev ved siden av på engelsk, kos!

Nå er det stekt torsk med bacon som står på menyen og dere må ha en fin kveld videre - så logger jeg meg plutselig på igjen ;)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: » Blogg

En kattunge, eller to til jul?

Vi har fremdeles to hjemløse kattunger, og en veeeldig fin og kosete hjemløs kattemamma i forteltet til vogna.. Jeg håper inderlig det snart dukker opp noen mennesker med et stooort hjerte for dyr.. Se på disse snuskene da!Skulle gjerne tatt meg av dem for alltid, men det kan jeg nok ikke.. De får ly i forteltet i vinter.. men det er jo absolutt ikke ideelt for hverken oss eller dem. Dyrebeskyttelsen i Rogaland tar ikke i mot flere løskatter.. Jess.. Så da er vi "stuck" med hverandre inntil videre :P Hehe. Ta kontakt om vi vil ha katt!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 11:19
 • Kategori: » Blogg

Halloween

Bøøø, og Happy Halloween! De siste dagene har Stian og jeg skjært hvert vårt gresskar, som var utrolig gøy! Jeg har gjort det et par ganger før når jeg var yngre, men det var første gangen Stian prøvde seg.. Og jeg må jo si at alt den mannen tar i blir til gull ;) Han var superflink! Så i kveld skal vi riste gresskarfrø og tenne opp lyktene utenfor vogna :)

Ha en uhuuuuuuuggelig kveld i kveld da folkens!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 31.10.2013
 • Klokken: 10:53
 • Kategori: » Blogg

23.10.2010

For tre år siden ble det offisielt oss to! Og tenk.. Nå er det snart kirkeklokker og festmiddag som venter, bare syv små måneder igjen gitt!
Stian er det fineste mennesket jeg vet om, og jeg er så glad for at akkurat han vil være mannen min. Vi måtte ta en avgjørelse på om vi ville feire "forlovelsesdagen" eller "kjærestedagen" i år, ettersom begge to kommer ganske tett.. Men siden Stian har bursdag på dagen vi forlovet oss, og fordi vi ikke syntes dagen vi ble forlovet er en merkedag i så måte, så feirer vi det at vi har vært som erteris i snart tre år :) I årene fremover så blir det selvfølgelig bryllupsdagen vi kommer til å feire likevel, tihi :)Så i dag sto jeg opp grytidlig for å steke eggerøre og lage varm sjokolade.. Kan tro det var en blid mann som sto opp til einerøkt laks med eggerøre på fersk loff! Det er så gøy å stelle for Stian, for han setter så pris på det :D

Senere i dag har vi fordelt oppgavene slik at jeg lager hovedrett, og stian ordner forrett og dessert. I tillegg så har vi fiksa en liten oppmerksomhet til hverandre :)
Det som står på menyen er jordskokksuppe med spekeskinke til forrett, mørbrad fra slakteren til hovedrett, med pastinakkpuré, hjemmelaget bearnaise, asparges, stekt aromasopp og sjalottløk, til dessert har stian laget hjemmelaget sjokolademusse (fikk smake på litt av det som var til overs i bollen i går... og NAM, jeg gleder meg til i kveld!! hihi).

Hver morgen når jeg våkner,
og kjenner at også
du er der.
I sengen ved min side,
riktig tett og nær.
Da overveldes jeg avfølelser
for deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg har deg så dypt
og inderlig kjær.

Hver dag når du er på jobb,
lengter jeg
etter å se deg igjen.
Høre harmonien og latteren
i din myke stemme.
Fordi du er den du er,
og fordi du er den jeg holder av,og
aldri noensinne hverken vil,
eller kan glemme.

Hver dag er fylt med å vente.
Vente på kveld,
så jeg kan holde armene godt
omkring deg,
og fortelle hvor høyt
jeg elsker deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg lengter etter å høre,
at også du er glad i meg.

Hver kveld lengter jeg etter
å sitte tett intill deg,
i kjærlig omfavnelse.
Kjenne varmen fra deg
og se lyset i dine vakre øyne.
Fordi du er den du er. 

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 23.10.2013
 • Klokken: 10:32
 • Kategori: » Blogg

Rart å tenke på

Det er litt rart når man begynner å planlegge "slutten". Vi må jo snart begynne å tenke på å flytte ned ting på sørlandet fra vogna/forteltet, og å avrunde tiden vi har hatt her. Når jeg tenker over det så er det jo i Stavanger jeg har blitt voksen.. Tre år av livet mitt, de første tre årene med vaklende skritt fra tenåringstiden og inn i voksenlivet.
Personlig så føler jeg jo at det har gått veldig bra, man kan ikke forvente at det går knirkefritt - men alt tatt i betraktning så syntes jeg at vi kan gi oss et klapp på skulderen når vi har solgt vogna og fått "ring på fing'" som de sier her i Siddisland.

Det er så uendelig mange ting å glede seg til.. Det er jo nå livet begynner? Når begge er ferdigutdannet, nygift og med allverdens muligheter foran oss.. :) Vi har ingen fastsatte planer.. Det eneste vi vet er at vi vil oppleve verden, og vi begynner med ett år på Bali, så får vi bare se hvor vinden fører oss! Reisebasillen har definitivt bitt oss i bakenden, så da får vi utnytte reiselysten mens vi enda er unge. Boligkapitalpengene får stå trygt på konto mens vi opplever litt.. Ingen hasverk her i gården! Barn får komme når det kommer, men det er ikke planlagt de nærmeste årene iallefall.. Så til dere som ønsker å bli besteforeldre - dere får mase på brødrene våre ;)

Men det er rart altså.. Disse årene har flydd, og ingenting har blitt slik som jeg hadde trodd. Det har blitt mye bedre.. Og Stian skal ha mesteparten av æren for det!
Trygge, gode Stian:)Kom over dette herlige bildet av Stian fra Paris, dagen etter han fridde.. Her koste vi oss med varm vin og Crepés:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 16.10.2013
 • Klokken: 16:46
 • Kategori: » Blogg

Ønskelister til jul

Ettersom det har vært litt *host* mas etter ønskeliste til jul, så kan jeg jo legge ut en her! I situasjonen vi er i nå så er det jo litt vanskelig å skrive liste over ting vi vil ha.. Vi skal jo flytte til Indonesia om noen måneder, og da skal livene våre få plass i et par kofferter! Men vi kan jo ønske oss ting vi vet vi vil få bruk for når vi en gang kommer tilbake, eller i månedene frem mot bryllupet og flyttingen :)

Susanne
Jeg ønsker meg litt "luksusting".. Ting jeg ikke ville prioritert i studentøkonomien min altså ;) det kan være alt fra håndkremer som lukter digg til fluffy sokker eller en fancy (svart) YSL mascara :) Spesifikke ting jeg behøver/ønsker meg er vel en liten "carry on" koffert med hjul  (ca 53 x 35 x 28cm), smykketre, deilig nattøy, fotballfruen sin kokebok, gode støvler (str 37), skikkelig regntøy, softshell jakke eller vindjakke (str 36/38), GHD rettetang, Nintendo 3DS (til de lange flyturene :)) OBH N. Bjørn Axen Slide Krølltang, gavekort på klær/sminke o.l. Kommer også alltid godt med <3

Stian
Etter uttallige "jeg vet ikke"-svar, så måtte jeg ta skjeen i en annen hånd og presse litt.. hehe.. Han ønsker seg Inferno av Dan Brown (på norsk), en god morgenkåpe, nesetrimmer, hårtrimmer, Biotherm bodymilk (sitrus).. og vil føre på noen blurayfilmer og spill så fort han får kikket på det ;) hihi.

Felles
Ja.. Denne kategorien er jo veldig vanskelig, det kommer jo snart ut en bryllupsønskeliste med 10000 ting til oss som par.. Så jeg må vri hodet mitt litt her for å ikke "stjele" de gode bryllupsønskene ;) Men ting vi aldri kan få nok av; sengetøy i flanell/bomullslaken til dobbelseng, spiselige ting (god spekemat, te, fancy sjokolade etc), koseteppe til sofaen i en nøytral farge (helst ikke med "pels"), Babor bodyshower (helst den Asia-varianten.. mmm.. lukter nydelig! Fås på blivakker.no), billetter til show (standup, konsert eller liknende i Stavanger), pynteputer til sofaen (6 store/8 medium str), tja... hehe :P Ikke lett altså! Men vi blir glad for alt vi får, enten det er på ønskelisten eller ei. Det viktigste er jo at vi får kost oss med familien vår (og får spise julekalkun og riskrem.. hihi)!

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 08.10.2013
 • Klokken: 19:41
 • Kategori: » Blogg

06.10.13

Swooosh.... Der har pluselig noen måneder flydd forbi :-O Først må jeg beklage til mine faste lesere - jeg skal bli flinkere til å oppdatere! Lover! :)

Det har skjedd helt latterlig mye de ukene jeg ikke har oppdatert, og det er egentlig bare utrolig mye kjekt!! Jeg har blant annet kjøpt brudekjolen min, "save the date" kortene har blitt printet og sendt, og ikke minst har vi fått booket både bryllupslokale, sminke & hår på bryllupsdagen og en deilig pakke på Clarion Hotel Ernst til bryllupsnatten :)

Bryllupsdatoen har også blitt endret fra 26.07.14 til 31.05.14. Dette er fordi bryllupslokalet vi ønsket har to års ventetid, og den eneste datoen de hadde ledige var denne, så da måtte vi gjøre noen justeringer!! Men det ordnet seg heldigvis, på tross av at vi måtte ombooke både kirke og bryllupsfotograf. Takk Gud for at vi har så god tid på å planlegge bryllupet, hvis ikke hadde vi aldri fått det slik som vi vil! :) Så nå har vi endt på Bjelle gård i Kristiansand, som har et helt fantastisk bryllupslokale.. Åh! Jeg gleder meg sånn!! :D :D

Fine Stian har laget dem - jeg er så heldig som får gifte meg med en så flink mann! Love you honey :) På bildet her er den ikke beskjært enda, de er i størrelsen A6 og fikk perfekt plass i sånne små konvolutter :) Stian har også laget konvoluttene som vi hadde de oppi, jeg skal legge ut bilde av dem også etterhvert. Der får dere se logoen vår ...som han også har laget. Hihi!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 06.10.2013
 • Klokken: 21:33
 • Kategori: » Blogg

Ny mobil...?

Jess.. Som mine aller nærmeste har fått med seg så er skjermen på mobilen min (Samsung Galaxy S3) heeelt knust. Sjekket priser på å få fikset den, og det er opp mot 1500,-!!!! Sååå mye betaler jeg ikke for å beholde den snart ett år gamle mobilen min noen måneder til:P Så da er jeg på utkikk etter en ny mobil som forhåpentligvis tåler litt mer. De jeg har i kikkerten er forøvrig Samsung Galaxy S4 Active og Sony xperia Z, som begge er vann og støvsikre :)

Er det noen som har erfaring med noen av disse mobilene, og vil dele pro/cons så hyl ut!! Er enda en måned til bindingstiden min går ut, så har heldigvis litt tid på å bestemme meg:)


http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Sony-Xperia-Z-Availability-and-Pricing-Emerges-for-Europe-2.jpg?1357736857http://www.gforgames.com/wp-content/uploads/2013/06/Samsung-GalaxyS4-Active1.jpg

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 28.07.2013
 • Klokken: 21:08
 • Kategori: » Blogg

Pakkeliste

Nå er det NI dager til vi reiser til Bali i TRE uker. Gleder meg.

Tenkte å dele det jeg planlegger å ha med meg i kofferten min!

 • 3 Bikinier - Fint å ha litt å bytte på.
 • 10 Kjoler
 • 5 Par sokker - Går mest barbeint, men er kjekt å ha:-)
 • 10 T-Shirts/singletter
 • 5 Shorts
 • 21 Truser - Better safe than sorry, satser ikke på at det er vaskemaskin der.
 • 1 Dongeribukse - Kan bli ganske kaldt på flyturen, også er det greit å ha om temperaturen mot formodning skulle falle under 25C :oP
 • 1 Tynn jakke
 • Pass og Visakort
 • Ansiktspleie - Når man kliner seg inn med mengder av solfaktor så må jeg nesten rense når dagen er over og tilføre litt fuktighet :)
 • Vannfast eyeliner og mascara - Ikke fordi jeg skal bade med sminke, men fordi jeg ikke vil se ut som Ozzy Osbourne om jeg blir varm.
 • Solfaktor 6, 20, 30 & 50 - Alt ettersom.. :)
 • Reise"sykeskap" - Div. Vitaminer, smertestillende, plaster, gnagsårplaster etc.
 • 2 Par sandaler/Flippflopper
 • 1 par joggesko - Blir ALLTID brukt. 
 • Laptop - med mange nye serier på til flyturen.
 • Videokamera
 • Digitalt kamera
 • Game of thrones boka jeg holder på med + et par andre
 • Ipod - Må bare minne meg selv på å laste inn nye sanger på den.
 • Litt norsk mat til svigerfar
 • Noen Nutrilettbarer til å ha i veska - Når man blir litt sulten på ferie så er det lett å ty til et helt måltid på restaurant.. noe som går ann i én uke, men over tre uker så ender man bare opp med å gå opp X antall kg. Sååå... Da må jeg nesten ha en lifesaver eller to nærheten:)

Hmmm.. Noe jeg har glemt??

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 19.06.2013
 • Klokken: 20:39
 • Kategori: » Blogg

Aleneuke og Siljemor på overnatting

På tirsdag var det siste dag i praksis (som forresten ble bestått med glans!), og må innrømme at jeg fikk klump i halsen da jeg sa farvel til de skjønne kollegaene mine, barna jeg vi har hatt i ART-timene og samarbeidspartnerene på politistasjonen.. For å gjøre ting enda verre så måtte jeg si farvel til Stian også, han er nemlig i Ukraina med jobben sin frem til lørdag! Håper selvfølgelig at han koser seg masse, og savner meg litt.. ;-)

Jeg fikk heldigvis besøk av min kjære venninne Silje Renate (forloveren min) som holdt meg med selskap et par dager.. Så da fikk hun eeendelig prøvd campingvogntilværelsen, nå som det var en ledig plass i dobbeltsengen :D

Driver også med nedtelling frem til vi reiser.. Nøyaktig 14 dager i dag! Hurra! Gleder meg til å få kvalitetstid med mannen min, og ikke minst sammen med Svigerfar og konen hans Afia :) Vi lander i Jakarta, men reiser videre til Bali allerede dagen etter! Vi har egentlig ikke en veldig fastsatt plan angående hva vi skal gjøre de tre ukene; men kjenner jeg oss rett så blir det nok mye kjekt! :) Vi skal iallfall få dykket en del, se nye steder og slikke sol <3 Får bare håpe at det slutter å regne innen vi ankommer.. I følge værmeldingene så regner det enda der nede, selvom regnsesongen egentlig er over for lenge siden! Ikke at det er helt krise, det regner sjeldent hele dagen.. men likevel. Når det er veldig fuktig så er det jo et tonn med mygg :( Får dynke meg i Deet og pakke meg inn i myggnetting :P Ingenting skal få ødelegge ferien vår! Hihi.Et par bilder fra da vi var i Indonesia i fjor :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 14.06.2013
 • Klokken: 14:36
 • Kategori: » Blogg

Spent

Da har vi fått bekreftet bryllupslokalet vårt og det blir på Hotel Norge i Kristiansand :) Vi var så heldige at vi fikk sett lokalet ferdig pyntet til bryllup, og da var det egentlig ingen tvil. Her ville vi ha bryllupet vårt <3

At det ligger i kvadraturen er egentlig bare en ekstra bonus. Jeg er lidenskapelig opptatt av at både Stians og min identitet skal skinne igjennom på dagen vår, så vielsen blir i Grimstad, og festen i Kristiansand. Dessuten er det jo alltid litt dødtid mellom vielsen og mottakelsen, så en kjøretur på 20-25 minutter kommer antagelig bare godt med:)

Rett etter vi hadde forlovet oss så ønsket vi egentlig å ha bryllupet på Christianholm festning, som er et nydelig lokale! Men der måtte vi gjøre alt selv, og det ønsker vi ikke å stå med kvelden før bryllupet. Det kunne heller ikke falle meg inn å få andre gjester til å stå med det, så da måtte vi revurdere litt. Vi hadde selvfølgelig muligheten til å få et cateringfirma til å "gjøre alt klart".. Men de tok jo mer betalt enn den dyreste restauranten i Kristiansand.. sååå... Det var uaktuelt. :oP Heldigvis så kom vi over Hotel Norge som ikke akkurat er den billigste løsningen, men vi får ting slik som vi ønsker å ha det, uten å måtte inngå store kompromiss på bryllupsdagen - noe som teller mye:) Så nå er det bare å glede seg! Kjenner at det kiler i magen når jeg tenker på det <3

Ellers så er det nedtelling til ferie som gjelder.. I dag er det nøyaktig TRE uker til vi reiser!!! Åååh:) Håper at tiden frem til vi reiser for å besøke svigerfar flyr forbi! Klarer nesten ikke å vente til vi skal kose oss i sola og på stranda på Bali igjen <3

Men nå skal jeg ut og sole meg - jeg har nemlig en VELFORTJENT dag fri :) hihi. Så da tar jeg med meg game of thrones boka mi, vannflaska og noen tepper jeg kan ligge på. Over og ut!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 07.06.2013
 • Klokken: 12:48
 • Kategori: » Blogg

Nå om dagen

I dag har vi hatt en utrolig fin dag. Jeg har hatt en sårt tiltrengt fridag ettersom alt har gått i ett de siste tre ukene. Når Stian kom hjem fra jobb så dro vi rett ut på løpetur, det er rundt 20C og litt vind, perfekt løpetemperatur med andre ord. Det eneste jeg sliter med når jeg løper/sykler er at jeg får så innmari vondt i ørene. Noen andre som har problemer med dette? Tenker jeg kanskje får investere i et pannebånd slik at jeg ikke ender opp med ørebetennelse eller noe:/ Vi har nemlig som mål å løpe tre ganger i uken, så jeg vil ikke at vonde ører skal stoppe meg!

Ellers så var Stian veeeldig fornøyd med gavene fra Krakow, han fikk bla. en stor tube med Lakrisal, Quick Silver sandaler, snop, to fancy vannflasker, leppepomade for herrer.. og masse annet rart:) Hihi.

I helgen har jeg vært på jobb, og det var veldig kjekt å se alle igjen. Det ble plutselig noen uker siden sist! (Jobber fast 3. hver helg, men vanligvis masse ekstra.. De siste ukene har forøvrig vært ganske spesielle siden det har vært mye som har skjedd.. så derfor har jeg fått jobbet så mye ekstra utover det jeg jobber fast). Nå blir det forøvrig mer jobbing på bofellesskapet, for som jeg har nevnt tidligere så er det bare et par dager igjen i praksis og da blir det mer tid ledig i kalenderen :o)

Til helga så har jeg iallefall FRI, så da skal jeg se om Stian og jeg kan finne på noe kjekt.. hihi. Han reiser jo til Ukraina på tirsdag og blir til lørdag. Så må nyte dagene vi har sammen! <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 03.06.2013
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: » Blogg

Gullbryllup

Forrige helg var vi enda en tur nede på Sørlandet. Denne gangen for å feire gullbryllupet til Einar og Sigrun/Lillemor :) Det var et veldig koselig gullbryllup med koldtbord, live band og mange hyggelige mennesker.Talene var kjempefine og mange hadde en helt fantastisk humor. I like it!
Stian og jeg fikk iallefall svingt oss så det sto etter! Hihi. Elsker at jeg har en mann som liker å danse <3 Tror nesten vi må investere i litt dansekurs etterhvert.. Hehe:D Vi fikk tilogmed en Garth Brooks sang annonsert til oss (noe ufrivillig) av bandet, og var heeelt alene på dansegulvet.. småpinling.. Men vi får se på det som en treningsrunde på brudevalsen?? Hehe. Heldigvis kom det flere ut på dansegulvet etterhvert:P

Så som jeg skrev på facebook, bare 51 år til det er vår tur!! ;) Neida, men fra spøk til alvor - besteforeldrene til Stian er en enorm inspirasjonskilde, det er helt fantastisk at de fortsatt holder sammen og er så utrolig gode med hverandre :)


 • Kommentarer: 0
 • Postet: 03.06.2013
 • Klokken: 17:01
 • Kategori: » Blogg

En perfekt pinse og 17.Mai!

Forrige helg var vi på Sørlandet for å feire 17.mai sammen med min kjære familie:) Vi kom ned torsdagskvelden, og da disket mamma opp med ferske reker til oss. Merkelig hvor ufattelig godt det er med litt luksusmat når man har kjørt i mange timer. Hihi! Det ble en iallefall en tidlig kveld på oss ettersom det var kvelden før 17. Mai.

På 17. Mai dro vi først innom svigermor for å hilse på, før vi hoppet inn i finstasen og grillet sammen med mamma, Rune, Sindre, Silje og Thomas. Jeg og Silje lagde 17.Maikaker, som i grunn ble veldig vellykket!! (Det vil si at begge ble spist opp.. tihi). På kvelden dro vi til Kristiansand for å dra på Tivoli og se fyrverkeriet i Tresse.. Det ble vel helst Stian, meg og mamma som var ivrigst i karusellene (sjokk:P) selvom det var svindyrt.. 50,- per aktivitet! Syntes det er i drøyeste laget når karusellene omtrent er fra 1963 og varer i 2 min.. Men men.. Må man, så må man ;-)

På lørdagen som var pinseaften så dro vi til min kjære bestefar -Thoralf, og hans kone Inger på Nodeland. De bor på gård, så det ble skikkelig bondearbeid på byfolket.. Vi havnet plutselig med å sette poteter, som igrunn var veldig morsomt! Ellers så spiste vi lapskaus og koste oss i det helt fantastiske været:) Var også så heldig at minstekusinen min var der så jeg fikk kost og lekt litt med henne <3 En veldig skjønn og herlig seksåring, med et smil som smelter de fleste! På kvelden dro Stian og jeg ut på byen for å hilse på gamle kjente. (Vi har jo begge jobbet på Skyline tidligere.. så er kjekt å se igjen gamle kollegaer!). Det ble en del Cosmo's for å si det sånn! <3Søndag tok vi det veldig rolig, koste oss hjemme sammen med Thomas, Silje, mamma og Rune. Mye brettspill og kjasing om løst og fast! Akkurat sånn jeg liker å ha det når jeg er hjemme hos mor:) I tillegg så strålte jo sola som bare det, skikkelig sydensteming.. Hihi.

Photo: Kos på søndagskvelden :-D

På mandag spiste vi litt frokost hos mamma før vi dro og grillet hos svigermor..
Det ble i grunn en liten visitt på et par timer før vi fartet tilbake til Stavanger. Veldig deilig å være tilbake i vogna etter en del dager borte, men er deilig å få litt tid på Sørlandet også.. Fant jo ut at det var seks måneder siden sist vi hadde vært på besøk.. Ooops...  ;) Hihi..

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:36
 • Kategori: » Blogg

Preikestolen

Blir noen litt forsinkede innlegg fra meg her:) Jeg har nemlig ikke hatt særlig med internett i campingvogna den siste tiden.. så det har dessverre vært labert med blogging. Sorry!

Iallefall, helga etter bursdagen min så var vi på Preikestolen. Turen opp var forsåvidt mer krevende enn det jeg hadde trodd, bena mine var heeelt ødelagt på vei ned! Hehe.. Nå er jo jeg rene fjellgeita da, hopper rundt og spretter når jeg får sjansen.. Tror ikke anklene mine var HELT klar for det, men god trening da! :) Masse steinrøyser og kampsteiner man må kave seg opp på - gøy! Det var også et vann på vei opp, kan se for meg at det må være superdeilig å ta seg en dukkert om man tar turen på sommerstid!


Nyttig info: Bilturen fra Sola tok omtrent 1time, og båtturen ca 15min, labbeturen tok ca 2-2,5timer hver vei, også kostet det 100,- i parkering:):)

 

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.05.2013
 • Klokken: 00:15
 • Kategori: » Blogg

Fridag og golf

I dag har vi kost oss masse:) Det er så deilig med en fridag sånn innimellom! Etter å ha slappet av litt, så fant vi ut at vi ville ta oss en tur på golfbanen, :)

Det var utrolig mye folk, men igjen.. alle har jo fri:p Det blåste ganske mye også, så vi slo hver vår store bøtte på driving rangen før vi dro hjem igjen. Bedre lykke neste gang, eller hur? Hehe;)

Ellers så har vi ryddet litt, og bare slappet av.. Lagde grønnsaker/poteter i folie og Maggie juicy chicken i ovnen. Ble suksess hos både Stian og meg! Anbefales:) Nå ser vi på Paradise Hotel (flaut, i know:p) og ligger godt under teppet:D

Dere må ha en fin onsdagskveld videre!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.05.2013
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: » Blogg

Pakke i posten <3

Fikk pakke av min kjære mor og Rune i dag:)

En knallfin Jean Paul piquet, kort (Gudene må hvite hvor hun har klart å finne et kort med "22" på), og øredobber fra gullfunn! Lucky me<3Tuuusen takk <3 :)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 22.04.2013
 • Klokken: 19:11
 • Kategori: » Blogg

HippHurra for meg:)


I går hadde jeg bursdag og fylte hele 22 år, juhuuu ;) Begynner å dra på årene nå:P Hihi. Neida, men jeg hadde en utrolig fin bursdag. Ettersom det ble jobbehelg på meg, så tilbragte jeg formiddagen på Myrveien bofellesskap. Fikk laget litt sjokolademuffins og sånt før jeg ble hentet av Stian etter jobb.. Da overrasket han meg med middag på Egon og Oblivion på kino, (jeg fikk velge restaurant og film fritt :). (Veldig bra film btw!). Når vi kom hjem så hadde stian laget en PERFEKT utgave av favorittkaka mi <3 Suksessterte <3 Flinke mannen. 

Pakker fikk jeg også, og intet mindre en et videokamera + ekstra batteri & fancy minnekort (jeg har lystet på det i evigheter, syntes det er kjekt å kunne ha litt på film - ikke bare bilder:), ekstern harddisk og bærevesker til begge:) Fikk et himla koselig kort også. Skjønnasen min!! TUSEN TAKK. :) Ellers så fikk jeg den nye Escada parfymen - cherry in the air (som lukter faaantastisk) av svigermor:)


Det ryktes det at det er noen pakker i vei i posten til meg fra familien min også! Hihi. Heldig, heldigere, heldigst! Til fredag skal vi ha en rolig feiring av Silje og meg med taco, film og kake med noen venner, hun fyller nemlig 23 den fredagen:)<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.04.2013
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: » Blogg

18.4.2013

Da var det torsdag igjen, og siste arbeidsdag på praksisplassen for denne uka, men dog jobbing på meg til helga på den "egentlige" jobben min på Myrveien Bofellesskap. Her går det i ett! :P Har forresten bursdag på søndag, hipphurra for meg..! Begynner feiringa med jobbing fra 08-1530 ( info: kan heldigvis lage kake på jobb, bare sånn at jeg ikke høres ut som det kjipeste bursdagsbarnet i norgeshistorien :P)  også har jeg gitt Stian gitt frie tøyler resten av kvelden, så noooe feiring blir det iallefall på meg:) Silje Renate har bursdag neste fredag, så vi tenkte å halv-feire litt sammen hjemme hos henne den fredagen, hvor vi inviterer noen vennepar og spiser noe godt <3 (ettersom vi jobber mye om dagen så blir det ikke noen ville bursdagsfester nejj:P). Gleder meg:) 

Ellers så har jo Stian og jeg blitt kjendiser. Dvs. Annonsen i fvn har blitt trykket ang. forlovelsen vår. Litt greit å informere de som ikke har facebook også;) hihi.
Vi har nok vært litt treige i avtrekkeren ettersom vi har vært forlovet i nesten fem måneder allerede, men det var litt tull fra fvn sin side -  de har problemer med å legge ut vår (og mange andres) annonse ut på internett.. Så annonsen vår har nå vært trykt i avisa intet mindre enn to ganger, men ligger enda ikke ute på internett:P Men men, bedre sent enn aldri - så får vi håpe at den kommer ut på fvn sin hjemmeside når de får det opp og kjøre skikkelig igjen:)Så må dere ha en superduper torsdag videre! Kos og kram fra Stavanger

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 18.04.2013
 • Klokken: 14:33
 • Kategori: » Blogg

Sommerferien 2013!

Som hver år så gleder jeg meg enormt til sommerferien:) Det betyr sol, varme, sommerjobb (og lønnsøkning - catchiiing!), engangsgrill og strandliv <3 Nå er vi så heldige at vi praktisk talt bor på Sola stranda.. hehe:) Så vi får håpe at det blir skikkelig varmt sånn at vi kan utnytte det masse! Noe av det beste jeg vet er å fylle piknikkurven med grillmat, frukt, kald juice og sjokoladekjeks for så å dra med meg de jeg er mest glad i til stranda. Jeg er vokst opp med å ha en familie som bruker hver eneste fridag om sommeren ute i sola. Enten på sjøen, hagen, terassen eller på stranda, så man kan trygt si at jeg er bitt av basillen :o)

Jeg har nok nevnt det før, men vi får jo en fantastisk mulighet hvert år - nemlig å besøke svigerfar og Afia i asia:) I år er intet unntak, og vi reiser til Indonesia igjen 28. Juni! Gleder meg som en unge:D Hehe! Vi får jo ikke sett Steinar mest til vanlig så det er veldig fint å få mulighet til å være sammen med han 3-4 uker i strekk. Vi har iallefall begynt å planlegge litt smått til turen:) Jeg kjøpte meg ny bikini fra Adidas hos www.zalando.no i dag. Elsker at de har fri frakt! Så får håpe at den sitter som den skal! Sto mellom denne og en lik en i rosa.. men så kom jeg på at solbrent Susanne + rosa bikini = ikke særlig pent:P Så da ble det blått/lilla.. hehe.

adidas Performance - STRIPES TRIBIK - Bikini - blå

 

I dag tenkte Stian og jeg at vi skulle lage oss gatekjøkkenmat hjemme.. hihi:) Biffsnadder med pomfritt, salat og bearnaisesaus. Gleder meg:D Vi har nettopp begynt å se "The Vampire Diaries".. litt etter alle andre *host* (bedre sent enn aldri:p høhø).. Vi har iallefall blitt helt hekta, og kjenner jeg oss rett så ser vi sikkert resten av sesongen i kveld ;)


 

Både denne og neste helg er det jobbing på meg.. Hadde hatt godt av ei frihelg nå, men vi får nyte de når de kommer.. Det blir iallfall penger ut av det, så det er jo en trøst. Kjekt med litt ekstra på konto nå som sommeren kommer:)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.04.2013
 • Klokken: 15:33
 • Kategori: » Blogg

Per dags dato :)

Kom plutselig på at jeg har en blogg som ikke har blitt oppdatert på mange måneder:P


Foreløpig tar vi ting rolig med tanke på bryllupet, vi er der vi bør være et år i forveien:) "Save the date" kortene er ferdig laget, men blir ikke sendt ut før 8-12 mnd før bryllupet. Jeg syntes de ble utrolig stilige, takket være min kreative SoonToBeEktemann! Er han som har laget de, med noen små innspill fra meg da:) Er så utrolig gøy å ha en mann som involverer seg i bryllupsforbredelsene. Dette er jo en dag som skal reflektere oss begge, så det at han har noe han skulle ha sagt på det meste syntes jeg er ufattelig positivt:) Fargetema er bestemt, gjesteliste er skrevet, kirke er booket, bryllupslokale skal sees og bestemmes i mai, en god del ting til bryllupet er kjøpt inn og vi gleeeder oss :) Hihi.

Detaljbilde av clutchvesken min som matcher drømmebrudekjolen <3


Det er mye som fortsatt skal organiseres og kjøpes inn, men så har vi jo godt over et år på oss da.. Hehe. Så vi stresser ikke med det:)

Jeg har tatt litt ufrivillig bloggfri ettersom skole og jobb tar mye av tiden min om dagen.. og de små timene jeg har hatt igjen har blitt brukt helt og holdent på mannen min :) Ting roer seg heldigvis fremover nå.. Praksisoppgaven er skrevet, veilederen min virker veldig fornøyd med det jeg gjør også er det jo kun to måneder igjen i praksis:) Denne uken hospiterer jeg hos Sola ungdomsklubb for å se litt hvordan de gjør det og akkurat nå jobber det bla. to ferdigutannede barnevernspedagoger der - syntes det er kjempespennende å snakke med dem om utdannelsen og hva de har gjort i tiden etterpå. Det finnes jo tusenvis av muligheter når jeg er ferdig utdannet! :):)

 

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2013
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: » Blogg

Valentinesday

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan vi feiret valentinesday hjemme hos oss. Vi elsker å gjøre litt ekstra ut av dager som dette, så denne valentinsdagen var intet unntak;)

I fjor lagde Stian middag til meg som besto av bla. Skagenrøre til forrett og vaktler i til hovedrett... Superdigg! Også lagde jeg hjemmelaget krokanis med karamellsaus til dessert. <3

I år snudde vi litt på rollene, så da ble det til at jeg lagde en kamskjell med bacon og fløtesaus til forrett, blåskjell dampet i hvitvin, fløte og chilli & reker til hovedrett også lagde Stian Creme Bruleé med ferske jordbær og krem på siden til dessert. Vi koste oss, for å si det sånn!!! ;) Er lov å skjemme seg litt ekstra bort på dager som dette, og vi elsker jo å lage mat - så da bruker vi anledningen til å lage noe vi ikke har laget før:)

Som valentinsgave så fikk jeg fem store røde roser, som var helt fantastisk fine! Samt. at han har kjøpt et nytt spill til meg!! Yey!! Ni No Kuni heter det og ser veeeldig gøy ut:) gleder meg til å spille litt.. hihi. Fordelen med å ha praksis altså, slipper å bekymre meg for eksamner og pensum - så da kan jeg spille uten dårlig samvittighet;) I tillegg så holder han på å LAGE ei bok til meg (yep, you heard me!) ikke sånn man lager i 2klasse, men ei ordentlig ei med hardcover og alt mulig.. Som hører til dette spillet.. Spennende:) Gleder meg til å se hvordan det blir!

Av meg så fikk stian en svær boks med konfekt som jeg kjøpte på Dropsen, "gobstoppers" (som er et sånn spin-of  godteriprodukt fra Charlie og sjokoladefabrikken), to tegneseriebøker (som falt veeldig i smak:) og en bukett "blomster" som var laget av maaange små chupachups <3 Også selvfølgelig et superklissete kort.. hehe.. Det kommer man jo ikke unna:D
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 15.02.2013
 • Klokken: 16:12
 • Kategori: » Blogg

Akutt sliten

Merket i dag når jeg kom hjem at jeg var fullstendig utslitt.. Alle planene om å vaske opp og lage god middag ble lagt på hylla fremfor å sove et par timer på sofaen og spise to brødskiver med tunfisksalat. Herlig:P hehe. Så nå er klokka plutselig ni, og jeg har gjort minimalt med fornuftige ting..  Stian er nemlig på spillkveld med et par kompiser, så jeg har har tatt livet heelt med ro i mitt eget selskap:) Ting går jo alltid i ett her, så det lille energipåfyllet trengtes virkelig!

Ellers så har jeg intet mindre enn TRE jobbhelger å se frem til de neste ukene, så det blir dessverre ikke mindre hektisk.. menmen... Er viktig å ha noen pustepauser inni mellom, og heldigvis så har jeg jo en fridag/studiedag i uka som jeg kan bruke på å gjøre helt andre ting:)

Kom på at jeg ikke har lagt ut middagsplan på leeenge så da kan jeg jo legge ut den jeg har laget for neste uke:)
Vi har begynt å handle på torsdag/fredag nå ettersom vi fant ut at det ofte ble en ekstra "kose"handling på fredagen likevel, og vi kan ikke kjøpe inn helgesnopet på mandagen.. hehehe.. Har ikke SÅ stor selvkontroll at vi klarer å la det ligge;) Så da ble det sånn her, og det fungerer veldig bra!

Torsdag: Enchiladas med svinekjøttdeig, bønner, salsa og rømme.
Fredag: Ovnsbakt laks med agurksalat, kokte poteter og resten av rømmen fra dagen før.
Lørdag: Biffstrimler med båtpoteter, salat og bearnaisesaus.
Søndag: Pannekaker
Mandag: Aspargessuppe med ekstra asparges og grove rundstykker.
Tirsdag: Asiatisk wok med svinefilet
Onsdag: Maggie juicy chicken med ris, salat og peppersaus.

Nomnom:)

Ha en fiin onsdagskveld videre <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 30.01.2013
 • Klokken: 21:45
 • Kategori: » Blogg

Lang fridag

I dag er jeg så heldig at jeg har fri.. Eller, det heter vel strengtatt studiedag.. Men i mitt vokabular så er det fri:P Akkurat praksisnotatene leveres på kjent skippertakvis, jeg klarer ikke å bruke mer en et par timer på et notat som skal være 1500 ord og kun vurderes som bestått/ikke bestått. Men her har altså fakultetet satt av nesten 64 timer på at vi skal jobbe med disse 1500 ordene. 8 Studiedager. Satser på at de har kalkulert med at vi betegner 90% av disse timene som fri nå som vi jobber 80% i praksis;)

To the pooooint, i dag har jeg altså vært hos legen min.. På fridagen min. Som viser seg å være så inkompetent som en lege kan være. Halleluja. Neida.. Er ikke så ille.. men frustrerende!

Som jeg har skrevet tidligere, så var det en veldig dramatisk opplevelse å fjerne p-staven som jeg hadde i armen.. Jeg har fått et arr som jeg ikke syntes er særlig pent, og legen min klarte jo også å kutte i hud hvor det ikke var bedøvelse. Kan si det sånn at jeg var temmelig nær besvimelse der jeg lå:P Så da gikk jeg jo over på p-piller, jeg skulle "aldri" ha p-stav igjen. Vel, etter et år med p-piller og hvor sikkert halvparten ble glemt så fant Stian og jeg ut at.. Hehe.. NOPE. Det går ikke, vil ikke ha baby i nærmeste fremtid:P Så da fikk jeg bestilt ny legetime hos legen min hvor jeg skulle få satt inn ny p-stav. Vel, legen min nektet plent å sette den inn - og henviste meg til en gynekolog. Så nå, når det viser seg at p-staven min enda en gang har lagt seg gooodt til rette under huden og at det mest sannsynlig må til enda et kirurgisk inngrep for å hente den ut så sier legen min at "det får gynekologen ta seg av". Unnskyld meg. Men tror han virkelig at jeg lar en gynekolog som ikke driver med småkirgugi operere ut p-staven? Herrebejesus altså. Og å fikse på arret som han selv lagde på meg var uaktuelt, selvom det fint kan fikses ved å kuttes/sys på nytt. Blir så utrolig irritert. Heldigvis finnes det private aktører jeg kan ta kontakt med når det kommer til å ta ut pstaven/fikse på arret.. Men makan altså:P En ting er at han ikke ønsker å ta ut p-staven, men han kan jo fint henvise meg til noen som er dyktig på småkirurgi, fremfor å feie det bort med at det "ikke er hans problem". Grrr.

I tillegg så har jeg hatt litt problemer med "vinterhud" i ansiktet som er veldig sensitiv og rød..  Fikk beskjed om å "gå på apoteket og spør etter hjelp der". Hehe.. Blir litt oppgitt over sånn:P  Jada, de har kunnskap på apoteket også, men de ender jo som regel opp med å spørre kunden om hva slags hudtype man har og hva man føler man trenger. Jeg trengte en faglig vurdering av hva jeg trenger til huden, som er grunnen til at jeg gikk til legen i utgangspunktet:P Og ja, det endte opp med at apotekdama lurte på hva jeg trengte.. Så jeg da fikk jeg kjøpt hudprodukter til nesten 600,- som var "anbefalt av hudleger altså" med påpakningen om at "det er jo bare å teste det ut og se hvordan det går". Teste ut for 600,- ja.. Tror du jeg har et pengetre i hagen, eller? :P Men joda, lettlurt som jeg er så står jeg nå med "vitus apotek" posen i hånda, så vel som medlemskort. Krysser fingrene for at det funker da, og at jeg ikke har kastet bort masse penger på ingenting:(  Men som sagt, får jo bare teste det ut og se hvordan det går;) hihi.. :P Legen har iallefall lovet meg at vi skal finne ut av det, så om det ikke funker så får jeg henvisning til hudlege eller liknende. Ikke særlig kjekt med sensitiv hud!

Så nå har jeg altså trøstet meg litt med en lucky lemon snapple på Deli de Luca mens jeg surfer på nettet.. Hihi. Skal straks ut for å finne en liten valentinesoppmerksomhet til Stianmannen min:) Når jeg først har en hel dag i byen, så må jeg jo nesten utnytte den!

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 28.01.2013
 • Klokken: 12:25
 • Kategori: » Blogg

This and that

Da har praksisen kommet i gang for fullt for meg, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg har vært sinnssykt heldig med praksisplass, veileder og kollegaer. For et sted!
Til nå så har jeg vært på skolebesøk, vært med på samtaler med unge som har det vanskelig, kjørt go cart(!), vært assistent på to ART timer (anger replacement training), hatt kosedag med kollegaene hvor vi besøkte solrommet i kommunen og hadde laaang frokost på jobb.. og ellers bare lært utrolig mye om de forskjellige aspektene rundt det å jobbe forebyggende:) Drømmepraksis med andre ord!

Ellers så er det mye bryllup om dagen, surprise surprise! hihi:) Både jeg og Stian kikker på inspobilder rundt omkring på nettet, både kaker, buketter, invitasjoner og.. ja.. you name it:) Koser oss! I går satt jeg opp budsjettet vårt hvor jeg førte på det vi allerede vet kostnadene på, slik som brudekjole og lokale - som jo tar 1/3 av budsjettet.. hehehe.. :P (Ta det med ro, har spart til brudekjolen min heeelt sjøl - bare sånn at ingen får "their panties in a twist" her;) Men vi kommer veldig greit i "mål" virker det som:) Har som sagt en god spareplan sånn at det ikke blir noen ..finansielle problemer:P. Dette er selvfølgelig utenom boligsparingen vår, vi vil ikke bruke penger som vi har satt vekk til bolig, så vi fortsetter å spare til bolig og rører ikke disse pengene. Men vi sparer altså bare enda mer, siden vi nå også sparer til bryllupet!:) Hvis noen skulle lure, så er det å ta lån til bryllupet fullstendig uaktuelt for oss:P Det ville være å gå i mot alle verdiene Stian og jeg har bygd opp i lag, ikke vil vi starte ekteskapet vårt med et felles kredittlån heller.. Nei, det er virkelig ikke noe for oss:)Vi gleder oss jo også veldig til å flytte et helt år til Bali etter bryllupet. Det blir fantastisk. Jeg skal studere offentlig ledelse (nettstudier) og Stian kommer til å jobbe over nett:) Så jeg kommer til å leve på stipend og Stian på vanlig lønn. Vi har sagt til oss selv at vi bare skal nyyyyte, når vi kommer hjem igjen blir det jo fullt kjør med huslån, fulltidsjobb, barn og sikkert et husdyr eller to og:P haha. Så ja, vi tar ting med ro. Hverken Stian eller jeg har hastverk med noe.. Som er litt merkelig, for når jeg var yngre så drømte jeg om det å bli voksen og kunne ikke veeente med å få unger selv.. Nå har jeg fått litt mer selvinnsikt, og skjønt at jeg vil ha økonomisk trygghet, mer livserfaring og stabile rammer før jeg og Stian bringer noe barn inn i verden:) Jeg vil leve livet først! Hehe.. Litt egoistisk sikkert, men jeg tror vi vil kunne prioritere det lille nurket bedre om vi selv er tilfredse med situasjonen:) Det er jo veldig individuelt når man er klar for barn, og når det føles rett. Men jeg er veldig glad for at den flotte mannen min og jeg er enige i hvordan vi vil legge opp livet. Så lenge man er enige om de store tingene så løser som regel alt det andre seg:)Fikk ikke blogget i jula, men kan meddele dere at jeg fikk en helt fantastisk Inex klokke og en kjempefin skidress av Stian og av meg fikk han en Mares dykkercomputer:) Ellers så fikk vi veldig mye forskjellig, litt for mye til at jeg orker å ramse alt opp.. hehe:) Til forlovelsesselskapet så fikk vi to bryllupsbøker og en snøskuffe(!) hehehe:) Forlovelsesselskapet var forøvrig kjempevellykket, fikk samlet den nærmeste familien og jeg syntes det var en veldig kjekk kveld! <3 Målet med forlovelsesfesten var at familiene skulle få hilse på hverandre i forkant av bryllupet.. og ettersom vi bor i Stavanger så er det vanskelig å få de til å treffes ellers:)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 18.01.2013
 • Klokken: 17:23
 • Kategori: » Blogg

Bryllupsplanlegging


Ja, nå er det i gang dere:) I jula har vi fått booket både kirke, lokale OG jeg har funnet brudekjole..!! Er det ikke fantastisk vel? :) Var litt rart, for jeg trodde vi kom til å være skikkelig usikre på hvilken kirke vi skulle velge, men etter å ha besøkt Fjære kirke i Grimstad så var det ingen tvil. DETTE er kirka for oss:) Romantisk, intim og med skikkelig særpreg <3 Heldigvis så var 26 juli 2014 ledig, og damen som jobbet der fortalte oss at tidspunktet vi har valgt er midt i blinken siden jeg bør ha god tid til å gå til frisøren, sminkøren, spise frokost, bli transportert til kirka etc:)
Lokalet er vi 98% sikre på at blir Christiansholm festning i Kristiansand, vi har iallefall fått booket det, og har mulighet til å avbestille det dersom vi finner noe annet. (Er strålefornøyde med festningen til nå da:). De er superhjelpsomme, og så langt som vi kan se - så blir det helt smashing med festen der:) Dersom det blir sånn som vi har planlagt til nå, så blir temaet ganske rustikt både mht. kirke og festlokale!

Grunnen til at vi har valgt kirke i Grimstad, og lokale i Kristiansand er rett og slett fordi Stian er en Grimstadgutt og jeg er ei Kristiansandsjente:) Gjestene godt spredt over hele sørlandet (enkelte kommer tilogmed langveisfra og tar turen helt fra New Zealand, USA, Indonesia og Tyskland!). Da syntes vi det er ekstra kjekt at vi får representert hver vår by:) Logistisk sett så ligger de ikke langt unna hverandre (kirka og lokalet altså) og turen tar ca 45 min med bil - innimellom her skal jo Stian og jeg likevel til fotografen, så vi tror det kommer til å gå veldig greit:) Det blir jo "urettferdig" for noen gjester uansett hvor vi velger å ha festen, så da har vi valgt å gjøre det sånn her.

Ja, så kommer det til kjolen da. Jeg hadde jo IKKE planlagt å finne "the dress" riktig enda, så for meg at jeg kom til å måtte ha et par prøvinger før jeg fant "the one". Så da tok jeg, mamma og svigerinnen min Silje turen til Kristins brudesalong i Lillesand. Trenger jeg å si mer enn at første kjolen jeg prøvde på var match made in heaven? <3 Litt morsomt det der. Jeg hadde jo planlagt å ta med meg forloveren min Silje Renate på brudekjoleprøving i Stavanger.. men da kan vi visst legge det på hylla... Hehe. Hun tok det heldigvis pent at jeg hadde forelsket meg i en kjole i Lillesand, på tross av at forloveren "hør og bør" være med på brudekjoleshoppinga. :)

Det skal sies at jeg fikk prøvd på 4-5 kjoler etter den første, som alle satt kjempefint på.. men ingenting klarte å få tankene mine bort fra den aller første. Og man føler det på kroppen når det er rett mann og rett kjole;) Så da blir det den! Selvom det svir i lommeboka:P hihi... Noe som bringer meg over på et annet viktig punkt, nemlig bryllupskonto.. Her har vi faste trekk som går inn på en bryllupskonto hver måned slik at vi selv har mulighet til å betale for hele bryllupet, vi er ikke avhengige av innskudd for å komme i havn altså - selvom vi setter veldig pris på innskuddene vi får, de kommer nemlig veldig godt med:)
Dette var en av de siste kjolene jeg prøvde på, riktignok ikke den jeg endte opp med - den jeg har valgt har et helt annet snitt og en annen fasong. Selvom jeg syntes denne også var innmari fin <3 :) Kan jo selvfølgelig ikke legge ut bilde av kjolen jeg skal ha på! Er veldig tradisjonell av meg, så Stian må nok vente i spenning til dagen jeg står brud:) Det samme med dere andre! Hehe:) Både denne og den jeg falt for er begge fra Ellie's bridals sin 2013 kolleksjon. Var jo råheldig med størrelsen også, trenger ikke å sy den ut/inn en halv cm, da den passet perfekt, noe brudekjoledama mente var veldig uvanlig på en "glidelåskjole" - og da må det jo bare være "ment to be"??? Hihi:) (Må riktignok kutte av et par cm i lengde da.. Ettersom jeg bare er 153cm høy;).

Så nå er det "viktigste" på plass, må selvfølgelig snart finne ut om Stian går for sjakett, snippkjole, skjøtefrakk eller smoking - det er jo minst like viktig - og hvilke gifteringer vi skal ha:) Det er altså det neste på "lista". Liker å få unna alt det viktigste først sånn at vi kan konsentrere oss om de viktige detaljene mot slutten av planlegginga:) Får jeg vilja mi så er det aller meste planlagt innen ett år, sånn at jeg kan slappe av i ro og mak med bacheloroppgaven min som jeg skal ha månedene før bryllupet.

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 12.01.2013
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: » Blogg

All i want for christmas for yoooooou

Ååh som jeg gleder meg til JUL da folkens.. Her har det nemlig lavet ned som bare det de siste dagene så julestemningen er på TOPP! :D Har riktignok snart eksamen, så jeg prøver å få lest litt til den også.. mellom alle pepperkakene og julebrusen;) Bare 10 dager igjen til ribbe og julekos med verdens herligste svigerfamilie <3 Har det som plummen i egget;) Det er jo bare kun fem dager til jeg får sett min kjære mams og brorsan igjen óg. Så det blir stas:)

Jeg er også innmari spent på praksisperioden min, den starter nemlig 9 januar og varer til juni. Jeg har vært så sykt heldig at jeg har blitt tilegnet en plass de mente var reservert for de som gikk master/videreutdanning. Nemlig en plass hvor jeg kommer til å få ta del i rådgivning og veiledning!!! Den store drømmen er jo å bli familierådgiver og starte for meg selv, så dette er jo right up my alley! Praksisplassen min er ved Sola ungdomsteam og tar for seg bla. kriminalitetsforebyggende arbeid, noe jeg har null og niks erfaring med fra før av.. Så jeg lærer nok en hel del! :):) Kollegaene mine er visst alt fra tidligere politifolk til andre barnevernspedagoger og mennesker med fordypning i kriminologi. :D Jeg gleder meg noe helt sinnsykt...! De virker utrolig imøtekommende, og har allerede tilbydd meg en plass på bedrifts volleyball laget.. Haha! Første kamp var egentlig forrige søndag, men ettersom jeg var på jobb da så får jeg heller ta det igjen over nyåret;) Blir nok innmari kjekt, er jo alltid spennende å møte nye folk og få nye impulser.


Tidlig i dag morges utenfor institutt for helse og sosialfag<3


Nå må jeg jo si at de siste dagene bare har flydd forbi. Uka har blitt brukt til siste innspurt på eksamensfronten sammen med Siljemor. Vi har isolert oss litt fra alle andre for å få litt fred og ro (blir som oftest litt mye kjasing om ikke;) så da har vi sittet litt hjemme hos henne, og litt på biblioteket her på UiS. Jeg har iallefall kommet i mål med notatene mine, og føler meg rimelig klar for å bli ferdig for i år. Bare et par dager til med repetering også fyrer det løs:)  Ellers så er det jobbehelg på meg denne helga.. Så da blir det pepperkakebaking og kos med beboerne:) Er jo så heldig at jeg har verdens beste jobb, så da gjør det i grunn ingenting å tilbringe helga der, selvom den helst skulle ha blitt tilbringt med den flotte mannen min :-* Dere må iallefall ha en superduper førjulshelg, det kommer nok ingen oppdatering før etter vi kar kommet ned på sørlandet ettersom det er en del å henge fingrene i de neste dagene:) <3

 • Kommentarer: 1
 • Postet: 14.12.2012
 • Klokken: 17:45
 • Kategori: » Blogg

Merker at det nærmer seg..

Ja.. Nå nærmer det seg med stormskritt.. Eksamen altså. Bare ni dager igjen til jeg skal forsvare alt jeg har lært dette halvåret på ca 14 håndskrevne sider. scary.
Men, det går som det går. Mamma har alltid sagt at man ikke kan gjøre noe mer en sitt aller beste.. så da får vi jo bare krysse fingrene for at mitt "beste" holder:) Ellers så gleder jeg meg veldig til å komme hjem. Det blir forlovesesfest den 20 desember med hele familien, så det blir innmari kjekt:) Kaker, kaffe, snitter og kjasing <3

Jeg har jo selvfølgelig blitt bitt heeelt av brudebasillen, er over alt av bryllupsnettsteder etter tips og ditt & datt. Vi har ikke bestemt oss heeelt for fargetema enda, men vi står mellom hvitt & sølv, off white, ivory & creme, off white med en dash av rødt eller helt hvitt.. Er vanskelig å bestemme seg altså..! Men har heldigvis funnet verdens beste hjemmeside for oss kommende bruder nemlig www.bryllupsvenner.no (helt genial!!). Så der får jeg hjelp til det meste av andre damer som enten er nygift eller som skal gifte seg snart:) Ellers så  blir det en laaang uke på meg. Har planer om å komme meg igjennom alle oppgavene/tidligere eksamener denne uka nemlig:P Hehe.. Kanskje litt høye mål? Men.. Får se hvor langt jeg kommer.. Må iallefall ha alt på plass innen onsdag, sånn at jeg kan ta  meg goood juleferie med goood samvittighet;)   • Kommentarer: 2
 • Postet: 10.12.2012
 • Klokken: 15:15
 • Kategori: » Blogg

Klar for tur!

Nå nærmer det seg Paristur for meg og Stian.. Og vi gleder oss masse! Jeg bruker selvfølgelig muligheten til å få shoppet siste rest av julegaver (er et par småting som fortsatt mangler) og bursdagsgaver. De aller fleste i den nære familien min, med unntak av pappa, er født i januar eller februar. Så da leverer vi alle bursdagsgavene når vi er nede til jul! hehe! :) Så da er jeg selvfølgelig avhengig av  å planlegge litt, blir jo dobbelt opp med gaver til hele gjengen!;) Hehe!

Utenom gaver og sånn, så skal jeg jo handle en del til meg selv.. Tenkte jeg kunne dele "handlelisten" min med dere:) Kommer antagelig hjem med.. en del mer en planlagt:P Men sånn er det jo på storbyweekend!

 • Julekjole
 • Nyttårskjole
 • 1-2 par nye pumps
 • Øyeskygge i bruntoner
 • En stor tinnboks med qualitystreet. (Fant nemlig ut at en MINIboks med de koster 100,- i Norge!) 
 • Et par flasker champagne
 • Masse brie og et par froskelår. Hihi.

 

Joda, så nå blir det liv i leiren. På lørdag så har Stian bursdag - så da planlegger vi en bedre middag ute i sentrum, og på søndagen så er det fri inngang på alle museer o.l. I hele Paris! (Er nemlig gratis første søndagen i måneden!:) Ellers så skal vi på julemarkedet på Champs Elysees, se Eiffeltårnet, besøke Notre Dame og Louvre. Too much to see, too little time. :D
Kan trygt si at vi sikkert ikke kommer til å få gjort/sett alt det vi vil.. hehe! Men har ordna hotell midt i sentrum, så da har vi iallefall muligheten til å ta oss en to-minutters på hotellet om beina verker for mye;)

Åh.. Gleder meg!!!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.11.2012
 • Klokken: 14:36
 • Kategori: » Blogg

Straks mandag igjen

"Svosj" sa det. Sitter her litt småfortumlet, og undrer meg over hvor november har forsvunnet. For er det bare meg, eller virker det som om månedene bare suser forbi om dagen? Det er jo plutselig lov å høre på julemusikk og pynte til jul nå. Nei, nei, nei sier du kanskje. Men joda, nabo'n har allerede dekorert med noen heller heslige blinkende julelys, i tusen forskjellige farger. Så da er det visst jul, igjen. Føler det var i går at jeg fikk noen salige reprimander fordi jeg drakk julebrus.. Det var jo ikke desember engang lissom! Men jeg kan fortelle dere alle at desember er rett rundt hjørnet. Neste lørdag, faktisk. Da er det lov å spise kakemenn, pepperkaker, julemarsipan og drikke julebrus ....i full offentlighet...  ;) Jadda. Hei hå, nå er det jaggu jul igjen.
 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.11.2012
 • Klokken: 21:03
 • Kategori: » Blogg

Ønskeliste


Det har vært noen spørsmål rundt hva vi ønsker oss til jul, så da kan jeg jo legge ut et par ønsker her:)


Vi har allerede gitt en del ønsker til de som har spurt så derfor hiver jeg ut de jeg ikke har delt med noen enda:) hehe! Jeg ønsker meg tøfler, superundertøy/ullundertøy, alpinvotter, WillowTree-figuren "forever together" (finnes i denne nettbutikken), hårprodukter (f.eks. Hårkur, hårolje eller stylingprodukter), tangle teezer, rosebud og alpinklær:)

Ellers så ønsker vi oss appelsinpresse (sånn liten en i plastikk eller glass), "maiskolbeholdere", frokostbrett (sånn at Stian kan få frokost på senga:P) grytevotter, fire porsjonskrukker i porselen til å lage creme brûleé eller løksuppe i og en liten rund kakeform (som passer i miniovnen vi har i vogna;) Sengetøy, sengeteppe o.l. er også på ønskelista:D Hehe:)

Stian ønsker seg pocketbøkene "Guds venstre hånd" og "De fire siste sting" på av Paul Hoffman (på norsk).
Kid Icarus: uprising 3D, til Nintendo 3DS.
Jurassic park triologien, Matrix triologien (disse fås i bluray på www.cdon.no).
For- og bakskjerm, hjelm & støtte til sykkelen.

...Ellers så må det nevnes at Stian håper dere er kreative og at dere godt kan finne på noe utenfor ønskelista;) Han kommer tilbake med flere ønsker men er som menn flest og har vondt for å komme på noe i "farta".. Hihi;)

Nå tar vi kvelden her i campingheimen, så dere må ha en fin-fin natt videre! Kos og kram! <3

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 07.11.2012
 • Klokken: 23:38
 • Kategori: » Blogg

Happy Halloweeeeeen

I går var vi på halloweenfest hos Jarle, og det var knallartig! Masse folk fra klassen min og ellers i Stavanger:) Jeg ble knust en god del ganger i biljard men koste meg fordiom;) Planen var egentlig å kle meg ut som en fallen engel, men jeg fant ikke svarte vinger på leketøysbutikken.. :( Så da ble det spøkelse i stedenfor (selvom folk trodde Stian og jeg hadde kledd oss ut som KuKluxKlan :P hehehe. Like scary det? Litt uheldig at hetta var forma som en spiss, for å si det sånn!)  Jeg hadde på meg svarte linser - som de jeg hilste på antok at var min naturlige øyefarge(!) og Stian var veldig gjennomført som spøkelse, med hvitt ansikt og hår:) Er glad vi begge liker å kle oss ut.. Hihi. Syntes det er så gøy!!! :D

I dag er det den store sofadagen.. Frustrerte fruer på TV, smågodt i posen og brus i glasset;) Sånn det skal væra! :D
Dere må ha en superflott søndag!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.11.2012
 • Klokken: 11:29
 • Kategori: » Blogg

100 sit-ups senere

Var veldig fornøyd med treningsøkta mi i dag, så jeg tenkte jeg skulle skryte litt av den til dere.. Hehe! Jeg pinet meg nemlig igjennom 100 situps, så vel som en god del beintrening. Som jeg skrev tidligere så måtte jeg nesten justere opp beinpress litt. Så den ble satt opp fra 85kg til 125kgx12rep - 3 sett, hehe.. kjenner det godt i stumpen nå ja! Hvis noen skulle være nysgjerrige på det:P

Må nesten også fortelle hvordan det går med Stian som har hatt innmari vondt i hodet og skikkelig kink i nakken. I dag fikk han nemlig time hos en kiropraktor(!) via jobben som da har knekt og dytta på alt det som går ann å knekke og dytte på i nakken.. Stakkars mannen min:/ Får helt frysninger når han forteller hvordan de går frem, men, its all for the greater good? Eller hva?:P Så nå har han fem behandlinger igjen før han vissnok er "frisk". Var antagelig en muskel eller nerve som hadde satt seg i spenn, så satser på at det ordner seg snart:)

Ellers så har vi handlet inn for resten av uken i dag, og matplanen vår ser slik ut denne gangen:


Nå skal jeg krype under teppet i armkroken til Stian og vente på farmen begynner:) Dere får ha en fin-fin kveld!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 29.10.2012
 • Klokken: 20:48
 • Kategori: » Blogg

Noen ganger altså!!

Noen ganger så blir æ så siiiinnaaaa. Sånn som i dag. Herrejemini altså. Først så skulle jeg lage fiskekaker i brunsaus, men da fant jeg ut at emballasjen til fiskekakene hadde et lite hull, og ettersom vi ikke vet hvor lenge hullet har vært der, så er det ikke noen sjans for at vi spiser de. Så da tenkte jeg at jeg skulle lage kyllinggrateng.. Etter nøysom planlegging hvor jeg kuttet kyllingen i bittesmå biter sånn at den skulle bli gjennomstekt, så brenner jaggu toppen av gratengen seg.. Og da var jeg jo helt nødt til å ta den ut av ovnen sånn at ikke den ble mer brent.. Noe som gjorde at kyllingen IKKE ble stekt nok. Haha.. Seriøst. Ikke helt min dag i dag nei!!! :P Stian skjønte heldigvis at det var like før jeg gikk i lufta, så da var han føre var og tilbød seg å kjøre til pizzabakeren (som ikke er så alt for langt unna oss) og kjøpe pizza. Tihi! Så nå er han på vei for å hente den.. Skjønningen min:)

Så da ble det pizza på oss i kveld da.. Ikke at jeg kan klage på det, men:) Ellers så har vi jo vært på en liten sykkeltur i dag, og det var helt SINNSYKT mye vind på vei bort.. Å sykle i motvind er kaaaldt, men var utrolig deilig å sykle hjem igjen, med vinden i ryggen.. hihi:)


Ut på tur, aldri sur!! I min gigantiske vinterjakke <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 28.10.2012
 • Klokken: 17:32
 • Kategori: » Blogg

Avslappende lørdag
I går gikk vi på en laaang tur i skogen, det var utrolig frisk og deilig!
Når vi kom hjem så koste vi oss med film, wrong turn 5 (anbefales IKKE:P) og biff, fløtegratinerte poteter, stekt sopp og salat.. nomnomnom<3
Hadde en skikkelig "skjemme oss bort" kveld:) Lagde sjokoladefondanter når det begynte å nærme seg leggetid, så det var en skikkelig late-night snack:)Ellers så tar vi nok turen ut i dag også, planlegger å sykle ca 1 mil før vi tar resten av kvelden inne:) <3
Ha en fin søndag dere og!!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 28.10.2012
 • Klokken: 13:09
 • Kategori: » Blogg

Dagen vår

Jeg har jo helt glemt å skrive om dagen vår, hehe! Så jeg får nesten fortelle litt nå;) Vi hadde på forhånd bestemt at vi skulle feire på big horn steakhouse fordi vi ville gjøre noe spesielt på dagen vår (vi spiser svært sjeldent på dyre restauranter). Så denne dagen var noe vi begge gledet oss til. Litt luksus å spise en biffmiddag som vi ikke har stelt i stand selv, hehe:) Ettersom dette er noe vi mer eller mindre aldri gjør, så hadde vi planlagt å spise treretters middag.. Men vet dere hva.. Etter forrett og middag så var det ikke SJANS at vi klarte å få ned dessert, så vi fant ut at vi heller fikk ha den til gode;) hihi.
Hvis noen lurte så bruker vi selvfølgelig av felleskassa på måltider som dette. Blir så provosert når damer mener at det alltid er kjæresten som skal betale.. Hos oss så er det enten den ene eller den andre som spanderer (noe vi gjør ca annenhver gang) eller så tar vi det av felleskontoen:)

Når vi kom hjem så var Stian VELDIG klar for å få pakken sin. Jeg hadde nemlig snakket om den i en evighet, og han har vært supernysgjerrig på hva det var. Han fikk en Nintendo 3DS som han er superfornøyd med.. Hehe. Må helt ærlig si at jeg også syntes den er veeeldig gøy å dille med og så mye som vi reiser så tenkte jeg at det kan være lurt at han har noe å holde på med på flyet. Stian er nemlig en av de som ikke klarer å sove eller slappe skikkelig av på lengre flyturer, så da er det greit med litt underholdning:)


Selv så har jeg jo verdens beste kjæreste som skjemmer meg så til de grader bort. Jeg fikk billetter til Kurt Nilsen sin konsert som skal være i november, gleder meg!  I tillegg så møtte han meg med verdens største bukett med roser når han hentet meg på skolen, knallfine! ...og som om ikke dette var nok, så har han laget et personlig gavekort på tur til prekestolen hvor vi skal sove i telt i 1-2 netter og en friluftstur et annet sted, hvor vi også skal sove i telt. Oh YES. Han kunne ikke ha vært mer spot-on! :) Er ikke så overraskende at jeg elsker denne mannen nei:) <3Alt i alt så hadde vi en fantastisk flott dag... Og når jeg tenker over det så kjenner jeg på hvor lykkelig jeg er over at vi har et så sunt og godt forhold som vi har. Det materielle har lite fokus hos oss selvom begge liker å slå på stortromma en gang i blant og overraske partneren.. men, det er kjærligheten til hverandre som er i høysetet, for å si det sånn:) <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.10.2012
 • Klokken: 23:36
 • Kategori: » Blogg

Helg Helg Endelig Heeeelg!

Denne uka har vært veldig lang, gruppeoppgave levert, masse drama og selvfølgelig herlig kjærestekos. Med drama så mener jeg dramatimer. You know, vi har en overivrig aktivitetsfaglærer som ELSKER drama. Så det har vært rollespill på menyen denne uka. Tror ikke jeg kan få sagt hvor mye jeg hater rollespill... Så jeg har med andre ord lidd. Tror dramating er det verste jeg kan bli tvungen til å gjøre, like seriously. Men, nå er jeg ferdig med det! Takk Gud! Alle obligatoriske oppgaver er levert og jeg kan konsentere meg om eksamensrettet pensumlesing:)

Ellers så har det "snødd" her i Stavanger, juppidoo, og jeg føler meg som en trekkfugl. Kunne godt tatt turen til et innmari varmt sted de neste seks månedene fremfor å fryse i norge frem til Mai.. Meeen, alt til sin tid:P Må fryse litt for å sette pris på varmen som kommer til sommeren? Eller noe? Er bare så inderlig synd at det ikke blir skikkelig vinter her i Stavanger.. Skulle ikke ha klaget om det ble halvannen meter snø, varm sol og blå himmel. Men "snø" "sol" og "blå himmel" er jo fremmedord her i vest..Må ta til takke til "slaps" "regn" og "grå himmel" ja:P

Denne helgen skal Stian og meg slappe skikkelig av.. Merker det trengs. Både for meg og Stian... Han har hatt en del tunge dager på jobb og sliter med veldig vondt i hodet om dagen, så tror det gjør godt for han å ta det rolig hjemme et par dager. Mulig jeg lager en god kake i kveld, har kjesket skikkelig på det de siste dagene.. :)Tommel opp for avslapping på sofaen! :)

God helg!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.10.2012
 • Klokken: 18:49
 • Kategori: » Blogg

Oppdatering!

Da har "reiser" øverst på menyen min eeendelig blitt oppdatert.. JADA, jeg vet det har tatt alt for lang tid, men bedre sent en aldri? Hehe.. Gjenstår ett bilde, men det skal jeg få ordnet så fort som mulig:)
Ta en titt og kommenter gjerne!! :)


Bali - 2012 <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.10.2012
 • Klokken: 22:32
 • Kategori: » Blogg

Ville bare si...

At jeg har det så alt for fint. Får ofte dårlig samvittighet av å tenke på hvor bra livet mitt er... Spesielt når jeg hører om folk som har det leit. Jeg ønsker ikke at dette skal bli et innlegg hvor jeg trykker min egen lykke over hodene på de av dere som faktisk har det kjipt, men jeg vil at folk skal vite at jeg ikke syntes ting er like rettferdig. Hvis jeg kunne overført lykke, så hadde jeg brukt dagen min på å dele med de som trenger litt påfyll.. Og det prøver jeg på.. På min egen måte.

Noen tror at man studerer sosialt arbeid/barnevern for at man selv har hatt det vondt... Det er riktig i mange tilfeller, men ikke i mitt. Jeg har et inderlig behov for å gjøre en forskjell for de som har det kjipt, fordi jeg syntes verden kan være ufattelig urettferdig mot de som fortjener det minst. Selv så kunne jeg ikke hatt et bedre liv, og kanskje nettopp derfor har jeg et intenst behov for å hjelpe andre. Jeg vil gjerne bruke mitt voksne yrkesliv på å få muligheten til å gjøre andre mennesker lykkelige. Endre livet til det bedre. Nettopp fordi jeg vet det er mulig å forandre andre en "skjebne", og fordi jeg ikke kan leve med meg selv dersom jeg sitter på toppen av min "tue" , lykkelig og fornøyd, mens personen på "tuen" ved siden av har det umenneskelig vondt. Jeg vil så gjerne dele lykke. Gjøre akkurat DEG glad. Hjelpe deg med å finne livsgnist og glede ved livet. Den eneste måten jeg kan gjøre det jeg føler er min bane i livet, er ved å ta en relevant utdanning sånn at jeg har litt "verktøy"  i bagasjen, før jeg stiger ut i den store verden. Dette er rett for meg.

Jeg er fullstendig klar over at vi mennesker er forskjellige, og jeg prøver ikke på noen som helst måte å romantisere barnevernsarbeidet, eller å løfte sosialarbeidere opp som helgener. Jeg vil bare dele litt av tankene mine. Det som svirrer rundt når jeg legger meg, og som svirrer rundt når jeg syntes ting er tungt på universitetet. "Jeg vil jo hjelpe mennesker, og da må jeg gjøre mitt beste på skolen". Noen vil se på det som banalt og unødvendig, at man velger å bruke yrkeslivet sitt på andre, mens noen syntes det er fint at det finnes noen som ønsker å ta på seg "jobben" - av hele sitt hjerte!

Det er det som er så fint. At vi er forskjellige. Det som gjør meg lykkelig gjør antagelig ikke naboen lykkelig og antagelig heller ikke deg. Jeg er innmari heldig som har funnet en sjelevenn i en alder av 21, som jeg elsker av hele mitt hjerte. Atpåtil har jeg en flott familie og svigerfamilie. Økonomisk klarer vi oss bedre en gjennomsnittet, og jeg har funnet min plass når det kommer til utdanning. Dette gjør meg lykkelig, og takknemlig. Jeg vet ikke helt hvem jeg skal takke, ettersom jeg har mer tro på tilfeldigheter enn at det er Gud som favoriserer akkurat meg. Tilfeldighetene har gjort at jeg, akkurat nå, og inntil nå, er ei veldig heldig jente.

Vi som har det fint burde bruke mer tid på å reflektere hvor godt vi har det, og slutte å klage over trivielle ting.
(Muligens veldig klisjé, men det er mye sannhet i det).

Så.. Dagens lille lærdom: Vær snille mot hverandre, slutt med klaginga og se verdien i ikke-materielle ting! :)
Peace out! Kommer nytt blogginnlegg senest på tirsdag:) <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.10.2012
 • Klokken: 18:48
 • Kategori: » Blogg

Onsdagsfjas

Nå sitter jeg på skolen igjen gitt, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg noe innmari til juleferie og julekos.. Er kanskje litt tidlig ute, men sånn blir det.. Hehe. Er ikke bare-bare å være langt borte fra familie!
I tillegg så merker jeg at det å være 2.årsstudent er en del tyngre en 1.årsstudent.. Trust me! Pensumet er tørrere, flere obligatoriske oppgaver, og eksamensnervene er ikke langt unna. Er heldigvis heldig og har ikke eksamen før 19.desember, men samtidig - desto kortere juleferie:( Kan ikke få i både pose og sekk alltid, nei! Hehe..

I år blir julen anderledes enn den har vært tidligere, den nemlig skal feires hos verdens beste svigermor! Selvom det blir anderledes så tror jeg nok den blir utrolig koslig:) Vet iallefall at ribba hennes er knallgod, så jeg har ingenting å frykte - heldigvis:) hihi. Ellers så er jeg jo ferdig med ca alle julegavene. *kremt*. Er et par igjen da, men de aller fleste er ganske ferdige:P Jaadaa, tidlig ute - i know! Men jeg hater å gå på smekkfulle kjøpesentere hvor alt er utplukket, for så å stå tre timer i kø for å betale. Men! Jeg skal ikke pakke de inn før jul da, så DET skal jeg spare til desember;) Også får jeg jo ikke drukket skikkelig julebrus før midten av desember heller.. Så jeg føler at det veier opp for julegaveshoppinga;) hehe.

Nå derimot sitter jeg og tenker på det fantastiske gruppearbeidskravet vårt som vi har frist til onsdag med å levere. Halleluja. 3000 ord. Noen som er misunnelige? Did not think so..
Men sånn er det jo å gå på universitet da.. (Forteller jeg iallefall meg selv:P) Må jo jobbe for å bli noe her i livet! Man kommer seg ikke opp og frem ved å la være iallefall;) Hehe.. Og det var motivasjonstalen for i dag:P

På lørdag så var jeg og Stian på sjåpping på kvadrat, eller dvs. Vi brukte litt av gavekortet jeg fikk fra Waynes coffee, og jeg fikk kjøpt meg et par nye topper. Ganske så kos! Ellers så gikk vi tur på stranden og tok litt bilder, før vi stupte under teppet og kikket på serier resten av kvelden. Vi vet å kose oss iallefall:)


Et bilde fra turen til Solastranda, som vi er så heldige å bo rett ved siden av! :) <3

Dere må ha en fin onsdag videre folkens, det skal jeg.. For nå er jeg ferdig for dagen! hehe:) Yuhu!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 17.10.2012
 • Klokken: 15:59
 • Kategori: » Blogg

1 oktober 2012!

Da var det jaggu meg plutselig oktober igjen, og jeg kjenner at det jeg gleder meg så utrolig mye til jul og familiekos! Er inne i en litt hektisk periode akkurat nå, hvor det er helt latterlig mye pensum som skal leses, samtidig som jobb, kjærestetid og trening må få plass i tidsskjemaet mitt. Ting begynner å falle på plass litt etter litt, men det er helt klart at prioritering må til! Som dere alle vet så er jeg jo nærmest født med filofaxen i hånda, ting må planlegges - helst i goood tid før. Det er jo himla greit for mannen i mitt liv da, som henter meg hver mandag med handleliste og middagsliste klar.
Som sagt, så skal jeg begynne å legge ut middagslister igjen til dere - det er alltid kjekt med litt tips i matveien vil jeg tro.. Spesielt om dere er som meg, og fort kan ende opp med wok tre ganger i uka..! hehe. Jeg elsker jo egentlig å lage mat, og er jo også utrolig glad i så spise maten, som jo er grunnen til at jeg nok alltid kommer til å ha "3kg ekstra"  uansett hvor mye jeg trener! Hihi:) Så da er det viktig å minne meg selv på at "hey" kikk litt på nettet og finn noen spennende oppskrifter å prøve ut! <3

Denne uken skal vi ha:

Mandag: Gratinert kylling i form med salat til.
Tirsdag: Kedgeree (fiskerett med bla. røkt kolje, ris og karri)
Onsdag: Skinkepai med salat.
Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng
Fredag: Biff med soppsaus, ris og salat.
Lørdag: Biffspyd med bearnaisesaus, bakt potet og salat.
Søndag: Quesedilla av kylling med salat.

Det skal også nevnes at vi er veldig sparsommelige på mat, og middag for oss to (per uke) kommer sjeldent på mer enn 500,-
Derfor har vi biff både på fredag og lørdag (kjøper en stor "biffklump" som mørner fra mandag til fredag/lørdag og porsjonerer den utover to dager). I frysen hos oss så finnes det til enhvertid frossen fisk og kyllingfileter... Og i tørrskapet har vi alltid sauser, gryteretter, ris og pasta. Når man fyller på med litt innimellom og fryser ned/legger i tørrskap, så blir det ikke så innmari dyrt:)

Også har vi ikke allergi for first price/billigmerker, sånn som mange andre har da.. Vi smaker på det meste, og om vi føler det smaker minst like bra og har et like godt næringsinnhold som orginalproduktet så havner det somregel i handlekurven neste gang også:) Det har vi spart myyye penger på. Selvom mange liker å erte oss med at vi er "gjerrige" hehe.. Kanskje vi er litt gjerrige da? Men vi hater å sløse penger:P

Dere får med et bilde av "gjerrige" Susanne.. Som går inn på Gina Tricot alt for ofte, uten å kjøpe med seg en døyt:P hihi.. • Kommentarer: 0
 • Postet: 01.10.2012
 • Klokken: 17:23
 • Kategori: » Blogg

Når man kjeder seg så...

Leker man seg med webcam! Jeg burde strengt tatt ha gjort noe litt mer konstruktivt de siste ti minuttene før Stian kommer og henter meg, men skitt au:P Denne dagen har gått så evinnelig seeeint, og jeg gleder meg så utrolig mye til å komme hjem til Stians armkrok, god middag og noe kjekt å se på tv! :) Superkos <3

<---- SÅ mye kjeder jeg meg!


Men nå er Stian rett rundt svingen her, så jeg får nesten pakke sakene mine og komme meg av gårde.. trallala:) Må på butikken og handle inn litt til uka:)

Ps. Matplanen denne uka er som følger:

Mandag: Torsk og poteter, med erter/brokkoli/blomkål.
Tirsdag: Kyllingwok, med allverdens av grønnsaker <3
Onsdag: Vaffelkveld hos Silje
Torsdag: Koteletter med ris, salat og peppersaus.
Fredag/lørdag = fjordland (jeg er på jobb.. og Stian blir nok å slå til med grandis mens jeg er borte:P hehe..)
Søndag: Aspargessuppe med ekstra asparges i, og med grove rundstykker til :)

Bon appetit!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 24.09.2012
 • Klokken: 17:18
 • Kategori: » Blogg

Sykkeltur

I helga så har Stian og jeg vært innmari flinke;) Vi har nemlig vært på sykkeltur!! Turen var ikke den lengste, men vi tok turen til Ølberget camping og kikket litt:) Ellers så har vi hatt en kjempekoselig helg med masse god mat og artige filmer.. Neste helg er det jobbehelg på meg, så vi måtte nyte denne så godt som mulig:)

Nå sitter jeg i forelesning.. wuhu. Litt småtørt, men så skal jeg jo kunne den tørre delen ved barneverns pedagogikk også da.. Hehe. Får vel bare pine meg igjennom det;)

Har forresten lastet ned en blogge-app, som jeg blogger fra nå. Noget usikker på hvordan utfallet blir, så "bare with me"! Dersom den funker greit så kommer det nok noen sånne oppdateringer innimellom <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 24.09.2012
 • Klokken: 10:51
 • Kategori: » Blogg

Så var det plutselig ny uke igjen..

Herremintid hvor fort tiden flyr. Like seriously. Jeg føler det bare er et par uker siden det var oppstart igjen på universitetet.. Og her sitter jeg da, allerede ferdig med et par pensumbøker og har fått levert det første arbeidskravet for å få gå opp til eksamen. Et teoribasert aktivitetstilbud for barn med ADHD, på 2500 ord. Må si jeg er fornøyd med meg selv, men også litt skremt.. Hvor blir det av tiden? Det er allerede 18 september, og jeg lurer på hvor juli og august tok veien:P Hihi.

Det har nå ikke skjedd så alt for mye spennende de siste dagene, på tross av at tiden har flydd. Men det nevnes at vi feiret vår kjære Fredrik på lørdag (hvor vi spiste ALT for mye mat...!:P)  der var det meg, Karoline, Silje, Stian, Ruben, Robert, Chris og selvfølgelig Fredrik:) Digger dere alle sammen! En hææærlig og sammensveiset gjeng <3


Hiver med litt bilder fra kvelden :) (Selvføøølgelig ingen bilder av meg fordi jeg tok bildene..
men det er jo ikke akkurat manko på bilder av meg på bloggen, såeh - vi tar ikke dét så tungt.. hehe)

Ellers så er jeg i skikkelig treningsmodus om dagen.. Gleder meg når jeg legger meg om kvelden til neste dags økt, hihi, akkurat sånn det skal være?? ;)
Hadde min første ordentlige beinøkt på FIRE år  i går (har drevet mest med kondisjonstrening/styrketrening i sal de siste årene) og jeg var utrolig redd for å se hvor mye styrke jeg hadde mistet i beina - for det er jo ingen hemmelighet at muskelmasse/ svinner bort om den ikke blir brukt. MEN, etter å ha tatt 3x85 kg på benpress så tenkte jeg at jeg nesten måtte makse, for å se hvor mye jeg klarte på maskinen.. ettersom 85kg gikk alt for lett. Å joda. Jeg nådde 150kg før beina mine var for slitne til å prøve mer. Tror jeg var "way off" med 85kg ja. Så nå blir det markant økning i tyngde på dén øvelsen i det minste;)

Etterhvert som jeg trapper opp treningen mer så begynner jeg med tilskudd, foreløpig så holder det i massevis med omega 3,  grønn te, BCAA og L-carnatine. (Alle er i kapselformat, bestilt fra Iherb og bodybuilding) Planen er å integrere proteinshakes inn i kostholdsplanen min, og muligens kreatin som ekstra supplement (syntes kreatin smaker så kvepsent, så mulig det blir kapsel der óg du gitt:P).
Men, jeg gidder ikke stresse så veldig med akkurat supplement-biten riktig enda. Det viktigste er å kutte bort brus/saft, godteri/snacks og kosemiddager fra ukedagene, så vel som å få inn en sunn treningsrutine:) Målet mitt er at jeg innen 19.desember skal være inne i en knallgod rutine, og kjenner jeg meg selv rett  så er det bare å stå på og være beinhard med meg selv;) Har gjort dette mange ganger før, og problemet (mitt, i det minste:P) er bare at man  glir så fort ut av rutinene når man har vært flink "lenge nok" ;) Dét skal ikke skje denne gangen! I promise! :)

Nå er det nesten litt pensumslitteratur som står for tur her;) Har bare et par tusen sider igjen å lese:P høhø. Integrering, marginalisering og utstøting - here i come!!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 18.09.2012
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: » Blogg

A day full of paaaain

På tirsdag så var det virkelig en dag full av.. aua.. og æsj. Jeg hadde nemlig time hos tannlegen for å sette på plass en ny fylling (ikke at det gjorde så veldig vondt.. :P men det er så innmari ekkelt når folk skal plukke rundt inni munnen min!), time på vaksinasjonskontoret og time hos spesialist som skulle sette på plass ny p-stav. Men for all del, var godt å bli ferdig med alt på en dag, sånn at jeg slipper å gå og grue meg så innmari:P Tingen var vel bare det at jeg tydeligvis reagerer pittelitt på vaksinene ettersom jeg hadde gørrvondt i skuldra i to dager etter vaksinasjonen, ooog for å bare ha maks uflaks, så måtte spesialisten sette på plass p-staven TO ganger, fordi den første applikatoren var defekt.. Heldigvis at han hadde en p-stav pakke liggende på kontoret som jeg kunne få.. Hadde nemlig vært en smule småstress å gå på apoteket med en halvbedøvet og blodig arm liksom:P Det hele resulterte jo i at jeg nå har Norges største blåveis på armen, på størrelse med en appelsin faktisk. Veldig lekkert. Men jeg blir i det minste ikke gravid de neste tre årene. Så da kan planene våre gå smoothly. Passer ikke med en smårolling de neste årene, nei:P
Etter å ha fått inn p-staven så mente han spesialisten at jeg MÅTTE ligge i ro i minst 10 min fordi jeg vissnok så ganske blek ut:P Så da ble jeg lagt ned på ei seng og fysisk tucket inn i teppe, uten at mine protester om at jeg hadde det heelt fint nådde frem. Fikk heldigvis litt illustrert vitenskap å kikke i da.. :P


Da var gulfeber vaksine, barnevaksiner og hep A & B, tatt.
(Må innom et par ganger til for å fylle på hepatitt A & B, men det er heldigvis en liten stundt til;)Måtte nesten ta bilde av meg selv i "im blue dabedi dabedai" rommet hos tannlegen,
også mye omtalt som toalettet. Merkelig å ha sånn anti-narkoman-lys på et tannlegekontor, but by all means:PHeldigvis var det soooolskinn når jeg kom ut fra tannlegen, joy to the world. Det hjalp heldigvis liiitt på humøret:)


Og siden jeg er en superkoseklump, så MÅTTE jeg unne meg en frossen yoghurt med blåbær på deli deluca. <3
Følte jeg fortjente det etter en sånn dag som dette.. hihi.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 13.09.2012
 • Klokken: 22:31
 • Kategori: » Blogg

Tiden flyr fra meg

Herlighet altså, jeg må nesten bli kåret til verdens verste blogger.. For jeg blogger jo så lite om dagen at det nesten er helt skremmende:P Men ja, timene og dagene bare flyr forbi meg, timeplanen min stappfull om dagen:s Akkurat nå sitter jeg altså og bruker min dyrebare lesetid på skolen for å hive inn et aldri så lite innlegg til dere;)

På fredag så hadde jeg en konteeksamen, dvs. Jeg forbedret en karakter jeg ikke var fornøyd med.. Lure meg klagde nemlig på en relativt grei karakter og endte opp med en dårligere karakter enn det jeg hadde fått i utgangspunktet. Bummer! Er en skikkelig Einstein altså:P Men men, det er jo risikoen man tar ved å klage... Så fremfor å ha en karakter som jeg ikke føler representerer det jeg kan i faget, så gnålte jeg meg til å få ta hele eksamenen på nytt for å forbedre karakteren (det er nemlig i utgangspunktet ikke lov på vårt universitet). Så da var det jaggu frem med bøkene igjen og fyre løs med det jeg hadde på lager. Så vi får nå se da.. Sensurfristen er 21september, så er ikke så innmari lenge til jeg får svar:)

Ellers så kom våre kjære mødre på besøk fra torsdag til mandag, bybertene hadde tatt buss fra Grimstad til Stavanger, så jeg og Stian var på ONS-fest med firmaet hans før de kom, og når de (endelig) fant veien så fikk de kikka seg litt rundt de óg. :) Det var mange artige folk der altså, så det var en utrolig underholdende kveld. Trives så godt i lag med kollegaene til Stian, herlige folk - alle som en! :) Gleder meg allerede til neste "sammenkomst" selvom det nok ikke blir ONS-fest med det første:P hehe.


Klar for oljebransje-fest..!

Etter jeg hadde hatt eksamen på fredagen så hoppet vi innom kvadrat en tur og ordnet mobil til min kjære svigermor, hun ville også ha en litt moderne mobil så da blei det jaggu Samsung Galaxy SIII på ho også:) Både jeg, Stian og Jorun er innmari fornøyde med mobilen, så jeg kan ikke annet enn å anbefale den videre. Mamsen har også oppgradert sin "knapp-telefon" med en touch, men begynner i det små sånn at hun kan venne seg litt til det. Hun har fått min HTC Desire som snaut er et år gammel og er veeldig pent brukt - den passet perfekt til hennes mobilbruk, så tror den er midt i blinken;)

Vi har også spist... Enorme.. Humongous.. Mengder med søtsaker og mat i helga. Alt fra kinamat og smågodt til biff med soppstuing og oreokake:D Tihi. Skjemt oss selv skikkelig bort med andre ord! Vi var innom Sandnes garn en liten tur hvor mamma og svigermor handla sånn ca 10kg garn til sammen (Jada.. Gudene må vite hvordan de fikk det med seg ned til sørlandet på bussen:P)  og vi har spilt masse kort! Elsker å spille kort mot mamma, svigermor og Stian.. Føler vi er veldig like, alle tåler å tape og alle elsker å vinne;) hihi.På mandag og tirsdag så begynte realiteten igjen her i Stavanger, full skole og treningsstart. I dag er det onsdag, og jeg kan meddele alle dere som leser dette at jeg er støl. Superduperstøl. Har ikke trent på... EVIGHETER. Så det var på tide! Kroppen min reagerer tydeligvis som et gedigent spørsmålstegn, jeg  kan nemlig ikke huske at jeg har vært så støl. Ever. Det verste er at jeg begynte mykt og uten å presse meg selv for hardt. Så. Det var ukas klagesang;)I kveld så skal vi bare slappe av med litt "magic"-kort spilling (skikkelig nerds vettu;), kos på tven og jordbær med melk. NomNom <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 05.09.2012
 • Klokken: 18:56
 • Kategori: » Blogg

Samsung Galaxy S3

Da er jeg straks på vei for å hente min nye, allerde elskede, mobil! Gleder meg som en unge på julaften til å få den! Yihuuu:) <3HTC'en min (som jeg også er innmari glad i) er dessverre veeeldig utdatert, så var på tide at den ble byttet ut.. Hehe! Og hvilken telefon kan erstatte den bedre enn Samsung Galaxy S3?? :) Tihi.
Er så fornøøøøyd! :) :) :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.08.2012
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: » Blogg

En rolig søndag

De siste dagene har flydd forbi (kanskje ikke så veldig overraskende) og vi har fått gjort masse koselig. Inkludert vaffelkveld hos Siljesnuppa, sammen med Chris, Fredrik, Ruben. Der så vi "the avengers"og stappet ansiktene med maaaasse snop.. Hihi. Burde vel egentlig ha tatt et bilde eller ti, men det får jeg heller spare til neste gang... ;) Ruben er forresten det nye gruppemedlemmet vårt på studiegruppa vår:)

På lørdag så måtte Stian jobbe overtid.. BLÆH.. (ONS på gang neste uke.. Så da er det myyye ekstrajobbing for de i oljeindustrien:/) men han kom hjem i femtiden, og da koste vi oss med kinamat (som stian spanderte, snillingen <3) mens vi så "the five year engagement". Klokka ble ganske mye før vi kom oss i seng, men jeg hadde en fiiin-fiiin lørdagskveld:)

I dag så har vi hatt supergod frokost med sjokolademelk, druejuice, brytebrød, seranoskinke, eggerøre, røyketlaks og potetsalat. <3 Det er garanteeert det beste jeg vet. NAM. Etter frokosten så slappet vi av og så "the lorax"... Hehe.. har blitt myyye filmkikking denne helga:D Jeg liker det!


Nevermind at bildet så ekstreeemt rotete ut.. :P Er ikke verdens dyktigste fotograf akkurat.. hehe..

I kveld så skal vi ha løvbiff i pita (noe jeg aldri har lagd før, har kun spist det på gatekjøkken... tihi:P) og vannbakkels til dessert.. mmmm<3  Blir sulten bare av å skrive om det;) får nesten begynne å lage litt mat nu. <3 Todelooo

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.08.2012
 • Klokken: 18:34
 • Kategori: » Blogg

Lever i beste velgående

Oida.. Ser det har blitt en stund siden sist, men "blogg-spiriten" har bare ikke vært over meg i det siste.. ;) Er mye som skjer rundt meg med skole og allting. Har jo blitt andreklassing og greier, så nå kan jeg ikke hvile på laubærne lenger:P Hehe. Men jeg trives superdupergodt. Er så heldig at jeg har verdens beste kull, og da stiller som tillitsvalgt for andre året på rad. Wopwop. Some things never change:P

Men ja, ellers så gleder jeg meg til september. Da er det fullt kjør med trenings- og kostholdsprogrammet mitt, blir KNALL. Fikk pakke fra gymgrossisten.no i dag, med vaniljeproteiner (som lukter himmelsk) og ny treningsbag + masse anna skrot som jeg putta i handlekurva... ;) Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg begynner. Er et 12ukers program i første omgang for å plukke av meg litt uvaner i matveien (blir en del uvaner i sommerferien dessverre! :/ Maaasse koosemat og lite trening!) Så nå er skapene fylt opp med splenda, sukrin, fiberhusk, steviadråper, protein og mye annet knask<3 HELT klar, med andre ord.


I helga så har vi iallefall vært og besøkt min kjære, søte nesten-kusine Martha som har flyttet til byen. Kjempestas! Vi koste oss med myyyye godt i glasset og kjaste om alt mulig rart. Tihi! Kvelden endte ute på byen og på vei hjem så måtte jeg og Stian ha den obligatoriske nattmaten.. nemlig BAKT POTET. Yum.


Natt-potet<3


Dagen-derpå-mat fra ostehuset;) Spanderte litt ekstra god mat på meg og Stian (snill jeg altså!) og jeg tror sjeldent glasscola har smakt så godt! :D (Og dere skjønner kanskje hvorfor det må gjøres en helomvending med kostholdet??! Hehe.. Herrebejesus.)


Stian og kollegene hadde "dugnad" på jobben på søndagen, så mens jeg surfet rundt på pcen til Leif, så gjorde Stian sånne fornuftige ting på pulten sin:)


Bottom line.. Jeg har det veldig fint altså, det er bare at det er så innmari mye som skjer rundt meg om dagen, og bloggen blir nedprioritert pittelitt... Men sånn er det, kommer litt i rykk og napp her:) Nå er det iallefall natta for meg..! Så er det skole i morgen tidlig, og vaffelkos hos Siljemor på kvelden. Gleder meg<3 Toodeloooooo....

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 22.08.2012
 • Klokken: 23:11
 • Kategori: » Blogg

Sånn går nu dagan

Som jeg har skrevet tidligere, så går dagene litt i ett for meg akkurat nå. Hehe, føler jeg er mer på jobb enn jeg er hjemme.. noe som nok er realiteten! :P Har tilogmed hatt en overnatting på jobb når jeg hadde to veeeldig tette vakter. Sluttet klokka 2200 og begynte nesten morgen klokka 0800, så da sier det seg selv at det er litt unødvendig å styre med buss og henting sent på kvelden/tidlig om morgenen, når jeg har muligheten til å overnatte. Det er faktisk et eget rom som er nettopp for oss som overnatter, fordi det er så mange som gjør det hos oss:) Der er det sovesofa, pc, bad og litt sånt:) Veldig kjekt!


Fiiine soveposen min og sovesofaen jeg sov på<3


Ellers så har jeg spist meg morbidly obese på quality street, ettersom en kollega dumpet TRE KG på kontoret vårt:P Hun hadde nemlig vært i Tyskland, og kunne ikke la være å ta med seg den ...bøtta.. hjem:P hehe.


Litt usunn frokost, men aaavogtil så er det jo lov med hvitt brød? ;) Pleier sjeldent å ha det i hus, men ettersom vi nettopp hadde besøk langveisfra og derfor kjøpte inn en million halvstekte baguetter så var det vanskelig å la være å spise det.. Tihi. Godt er det iallefall (spesielt med et stooort glass melk til, nom!)

I kveld er det senvakt+tidligvakt igjen, så jeg overnatter enda en gang på jobb, men det går nok veldig fint. Får jo sett mannen igjen når vi er ferdig på jobb, ettersom vi slutter samtidig.. På tross av at det er "tråkigt" å sove alene.. Blæh! Nå er det uansett straks inn i vanlige rutiner igjen med jobbing 3. hver helg og skole, så det blir bra;) Men må jeg nesten få stelt meg litt sånn at jeg kan se presentabel ut på jobb..Hehe!

Ha en fin-fin tirsdag allihopa, og nyyyt sola<3


 • Kommentarer: 0
 • Postet: 14.08.2012
 • Klokken: 12:18
 • Kategori: » Blogg

Sommer i Stavanger

Endelig var det sol en dag jeg hadde tidligvakt! Wuhuu. Det vil si at jeg faktisk fikk tid til å nyyyte sola både på jobb, og etter jobb:) Herlig! Vi målte 25 grader i skyggen på Tasta, så det må jo nesten være rekord hos oss i år:P hehe.

Jeg og Stian fant iallefall frem grillkullet og brukte grillen som svigerfar satte igjen til oss, sånn at vi kunne få maks ut av sola i dag..! Mmmm.. Lite slår hamburgere med maaasse grønnsaker <3

Dagene går i ett for tiden her hos meg, maaasse jobbing, men jeg liker det:) Trives innmari godt, og nå kommer jo første lønna om et par dager til (+oppstartsstipendet på ca 19000,-), så da kjenner man jo virkelig at alt det "harde" arbeidet har vært verdt det! :) Men ikke tro at jeg skal sløse bort pengene altså, bare så det er sagt:P Blir en gooood del tusen inn på BSU'en, og på høyrentekontoen. Jeg skal unne meg noen småting da, som å få stusset håret og kjøpt litt flere høstklær, men ellers så prøver jeg å sette bort mest mulig.

<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 13.08.2012
 • Klokken: 19:08
 • Kategori: » Blogg

Kosehelg med svigerfar

Jeg har ikke fått oppdatert mest den siste tiden, og det kommer av den enkle grunn at vi har hatt besøk + at jeg jobber som bare det for tiden! På fredag så kom Svigerfar og Afia på besøk sammen med lillebroren til Stian og kjæresten hans.

Vi brukte hovedsakelig fredagskvelden på å grille og "catch up" mens vi satt ute og koste oss med litt god drikke:) Vi var også en liten tur på Solastranden for å ta litt bilder.  Nå er det jo ikke så lenge siden vi så svigerfar og Afia ettersom vi dro på treukers besøk til de i Juni, men er alltid innmari godt å se de igjen <3

Fine, flinke fotografen min <3

På lørdagen så disket Stian opp med hjemmelaga Skagenrøre og nystekte baguetter, så vel som av vi hadde et tonn av pålegg. Ingen grunn til å klage altså.. hehe:D Senere så dro jeg, Stian, Morten og kjæresten hans på Kvadrat. Fikk kjøpt meg et par nye bukser, viking tursko i goretex, og et par nye øretelefoner til skolestart.. Tror ikke jeg hadde overlevd uten musikk på ørene når jeg sitter og leser på lesesalen! Det skal sies at det var på tide å kjøpe noen nye noen, for de forrige ble kaputt for maaange måneder siden.. Hehe:P  Ellers så tok vi det veeeldig rolig og hele gjengen gikk og spiste på Torino litt senere på dagen,  jeg hadde lasagne der (som aldri slår feil, den er bare sååååååå god.. MASSE ost og fløte.. Kaloribombe til tusen;) <3) mens de andre endte opp med kebab-mat. På kvelden så gikk vi og så på flyene, ettersom vi bor rett ved Sola flyplass så er det ikke lange veien til enden av rullebanen, så da stilte vi oss på fotgjengerfeltet rett ved og fikk med oss det facinerende synet av fly som lander og tar av:)På søndagen så sto vi opp relativt tidlig og koste oss med frokost i svigerfar og Afia sin bobil (de har leid bobil som de bruker de dagene de er i Norge, Himla greit!) Før vi fant ut at vi skulle gå tur. Vi endte opp med å kjøre mot Hommersåk og innover i landet. Der fant vi en fin-fin tursti som tok oss opp til en kjempefin foss:) Utrolig hva man finner når man kjører litt;) Det skal sies at naturen på veien også var knallflott, heldige med været var vi og (med unntak av en regndusj på vei ned igjen... Hehe!) Når vi kom hjem igjen til campingplassen så begynte jeg på middagen, kjøttkaker til seks voksne mennesker tar nemlig litt tid! Spesielt når hver kjøttkake skal lages med kjælighet...Høhø;p. Maten smakte iallefall greit, og alle var mette og fornøyde når Stian kom med den hjemmelaga bløtkaka som han hadde laget til pappan sin (svigerfar fyller 51 den 17 august, så vi måtte ta det litt på forskudd<3).


Ut på tur, aldri sur! Spesielt ikke med nye tursko! <3


Fikk nesten ingen bilder av søte Afia, så dette får duge, selvom det kanskje ikke var det vakreste!

På mandagen så måtte jeg opp tidlig og sykle til bussen for å komme meg på jobb, heldigvis så var det fint vær og da er det i grunn bare trivelig:) Jeg møtte gjestene våre og Stian i byen etter jobb, da hadde de kost seg i byen noen timer og hatt en kaffe på Waynes coffeehouse. Morten og kjæresten fant ut at de ville dra hjemover, sånn at de slapp unna regnværet som var meldt på sørlandet, noe jeg godt kan skjønne. Selv så dro jeg, Stian, svigerfar og Afia for å spise biff på Egon. Naamm. Tror jeg kunne trilla hjem:) Vi endte opp med å kose oss i campingvogna vår og prate om alt muligrart, før vi krøp til sengs. Morgenen etter så måtte vi dessverre si farvel, og jeg gleder meg virkelig til neste gang jeg får se de igjen. Jeg er virkelig "blessed" og tar det ikke forgitt et eneste sekund, at jeg har en så flott og god svigerfar og "svigermor". :)


Flotte guttene "mine" <3 samboeren min Stian øverst, svigerbror Morten i midten og svigerfar Steinar nederst:)

De siste dagene så har jeg vært hjemme, ettesom jeg har hatt fri. Har ladet opp batteriene;) For nå skal jeg jobbe ÅTTE dager i strekk, så jeg er virkelig glad for at jeg trives så godt som jeg gjør. Hehe. I tillegg så må jeg jo meddele dere at jeg har fått fast jobb:) Og akkurat den stillingsprosenten jeg ønsket meg, tredjehver helg, siden jeg studerer:) Da blir det et par tusenlapper ekstra i mnd, så det kommer godt med! :D Er superfornøyd med det, og sjefen var åpenbart fornøyd med meg og. Kan jo ikke bli bedre en dette?? Må til stadighet klype meg selv i armen jeg altså. Jeg lever drømmen. Min drøm, altså. Har med tiden skjønt at det ordner seg for snille piker. :) <3Nå skal jeg krype til køys.. En laang arbeidsuke venter på meg, så vi får se når jeg får oppdatert igjen. Men plutselig dukker jeg opp! Hihi. Ha en flott torsdagsnatt videre <3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 09.08.2012
 • Klokken: 23:39
 • Kategori: » Blogg

Hjemmedag

I dag har jeg hatt fri, for ettersom jeg har jobbet seks dager i strekk, så er jeg pålagt to dager fri, hehe. Egentlig så gjelder det hver femte dag, men pyttsann. Det gjør ikke meg noe å jobbe en dag ekstra:) Jeg har iallefall fått gjort masse i dag. Skiftet trekk på sengen, hentet vann (som står og varmes opp, as we speak - sånn at jeg kan ta oppvasken;), sortert klær.. etc etc. Tenkte jeg skulle sette inn giret litt de siste timene før Stian kommer hjem. Sånn at det blir reent og peent, og at vi kan ta kvelden med middag og kjærestekos når han er ferdig på jobb:) 
http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=38103977
Middagen jeg har planlagt i dag er "kylling i stekt ris".. eller "chicken fried rice" som det jo egentlig heter:P hehe.

Dette er oppskrift til to personer:) Enjoy! <3

Skal se om ikke jeg kan få laget middagen ferdig til mannen kommer hjem fra jobb, er så koselig å komme hjem til middag som står på bordet, også vet jeg hvor mye han setter pris på det <3 Så nååå må jeg nesten sette igang igjen. Får oppdatere litt i morgen. Ha en fin dag videre!
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 01.08.2012
 • Klokken: 15:11
 • Kategori: » Blogg

Middagstips

I dag har vi hatt ciabatta med kyllingfilet, og det var utrolig godt! Det blir jo en slags kyllingburger, men bare så utrooolig mye bedre <3 nom.Det holdt med en til meg, for de er ganske store, mens Stian spiste TRE. Hehe. Tydelig at dette var noe han likte;) Vi marinerte kyllingfileten først med det vi fant i skapet, litt spisskummin, "biffkrydder", olje og chilli. <3 Ellers så brukte vi de grønnsakene vi hadde liggende. Enkelt og greit. Tror middagen var ferdig på rundt 15 min!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 31.07.2012
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: » Blogg

Slow down!

Herremintid. Jeg har ikke hatt tid til å blogge i det hele tatt i det siste, dagene går i ett.. Det blir mye jobbing, sosialisering og kjærestekos, så da kommer liksom bloggen i siste rekke! :( Meeen, nå hadde jeg noen minutter til overs, så da får jeg nesten oppdatere litt:)

På fredag så var jeg, Stian og Chris på gladmaten og koste oss massemasse. Vi spiste så utrooolig mye god mat, nom <3 Er enda mett jeg!! hihi.


Chris fikk pent holde pannacottaen min mens jeg tok bilde av han! hihi. Den var forøvrig dødsgod!! (Og kosta bare 30,- <3)

Etter vi hadde vært på gladmaten så dro Chris hjem, og jeg og Stian dro videre til visco (der Stian jobber) for lønningspils. Der var det gratis alkohol, maaasse snacks og pizza. Som han ene engelskmannen som var på besøk sa; you know theres only men working here when everyone is walking with a beer in their hand and theres NO plates for the pizza. Hehe. Men jeg koste meg jeg! Vi dro en liten tur på byen hvor vi kikket innom "tango" før vi dro tilbake til jobben igjen for å sooove:)

På lørdagskvelden var det jobb igjen på meg, og jeg hadde min aller første ansvarsvakt.. Noe som betyr at jeg hadde ansvaret for to avdelinger. Det var utrolig spennende, men også stressende...  Heldigvis lærer jeg best når jeg blir utfordret litt sånn som det, så jeg fikk en god del ut av det erfaringmessig:)På søndagsmorgenen så syklet jeg til jobb, og da begynte jeg å sykle kvart på seks (ish). Var fremme i syv/halvåtte-tiden, så jeg rakk å hoppe i dusjen og stelle meg på jobb før vakten min begynte:) Ganske deilig å ha veien for seg selv sånn som det. Høre fuglene kvitre, og få med seg soloppgangen <3 Var litt verre på hjemturen, hehe.. Da kjente jeg at det å ha to ansvarsvakter på rappen, vært på fest, stått opp tidlig og syklet 1.5mil tidligere på dagen gjør sitt på kroppen.. Så det å sykle 1.5mil TIL var ikke det jeg hadde lyst til, meeen, når jeg fikk James Morrison på Ipoden, vann på flaska og bare ..satt i gang.. så var det faktisk veldig godt. Det er merkelig med det, men jeg har faktisk blitt utrolig glad i å sykle. Jeg tenker så utrolig mye bedre, og får sortert tankene mine. I Love It! Var også veldig fornøyd på veien hjem, hadde fått masse skryt av sjefene mine før jeg gikk, om hvordan jeg hadde håndtert ansvarsvakten, de er nemlig brutalt ærlige, hehe, så ord som "avbalansert" og"strukturert" satte jeg utrolig pris på å høre:) <3


Et stk. Susanne på vei til jobb;) Trøtt i trynet!


Soloppgangen <3 Skal nevnes at jeg ble superblenda på denne strekningen, hehe. Men det var koselig.. Klarte ikke la være å storglise mens jeg sykla:)Traff en lekker sau rundt Stokkavannet, veeldig snill og søt. (Hun hadde hoppet over gjerdet.. jeg hadde ikke snikt meg inn:P Hehe).

I dag har jeg innført "helg" siden vi hverken fikk lørdags eller fredagskjærestekos, noe vi er avhengige av;) sofaslasking, god middag og dessert er et must!
Vanilje og sjokoladeis med daimkuler og cashewnøtter. mmmmm.


Nå er det på tide å hoppe i dusjen før vi kryper til køys:) Tidligvakt igjen i morgen.. siste på to dager! Skal bli godt med et par dager fri. Har jobbet seks dager i strekk nå! Men men... Som ho mor sier; "Sånt blir det penger av!" ;) hihi. Sov godt!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 30.07.2012
 • Klokken: 22:28
 • Kategori: » Blogg

26.07.2012

Skal si denne sommeren har flydd, tre ferieturer og en jobbemåned senere, så sitter jeg her og tenker på at det kun er noen uker igjen til skolestart, og at jeg får se alle de skjønne vennene mine igjen! <3 Det skal bli fint, men samtidig litt rart. Jeg hadde jo gledet meg så utrolig mye til sommeren, og plutselig er den over! Nesten iallefall.. Vi får jo besøk av svigerfar neste helg og det blir superbra! Men når han drar igjen, så er det jo bare dager før studietiden tar meg for fullt, igjeeen! hehe:) Men, det er MYE å glede seg til dette året.. Vi skal jo blant annet ha praksis i et halvt år, og jeg begynner jo alltid å glede meg til jul i juli.. så det er jo noe jeg ser veeeldig frem til.. hihi:P

Jeg kikker også på treningsprogrammer, for det er det fine med universitetet her i Stavanger, det er et fantastisk treningssenter som ligger like ved:) SiS, i love it! Så jeg har funnet et som går over 12 uker, og som i hovedsak er vekter, tror det blir bra for meg. Jeg savner egentlig å ha et fast program, for det motiverer meg mye mer og det er vanskeligere å "hoppe over" en trening siden man ødelegger oppsettet den uka. Føler skolestart er litt som nyttår, nye forsett og yadiyadiyada:) Blir spennende å se!

Nåååå skal jeg på jobb, og dere må ha en fin torsdag videre! :)
 • Kommentarer: 0
 • Postet: 26.07.2012
 • Klokken: 12:44
 • Kategori: » Blogg

Jobbedag

Jeg er den fødte livsnyter, jeg gidder ikke stresse eller å se på ting som "slitsomt" eller et "ork". Jeg tar ting i mitt eget tempo, samtidig som jeg gjør det som forventes av meg (og gjerne litt til). Når jeg sykler til jobb så beregner jeg ti min ekstra, bare sånn at jeg kan kikke på alt det fine rundt meg:) En fordel med å bo på landet!


Kornåkeren vi bor rett med <3

Nå har jeg jo verdens beste jobb, hvor jeg har mye ansvar og derfor ikke trenger å løpe som en strikk sjøl:P. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, men jeg elsker jobben min <3 Herlige kollegaer, sjefer,  beboere og arbeidsoppgaver. <3 Når jeg har lunsjpause så ser det somregel sånn her ut:Middagsrester fra dagen før (som jeg hadde maltraktert før jeg tok bildet), kaffemocca og ei bok:) Akkurat nå så leser jeg "barnepiken" som jeg har hørt mye om. Den har også blitt filmatisert , men den har jeg bevisst ikke sett siden jeg ville lese boka først! :) Til nå så er boka innmari lettlest og den har ikke gitt meg de helt store overraskelsene. Jeg vil tro den er litt mer gripende om man ikke har lest liknende bøker før. Den tar for seg raseskillet på 1960tallet i USA, som jeg syntes er et veldig spennende tema. Den kan absolutt anbefales og kan leses av alle. Den har ingen grove skildringer, men den setter helt klart følelsene i sving. A page turner and a "must read"! ;)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 25.07.2012
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: » Blogg

Kliss klass kjærlighet på pinne

De som kjenner Stian og meg, vet at vi feirer alt. Hihi. I dag har vi feiret 1 år og 9 måneders dagen vår sammen.. Nærmer seg 2 år nå!! :) Sååå, vi har hatt taco, også har Stian skjemt meg litt bort:) Han kom hjem med yndlingsgodteriet mitt hockeypulver og jelly beans. Og ROSER. Verdens nydeligste roser.. Skjønnasen min <3 De var utrolig fint pakka inn, men det fikk jeg ikke bilde av.. :/<3Jeg har det så godt, så godt, så godt!!!!! :) <3

Nå skal jeg bake litt brownies-muffins til oss, som du finner oppskriften på her. Så må dere ha en fin-fin mandagskveld videre! <3 :)
Ps. Elsker deg Stian!!

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 23.07.2012
 • Klokken: 19:03
 • Kategori: » Blogg

Overnatting med Stian hos Leif!

Etter vi hadde hoppa i strikk, så var vi jo likevel i Haugesund-området og da hoppa vi innom Leif og hang sammen med han frem til søndagen. Superkos!

Litt utpå kvelden så foreslo Leif at vi kunne dra og spise på Palestina, og maten der var utrolig bra! Vi fikk en goood del ekstra mat, utover det vi hadde bestilt.. Blant anna  "ventesuppe", en slags pizza og garnityr <3 Skulle ønske den restauranten lå i Stavanger altså.. Men men, nå har jo Stian og jeg en unnskyldning til å dra for å besøke Leif litt oftere da! ;)
Kebabtallerken <3 Med kebab av indrefilet og ikke farse:P <3Fornøyde folk med goood mat <3

På kvelden så fant vi ut at vi ville se film, og da endte GUTTENE opp med at vi skulle se "bridesmades". Ikke galt det altså:D. Hihi. Storkoste meg:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 22.07.2012
 • Klokken: 22:16
 • Kategori: » Blogg

Up to date

Da har jeg oppdatert "Stian og meg" "Mitt liv" og "Campingvogna".. "Reiser" må vente litt.. Hehe, den blir nok en god del lengre en de tre foregående, ettersom jeg kommer til å nevne litt om alle de lengre reisene jeg har vært på:) Men dere må gjerne sjekke de ut, og kommentere under dersom det er noe dere savner, eller syntes er spesielt bra! Alle tilbakemeldinger er gull verdt:)

Nå hopper vi straks ut i bilen.. Kommer til å bli en lang og koselig helg, og jeg håper dere også koser dere maks!

<3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.07.2012
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: » Blogg

Kribler i magen

I morgen så reiser jeg og Stian til Åkrafjorden hvor vi skal finne på litt sprell;) Eget innlegg kommer på søndag om det. Vi skal iallefall sove ei natt i telt, så mens Stian er på jobb i morra så skal jeg pakke primus, sovepose, fiskestenger og kos sånn at vi er klar for tur! Gleder meg utrolig mye! Liker at jeg har en kjæreste som har like lite ro i raua som meg:D

I dag var jeg ferdig halv fire på jobb (begynte klokka åtte - gjesp!)  så jeg og Stian dro på Waynes coffey (surprise surprise) for litt kos før vi dro hjem i femtiden<3 (Tror waynes coffey eierne snart kan gå av med gullpensjon så mye penger som vi har lagt igjen der de siste to årene:P). Ellers så har vi slasket på sofaen, spist grandis og glodd på tvskjermen. Den harde realiteten..Hihihi. Det er faktisk første gang på 6-7 måneder at jeg har spist frossenpizza, så slapp av folkens, wok, grønnsakssuppe og gratenger er fortsatt ikke byttet bort til fordel for søppelmat.. ;)


Ettersom jeg ikke hadde et passende bilde.. så får dere se på Stian og scooteren vi leide på Bali.

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 19.07.2012
 • Klokken: 23:21
 • Kategori: » Blogg

Work in progress - Nytt design!

Min kjære, flotte, snille kjæreste har nå sittet på pcen sin i maaange timer for å lage og programmere  nytt design til meg. Så nå er jeg altså evig takknemlig;) Nå er det litt jobb som gjenstår til meg sånn at den blir TIPP TOPP, men sånn her blir den altså seende ut fremover - og jeg er knallfornøyd!

Hva syntes du om det nye designet mitt?

 • Kommentarer: 8
 • Postet: 18.07.2012
 • Klokken: 22:57
 • Kategori: » Blogg

Har det så alt for godt!

I dag har jeg hatt fri, og fridagen min har jeg virkelig nytt:D Jeg ble hentet i ett-tiden av verdens snilleste Fredrik, før vi dro til byen. Vi koste oss massemasse med kaffe og digg på Waynes Coffe, og shoppa en goood del.. hehe!


Fredrikkusen på waynes.. Dette ble da frokosten min.. hehe.. Har så utrolig liten matlyst om morningen, så jeg pleier å måtte tvinge det i meg. Men i dag var det greit, siden jeg skulle tjukke meg på waynes:D Hehe. Ikke akkurat det sunneste måltidet man kan fortære nei! Men kyllingwrap og Caramel-frappe gjør godt i en kjeskesyk kropp;)


HEI muskel-lår og muskel-legger liksom? :P Ikke den mest flatterende poseringa, men det overlever dere nok;)
Kjøpte iallefall dette + ei skjorte og en topp til den nette pris av 650! Oh yes. Svei litt i lommeboka der og da, men den stakkars garderoben min har godt av en opprusting;)
Har satt av 2000 til klesshopping, ettersom jeg aldri får meg til å bruke penger på klær på månedlig basis. Daaaa blir det storkjøp et par ganger i året heller!
Disse plaggene var jo ikke akkurat 100% matchings, men jeg har jo nok klær i skapet til å kle på et helt uland, sååå.. Jeg finner nok NOE å sette det sammen med;) hihi.


Vi møtte Stian i byen når han var ferdig på jobb klokka fire, og da kikket vi litt rundt i sentrum, før jeg og mannen dro til Sola sentrum.
Til middag så spanderte jeg på oss kinamat. NOM. Bare for å gjøre denne kjeskedagen komplett;) hihi. (Må jo være lov en gang i blant??)
Så nå er vi stappmette mens vi koser oss med TV og kjærestekos <3

Dere må kose dere masse i kveld! For det skal jeg:)
Åh.. Det har vært en fantastisk dag i dag <3

 • Kommentarer: 7
 • Postet: 17.07.2012
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: » Blogg

Kjenner det i kroppen..

...At jeg ikke har jobba på et år, og syklet på nesten to! Nå sykler jeg jo minst ei mil om dagen i tillegg til å jobbe 7-8 timer. PUH.
Dagene flyr forbi, for å si det sånn! Jobben min er forøvrig kjempeherlig. Ettersom beboerene er veldig selvstendige, så er jeg der kun for å gi ut medisiner på bestemte klokkeslett, og stille til disposisjon dersom de behøver hjelp/samtale etc. I mellomtiden derimot.. hehe.. da blir det en del tv-titting i fellesstuen, tedrikking og boklesing:P Men jeg koser meg, masse!Det kjedelige med jobben er at jeg ikke får sett Stian på langt nær så mye som jeg ønsker de dagene jeg har kveldsvakt. Men han ordner så godt han kan for meg, i går kom jeg hjem klokka halv tolv, og da hadde han ordna wok til oss, før vi hoppa i seng. Problemet vårt er bare at vi ELSKER å snakke med hverandre, så vi blir jo liggende og prate i mange timer etter at vi har kommet oss i seng.. hehe! Så vi får jo ikke sovna før klokka har bikket to-tre.. Noe som er dumt når jeg har morgenvakt dagen etter og Stian må være på jobb til ni. *Gjesp*.

Men sånn går nu dagane frem til skolestart da! Det skjer forresten mye spennende de neste ukene, så det er bare å følge med her på bloggen:) <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 13.07.2012
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: » Blogg

Brownies på en onsdag

Brownie-muffins <3

2 egg
2dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
7-8ss kakao


Visp egg og sukker før du hiver oppi resten:) Så putt det inn i ovnen på øøøh.. Jeg har vår gassovn på 3 i 20 minutt.. hehe. Men, vil tro at den skal stå på ca 180-200C i 15-20min hos dere andre:)
Denne oppskriften ga meg nok til 16 små muffins.ENJOY <3 Det skal iallefall jeg og mannen, med et stoooort glass melk til.. Nom:) Tihi.

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.07.2012
 • Klokken: 21:28
 • Kategori: » Blogg

Verdens enkleste middag

Jeg er en kreativ, men enkel sjel når det kommer til middager. Om vi ikke har fått planlagt middag/handlet inn, så er ikke det no problem;) Da roter jeg bare frem litt fra skapene og ser hva som kan settes sammen til en brukbar middag. I dag har jeg funnet strimlet biffkjøtt, peppersaus, potetmos, gulrøtter, brokkoli. litt paprika og løk.

Denne middagen er vel en av de simpleste man kan lage, og er en variant av den engelske Sheperds pie. Ettersom biffkjøtt fort blir chewy om det behandles for mye, så lar jeg være å forsteke det. Kjøttet blir velstekt/kokt inni ovnen, og da blir saftigeten godt bevart under potetmoslokket, og ikke osende ut igjennom vinduet;)  Deretter kutter jeg opp et par gulrøtter i små skiver, en kvart brokkoli, en halv paprika og en hel løk blir også delt opp i små biter;) (Jeg ELSKER løk.. nomnomnom). Så blander jeg biffkjøttet og grønnsakene sammen med peppersausen som Toro har laget for meg. (Den selvfølgelig må blandes ut og kokes opp;).

Om jeg har poteter i hus så lager jeg en enkel potetmos av kokte poteter, litt smør og melk. Noe som er verdt å huske er at om du lager den selv, så blir den vesentlig tyngre og mer mettende en den som kommer på pose. I dag har jeg kun en "krise" potetmos, så det blir pose;) Jeg syntes igrunn at begge varianter er veldig gode alternativer til sheperds pie, men det er jo individuelt hva folk foretrekker akkurat der. Enkelte takler jo ikke den på pose, og andre mener igjen at den hjemmelagde blir for grov! Skakke værra lett! Merker jeg er glad for at mannen min spiser det han får servert:DEr klar for middag nå!  <3

 • Kommentarer: 3
 • Postet: 09.07.2012
 • Klokken: 16:27
 • Kategori: » Blogg

Kleint med videoblogging gitt!

video:ta opp 2 09

Hehe! Det er nå webcameraet jeg kan takke for den ræva kvaliteten, men jeg var for giddalaus til å lage en "re-do" så det får holde for nå;)
Neste gang så bruker jeg nok et kameraene våre med videofunksjon.. hehe!! Men men.. Bedre en ingenting??

<3

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 09.07.2012
 • Klokken: 13:40
 • Kategori: » Blogg

07.07.2012

Wæææh.. Var ikke hjemme fra jobb før halv tolv i går.. Tok ca halvannen time hver vei til jobb, så jeg er (foreløpig) fornøyd med det. Bruker da rett under en halvtime på en halv mil, og det er akseptabelt i forhold til den dårlige kondisen min:P

I dag så er jeg heeelt gåen, haha. Kanskje ikke så rart ettersom de siste dagene har bestått i sykling og jobbing. Skulle egentlig ha vært ute og sosialisert meg med Marthamor på byen i kveld.. Men ettersom musklene mine ikke er heelt enige med meg i det, så får det vente litt:) Hihi. Tror det blir bedre når jeg har fått sykla ruta et par ganger og fått den inn i "kroppen" :)

Men jeg klarte altså å sykle 3,4 mil + jobbe 7.5 timer i går, så jeg er innmari fornøyd med egeninnsatsen.. Føler jeg lever litt etter ordtaket  "det er utrolig hva man ikke kan, når man av ærlig vilje ikke prøver" for tiden.. Hiver meg ut i ting og situasjoner jeg tidligere ikke ville trodd var mulig. Da er det moro når man finner ut av ting på egenhånd altså! :)

Ellers så skal kvelden nytes godt plantet i sofakroken sammen med fin-mannen, mens vi ser på revenge, spiser bakt potet og snop. Ikke så galt det heller altså!! ;)Det blir liksom ikke så allverdens å skrive om fra jobb da jeg har streng taushetsplikt, og den opptar jo størstedelen av dagen min. Oooog dagen i dag har jo ikke vært verdens mest givende.. hihi..  Det blir en mer spennende bloggdag i morgen og på mandag.. Lover!! :D

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 07.07.2012
 • Klokken: 17:36
 • Kategori: » Blogg

Sliten i beina!

Nå har jeg altså hatt mine to første "ordentlige" dager på jobb.. Med resten av opplæringa og gradvis mer ansvar. Det har vært utrolig spennende, og jeg har jo bare verdens mest fantastiske kollegaer! Beboerne på bofellesskapet der jeg jobber er også helt herlige, gleder meg til å komme på jobb hver dag - og dét er en deilig følelse:)

Jeg har spesielt én veldig artig kollega som er en dame på 57, hun er sprek som få (skal opp på topptur til Glittertinden i ferien sin) og hun er bare utrolig god å snakke med. Da hun fikk rede på at jeg syklet til Sola sentrum for å ta bussen videre, som er ca 5,6km hver vei (og at jeg er over gjennomsnittet glad i aktivitet:P) så foreslo hun at jeg kunne sykle hele veien til jobb. Det er ca 1,7 mil hver vei.. Så det blir en utfordring uten like!! Hehe:) Men jeg tar den på strak arm, og hiver meg på sykkelen i morgen tidlig, med nyinnkjøpt sykkelbukse, drikkeflaske og flaskeholder:D hihi. Jeg gleder meg utrolig mye.. Begynner ikke på jobb før klokka tre, så jeg skal ha et par timer til rådighet sånn at jeg blir kjent med veien jeg (forhåpentligvis) skal sykle litt fremover... Iallefall de dagene det ikke regner for mye;) 

 


Hihihih...

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 05.07.2012
 • Klokken: 20:31
 • Kategori: » Blogg

Tur til sørlandet

 

Vi kom hjem til vogna i syvtiden på mandagskvelden, og dagen etter var det duket for busstur ned til sørlandet for min del, og jobb for Stianmin. Jeg var innmari heldig og fikk turen for 49,- hver vei, var temmelig fornøyd med den! hehe! :D Så da fikk jeg besøkt mamma og brorsan denne sommeren og. Syntes det er viktig å ta den tiden jeg har til disposisjon sånn at jeg kan få gjort mest mulig på de fridagene jeg har:) Og da er det å besøke familien min, noe av de viktigste jeg kan gjøre. Stian derimot har ikke flere ferieuker (eller.. han har ei igjen, som vi skal bruke i jula), så han kunne ikke være med, selvom han hadde innmari lyst.

Vi fikk gjort masse på de fem nettene jeg var på besøk, vi har tilogmed hatt familiekalas på hytta med besøk av tremenningene mine, foreldrene deres og besteforeldrene mine. Superduperkos.
Jeg, bestefar, Inger, Silje og Thomas fikk også fiska litt, og vi fikk jaggu en del fisk! Jeg fikk to torsk (på en ferskvannsstang, med ferskvannssluk!!) en liten en på ca300gr som jeg ville kaste ut igjen (ble nedstemt av halve slekta) og en stor en på omtrent en kg. Fornøyd..! Kan ikke huske sist jeg fisket engang.. men gøy var det:D Er så utrolig deilig når man er i sin egen verden og hører på bølgene som slår mens man fisker. I love it. Men så er jeg jo en friluftsjente. Kunne sikkert bodd tre år i telt fremfor campingvogn, så lenge forholdene lå til rette! ;)

Ellers så fikk jeg levert fra meg de reisegavene jeg og Stian hadde med, og folk var ganske så fornøyde. Mor til Stian fikk vel den gaven som var mest på kanten... En håndskjært figur, (trenger jeg å si mer? hehe), men den skapte iallefall masse latter når hun fikk der. Jeg og mamsen var nemlig på en visitt der på fredagen, hvor det ble masse kjasing og svigermor disket opp med englelapskaus <3 namnamnam.

Seent på mandag så kom jeg hjem til gullet mitt igjen, og da hadde han dandert det nyydelig på bordet med ferske roser og masse telys.. :) Han hadde også gjemt unna en gave som han hadde kjøpt tidligere på dagen, fordi han hadde savnet meg sånn. Det var et par utrolig fine hjerteøredobber i hvitt gull, som sitter "på" øret. Det er så herlig med Stian, for han kjøper alltid "rett" hver gang, og i følge han selv så kjenner han det på magefølelsen når han ser noe han vil kjøpe. Det er godt å ha et menneske som kjenner en så godt :)

Nå sitter jeg og venter på at tiden skal gå, jeg skal nemlig ha min første senvakt i dag og begynner klokka tre, så da må jeg sykle Sola sentrum (i regnvær.. takk gud for regntøy og vannfast mascara!:P) for å ta bussen til jobb:) Hva gjør man vel ikke for å tjene penger til livets opphold?? hehe:D Jeg gleder meg iallefall. Skal bli spennende med litt mer ansvar enn det jeg har hatt tidligere:)

Har dessverre ingen bilder akkurat nå,  så de får heller komme litt senere..! Dere får heller kose dere med yndlingssangen min!Ha en fiin dag, for nå hopper jeg straks videre på jobb:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 12:16
 • Kategori: » Blogg

Man vet man snart har eksamen når...


Man vet man snart har eksamen når...


 1.  Du sitter på skolen i 9 timer i strekk, og tenker at du "godt kunne sittet litt lengre" når klokka blikker halv seks på kvelden.

 2. Du syntes kantinematen smaker kjempegodt - som resultat av at du har spist der så mye at du har begynt å vende deg til den halvfabrikata smaken.

 3. Det ikke er noe problem å lese mange hundre sider med tørt pensumstoff om Norges sosialpolitikk igjennom tidene.. I over ni timer...

 4. Hodet konstant murrer i mild hodepine... Fordi man har lest tørt pensumstoff om Norges sosialpolitikk igjennom tidene.. I over ni timer.. Hver dag.. I en uke..

 5. Du har så mye eksamensnerver at du ikke merker at du har nerver. Med unntak av å når du bevisst tenker på det. Følelsen som kommer over deg når du tenker på eksamensdagen kan i grunn sammenliknes med dødsangst.

 6. Det å gjøre over hundre oppgaver "ikke er no stress" og du pløyer igjennom de one by one og i grunn trives med det.

 7. Du konkurrerer mot medstudenter om "hvem som har lest mest pensum" og "hvem som har gjort flest oppgaver", og det faktisk ligger prestisje i å ha gjort mest skolearbeid. (Hadde dette vært på barneskolen så hadde du fått klistra en post it lapp med "looser" på ryggen.). 

 8. Du angrer på at du ikke har lest mer, tidligere i semesteret.

 9. Du er generelt forbanna på forelesere og emneansvarlige fordi de ikke legger ut nok eksamensrelevant informasjon på internett. Skjønner de ikke at du skal ha eksamen snart?!

 10. Du har en kontobalanse som ikke tilsier at du nettopp fikk stipend, fordi du har gnofla så mye mat i kantina.

 11. Du har lagt på deg minst 10 kg, som resultat av stillesitting og.. Kantinegnofling.

 12. Trestolene ikke er ubehagelige å sitte på ...i over ni timer.. Rumpa di har formet seg rundt stolen.. Ettersom du har lagt på deg minst 10 kg de siste ukene.

 13. Det nærmeste man kommer festligheter er de kleine festene på "Paradise Hotell".

 14. Sola skinner og du unner deg én time i sola hver dag. Ikke mer, ikke mindre.

 15. Å lage mat og rydde hjemme er et ork, fordi du har "gjort så mye" de siste dagene. Som å sitte på rumpa og gnofle mat og lese pensum.


Jepps..


Riktignok feil bok.. men.. IGJEN. Same prosedure as last exam James.
Wish me good luck! Eksamen er fredag 1.Juni.. Om to dager.. Grøss.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 30.05.2012
 • Klokken: 10:15
 • Kategori: » Blogg

Lat søndag!

I dag er en laaat søndag. Stian er solbrent på brystet og ryggen etter at han var med noen av de andre campinggjestene på Solastranda i går (mens jeg lå og leste pensum)... Så det blir ikke mye solbading på oss i dag! hehe. Kanskje like greit:) Tror kroppen har godt av litt hvile nå! Så nå spiller Stian final fantasy mens jeg skal sette meg til å lese litt mer pensum. Hurra for politikk og demokrati! (Blæh:P).

Ellers så skjer det ikke så mye i heimen, var en skuffende kveld i går, med både tap mot England (kanskje ikke så overraskende) og tap i eurovision! Sisteplass liksom.. fantastisk:P


Attraktive folk? Hihi.

I kveld skal vi se filmene "John Carter" og "Journey 2  - The mysterious island".
Kosekveld med chæææchten, har egentlig vært en skikkelig kosehelg. I like it!

I morgen er det jo siste innspurt før eksamen som er på fredag..
Da blir det oppsumering sammen med gruppa. Skal bli godt:)
Kjenner det trengs, for å si det sånn! Ha en flott og solfylt søndag folkens, det er visst meldt kaldt vær fremover, så nyt det mens dere kan! <3

 • Kommentarer: 5
 • Postet: 27.05.2012
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: » Blogg

Siste innlegg

På 8-9 dager iallefall;)

Nå er det bare timer til vi reiser, og vi gleder oss utrolig mye!! Åtte dager med sol, sommer, sjø og deilig mat <3
Vi må være på flyplassen klokka seks, så da skal jeg opp i 5-tiden for å steke og smøre ciabattaer. Vi kan av erfaring si at vi ikke er så særlig glad i flymat, så da tar vi heller med selv;) Både billigere og mye MYE bedre. Dessuten blir det en rimelig lang dag for oss, så da er det deilig med litt kvalitetsmat i magen:)

Planen når vi kommer frem er å finne et tyrkisk bad/spa for å bli skrubbet (etter anbefaling av svigermor:) sånn at brunfargen sitter lengre og blir jevnere.
Skal bli godt! Masse sommerfugler i magen:D

Dere må ha en flott uke alle sammen. Hilsen Susanne og Stian:) <3
 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 21:36
 • Kategori: » Blogg

To søte russejenter

I natt har vi hatt besøk av to veeeldig skjønne russejenter, nemlig Elena og Christina!
Elena har jeg kjent hele livet, og Stian kjenner ho godt han og:) så det var utrolig koselig at de ville komme til oss en natt før de skulle videre på russetreffet i Kongeparken!Tror de hadde det kjekt på den oppblåsbare madrassen i forteltet, de var iallefall blide og fine i dag morges:D hehe:)
Nå er de trygt plassert på bussen til Kongeparken, og jeg satser på at de får en knall russetid videre!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 04.05.2012
 • Klokken: 10:11
 • Kategori: » Blogg

Sliten liten pike

Nå har jeg nådd målene mine for denne uken, og det er bare torsdag! Klapp på skuldra for det;) Jeg har 30 av 54 oppgaver igjen som jeg skal løse før eksamen som er 1 juni. Så akkurat nå er jeg iallefall i rute. Med litt innsats i morgen også, så kommer jeg meg sikkert godt over halvveis i pensumshitet. ;)Ett stk sliten pike ja! Bildet ble forøvrig tatt for 2 min siden i den slitne lesesalen vår.
Skal bli godt med et skikkelig avbrekk før det er "all in" igjen mot slutten av mai. WoopWoop.

Ha en fin-fin torsdag alle i hop:)

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 03.05.2012
 • Klokken: 15:04
 • Kategori: » Blogg

Nytt kamera

Nå har min kjære søte Stian kjøpt nytt kamera til oss. Det er et Pentax Optio WG-2, som tåler det aller meste. Det kan dykkes med ned til 12 meter, tåler å bli mistet i bakken fra 1.5m og tåler et trykk på 100kg (dvs. en person på 100kg kan faktisk stå på kameraet uten at det får skade).Sånn ser det ut! Skikkelig hardhaus;) Prisen ligger på ca 2500,-

Alle som er glad i å være aktive, enten det er på fjelltur, klatring, reising eller dykking har absolutt nytte av et sånt kamera.
Nå har vi i grunn kameraer til all slags type aktivitet, vi har mitt kompaktkamera (som jeg er veeeldig fornøyd med:D), speilreflekskameraet til Stian og nå dette aktivitetskameraet:)

On the side note: Jeg så at Stian hadde skrevet på et forum om undervannskameraer, og jeg merker jeg får panikk langt nedi lilletåa.
"Fungerer kjempefint og en kan heller bruke tiden på å utligne trykket enn å nødblåse i BCDen for å redde kameraet om man dykker dypere enn planlagt pga. strøm eller haier."

HAI? Gode gud. Hvis jeg møter på hai så kan jeg love deg at jeg ikke tenker mye rasjonelt. Ser faktisk for meg "hyperventilering mens tårer og snørr tyter ut"-scenarioet allerede.
Jeg er nemlig en hyperventilatør :D Når jeg klatrer, og kommer over 10-15 meter, så kaldsvetter jeg, får mildt panikk-attack og blir overbevist om at sikkerhetsselen ikke kommer til å holde om jeg faller.
Noe slitsomt når man klatrer et par ganger i uka:P MEN, den eneste måten å komme over fobier på er jo å bli utsatt for dem? Eller hur? Så, sharks.. Bring it on. (Eller ikke.. går helt fint om dere ikke viser dere når jeg dykker, altså.. Ehe.)

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 02.05.2012
 • Klokken: 09:59
 • Kategori: » Blogg

Soool og vaarme

Bare ei lita uke igjen til jeg og Stian ligger på en varm solseng i Alanya. Gleder meg så helt latterlig mye! Sitter her og drømmer meg bort til sol og varme mens jeg hører på "the voice" på tv2. Lovely <3
Skal bli skikkelig balsam for sjela før det er fullt fokus mot den siste eksamenen min 1 juni:)Mannen har blitt kastet ut hjemmefra i kveld (neidaaaa;), så han er på guttekveld med kollegaene på jobben, ryktene sier at det var gratis øl så da var ikke Stian vond å be:D Hehe, satser på at han storkoser seg!
Planene mine er å sitte her godt plantet i sofaen med masse bra tvprogram og ps3, har jo fått det nyeste final fantasy og det må testes litt til :D hehe!

Håper alle dere andre også får en superduperflott fredagskveld:)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 27.04.2012
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: » Blogg

En artig historie om et par hullete jeansSom du sikkert ser så har jeg okkupert prøverommet med 2302390poser.
Klærne jeg har på meg er forøvrig mine, og dette er buksa som hører til historien med den 70 år gamle engelske mannen.
Hadde det som status på facebook, men kan jo legge historien ut til dere andre og;)

Der sitter jeg altså på "godt brød" og aner fred og ingen fare. Jeg nyter et stort rundstykke og en mocca latte ettersom det er bursdagshelgen min, (og fordi jeg fortjener det).
Jeg har oppe laptopen min, som jeg alltid har når jeg sitter ALENE på kafé, mest fordi jeg er lite glad i small talk. Jeg hater faktisk small talk. Av tidligere erfaringer så har det gått opp for meg at folk flest elsker small talk. Eller... Let me rephrase, de som elsker small talk elsker også å dytte det på oss som foretrekker å nyte maten/kaffen i ro og mak. Alene. Uten fremmede.

Anyway. . "Godt brød" har passelig mange gjester, og jeg sitter selvfølgelig plassert rett ved siden av et eldre engelsk ektepar. Som snakker høyt, veldig høyt.
Mens jeg sitter der og passer mine egne saker så legger jeg merke til at det er veldig til kikking og at høylytte superlativer blir kastet min retning. Ettersom de fleste som har gått på skole med pubertale tenåringsgutter har lært seg at man aldri skal snu seg når noen roper "sexy" fordi man da blir kalt innbildsk etterfulgt av ertende fnising, så visste jeg råd og latet som om jeg ikke la merke til at de snakket overdrevent positivt fremtoningen min. However. Det er da måte på hvor lenge man kan late som at men ikke hører "oh look at that pretty girl" og "she very beautiful" uten å holde seg for å le når det er rettet mot en selv. Så jeg begynte å fnise, som en jentunge:P Gode gud. (Sa noen sosialt dysfunksjonell?). Dette innledet jo da til en samtale hvor den eldre herremannen påpekte at jeg brukte veldig hullete bukser. Samtalen gikk omtrent sånn her: (rettet mot kona) she is most certainly beautiful, but i have never seen such raggy jeans! Why is she wearing such raggy jeans? (rettet mot meg) I don't understand it, the more teared up jeans they are, the more expensive! I guess they keep you cool in the summer.. But you can get a pair of me, they are already patched back up!.

Jeg fikk altså tilbud om å få et par av hans egne ferdigsydde bukser, hehe.
Må jo si at small talk ikke var så galt likevel denne fredagsmorgenen. Jeg smilte og flirte for meg leeenge etterpå. Herlige mennesker altså.
Det skal jo også nevnes at buksene koster opp mot 1500,- så han hadde ganske rett i forhold til pris og.. hull.. Men som svigermor sa; det sitter jo noen og lager hull i jeansene, de må jo ha betalt de og! Hehehe.. Så da fikk vi svar på hvorfor det er dyrere med hullete jeans;) Hihi.

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 25.04.2012
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: » Blogg

Endelig 21!

Da har helga flydd forbi og min skjønne familie sagt takk og farvel.
Det har vært noen utrolig flotte dager, og jeg er fantastisk takknemlig for at svigermor, mamma, Brorsan og Silje kom opp for å feire sammen med oss:)

På fredagen så klarte jo tustene Jorun og mamma å prate bort tiden sånn at de mistet det første toget.. hehehe.. Luringer.
De fikk heldigvis ordnet opp, og satt seg på toget et par timer senere en planlagt;) Thomas og Silje kjørte bil og var hos oss i syv-åttetiden.
Kvelden brukte vi på å kose oss med taco ute (det var helt vindstille og ikke så alt for kaldt), så vel som å sitte rundt bålet hos naboen vår Per.. selvfølgelig med noe godt i glasset:)

 
Tacospising <3 Svigermor, brosan og mamma :)


Brorsan, Siljemor og mamma <3

Søster og bror <3

På lørdagsmorgenen så sov vi ganske så lenge, var vel ikke oppe før i ti-tiden.
Da dekket vi på med nystekte baguetter og masse godt pålegg. Stian disket blant annet opp med yndlingspålegget mitt; skagenrøre. Nom <3
Gaver fikk jeg også masse av! Jeg setter så utrolig pris på at dere lager, og kjøper gaver med hjertet. Det varmer <3 Er innmari glad i dere!
Stian klarte selvfølgelig ikke å dy seg, så han kjøpte to PS3 spill til meg FF XIII-2 og SSX! Galningen. Jeg har jo allerede fått tur av han.. Men noe sier meg at han har lyst til å spille de selv og;) hehe.
Ellers så fikk jeg masse sminke, reisepenger:D, kokebok (Nigellas kitchen), hjemmelaga stjernebok/album, briketter og masse anna:) Thomas hadde også smelt sammen verdens lengste likning som endte i "21", flinke nerdebroren min <3 Hihi. Glad i deg!

I tre-firetiden så var det kaffe og kaker i vogna, hvor jeg fikk blåse lys:D


Koooslig! (Og ja! Vi klarte å presse sammen intet mindre enn seks mennesker rundt bordet!:D)

I halvsyv-tiden så møtte vi tre av vennene mine fra universitetet, Silje, Chris og Fredrik:)
Vi spiste på den italienske restauranten Torino som alltid har knallgod mat!
Etter vi hadde spist så hoppet vi videre til Alf og Werner som er et relativt fiffete utested, men som har veldig gode drinker!
Vi fant jo også ut at det egentlig var 23års grense der på lørdager, men pyttsann, var jo ingen som sjekket leg, og de tjente jo gode penger på følget mitt. Hehe:)


Jeg og min kjære Stian :)

Silje Renate og meg <3

Silje Renate og Fredrik! :)

Hele gjengen! (Med unntak av gullgutten min som tok bildet;).

Dette har vært en helt fantastisk bursdag. Som jeg allerede har sagt til mamma og Stian; dette er den beste bursdagen jeg noen gang har hatt. Fullstendig vellykket, hele helgen:)
Vi dro hjem i ti-tiden og da knuste vi hverandre i president, mens vi koste oss med enda litt mer god drikke og bursdagsbrownies som Stian disket opp med!

Jeg har en utrolig flott familie og flotte venner. Dere er herlige hele gjengen:)
Lots of love til dere! Takk for at dere har vært med på å gjøre bursdagen min minneverdig og koselig!

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 24.04.2012
 • Klokken: 09:47
 • Kategori: » Blogg

Bursdagshelg :)

Jeg har startet helgen allerede jeg;) Og denne helgen er det INGEN fokus på hva man putter i seg, her skal det kun NYTES, ettersom jeg kun har bursdag en gang i året så syntes jeg det er veeeeeldig viktig.. hehehe:D

Akkurat nå så sitter jeg inne på "godt brød" og koser meg med frokostmenyen som er et valgfritt smurt rundstykke og en valgfri drikke. Ettersom de har sånn 2329023092tusen rundstykke-typer å velge mellom så valgte jeg et LYST rundstykke uten frø. Hihi. INGENTING næring. Tenk på det! Veide litt opp med pålegget da, ca en kg med grønnsaker, spansk skinke og brie <3 nomnomnom. Til drikke så hadde jeg en nydelig mocca latte:) Det skulle vært bursdagshelg HVER helg;)Det ser riktig nok ikke like delikat ut nå etter jeg har maltraktert rundstykket. Jeg har funnet ut at brød metter sykt mye mer nå som jeg egentlig har kuttet det ut fra kostholdet. Spiste ca halvparten før jjeg sa takk for meg. Dvs. Jeg mauler enda brie.. mmm... Yndlingsost <3

Nå tenkte jeg at jeg skulle finne resten av gaven til den supersøte venninnen min Silje Renate før vi skal bytte gaver i morgen:) Hun har bursdag 5 dager etter meg, og skal feire den skikkelig med sine kjære i Trondheim:( Så da får hun feiret litt i morgen med meg, Chris, Fredrik, Stian og selvfølgelig familien vår:) Gleder meg!


Måtte bare få lagt ut et bilde av den fine blomsten min som endelig har sprunget ut!!! Ble litt dårlig bilde ettersom det blåste og de ytterste bladene la seg litt:/
Men det er iallefall den nydeligste blomsten jeg har sett! Ante ikke at den skulle bli så fin:)

Dere må kose dere masse skjønne lesere, så oppdaterer jeg plutselig! :D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.04.2012
 • Klokken: 11:25
 • Kategori: » Blogg

Gi noe tilbake

Selvom det er bursdagshelgen min så startet jeg og Stian helgen med å gi noe til andre vi, vi var i blodbanken og gav fra oss en halvliter hver, hehe:) Det er noe jeg virkelig syntes er viktig... Nestekjærlighet i seg selv er en veldig viktig ting. Alle kan bidra på en eller annen måte for å prøve å forbedre verden, for vi vil jo forlate verden som et bedre sted enn den var når vi først kom hit?? Og selv så brenner jeg jo (selvfølgelig) for barnevern og blodgivning. Ved å gi blod så ofrer man en halvtime tredjehver måned for at noen skal få muligheten til å overleve. Selv så har jeg blodtype O- som brukes som kriseblod så vel som at jeg selv er frisk og rask, så jeg syntes ikke jeg har noen unnskyldning for å ikke gi. Stian har A+ som er en av de vanligste blodtypene, noe som også betyr at det er maaange som trenger akkurat denne typen. Bottom line; uansett hvilken blodtype man har, så er det stort behov for akkurat ditt blod:)

Jeg hadde litt lav blodprosent i dag, lå på 12.6% så jeg fikk med meg intet mindre enn to brett med jerntabletter.. Det er en god stund til neste gang jeg skal gi blod ettersom jeg blir satt i karantene på 6mnd etter å ha vært i Indonesia.. Litt kjedelig ettersom det ofte er på sommeren de trenger det mest.. Men sånn er det bare:/Det er ikke så skummelt som det høres ut som! På ingen måte:)
Jeg har gitt blod 3-4 ganger fra samme arm og jeg har enda til gode å se arr eller liknende, som man hører skrekkhistorier om.
Det gjør ikke vondt (selvom det er litt ekkelt å ha nålen i armen:P). Så lenge man "kommer over" det psykiske, så er det på ingen måte fysisk vondt eller ubehagelig:)

www.giblod.no - Meld deg opp du og! • Kommentarer: 0
 • Postet: 20.04.2012
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: » Blogg

GCB - Good Christian Bitches

Verdens mest geniale TV-program. Seriøst, jeg satt og storkoste meg igjennom hele første episode, og jeg pleier å hate førsteepisoder! Denne serien har virkelig ALT. God country musikk, blandet med litt gospel. utrolig mye humor og masse fine antrekk <3 I think im in love! Min nye favorittserie, no doubt!:D <3

 • Kommentarer: 4
 • Postet: 16.04.2012
 • Klokken: 23:16
 • Kategori: » Blogg

Susanne.. Smugleren som bor i campingvvogn.

Hehe.. jada, jeg holdt på å dø når jeg fikk brev fra tollvesenet tidligere i uka om at pakka jeg hadde bestilt fra www.bodybuilding.com inneholdt tabletter som ikke var lovlige i Norge.
Herrebejesus.. Fikk hjertet heeeelt i halsen og følte meg som en luguber småkriminell.

Det var iallefall noen tabletter som skulle hjelpe metabolismen/forbrenningen under trening, og jeg tenkte jo at jeg kunne prøve de for å få fart på den treige og ikke-eksisterende forbrenninga mi. Ettersom det meste av tabletter som er LOVLIGE uten resept i Norge som oftest består av urter eller liknende og ikke har nevneverdig bevist effekt, så tenkte jeg jo ikke over at disse var fra USA, og er vesentlig sterkere/kjemisk fremstilt. OhMyGod, det er ikke alltid like lett å være blond:P

Anywho, det flotte og fine tollvesenet vårt sendte pakka tilbake til USA, og det var visst ikke noe problem. (Fikk for meg at dette kom til å havne på rullebladet, og at fremtiden min var over for ALLTID. Hihi).
www.Bodybuilding.com var også supersnille, fikk DEN lange beklagelsen etter jeg forklarte hva som var skjedd, og fortalt at jeg syntes de burde merke de produktene som inneholder stoffer som kan være ulovlige i andre land. Dessuten skulle de sende pakka tilbake til meg, med alle de andre fine tingstene jeg hadde bestilt med fri frakt + at jeg får refundert pengene/velge nye produkter.. selvom dette strengtatt var min egen feil:P Det ordner seg alltid for snille jenter vettu;)

Stian fikk pakka som han hadde bestilt, som jo også inneholder produkter til oss begge. Han hadde kjøpt BCAA og kapsler med grønn te. Jeg skal skrive litt mer utfyllende om tilskuddene etterhvert men kan si såpass at grønn te har mange helsefordeler noen av de er at; de er proppet med antioksidanter, hjelper på forbrenning, senker blodtrykket, kan hindre utvikling av hjerte/karsykdommer (forbedrer kolesterol) og er forbyggende mot kreft. Ulempen er koffeinet.. Herre:P Jeg drikker ingen form for koffein på daglig basis, også fant jeg ut at jeg ville prøve grønn te kapslene i rundt 21/22tiden i går kveld. Kan si såpass at jeg sovna i ett-tiden etter å ha tulla rundt og irritert Stian i mange timer:D Fullstendig hyper. Så i dag fant jeg ut at jeg skulle spise de ved lunsj-tid i ett-tiden! Fikk både vasket opp og vasket ned kjøkkenet, for å si det sånn:P Hehe..Satser på at koffeinkicket regulerer seg etterhvert;):)

Må forøvrig også dele med hele verden at jeg fikk en B på eksamen i sosiologi og sosialantropologi :D Er en veldig fornøyd jente i dag:)

Nå skal jeg lage middag til meg og mannen:) Dere må ha en flott dag alle sammen!!
PS: Skru gjerne på TV2 klokken 20:00 i kveld for å se de galne familiemedlemmene mine Martha og Elise på Amazing race! :)

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 16.04.2012
 • Klokken: 18:12
 • Kategori: » Blogg

En typisk torsdag

Akkurat nå er jeg så skolelei som man kan få blitt:P Kjenner at jeg har tålmodighet som en treåring så fort jeg åpner pensumboka. Akkurat nå skumleser jeg, og bare gleder meg til denne ene og siste eksamenen er over før sommeren. 

Gleder meg til å ta fatt på sommerjobb, og ikke minst til verdens mest spennende tur sammen med Stian når vi skal besøke Steinar i Indonesia:)

Jeg sitter iallefall og trøtter meg på lesesalen akkurat nå, Stian er her ikke før om halvannen time.. så jeg burde kanskje lese et kapittel til i "politikk og demokrati - en innføring i stats- og kommunalkunnskap" (får lyst til å legge seg til å sove når man hører tittelen vettu:P)  før vi skal på kvadrat.

Jeg må få kjøpt meg Danatekt-krem på Boots apoteket, til min tørre, ømfintlige og stakkarslige hud:P Hehe. Tror ikke den tåler "hardværet" her i Stavanger:/ Jeg blir så uhyre tørr i T-sonen og på kinnbena (jepp! Motsatt av alle andre:P Må skille meg litt ut vett:P:P)Er superbustete på håret:P Hehe.. Bak meg i stripete genser sitter min kjære gruppekompis Fredrik! Nå skal jeg kose meg med melk, banan og en liten bit kokesjokolade.. Det har liksom blitt fast leserutine det.. hehe:D

Må ha en fin dag alle i hopa!

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 12.04.2012
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: » Blogg

Ukas innkjøp

Når vi handler for ei uke så ser det somregel sånn her ut:Hehe, så sånn spiser vi!! Det er jo masse som ligger under og over hverandre, så man får jo ikke sett så allverdens, men sånn ca dette er det vi spiser på ca ei uke:)
(Lunsjen min er inkludert;)

Nomnom <3


 • Kommentarer: 1
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 22:11
 • Kategori: » Blogg

Gla' påsk! Og tilbake til hverdagen igjen... :)

Denne påska har flydd.. og da mener jeg virkelig tatt fart og flydd av gårde!! Hehe.. Det har vært utrolig koselig å være på sørlandet igjen, det er jo faktisk tre måneder siden sist vi så alle våre kjære.
Vi har jaggu fått masse påskeeegg og spist snop så det tyter ut av ørene på oss, så vel som at det har vært deilige middager, kaker, spekemat og gode oster.. Hehe, nå er det iallefall tilbake til det vanlige livet hvor trening og mat er i fokus:) Det er utrolig deilig det óg.(Livet som student kaller!)

Nå gleder jeg meg til bursdag og Tyrkiatur..  Krysser fingrene for at ukene fremover flyr de og:) <3
Venter også et par pakker i posten og de skal være her any day soon.
Jeg skal selvfølgelig dele med innholdet med dere når de kommer, og kan røpe såpass at det er treningsrelatert. Big shock! ;)

Nååå er det den ukentlige handleturen på butikken som kaller.. Får skynde meg og skrive mat-ukeplan.. Grunnen til at jeg ikke har delt ukeplaner med dere de siste ukene er jo fordi vi spiser "unormal" mat, altså holder oss unna mat med store mengder karbs og fett.. Men om dere er nysgjerrige på en sånn type matplan så må dere hyle ut! Jeg er ikke tankeleser riktig enda:) hehe!

Ha en strålende onsdag videre fine lesere <3

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:50
 • Kategori: » Blogg

Påskekos hos mamman min:)

De dagene vi ikke var hos svigers så var vi jo selvfølgelig hos mamma og Rune:) Hun disket opp med både lammelår og hjemmelaga sjokoladepudding <3 NAM.
Vi brukte tiden på å spille spill, og ha besøk av storebroren min Thomas og kjæresten hans Silje:) <3

Påskefrokost hos mamma :) Liiitt trøtte ;)


Fine, gode mamman min som leser spørsmål:D Hehe! (Det må forøvrig nevnes at jeg knuste alle i geni!)


Chicken Tikka middag :) Nommi <3 Fine sjææsten min!


Brorsan og Silje <3 (Ser ut til at både jeg OG Stian har brødre som liker å skape seg på bilder:P)


Meg som er veeeldig klar for middag <3 (Og ja, det ser ut som jeg har pukkelrygg:P
Det er bare genseren som er pittelitt for stor over ryggen så den "henger" når jeg sitter:/)


Lille puserumpa vår Sushi som skal bo hos "bestemor" de neste to månedene!
Tror forøvrig ikke hun lider noen nød... hehe, hun var veldig varm i trøya etter noen timer,
og lekte som bare det med "Trolljenta" til mamma og Rune:)

Grunnen til at Sushi skal være hos mamma og de er fordi vi skal reise til både Tyrkia og Indonesia.
Hun kan jo ikke akkurat være alene hjemme:D
Så da var dette greiest, nå blir hun både kastrert, vaksinert og chippet/merket mens hun er på ferie på sørlandet;)


Hihi, did anyone say trolljente?? Nydelige lille pjuska til mamma og Rune <3
...som det er DØDSVANSKELIG å få gode bilder av:P


Vi har kost oss masse hos mamma og, det har vært knall!
Tusen takk for alt mamsen:)

Nå gleder vi oss til 20 April, for da kommer Mamma, Jorun, Thomas og Silje på besøk <3 :)

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: » Blogg

Påskekos hos svigermor:)

I påska så har vi jo vært på sørlandet, nærmere bestemt Grimstad. Der har vært litt annenhvert hos min mamma og Jorun (som dere antagelig har sett på planen jeg la ut;)

 Jeg deler opp påska i tre innlegg, så først skriver jeg om de dagene vi var hos Jorun:)

Den første kvelden vi var hos Jorun så ble det for det meste avslapping og matspising.
Jeg og Stian hadde "fri" fra LCLFHQ maten som vi kjører hjemme:) Mest fordi det er utrolig upraktisk at andre skal endre sine matrutiner fordi vi kommer på besøk, og fordi vi ville ha litt påskekos:)

Så til påskeaften så slo jeg til med muffins.. i alle smaker.. hehehe..
Jeg lagde bringebær, appelsin, kvikklunsj, 70% sjokolade, rom & rosin, og nøttemuffins:) Tror de falt i smak.. For alle de 40 muffinsene forsvant! :D

 

Svigermor lagde helstekt indrefilét....helt perfekt medium-rå :) <3På torsdagen så var det grilling i rundkjøringa med naboene:)
Det var veldig koslig:D


Ektemannen til svigermor, Johnny, som er veldig fornøyd med at han har fått spesial-laget dessert av lillebroren til Stian og kjæresten hans.


Stian og lillebroren Morten i kjent posisjon:P Hehe.. Stian på iPad 3 og Morten på iPad 2;)


<3Grillkos<3


Hehe, Morten som gjør seg "litt" til på bilder!


Jeg og Stian på vei for å skifte før vi lånte stampen til naboen:) <3

Kveldskos hos Jorun <3 litt *kremt* fett på linsa:P


Himla nydelig mat; rødvinspølse og spekeskinke <3Ett stk veldig fornøyd Susanne :)

Tusen takk for et supert opphold Jorun!! Du er en knupp :-*

 • Kommentarer: 6
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 16:15
 • Kategori: » Blogg

Instagram review

Jepp! Jeg er å finne på instagram under "Lurre91" de som vil følge meg der må gjerne det! :)

Instagram er en app til android/iPhone telefoner, hvor man legger ut bilder og gjerne skriver noen tilhørende ord.. Nesten som å oppdatere statusen sin i bildeform! Hehe! (Noe som er himla kjekt for oss som er mye på farten;)  Jeg gir appen foreløpig en tommel opp, tror den kommer til å bli flittig brukt!

Her er bildene jeg har lagt ut til nå:Her er jo da frokosten min og en liten sjokoladeutskjeiiing! 20 gram 70% sjokolade :D NAM. Her er iallefall eksempler på hva man kan legge ut, jeg er jo matfiksert til tuuusen, matmomsen som jeg er! Så det blir masse masse LCLFHQ (low carb, low fat, high quality) mat jeg kommer til å legge ut bilder av;) hehe:D

 • Kommentarer: 0
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: » Blogg

Ønskeliste

Nå nærmer det seg bursdag, og jeg har fått en del forespørsler om hva jeg ønsker meg:)
Tenker det kan være like greit å hive ut et par ønsker her!

 • Reisepenger (skal på et par ferieturer fremover, så det kommer godt med i en slunken student-lommebok!;)
 • Treningstøy/spinningtøy/spinningsko (størrelse ca M/38 evt. S/36 om det er store størrelser, og 36/37 i sko:)
 • En god solkrem med spf 25.
 • Vannfast mascara (svart). 
 • Boka "Hakawati" av Rabhi Alameddine og boka "kunsten å være kvinne" av Caitlin Moran. 
 • Saltvannsspray til håret!

Hehe.. Jeg har egentlig det meste jeg trenger foreløpig, så det er litt vanskelig å ønske seg ting i år, så da blir det litt småplukk på ønskelista:)

Det er vel helst reisepenger som står øverst, men vet det er en del som syntes det er kjedelig å gi pengegaver (eller donasjoner til "Susanne Fondet" som jeg liker å kalle det:D) så da må jeg nesten ha med litt andre ting også! :)

Ellers så kommer det snart en del påskeinnlegg! Gleder meg til å få skrevet dem, må bare ha litt tid til å gjøre det:)
<3

 • Kommentarer: 2
 • Postet: 11.04.2012
 • Klokken: 12:37
 • Kategori: » Blogg
Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits