Storbyferie

Etter å ha diskutert hva vi skal gjøre i påska, så kom Stian frem at han vil spandere på oss en tur til Berlin i forbindelse med bursdagen min <3 Hurra for fantastiske kjærester!!! Jeg har bursdag 21. april, så vi reiser tidlig den 20. og blir fire netter på femstjernershotellet Steigenberger, som også har egen spaavdeling <3 Jeg gleder meg sånn!! Var innom Tyskland en liten tur da jeg gikk i tiendeklasse, men det begynner jo å bli noen år siden, og jeg har liksom aldri vært der "skikkelig". Så denne gangen skal vi innom noen kjekke attraksjoner og egentlig bare nyte hverandres selskap :-) Det blir nok et deilig avbrekk midt i et ellers hektisk halvår, med bacheloroppgaven (innlevering 6. mai) og bryllupet som står 31. mai.
 

Om noen av dere har vært i Berlin, og vil komme med noen tips til severdigheter vi burde få med oss, så hyl ut :o)

  • Kommentarer: 1
  • Postet: 04.03.2014
  • Klokken: 18:16
  • Kategori: » Eventyr

Én kommentar

Skrevet av Mamma  kl.11:34  @ 05.03.2014
Så spennende bursdagsgave :-) Liker at dere gir bursdagsgaver som begge kan nyte <3 Berlin er jo en spennende by så det blir gøy å høre hva dere velger ut av attraksjoner :-)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits