Bryllupsinvitasjoner

Da var invitasjonene sendt, og de fleste har forhåpentligvis falt ned rundt i de forskjellige postkassene :) Tenkte jeg skulle dele det ferdige resultatet med dere, som inspirasjon til andre som skal gifte seg, men også til de som bare er nysgjerrige på hvordan de ble!

Vi var veldig fornøyde med det ferdige resultatet, og følte at det ikke kunne blitt mer "oss". <3  Invitasjonene er veldig enkle, og vi har prøvd å ikke gjøre for mye ut av dem, less is more på en måte? :)

Invitasjonene følger samme stilen som "save the date" kortene, men vi ønsket at invitasjonene skulle være mer bryllupsaktige og hakket mer elegante.. Så de ble litt ulike likevel :o)  Vi har hele tiden vært veldig bestemte på at vi ville ha invitasjoner med lomme, så det ble det jo selvfølgelig!

Her ser dere fremsiden på konvolutten. Monogrammet/logoen vår går igjen på flere av elementene til bryllupet, og måtte jo nesten være med på konvoluttene også :) Jeg har klusset ut navnet av hensyn til mottaker. Det er sikkert ikke alle som ønsker å ha fullt navn og adresse liggende på internett. Satser på at dere får et inntrykk av hvordan de ser ut, likevel!Inni konvolutten ligger invitasjonen som vi har seglet med voks og bokstaven "L" for Larsen - som blir vårt felles etternavn etter bryllupet :o)Når seglet blir brutt, så ser selve invitasjonen slik ut:Her har vi generell informasjon i midten, om hvor/når vielsen skal være, samt. litt praktisk info. I lommen har vi plassert tre kort, en som forklarer RSVP (som kan sendes i retur, om gjesten ønsker det), informasjon om ønskeliste, og til slutt kontaktinformasjon. (Bildet er dessverre litt kornete, men jeg har noen "resteinvitasjoner" liggende, så får oppdatere bildet når jeg får tatt et bedre bilde).

Vi syntes også Paulus sitt første brev til korinterene, vers 13:13 er så fint, og passende. Så dette har vi på plassert på lommen :) "Så blir de stående, disse tre. Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten". Temafargene er (åpenbart) hvitt og grønt, men med en dæsj av vår/sommer. (Vi gifter oss på den siste vårdagen, og bryllupsnatten blir på den første sommerdagen - så her blander vi litt!)


For spesielt interesserte, slik ser monogrammet/logoen vår ut:

Jeg bør kanskje nevne at det er min flotte kommende ektemann Stian, som har designet invitasjonene, og gjort mesteparten av arbeidet med dem. Jeg har i grunn kun vært med på å peke, montere, finne materialer og skrive tekst. Hihi :-)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 24.02.2014
  • Klokken: 16:41
  • Kategori: » Bryllup

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits