20.01.14 og fremover

Hei og hopp.. Da var vi godt inne i det nye året, og jeg har ikke ligget på latsiden med nyttårsforsett (for engangs skyld)!

Tenkte jeg skulle dele mine forsett med dere; til inspirasjon og kanskje bare til informasjon?? Hihi.

1. Legge om kostholdet til Lavkarbo.
Dette har jeg kommet godt i gang med, og trives veldig godt!! Jeg er god og mett, samtidig som energien er på topp :)
Det er jo heller ingen ulempe at noen av de overflødige kiloene ser ut til å si farvel :P

2.
Pynte meg mer!
Jeg er ei jentejente, og nå som jeg sjeldent fester så går det en liten stund mellom hver gang jeg har anledning til å pynte meg...
Så jeg har kommet frem til at jeg nesten bare må pynte meg mer i hverdagen? Det må jo være en grei deal!

3. Jobbe mer
Iallefall inntil midten av mai. Nå skal siste rest til bryllup og reise spares, så nå er det fullt kjør inntil vi reiser til Bali! Har tilogmed ordnet meg en ekstra jobb; barnehagen jeg jobbet i tidligere ville gjerne ha meg tilbake! Så da blir det to jobber + bacheloroppgave de neste månedene *puh*.

Så, ja.. Disse tre er mine forsett.. Husker da jeg var yngre og hadde omtrent 20 forskjellige ting jeg skulle forbedre, og vridde hjernen min for å få frem alle sidene som var dårlig ved meg selv. Kanskje ikke helt heldig?? Hehe. Om jeg var heldig så klarte jeg å holde et halvt ett. Satser på at jeg klarer å holde disse, på tross av at det kommer til å bli HØYkarbo fra midten av juni og utover, men sånn får det bare bli. Det blir en LITT for stor utfordring å unngå ris i Asia ;-)  • Kommentarer: 2
  • Postet: 20.01.2014
  • Klokken: 09:41
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av mamma  kl.12:18  @ 20.01.2014
Superspennende med ny livsstil. Vi hadde også tenkt på det en stund og da du kom sørover ei uke kom bi godt i gang. Knallfornøyd :-) Jeg har forsett om å bli flinkere til ikke å utsette det jeg skulle ha gjort i går :-) Foreløpig går det greit men er fremdeles litt treg med å komme igang. Men vi er bare i januar ennå da :-) :-)
Skrevet av Lurre  kl.00:25  @ 01.02.2014
mamma: :D Ja!! Hehe, har kommet litt i gang nå :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits