Julebordsesongen er i gang!

...og det med et brak :) I går var jeg på julebord med den flotte gjengen min fra Myrveien. Vi hadde julebordet i andre etasje på "the irishman" med catering fra Patrioten. Maten var utrolig god, og jeg som ikke har spist pinnekjøtt på en evighet proppet i meg med herligheten <3 Namnamnam. I tillegg ble jeg jo også den heldige julemandelvinneren som vant et gavekort med middag for to på Patrioten.. Hehe. Så jeg får ta med meg Stian dit i desember sånn at han kan få seg litt førjulsribbe ;)
Etter vi hadde spist og kost oss,  så reiste jeg og Katharina ned på Gnu hvor vi møtte Silje Renate og Jeanette :) Ganske hyggelig at Marius (en annen kollega) også fikk stumpen sin ned på Gnu etterhvert! Det ble ikke en innmari sen kveld på oss, men så var det jo en torsdag da - og privatsjåføren min Stian skulle jo trossalt på jobb i dag morges.. hihi. Ps. Tusen takk, elsker deg!


I tillegg fikk jeg en telefon av Stian om at vi har fått billetter til www.julebordsola.no! Så da skal vi dit i kveld, det er jo ikke akkurat så langt unna der vi bor.. Men mannen hadde allerede ordnet med at en av de andre som også skal på julebordet kjører og henter oss :) Snillingen! Ettersom det begynner i sekstiden, så må jeg vel komme meg i dusjen og gjøre meg klar for atter et julebord. Hihi :) Gøy!

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 22.11.2013
  • Klokken: 15:54
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits