Rampete

I dag har jeg gjort noe jeg sjeldent gjør.. Jeg unnet meg noe som jeg har ønsket meg i mange år, nemlig et par med Ilse Jacobsen støvler!! Jeg syntes det tidløse og klassiske designet på støvlene er utrolig fint, så disse støvlene kommer jeg til å ha en god stund <3 De er veldig store i størrelsen, så jeg sto midt i mellom str. 35 & 36, men jeg og ekspeditøren falt på 36 ettersom det er bedre å ha muligheten til å få plass til gode sokker eller siliconinnlegg om jeg vil ha det :) I tillegg er det 2 års garanti, så jeg er veldig godt fornøyd!


Det er merkelig hvor mye mer stas det er å kjøpe seg noe, når man har ønsket seg det lenge!

Ellers så har jeg kjøpt meg en kjole fra HM, finner den dessverre ikke på nett enda.. men den var en av de nyankomne, legger ut bilde med den på så fort anlegningen byr seg :) hihi! Fikk også kjøpt et par topper og en tjukk genser.. Og det måtte til, for nå har alle sommerklærene blitt pakket bort og da fant jeg plutselig ut av at det ikke var så mye vinteraktig å ta av gitt.. :) Var egentlig ikke så leit å måtte ut på shopping.. Det er jo det perfekte tidsfordriv! Jeg skal nemlig på jobb klokka 1500, så da soser jeg litt i byen før jeg tar bussen til Tasta!

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 15.11.2013
  • Klokken: 12:13
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits