Hjemmeeksamen og bokønsker

Jess.. Da var det duket for eksamen - atter en gang! Denne gangen er det hjemmeeksamen, som forøvrig er den eneste eksamensformen vi skal jobbe med nå opp mot studieslutt. No more skoleeksamen.. Hurra for det :) Men hjemmeeksamen er tungt nok det altså. Nå skal vi skrive 2500 vettuge ord på tre dager, så jeg, Silje Renate og Ida har isolert oss hos Silje Renate for de neste dagene. Med masse klementiner og tyrkisk pepper.. MOMS!

Eksamensoppgaven min lyder sånn her: "Tenk deg at du arbeider på en institusjon som skal ta inn en ny klient. Drøft hva du vil kartlegge, og hvordan du vil gå frem i selve kartleggingsarbeidet" Sånn. Medlidenhet takk! :P Neeeida.. Går sikkert greit, pleier jo å ordne seg til slutt!!

Og sånn til slutt så kan jeg legge ved to bøker som jeg ønsker meg til jul, eller bursdag eller sånno.

"Ikke si det til noen" av Jon Gangdal.
"Og fjellene ga gjenlyd"/ "and the mountains echoed" av Khaled Hosseini (favorittforfatteren min! Engelsk eller norsk

Anbefaler forøvrig "under tusen strålende soler" og "drageløperen" av Khaled Hosseini og "jeg tenker nok du skjønner det sjøl" av Jon Gangdal. :)

Ha ei fin uke folkens <3 :)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 04.11.2013
  • Klokken: 13:27
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits