Et stykke videre

Jepp, nå har jeg snart alt i boks med tanke på bryllupsantrekket! Undertøy fra Victorias secret, er bestilt og mottatt, verdens nydeligste bryllupssko har også kommet i posten - og de sitter som støpt!!! Er så fornøyd :) Nå i helgen så kommer min kjære mor og svigersøster på besøk, da får de sett meg i brudekjolen for første gang, tenker å ha ost, kjeks og søte drinker.. og utpå kvelden når Stian får komme (vi okkuperer leiligheten til min kjære forlover Silje Renate), så lager vi pizza og har et skikkelig slumberparty med litt godt å drikke og snacks :) Gleder meg <3

Fikk også en bryllupsinvitasjon fra en av vertssøstrene mine som bor i Sveits her forleden, jeg kommer nok ikke til å dra ettersom konfirmasjonen til min søte kusine Juliane er samme dagen, og innlevering av bacehloroppgaven er uken etter.. Hehe. Men det var hyggelig å bli tenkt på, og det gjorde heller ikke noe at invitasjonen inneholdt en boks med deilig sveitstisk sjokolade fra Lindt <3 NomNomNom. (Stian og jeg har mumset dem opp allerede.. hihi).


Det meste sto jo da på tysk.. men det lå et personlig brev ved siden av på engelsk, kos!

Nå er det stekt torsk med bacon som står på menyen og dere må ha en fin kveld videre - så logger jeg meg plutselig på igjen ;)

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 31.10.2013
  • Klokken: 16:14
  • Kategori: » Blogg

4 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.17:30  @ 31.10.2013
Såå koselig!! Synd at det krasjet :-( Utrolig hyggelig med sjokolade-overraskelse ved invitasjonene :-)
Skrevet av Lurre  kl.10:29  @ 01.11.2013
Mamma: Jepp!! Ja, utrolig koselig med sjokkis! Tror det kun var meg som fikk det da:P hehe. hun pleier alltid å sende litt Lindtsjokolade med brevene sine :) Tihi!
Skrevet av silje renate  kl.23:36  @ 15.11.2013
Hmf, vi får finn på nå lurt me bursdagsfeiring av oss her i svg da, siden du har i påskeferien å æ har på helgedag du e opptatt. Æ stemme for midt i mellom! :D
Skrevet av Lurre  kl.17:19  @ 18.11.2013
silje renate: Midt i mellom passer nok veldig bra!! :) Hihi. Vi forsvinner til bergen på fredag 25. og er hjemme igjen 27 apriiil. Kanskje vi kan feire torsdag 24? Tihi. We shall sort this out.

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits