Rart å tenke på

Det er litt rart når man begynner å planlegge "slutten". Vi må jo snart begynne å tenke på å flytte ned ting på sørlandet fra vogna/forteltet, og å avrunde tiden vi har hatt her. Når jeg tenker over det så er det jo i Stavanger jeg har blitt voksen.. Tre år av livet mitt, de første tre årene med vaklende skritt fra tenåringstiden og inn i voksenlivet.
Personlig så føler jeg jo at det har gått veldig bra, man kan ikke forvente at det går knirkefritt - men alt tatt i betraktning så syntes jeg at vi kan gi oss et klapp på skulderen når vi har solgt vogna og fått "ring på fing'" som de sier her i Siddisland.

Det er så uendelig mange ting å glede seg til.. Det er jo nå livet begynner? Når begge er ferdigutdannet, nygift og med allverdens muligheter foran oss.. :) Vi har ingen fastsatte planer.. Det eneste vi vet er at vi vil oppleve verden, og vi begynner med ett år på Bali, så får vi bare se hvor vinden fører oss! Reisebasillen har definitivt bitt oss i bakenden, så da får vi utnytte reiselysten mens vi enda er unge. Boligkapitalpengene får stå trygt på konto mens vi opplever litt.. Ingen hasverk her i gården! Barn får komme når det kommer, men det er ikke planlagt de nærmeste årene iallefall.. Så til dere som ønsker å bli besteforeldre - dere får mase på brødrene våre ;)

Men det er rart altså.. Disse årene har flydd, og ingenting har blitt slik som jeg hadde trodd. Det har blitt mye bedre.. Og Stian skal ha mesteparten av æren for det!
Trygge, gode Stian:)Kom over dette herlige bildet av Stian fra Paris, dagen etter han fridde.. Her koste vi oss med varm vin og Crepés:)

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 16.10.2013
  • Klokken: 16:46
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.09:01  @ 17.10.2013
Det er så sant som du sier. 3 år av de første voksenårene i Siddislandet setter sitt preg. Et flott preg syns jeg :-) Men det er ikke til å stikke under en stol at jeg gleder meg veldig til å kunne pleie daglig..ukentlig kontakt med deg IRL over en kopp god kaffe i sofaen, i hjemmet ditt, på sørlandet et sted :-D :-D

Men først gleder vi oss til ei god jul sammen med dere <3

Klem fra Mamma
Skrevet av Lurre  kl.11:31  @ 18.10.2013
Mamma: Gleder meg til tiden som kommer jeg og!! Men ja, en ting om gangen :) Jul først <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits