Ønskelister til jul

Ettersom det har vært litt *host* mas etter ønskeliste til jul, så kan jeg jo legge ut en her! I situasjonen vi er i nå så er det jo litt vanskelig å skrive liste over ting vi vil ha.. Vi skal jo flytte til Indonesia om noen måneder, og da skal livene våre få plass i et par kofferter! Men vi kan jo ønske oss ting vi vet vi vil få bruk for når vi en gang kommer tilbake, eller i månedene frem mot bryllupet og flyttingen :)

Susanne
Jeg ønsker meg litt "luksusting".. Ting jeg ikke ville prioritert i studentøkonomien min altså ;) det kan være alt fra håndkremer som lukter digg til fluffy sokker eller en fancy (svart) YSL mascara :) Spesifikke ting jeg behøver/ønsker meg er vel en liten "carry on" koffert med hjul  (ca 53 x 35 x 28cm), smykketre, deilig nattøy, fotballfruen sin kokebok, gode støvler (str 37), skikkelig regntøy, softshell jakke eller vindjakke (str 36/38), GHD rettetang, Nintendo 3DS (til de lange flyturene :)) OBH N. Bjørn Axen Slide Krølltang, gavekort på klær/sminke o.l. Kommer også alltid godt med <3

Stian
Etter uttallige "jeg vet ikke"-svar, så måtte jeg ta skjeen i en annen hånd og presse litt.. hehe.. Han ønsker seg Inferno av Dan Brown (på norsk), en god morgenkåpe, nesetrimmer, hårtrimmer, Biotherm bodymilk (sitrus).. og vil føre på noen blurayfilmer og spill så fort han får kikket på det ;) hihi.

Felles
Ja.. Denne kategorien er jo veldig vanskelig, det kommer jo snart ut en bryllupsønskeliste med 10000 ting til oss som par.. Så jeg må vri hodet mitt litt her for å ikke "stjele" de gode bryllupsønskene ;) Men ting vi aldri kan få nok av; sengetøy i flanell/bomullslaken til dobbelseng, spiselige ting (god spekemat, te, fancy sjokolade etc), koseteppe til sofaen i en nøytral farge (helst ikke med "pels"), Babor bodyshower (helst den Asia-varianten.. mmm.. lukter nydelig! Fås på blivakker.no), billetter til show (standup, konsert eller liknende i Stavanger), pynteputer til sofaen (6 store/8 medium str), tja... hehe :P Ikke lett altså! Men vi blir glad for alt vi får, enten det er på ønskelisten eller ei. Det viktigste er jo at vi får kost oss med familien vår (og får spise julekalkun og riskrem.. hihi)!

  • Kommentarer: 6
  • Postet: 08.10.2013
  • Klokken: 19:41
  • Kategori: » Blogg

6 kommentarer

Skrevet av Martha Green  kl.20:14  @ 08.10.2013
Fotballfrues dagbok kan du få låne av mæ om du er utolmodig mot jul :P hehe.. Den er kjempe kjekk å ha!

Goooo morgenkåpe til Stian kan du finne på Undertøysgalleriet på Magasin Blaa! Super tjukke og myke!! Og koster mye :P haha.. Men de er DEILIGE!! Bare et lite tips til den kommende kona ;) hehe..
Skrevet av Lurre  kl.21:14  @ 08.10.2013
Martha Green: ooh takk!! og takk for tips!! Nå har jeg allerede kjøpt julegaven hans da:P men god idé.. Kanskje de har noe fint til meg der? Hihi. ;)
Skrevet av Den masete mammaen på Sørlandet  kl.08:59  @ 09.10.2013
Takktakktakk :-)
Skrevet av Lurre  kl.11:48  @ 09.10.2013
Den masete mammaen på Sørlandet: ;)
Skrevet av Mammanissen  kl.09:14  @ 17.10.2013
Da har mammanissen ordnet ferdig julegaven din <3 <3 <3
Skrevet av Lurre  kl.11:31  @ 18.10.2013
Mammanissen: wee! Blir kooos :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits