06.10.13

Swooosh.... Der har pluselig noen måneder flydd forbi :-O Først må jeg beklage til mine faste lesere - jeg skal bli flinkere til å oppdatere! Lover! :)

Det har skjedd helt latterlig mye de ukene jeg ikke har oppdatert, og det er egentlig bare utrolig mye kjekt!! Jeg har blant annet kjøpt brudekjolen min, "save the date" kortene har blitt printet og sendt, og ikke minst har vi fått booket både bryllupslokale, sminke & hår på bryllupsdagen og en deilig pakke på Clarion Hotel Ernst til bryllupsnatten :)

Bryllupsdatoen har også blitt endret fra 26.07.14 til 31.05.14. Dette er fordi bryllupslokalet vi ønsket har to års ventetid, og den eneste datoen de hadde ledige var denne, så da måtte vi gjøre noen justeringer!! Men det ordnet seg heldigvis, på tross av at vi måtte ombooke både kirke og bryllupsfotograf. Takk Gud for at vi har så god tid på å planlegge bryllupet, hvis ikke hadde vi aldri fått det slik som vi vil! :) Så nå har vi endt på Bjelle gård i Kristiansand, som har et helt fantastisk bryllupslokale.. Åh! Jeg gleder meg sånn!! :D :D

Fine Stian har laget dem - jeg er så heldig som får gifte meg med en så flink mann! Love you honey :) På bildet her er den ikke beskjært enda, de er i størrelsen A6 og fikk perfekt plass i sånne små konvolutter :) Stian har også laget konvoluttene som vi hadde de oppi, jeg skal legge ut bilde av dem også etterhvert. Der får dere se logoen vår ...som han også har laget. Hihi!

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 06.10.2013
  • Klokken: 21:33
  • Kategori: » Blogg

4 kommentarer

Skrevet av janne natalie  kl.16:39  @ 07.10.2013
Gleder meg!!
Skrevet av Lurre  kl.19:07  @ 07.10.2013
janne natalie: Da er vi to! :D
Skrevet av Mamma  kl.10:50  @ 09.10.2013
Vi gleder oss også!! Jeg er på kjoleleting..får ikke bestemt fasong eller farge.. Kanskje vi kan tuste med dette i jula??
Skrevet av Lurre  kl.11:49  @ 09.10.2013
Mamma: Wee! :) Ja, gleder meg til å kikke sammen med deg<3 skal nok finne noe fin-fint noe!! :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits