Reisefeber

Nå nærmer det seg virkelig avgang :-D Fredag klokken 12:00 letter vi fra Sola flyplass på vei til London, der er det et lite flybytte før vi suser til Doha som ligger i Qatar og derfra videre til Jakarta i Indonesia. Turen tar omlag 24 timer med alle stoppene, men jeg syntes det er kjempekjekt å reise, så det er ingen problem! Pakker med meg laptop, nintendo 3DS og noen bøker.. så går timene så fort som bare det :o)Vi er fremme på kvelden i Jakarta ettersom de ligger 5 timer foran oss, så da er planen å få litt massasje på ett av massasjeinstituttene på kjøpesenteret der hvor svigerfar bor, og dra for å se en kino om vi orker:) Dagen etter så reiser vi i 07-tiden til Bali som er en time eller to lang flytur fra Jakarta, så det blir et par småhektiske dager, men når vi først kommer til Bali så blir vi der i nesten 3 uker:)Vi har ikke satt opp en skikkelig plan over hva vi vil gjøre, men det er jo så utrooolig mye å se og oppleve på den nydelige øya - så jeg tror ikke vi kommer til å kjede oss :D Stian og jeg har ikke "ro i raua" så jeg skal prøve å oppdatere litt her inne etterhvert som jeg kommer over steder som har wifi, er jo sikkert litt gøy for dere å se hva vi driver med mens vi er der nede:)
Bildene er fra Indonesiaturen i fjor <3 :)

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 26.06.2013
  • Klokken: 21:13
  • Kategori: » Eventyr

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.21:20  @ 26.06.2013
Ja wifi er gøy når du er på tur! Det er så koselig å lese blogginnlegg om sommeren <3

Så må jeg bare si at du var flott i den lilla toppen!
Skrevet av Lurre  kl.21:36  @ 26.06.2013
Mamma: Ja! Må se om jeg finner litt wifi på øya, håper jeg får til et par fine blogginnlegg ja. Blir sikkert ikke daglig, men et par:)

Tusen takk! Litt falmet og utvasket.. hehe.. men er en av favorittene :) :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits