LoveBug

Det virker som om det er et lite kjærlighetsdyr som er rundt og går om dagen <3 For her er det bryllup i flust!! Min flotte, snille og herlige storebror Thomas Andreé har fridd til kjæresten sin Silje og.... Det blir bryllup!!! Kjempekjempekjempemoro. Jeg er så inderlig glad på deres vegne :) Så her går det unna! Det blir faktisk 4 bryllup på oss de neste årene, inkludert vårt eget :) Hurra!

Jeg må jo også si at jeg er innmari heldig om dagen.. meldte meg først på en konkurranse hos "Depui" (bryllupsfotografen vår), hvor jeg vant et gavekort på 1000,-, og i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet en tiara til en verdi av 700,- på "brudepikene" sin hjemmeside på facebook.. Velger å tro at det er min sinnsykt gode karma som velger å gi litt tilbake til meg;) Hihi. Det ordner seg for snille piker har jeg hørt! :D


Nå har jeg fri ei uke.. Skikkelig luksus. Kan ikke huske sist jeg hadde en uke fri.. HELT fri.. uten planer, med mulighet til å gjøre det jeg har lyst her hjemme :) Er mange år siden sist iallefall! Hehe:D Dette skal NYTES ;-)

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 17.06.2013
  • Klokken: 15:36
  • Kategori: » Bryllup

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.21:36  @ 17.06.2013
Gratulerer med ytterligere en gevinst! Goooood karma dette :-D
Skrevet av Lurre  kl.23:34  @ 17.06.2013
Mamma: TAKK! :D

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits