Blåtur til Krakow

Tenk.. Nå er det bare to uker igjen av praksistiden, og kun fem dager igjen på praksisplassen.. Får nesten frysninger av å tenke på hvor fort dette halvåret har gått. Enda et semester er straks bestått, og nå begynner siste året av bacheloren. Wææh!!

Praksisplassen min har vært helt fantastisk, og jeg syntes selvfølgelig at jeg har vært den heldigste av alle oss praksis studenter.. Hihi. Forrige tirsdag var det duket for blåtur, og ingen av oss hadde snøring på hvor vi skulle dra, eller hva vi skulle gjøre. Etter mange feilaktige ledetråer, så endte vi opp i Krakow! Jeg har vært der tidligere, men det er jo faktisk seks år siden! Så det var veldig moro å se byen med "nye" øyne, og ikke minst være gammel nok til å ta en strawberry daquiri på en av de mange fortauskafeene ;)

Turen besto av shopping, tur til Auschwitz, tur til Saltgruvene for de som ønsket det, (jeg har vært på begge steder tidligere, så jeg dro kun til Auschwitz), MYE god mat - litt dårlig mat.. mye latter, fanteri og fagprat:) En herlig tur med andre ord.. Fikk også knyttet kontakter som kan være veldig verdifulle senere og det er jeg kjempe takknemlig for! Vi bodde på Hotel Unicus (som du kan lese mer om her) og som ligger midt i gamlebyen i Krakow. Perfect location!

Jeg fikk kjøpt en hel haug med Sephorasminke inne på Sephora... Det er jo i utgangspunktet veldig billig i Krakow, men atpåtil så hadde de veldig gode rabatter, så jeg handlet sminke til en verdi av 3000 - 4000kr men betalte en brøkdel:) Gøy!! Ellers så koste jeg meg masse, spiste kjempemye restaurantmat - uten å tenke på kalorier engang;) (kalorier er fy-fy å bry seg om når man er på reise.. hihi).

Har bestemt at jeg definitivt skal tilbake.. og det som er så herlig med Krakow er at Stian og jeg kan dra dit på romantisk storbyferie, men samtidig så kan jeg dra dit på jentetur med venninner eller på mor og datter tur - og ha det minst like bra! Tommel opp for Polen:)

 

 

 

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 03.06.2013
  • Klokken: 19:00
  • Kategori: » Eventyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits