Bryllupsoppdatering!

Ja, gitt! Da ble det noen måneder siden forrige bryllupsoppdatering.. :-O! Det har ikke skjedd så allverdens mye nytt, men litt er det jo som skjer:) Brudepikekjolene har blitt handlet inn, og minstejenta har fått prøvd den på. (Måtte sjekke at de var litt store, slik at de passer til neste år!). Kjolene er av merket Moonson, og jeg ELSKER dem. Hvordan de ser ut er selvfølgelig superhemmelig, ettersom jeg vil det skal være en overraskelse:) Er kun spesielt utvalgte som har fått sett dem.. Hihi. Men kan underrette dere om at jentene kommer til å være knallsøte :)

Bildet er tjuvlånt fra google

Ellers så har vi fått booket og ordnet fotografen vår - Depui! Jeg er jo ei Kristiansandsjente, så det er klart at vi måtte velge den aller beste bryllupsfotografen i Kristiansand (etter min mening.. ;-) hihi). Ellers så har jeg kjøpt inn slør til kjolen.. men jeg er usikker på om jeg skal bruke slør eller ei, og lengden jeg vil ha.. Så vi får se:) Liker igrunn alle lengder, både med og slør foran ansiktet.. I tillegg til at det også er veldig fint uten slør! Baah:P hehe. Får nesten høre med frisøren når den tid kommer.
Har også kjøpt inn enkelte småting/nips til bryllupet, men de små detaljene er jo hemmelige;) Vi kan iallefall avsløre at temaet vårt er ganske rustikt.. Begge to syntes det er veeeldig fint, og veldig oss <3 I morgen skal vi se på et mulig bryllupslokale, så det blir veldig spennende! Ting ruller og går <3 Utenom dette så skal vi i bryllup i august til min kjære kusine(ish) Martha og Steinar. Gleder oss kjempemye! De skal ha det på samme hotell som vi vurderer, så da får vi jo se hvordan ting er i "real life" før vi selv eventuelt skal ha det der:) Wuhu! Kjærligheten sviver over alt i disse dager :D

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 25.05.2013
  • Klokken: 00:55
  • Kategori: » Bryllup

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits