Preikestolen

Blir noen litt forsinkede innlegg fra meg her:) Jeg har nemlig ikke hatt særlig med internett i campingvogna den siste tiden.. så det har dessverre vært labert med blogging. Sorry!

Iallefall, helga etter bursdagen min så var vi på Preikestolen. Turen opp var forsåvidt mer krevende enn det jeg hadde trodd, bena mine var heeelt ødelagt på vei ned! Hehe.. Nå er jo jeg rene fjellgeita da, hopper rundt og spretter når jeg får sjansen.. Tror ikke anklene mine var HELT klar for det, men god trening da! :) Masse steinrøyser og kampsteiner man må kave seg opp på - gøy! Det var også et vann på vei opp, kan se for meg at det må være superdeilig å ta seg en dukkert om man tar turen på sommerstid!


Nyttig info: Bilturen fra Sola tok omtrent 1time, og båtturen ca 15min, labbeturen tok ca 2-2,5timer hver vei, også kostet det 100,- i parkering:):)

 

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 25.05.2013
  • Klokken: 00:15
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits