HippHurra for meg:)


I går hadde jeg bursdag og fylte hele 22 år, juhuuu ;) Begynner å dra på årene nå:P Hihi. Neida, men jeg hadde en utrolig fin bursdag. Ettersom det ble jobbehelg på meg, så tilbragte jeg formiddagen på Myrveien bofellesskap. Fikk laget litt sjokolademuffins og sånt før jeg ble hentet av Stian etter jobb.. Da overrasket han meg med middag på Egon og Oblivion på kino, (jeg fikk velge restaurant og film fritt :). (Veldig bra film btw!). Når vi kom hjem så hadde stian laget en PERFEKT utgave av favorittkaka mi <3 Suksessterte <3 Flinke mannen. 

Pakker fikk jeg også, og intet mindre en et videokamera + ekstra batteri & fancy minnekort (jeg har lystet på det i evigheter, syntes det er kjekt å kunne ha litt på film - ikke bare bilder:), ekstern harddisk og bærevesker til begge:) Fikk et himla koselig kort også. Skjønnasen min!! TUSEN TAKK. :) Ellers så fikk jeg den nye Escada parfymen - cherry in the air (som lukter faaantastisk) av svigermor:)


Det ryktes det at det er noen pakker i vei i posten til meg fra familien min også! Hihi. Heldig, heldigere, heldigst! Til fredag skal vi ha en rolig feiring av Silje og meg med taco, film og kake med noen venner, hun fyller nemlig 23 den fredagen:)<3

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 22.04.2013
  • Klokken: 15:06
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits