Valentinesday

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan vi feiret valentinesday hjemme hos oss. Vi elsker å gjøre litt ekstra ut av dager som dette, så denne valentinsdagen var intet unntak;)

I fjor lagde Stian middag til meg som besto av bla. Skagenrøre til forrett og vaktler i til hovedrett... Superdigg! Også lagde jeg hjemmelaget krokanis med karamellsaus til dessert. <3

I år snudde vi litt på rollene, så da ble det til at jeg lagde en kamskjell med bacon og fløtesaus til forrett, blåskjell dampet i hvitvin, fløte og chilli & reker til hovedrett også lagde Stian Creme Bruleé med ferske jordbær og krem på siden til dessert. Vi koste oss, for å si det sånn!!! ;) Er lov å skjemme seg litt ekstra bort på dager som dette, og vi elsker jo å lage mat - så da bruker vi anledningen til å lage noe vi ikke har laget før:)

Som valentinsgave så fikk jeg fem store røde roser, som var helt fantastisk fine! Samt. at han har kjøpt et nytt spill til meg!! Yey!! Ni No Kuni heter det og ser veeeldig gøy ut:) gleder meg til å spille litt.. hihi. Fordelen med å ha praksis altså, slipper å bekymre meg for eksamner og pensum - så da kan jeg spille uten dårlig samvittighet;) I tillegg så holder han på å LAGE ei bok til meg (yep, you heard me!) ikke sånn man lager i 2klasse, men ei ordentlig ei med hardcover og alt mulig.. Som hører til dette spillet.. Spennende:) Gleder meg til å se hvordan det blir!

Av meg så fikk stian en svær boks med konfekt som jeg kjøpte på Dropsen, "gobstoppers" (som er et sånn spin-of  godteriprodukt fra Charlie og sjokoladefabrikken), to tegneseriebøker (som falt veeldig i smak:) og en bukett "blomster" som var laget av maaange små chupachups <3 Også selvfølgelig et superklissete kort.. hehe.. Det kommer man jo ikke unna:D
  • Kommentarer: 2
  • Postet: 15.02.2013
  • Klokken: 16:12
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av Mamsen  kl.23:15  @ 25.02.2013
De der kamskjella dine var ordentlig gode og med bacon og fløtesaus...nam nam nam Jeg skal kjøpe skjell og prøve å kopiere til Rune. Tror han kommer til å elske det han også. Stian er så flink til å finne på kule gaver til deg! Spillet så kjempegøy ut og boka var..my cup of tea! Jeg har såå sansen for at han lager ting på den måten :-) Når jeg kommer hen neste gang så skal vi innom den dropsen og kjøpe sjokoladekonfekt ala sjokoladefabrikken til Charlie!

Savner dere veldig og gleder meg til neste gang! Skulle vært en dag eller to til for det ble litt for liten tid når vi sees så sjeldent!

Må dere ha ei god natt. Sov godt og drøm søtt <3

*Nuss på panna* til dere begge fra MammaMette
Skrevet av Lurre  kl.15:47  @ 11.04.2013
Mamsen: Tuusen takk:) Gleder meg masse til du kommer på besøk igjen!! <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits