Lang fridag

I dag er jeg så heldig at jeg har fri.. Eller, det heter vel strengtatt studiedag.. Men i mitt vokabular så er det fri:P Akkurat praksisnotatene leveres på kjent skippertakvis, jeg klarer ikke å bruke mer en et par timer på et notat som skal være 1500 ord og kun vurderes som bestått/ikke bestått. Men her har altså fakultetet satt av nesten 64 timer på at vi skal jobbe med disse 1500 ordene. 8 Studiedager. Satser på at de har kalkulert med at vi betegner 90% av disse timene som fri nå som vi jobber 80% i praksis;)

To the pooooint, i dag har jeg altså vært hos legen min.. På fridagen min. Som viser seg å være så inkompetent som en lege kan være. Halleluja. Neida.. Er ikke så ille.. men frustrerende!

Som jeg har skrevet tidligere, så var det en veldig dramatisk opplevelse å fjerne p-staven som jeg hadde i armen.. Jeg har fått et arr som jeg ikke syntes er særlig pent, og legen min klarte jo også å kutte i hud hvor det ikke var bedøvelse. Kan si det sånn at jeg var temmelig nær besvimelse der jeg lå:P Så da gikk jeg jo over på p-piller, jeg skulle "aldri" ha p-stav igjen. Vel, etter et år med p-piller og hvor sikkert halvparten ble glemt så fant Stian og jeg ut at.. Hehe.. NOPE. Det går ikke, vil ikke ha baby i nærmeste fremtid:P Så da fikk jeg bestilt ny legetime hos legen min hvor jeg skulle få satt inn ny p-stav. Vel, legen min nektet plent å sette den inn - og henviste meg til en gynekolog. Så nå, når det viser seg at p-staven min enda en gang har lagt seg gooodt til rette under huden og at det mest sannsynlig må til enda et kirurgisk inngrep for å hente den ut så sier legen min at "det får gynekologen ta seg av". Unnskyld meg. Men tror han virkelig at jeg lar en gynekolog som ikke driver med småkirgugi operere ut p-staven? Herrebejesus altså. Og å fikse på arret som han selv lagde på meg var uaktuelt, selvom det fint kan fikses ved å kuttes/sys på nytt. Blir så utrolig irritert. Heldigvis finnes det private aktører jeg kan ta kontakt med når det kommer til å ta ut pstaven/fikse på arret.. Men makan altså:P En ting er at han ikke ønsker å ta ut p-staven, men han kan jo fint henvise meg til noen som er dyktig på småkirurgi, fremfor å feie det bort med at det "ikke er hans problem". Grrr.

I tillegg så har jeg hatt litt problemer med "vinterhud" i ansiktet som er veldig sensitiv og rød..  Fikk beskjed om å "gå på apoteket og spør etter hjelp der". Hehe.. Blir litt oppgitt over sånn:P  Jada, de har kunnskap på apoteket også, men de ender jo som regel opp med å spørre kunden om hva slags hudtype man har og hva man føler man trenger. Jeg trengte en faglig vurdering av hva jeg trenger til huden, som er grunnen til at jeg gikk til legen i utgangspunktet:P Og ja, det endte opp med at apotekdama lurte på hva jeg trengte.. Så jeg da fikk jeg kjøpt hudprodukter til nesten 600,- som var "anbefalt av hudleger altså" med påpakningen om at "det er jo bare å teste det ut og se hvordan det går". Teste ut for 600,- ja.. Tror du jeg har et pengetre i hagen, eller? :P Men joda, lettlurt som jeg er så står jeg nå med "vitus apotek" posen i hånda, så vel som medlemskort. Krysser fingrene for at det funker da, og at jeg ikke har kastet bort masse penger på ingenting:(  Men som sagt, får jo bare teste det ut og se hvordan det går;) hihi.. :P Legen har iallefall lovet meg at vi skal finne ut av det, så om det ikke funker så får jeg henvisning til hudlege eller liknende. Ikke særlig kjekt med sensitiv hud!

Så nå har jeg altså trøstet meg litt med en lucky lemon snapple på Deli de Luca mens jeg surfer på nettet.. Hihi. Skal straks ut for å finne en liten valentinesoppmerksomhet til Stianmannen min:) Når jeg først har en hel dag i byen, så må jeg jo nesten utnytte den!

  • Kommentarer: 6
  • Postet: 28.01.2013
  • Klokken: 12:25
  • Kategori: » Blogg

6 kommentarer

Skrevet av Martha  kl.10:53  @ 30.01.2013
Off, høres ikke mye bra ut! På tide med ny lege høres det ut som!

Jeg fikk min p-stav satt inn av en gynekolog. Legen min som henvoste meg til gynekolog for å få det gjort. Men legen min tok den ut selv.

Har oxo fått arr etter det. Tror det er vanlig..? Men vet ikke..

Til vinterhuden kan jeg anbelafe kuldekrem! Super krem for tørr hud! Jeg brukte den i millitæret i Nordnorge! Var rød og sprukket overalt :P Den hjelper! Og koster ikke så mye :)
Skrevet av Silje  kl.17:24  @ 30.01.2013
Når du skal ha krem til huden nå i kulda må du huske å sjekke om det er vann i kremen eller ikke. Vannet i kremen kan fryse når du er ute og gjøre vondt verre, det samme gjelder leppepomade.

Bare et lite tips ;-)
Skrevet av Lurre  kl.20:51  @ 30.01.2013
Martha: Ja.. Heldigvis er jeg veeeldig sjeldent hos legen, så har liksom ikke brydd meg så mye med det.. men han her gidder jeg ikke å gå til mer:P

Ja, er vanlig å få ca 0.5mm arr.. mitt er 3cm langt og "spriker" fordi jeg måtte sy en del sting og det ikke hadde grodd skikkelig før han tok stingene.. så jeg vil få det sydd på nytt av noen som kan det:P hehe.

Har prøvd å bruke kuldekrem, men jeg blir bare uren i huden av det.. og ja.. blæææ.. haha:P Hater huden min! Men nå lever jeg i troa om at de 600 kronene ikke er bortkastet.. *kremtkremt* hihi.
Skrevet av Lurre  kl.20:52  @ 30.01.2013
Silje: Det er veldig sant! Takk:)
Skrevet av Mona  kl.16:35  @ 03.02.2013
Kjære Susanne da! Man går til hudpleier for sånn, ikke apotekdamer :-p Kuldekrem er ikke en bestemt type krem, men dagkremer som er bygd opp uten vann, så om huden din tidligere har blitt uren av en slik krem, har du nok bare fått feil til din hud. Gå på en hudpleiesalong, de fleste tilbyr gratis hudanalyse, og kjøp med produkter derfra. Kan være greit å sjekke selv at de er uten vann, noen vil bare selge (provisjon, provisjon, provisjon..). Hvis hudpleieren er flink ser hun straks hva huden din trenger :-) Rødhet, prikking og tendenser til flassing er som oftest små frostskader i huden som følge av frosset vann, og kan i mange tilfeller føre til sprengte blodkar (kappilær cuperose) som ikke blir spesielt pent :-/
Skrevet av Lurre  kl.18:23  @ 03.02.2013
Mona: Hehe!! Ja.. Tenkte kanskje legen min ville henvise meg til noen med kunnskap om han ikke visste det selv, men den gang ei!! :P

Om de har gratis hudanalyse så kan det ikke skade å ta en liten sjekk nei:) Må gi produktene jeg har kjøpt litt tid først, også ser vi hvordan det går.. Om de ikke funker så må jeg uansett ta en tur til hudpleier eller hudlege - for det er helt pyton ikke føle at huden ser "bra" ut:(

Takk for supert svar! :D

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits