Forlovere og toastmasterDa har vi snakket med alle de som får en sentral rolle i opptaktene til bryllupet, og ikke minst på bryllupsdagen vår - så nå kan jeg endelig offentliggjøre dette med dere:)

Forloveren min er min kjære studievenninne Silje Renate som jeg nå har kjent i halvannet år, og som jeg bare blir mer og mer glad i som tiden går. Hun munter meg opp når jeg er trist, støtter meg i det aller meste og sier ifra om hun syntes jeg er helt på jordet. Akkurat sånn det skal være;) Hun lar seg ikke pille på nesen og står på sitt, i likhet med meg:P så vi kan ha noen interessante diskusjoner fra tid til annen. Vi vet heldigvis å respektere hverandres meninger selvom vi ikke alltid er enige.. Som betyr at vi ofte bare blir enig om å være uenig;) hihi. Hun kjenner både Stian og meg godt, og hun står oss begge veldig nær:)Stians forlover er Leif Einar, en av kollegaene hans på Visco. De har kjent hverandre i godt over to år, og har blitt veldig gode kompiser i løpet den tiden:) Leif er en knallflott fyr som har mange felles interesser med Stian, og som alltid møter folk med et stort smil. Det er umulig å ikke like Leif! Han var en av de få som visste at Stian skulle fri til meg, og støttet Stian hele veien. Tusen takk! :)

Toastmaster er det Jan Erik (Ekke), onkelen til Stian som får æren av å være. Han er en veldig sosial kar som inkluderer alle de rundt seg:) Jan Erik fikk meg til å føle meg som en del av familien allerede ved første møte, og hvis han kan få meg til å føle meg som hjemme første gang jeg møter slekten til kjæresten min - så vet jeg at han klarer å skape en fin atmosfære i bryllupet vårt som toastmaster:) Stian har et godt forhold til onkelen sin, og det var han som først foreslo om ikke vi kunne be Jan Erik være toastmaster:) Vi føler oss veldig trygge på at Jan Erik tar rollen på strak arm, og at dette er det rette valget!
Det er selvfølgelig mange andre som får sentrale roller i bryllupet, men disse tre har blitt nøye utvalgt av meg og min kjære.. Hihi:) Så jeg syntes de fortjente et lite ekstrainnlegg her på bloggen for å ha takket ja til disse krevende men forhåpentligvis givende rollene:) Tusen takk for at dere vil være med på å gjøre dagen vår så minneverdig som mulig! <3

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 27.01.2013
  • Klokken: 19:39
  • Kategori: » Bryllup

4 kommentarer

Skrevet av Anne Lotte  kl.21:01  @ 27.01.2013
Mulig jeg er treig, men gratulerer som kommende brud! Tror du har gjort et kupp av en forlover, hihi :)
Skrevet av Mamma  kl.21:42  @ 27.01.2013
Flotte valg :-) Vi gleder oss veldig til den store dagen <3
Skrevet av Lurre  kl.22:27  @ 27.01.2013
Anne Lotte: Hehe! Ikke så veldig treig, ble fridd til for to måneder til siden:) Ja! Silje kommer nok til å gjøre en knall figur som forlover! Flotte jenta:D
Skrevet av Lurre  kl.22:28  @ 27.01.2013
Mamma: Takk:) Ja, vi har noen måneder å glede oss på.. hihi:) <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits