This and that

Da har praksisen kommet i gang for fullt for meg, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg har vært sinnssykt heldig med praksisplass, veileder og kollegaer. For et sted!
Til nå så har jeg vært på skolebesøk, vært med på samtaler med unge som har det vanskelig, kjørt go cart(!), vært assistent på to ART timer (anger replacement training), hatt kosedag med kollegaene hvor vi besøkte solrommet i kommunen og hadde laaang frokost på jobb.. og ellers bare lært utrolig mye om de forskjellige aspektene rundt det å jobbe forebyggende:) Drømmepraksis med andre ord!

Ellers så er det mye bryllup om dagen, surprise surprise! hihi:) Både jeg og Stian kikker på inspobilder rundt omkring på nettet, både kaker, buketter, invitasjoner og.. ja.. you name it:) Koser oss! I går satt jeg opp budsjettet vårt hvor jeg førte på det vi allerede vet kostnadene på, slik som brudekjole og lokale - som jo tar 1/3 av budsjettet.. hehehe.. :P (Ta det med ro, har spart til brudekjolen min heeelt sjøl - bare sånn at ingen får "their panties in a twist" her;) Men vi kommer veldig greit i "mål" virker det som:) Har som sagt en god spareplan sånn at det ikke blir noen ..finansielle problemer:P. Dette er selvfølgelig utenom boligsparingen vår, vi vil ikke bruke penger som vi har satt vekk til bolig, så vi fortsetter å spare til bolig og rører ikke disse pengene. Men vi sparer altså bare enda mer, siden vi nå også sparer til bryllupet!:) Hvis noen skulle lure, så er det å ta lån til bryllupet fullstendig uaktuelt for oss:P Det ville være å gå i mot alle verdiene Stian og jeg har bygd opp i lag, ikke vil vi starte ekteskapet vårt med et felles kredittlån heller.. Nei, det er virkelig ikke noe for oss:)Vi gleder oss jo også veldig til å flytte et helt år til Bali etter bryllupet. Det blir fantastisk. Jeg skal studere offentlig ledelse (nettstudier) og Stian kommer til å jobbe over nett:) Så jeg kommer til å leve på stipend og Stian på vanlig lønn. Vi har sagt til oss selv at vi bare skal nyyyyte, når vi kommer hjem igjen blir det jo fullt kjør med huslån, fulltidsjobb, barn og sikkert et husdyr eller to og:P haha. Så ja, vi tar ting med ro. Hverken Stian eller jeg har hastverk med noe.. Som er litt merkelig, for når jeg var yngre så drømte jeg om det å bli voksen og kunne ikke veeente med å få unger selv.. Nå har jeg fått litt mer selvinnsikt, og skjønt at jeg vil ha økonomisk trygghet, mer livserfaring og stabile rammer før jeg og Stian bringer noe barn inn i verden:) Jeg vil leve livet først! Hehe.. Litt egoistisk sikkert, men jeg tror vi vil kunne prioritere det lille nurket bedre om vi selv er tilfredse med situasjonen:) Det er jo veldig individuelt når man er klar for barn, og når det føles rett. Men jeg er veldig glad for at den flotte mannen min og jeg er enige i hvordan vi vil legge opp livet. Så lenge man er enige om de store tingene så løser som regel alt det andre seg:)Fikk ikke blogget i jula, men kan meddele dere at jeg fikk en helt fantastisk Inex klokke og en kjempefin skidress av Stian og av meg fikk han en Mares dykkercomputer:) Ellers så fikk vi veldig mye forskjellig, litt for mye til at jeg orker å ramse alt opp.. hehe:) Til forlovelsesselskapet så fikk vi to bryllupsbøker og en snøskuffe(!) hehehe:) Forlovelsesselskapet var forøvrig kjempevellykket, fikk samlet den nærmeste familien og jeg syntes det var en veldig kjekk kveld! <3 Målet med forlovelsesfesten var at familiene skulle få hilse på hverandre i forkant av bryllupet.. og ettersom vi bor i Stavanger så er det vanskelig å få de til å treffes ellers:)

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 18.01.2013
  • Klokken: 17:23
  • Kategori: » Blogg

4 kommentarer

Skrevet av janne natalie  kl.18:21  @ 18.01.2013
Så flink du er!

Og så et helt år på Bali da! Det hørtes jo helt fantastisk ut!!!
Skrevet av Mamma  kl.19:42  @ 18.01.2013
Så gøy at du har valgt off. ledelse som videreutdanning. Tror ikke du kommer til å angre på det valget som kombinasjon med bacheloren din :-)

Ønsker du senere å bygge til master i off. ledelse så har vi gode linjer vettu (må reklamere litt her for medstudentene dine som leser bloggen!): http://www.uia.no/no/portaler/studietilbud/studier/offentlig_politikk_og_ledelse eller erfaringsbasert variant: http://www.uia.no/no/portaler/studietilbud/studier/ledelse2

Når det gjelder bryllupet så er jeg heeeelt med på planlegging på min kant og jeg har diverse lister liggende både her og der med ideer og utkast, hehe. I hodet mitt går det i gave-overraskelser og andre sånne ting...og jeg har det veldig gøy med det for tiden, hehe :-D

Kos å lese innlegg på bloggen snuppa <3

Så festlig den nedtellings-greia på bloggen var. 553 dager kommer til å fly fort :-)

Klem fra mamsen
Skrevet av Lurre  kl.18:32  @ 20.01.2013
janne natalie: Ja, det blir litt av en opplevelse:) Må jo ta muligheten når vi har den! hehe.
Skrevet av Lurre  kl.18:33  @ 20.01.2013
Mamma: Tror det blir veldig bra ja mamsen <3

Hehe!! Syntes det er KNALLgøy at du hjelper til med ideer, det gjør jobben vår litt lettere;) og ja.. dagene kommer til å flyyy :D weee!

Kos!

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits