Bryllupsplanlegging


Ja, nå er det i gang dere:) I jula har vi fått booket både kirke, lokale OG jeg har funnet brudekjole..!! Er det ikke fantastisk vel? :) Var litt rart, for jeg trodde vi kom til å være skikkelig usikre på hvilken kirke vi skulle velge, men etter å ha besøkt Fjære kirke i Grimstad så var det ingen tvil. DETTE er kirka for oss:) Romantisk, intim og med skikkelig særpreg <3 Heldigvis så var 26 juli 2014 ledig, og damen som jobbet der fortalte oss at tidspunktet vi har valgt er midt i blinken siden jeg bør ha god tid til å gå til frisøren, sminkøren, spise frokost, bli transportert til kirka etc:)
Lokalet er vi 98% sikre på at blir Christiansholm festning i Kristiansand, vi har iallefall fått booket det, og har mulighet til å avbestille det dersom vi finner noe annet. (Er strålefornøyde med festningen til nå da:). De er superhjelpsomme, og så langt som vi kan se - så blir det helt smashing med festen der:) Dersom det blir sånn som vi har planlagt til nå, så blir temaet ganske rustikt både mht. kirke og festlokale!

Grunnen til at vi har valgt kirke i Grimstad, og lokale i Kristiansand er rett og slett fordi Stian er en Grimstadgutt og jeg er ei Kristiansandsjente:) Gjestene godt spredt over hele sørlandet (enkelte kommer tilogmed langveisfra og tar turen helt fra New Zealand, USA, Indonesia og Tyskland!). Da syntes vi det er ekstra kjekt at vi får representert hver vår by:) Logistisk sett så ligger de ikke langt unna hverandre (kirka og lokalet altså) og turen tar ca 45 min med bil - innimellom her skal jo Stian og jeg likevel til fotografen, så vi tror det kommer til å gå veldig greit:) Det blir jo "urettferdig" for noen gjester uansett hvor vi velger å ha festen, så da har vi valgt å gjøre det sånn her.

Ja, så kommer det til kjolen da. Jeg hadde jo IKKE planlagt å finne "the dress" riktig enda, så for meg at jeg kom til å måtte ha et par prøvinger før jeg fant "the one". Så da tok jeg, mamma og svigerinnen min Silje turen til Kristins brudesalong i Lillesand. Trenger jeg å si mer enn at første kjolen jeg prøvde på var match made in heaven? <3 Litt morsomt det der. Jeg hadde jo planlagt å ta med meg forloveren min Silje Renate på brudekjoleprøving i Stavanger.. men da kan vi visst legge det på hylla... Hehe. Hun tok det heldigvis pent at jeg hadde forelsket meg i en kjole i Lillesand, på tross av at forloveren "hør og bør" være med på brudekjoleshoppinga. :)

Det skal sies at jeg fikk prøvd på 4-5 kjoler etter den første, som alle satt kjempefint på.. men ingenting klarte å få tankene mine bort fra den aller første. Og man føler det på kroppen når det er rett mann og rett kjole;) Så da blir det den! Selvom det svir i lommeboka:P hihi... Noe som bringer meg over på et annet viktig punkt, nemlig bryllupskonto.. Her har vi faste trekk som går inn på en bryllupskonto hver måned slik at vi selv har mulighet til å betale for hele bryllupet, vi er ikke avhengige av innskudd for å komme i havn altså - selvom vi setter veldig pris på innskuddene vi får, de kommer nemlig veldig godt med:)
Dette var en av de siste kjolene jeg prøvde på, riktignok ikke den jeg endte opp med - den jeg har valgt har et helt annet snitt og en annen fasong. Selvom jeg syntes denne også var innmari fin <3 :) Kan jo selvfølgelig ikke legge ut bilde av kjolen jeg skal ha på! Er veldig tradisjonell av meg, så Stian må nok vente i spenning til dagen jeg står brud:) Det samme med dere andre! Hehe:) Både denne og den jeg falt for er begge fra Ellie's bridals sin 2013 kolleksjon. Var jo råheldig med størrelsen også, trenger ikke å sy den ut/inn en halv cm, da den passet perfekt, noe brudekjoledama mente var veldig uvanlig på en "glidelåskjole" - og da må det jo bare være "ment to be"??? Hihi:) (Må riktignok kutte av et par cm i lengde da.. Ettersom jeg bare er 153cm høy;).

Så nå er det "viktigste" på plass, må selvfølgelig snart finne ut om Stian går for sjakett, snippkjole, skjøtefrakk eller smoking - det er jo minst like viktig - og hvilke gifteringer vi skal ha:) Det er altså det neste på "lista". Liker å få unna alt det viktigste først sånn at vi kan konsentrere oss om de viktige detaljene mot slutten av planlegginga:) Får jeg vilja mi så er det aller meste planlagt innen ett år, sånn at jeg kan slappe av i ro og mak med bacheloroppgaven min som jeg skal ha månedene før bryllupet.

  • Kommentarer: 6
  • Postet: 12.01.2013
  • Klokken: 20:54
  • Kategori: » Blogg

6 kommentarer

Skrevet av The mother of the bride :-D  kl.21:46  @ 12.01.2013
Jeg er sååå imponert over det dere har fått til på den lille tiden som har vært siden han fridde :-)

Fjære kirke er bare nydelig..og med historisk sus over seg:-)

Jeg tror gjestene fra utlandet og andre siden av fylkesgrensa kommer til å like det de ser og det de hører og samme med festningen, Tresse og Nupenparken. Når det kommer til kjolen så må jeg si meg enig med deg..utrolig at første kjolen ble the one! Aldeles nydelig var du <3

Flotte valg er tatt og vi gleder oss til resten :-)

Btw: Det du må kutte av kjolen i lengde...blir sikkert en halv meter stoff av det som jeg kan lage dåpskjole av til småttingene kommer :-D HUSK at jeg skal ha det, ikke brudekjole-sydama!..du betaler jo for hele kjolen liksom :-P

Kan melde om at operasjon bryllupsdonasjon er i gang :-D Kan jo ikke la dere stå alene med dettan vettu snupp <3 Så i og med at jeg skal donere kronasjer så tenkte jeg at jeg kunne få ansvar for å bestemme noe...forloverens kjole eller noe sånt???? Det hadde jeg likt og det tror jeg Silje også hadde elsket :-D

Nuss fra mamsen <3
Skrevet av Lurre  kl.22:57  @ 12.01.2013
The mother of the bride :: Ja:) Det har gått fort, men så er jeg jo effektiv når jeg først setter i gang:) hihi.

Skal si at jeg skal ha avkappet ja.. hehehe:)

ååååh! Så skjønn du er:) Selvfølgelig må du være med å bestemme det! Tror Silje Renate syntes det er heeelt greit <3
Skrevet av silje renate  kl.23:19  @ 12.01.2013
Heeey, Æ sku jo få avkappet ditt t MIN brudekjole fordi æ treng den ekstra halvmetern?? ;) :D

Ska bli arti å sjå koss kjolebestemmelsan ende opp da, når vi e minst tre stykk som ska ha sitt å si om den :D
Skrevet av Lurre  kl.11:31  @ 13.01.2013
Haha! Stemmer det.. hmss... Dere får sloss om den;)

Ja, det blir jo innmari spennende.. heldigvis så er det jo du som har vetorett da:D Hehe, så du bestemmer jo i grunn selv.. til syvende og sist.. vi bare kommer med en haug av forslag:):)
Skrevet av Mother of the bride  kl.19:55  @ 13.01.2013
Heiiiiiia :-D

Jeg har fynnet sååå mange flotte forloverkjoler på dette nettstedet: http://www.uglydress.com/ Ikke heng dere opp i at det står uglydress, for det er bare et merke sikkert. Akkurat som ugly children merket for barn :-) Den kjolen som slo meg mest var Polyanna Princess, den blå helt nederst til venstre! Hva syns du Silje??

Smask <3
Skrevet av Lurre  kl.20:32  @ 13.01.2013
Mother of the bride: Åh. I LOVE it. Silje kommer til å kle den altså!! Trenger ikke å stresse med størrelser/lengde heller siden det er sånn ...høytvanns snitt... ;)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits