Forlovelse

Ja, som de aller fleste av dere vet.. Så er jeg nå altså forlovet! Det er bare halvannet år til jeg står brud, og sier "ja" enda en gang til min flotte mann:) Jeg gleder meg!!

Stian gjør alltid ting skikkelig, og det må jeg påstå at han gjorde med frieriet også.. :D Han utnyttet muligheten når vi allerede skulle til Paris, og fridde til meg under Eiffeltårnet på kveldstid. (Tårnet lyste kjempeflott opp, og det var såååå romantisk<3 åh.. <3)  Han hadde tatt meg med til parken bak, hvor det kun var oss, masse trær og et par benker. Der ba han meg lukke øynene, og når han ba meg åpne dem igjen så hadde han gått ned på kne og spurte om jeg ville gjøre han den ære å dele resten av livet mitt med ham, og avsluttet med "vil du gifte deg med meg?".. Får frysninger bare av å tenke på det:) Var fantastisk! Tårene trillet jo som bare det, og jeg klarte ikke å si noe annet enn "ja, ja, ja!!" Hihi:)

Etterpå så ordnet Stian med middag på en Michelin restaurant!! Skikkelig forlovelsesmiddag med tre retter, hvitt dekke i fanget, sølvbestikk, hvite duker og med en egen person som kom og tok av/på oss jakkene ved ankomst og når vi skulle gå.. Hihi. Maten var upåklagelig.. Mmmm.. Vi kunne jo selvfølgelig ikke ta bilder på restauranten, ettersom folk betaler i dyre dommer for maten og kommer der for en "gastronomisk matopplevelse" så er det passe uhøflig å dra opp kamera/mobil eller andre forstyrrelsesmomenter:) Men dere kan heller visualisere det:D Funker like greit det! Hihi.

Når vi kom hjem så måtte vi selvfølgelig poppe litt champis og spise sjokoladetrøfler mens vi kjaset om alt mulig <3 Elsker mannen min! Han er verdens beste venn og kjæreste. Gleder meg til å bli gammel og grå sammen med han :)

Så ja, som jeg sa innledningsvis, så blir det bryllup om halvannet år. Nærmere bestemt mai, 2014! :) Vi er enda veeeldig i planleggingsfasen, og jeg er supertakknemlig for at jeg har halvannet år på meg... Det er nemlig tusen ting som skal planlegges.. Og jeg har ikke tenkt å gifte meg mer enn en gang, så da må vi nesten passe på at det blir perfekt første og siste gang;) hihi!

Bloggen kommer nok til å omhandle bryllup og sånne ting i tiden fremover.. Men det er sikkert litt kos, det og?? :)


<3 Elsker ringen jeg fikk!! :) Stian har vært verdens flinkeste:D


  • Kommentarer: 4
  • Postet: 07.12.2012
  • Klokken: 10:21
  • Kategori: » Bryllup

4 kommentarer

Skrevet av Mamma og kommende svigermor  kl.10:43  @ 07.12.2012
Helt fantastisk!!!

Vi gleder oss med dere <3 <3 <3
Skrevet av Lurre  kl.11:33  @ 07.12.2012
Mamma og kommende svigermor: Tusen takk:) Ja! Dette blir gøy:) :)
Skrevet av   kl.12:53  @ 07.12.2012
Fantastisk romantisk alt sammen !!!glede må som en unge til og gi deg bort :)))))
Skrevet av Lurre  kl.12:56  @ 07.12.2012
Anonym: Hehe!! Herlig:) Gleder meg veldig til du skal føre meg til alters pappa! :) <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits